Gercekten bir kadının bir kadına yazdığı bu cevapları aklım almıyor.Evlenmek kolay ,aşk zaten gözü kör eder. Ama bosanmak çok zor heleki cocuk varsa. Bu soruyu soran eşinin iyi bir insan olması , normal yaşantıda sorun yasatmaması , evladı olması , annelik bilinci ve neyazıkki bir türlü doyurulmamış kadınlığıyla aklı karmakarışık kalmış.
Insanlar ayak öpmeye,oral sekse , yok efendim libidosuna takilmis.Bu sebepten bosanilirmiymis.Vay efendim keske benim esimde istemese canima minnet diyenler.Evet yaptığın zinadır.Aman alıştırma eve vs vsGercekten akıl alır gibi degil.
Belliki kadın aslında cocugunun babasıyla olma taraftarı gonlunce ama kadın tarafıda cok mutsuz ve ikileme düşüyor.
Size nacizane tavsiyem dokunmuyor,oksamiyor,aylarca istemiyor,yapıncada bir halta benzemiyor tatmin olmuyorsa geri dönme.Bu cok onemli bir ihtiyac.Bosanmaya cesaret etmissin bravo.Edemeyip yalniz acı ceken cok.Umutlu ol zaman ver kendine.Elbet kalbine bedenine ruhuna uyacak biri cikar karsina.Diger turlusu canlı ölü olmaktan farksız.Mutsuz kadın mutsuz anne olur.Bosver giden gitmis.Elbet sende kalbindekini yasayacaksın.