- 9 Ocak 2021
- 189
- 135
- 32
İlk evliliğimi bitirdiğimde senin yaşındaydım. Çocuğumuz yoktu, tek celsede bitti. “Herhalde bir anda üzüntüden öleceğim” dediğim günler çok oldu. Sonra yeniden çiçekler açtı, bahar geldi, üzerinden 5 yıl geçti; yeniden evlendim. Eski eşim de mutsuzluğun cehennemini yaşıyor. Evet imtihandı, bazen kaybettim sanırsın aslında kazanmışsındır. İnanır mısın her gün şükrediyorum, o evlilik iyi ki bitti de eşimle tanıştım diyorum. Allah seni de iyilerle karşılaştırsın inşallahEvet doğru karakteri oturmamış biriydi
Bu arada yaşı 36 benimde 35
Küçükte değildik
Beni evliliğe zorla ikna etmişti
Ne bilim ya bazı imtihanlar ağır oluyomuş
Hepımızın korelfı .Ayaklarımız uzerınde durbaya calısıoruz.Senın ıcın hayırlısı olsun .Öle koca mı olurEşim ilk aylar iyiydi sonradan ailesi özellikle 2 ablası onun bana ilgisini çekemediler
Sonradan sonraya eş kişisi benle sık sık kavga çıkarmaya başladı
Herşeeye sitem ediyordu hiç mutlu olamıyordu
Bigün yine kavga çıktı aramızda boşanalım dedi kararı ailemle aldık dedi
Bende kabul ettim bitti hemen.ben bi anda yaşadığım bu boşanmadan sonra bitürlü toparlayamadım
Ve ben onu çok severek evlenmiştim
Bidaha kimseyi sevemem gibi
Hatta evliliğe insanlara olan inancımda köreldi malwsef
Çslışıyormusunuz? Neden boşandınız çocuk var mı?Elin adaminin ve sulalesinin kahrini cekecegime evde bombos duvarlari izlerim daha iyi dedim ve oyle de yaptim, gayet mutluyum (39 yasimdan bildiriyorum)
Ya ne güzel rabbim mutluluğunuzu daim etsİlk evliliğimi bitirdiğimde senin yaşındaydım. Çocuğumuz yoktu, tek celsede bitti. “Herhalde bir anda üzüntüden öleceğim” dediğim günler çok oldu. Sonra yeniden çiçekler açtı, bahar geldi, üzerinden 5 yıl geçti; yeniden evlendim. Eski eşim de mutsuzluğun cehennemini yaşıyor. Evet imtihandı, bazen kaybettim sanırsın aslında kazanmışsındır. İnanır mısın her gün şükrediyorum, o evlilik iyi ki bitti de eşimle tanıştım diyorum. Allah seni de iyilerle karşılaştırsın inşallah
Evet calisiyorum, mutsuz oldugum icin bosandim ve 2 kucuk cocugum varÇslışıyormusunuz? Neden boşandınız çocuk var mı?
Ya işte boşanmayı ben istesem belki daha kolay olurduİnsan boşandığı ilk günlerde tabiii hayallerinin emeklerinin karşılığını alamadığını düşünerek çok üzülüp yıkım yaşıyor o an farkedemiyorsun ki bundan sonraki hayatının güzelliklerini ..Eşinin kişiliği otursaydı ailesinin kararıyla böyle bir şey düşünmezdi sana tek söyleyeceğim karşına hayat sana yeni süprizler sunduğunu farkettiğin an iyiki demelerinin arkası kesilmiyor3 yıl oldu boşanalı hayatıma kimseyi almadım henüz çünkü farkettim ki bana iyi gelen şuan bu, iki çocuğumla mutlu mesut yaşıyorum ve hergün boşandığım günüme şükür ediyorum çalışıyorum mutluyum huzurluyum sende öyle olacaksın merak etme hep geçtik o yollardan
Sizmi istediniz boşanmayıEvet calisiyorum, mutsuz oldugum icin bosandim ve 2 kucuk cocugum var
Ben istedim bosanmayi. Bu sitede de defalarca yazdim, kimse benim mutlulugumdan daha kiymetli degil bu hayatta. Beni mutsuz edenle hayatimi surdurmem benSizmi istediniz boşanmayı
Bişi sorcam boşanınca il değiştirmek nasıl fikir sizce?
Burda hep görüyorum onu
Allah yoluni acik etsin vardir herseyde bir hayirİşte canım ben 32 de evlendim 35 te boşanmış oldum
Yani benim için bu imkan birazdaha az
Eşimin ilk evliliği, benden 3 yaş küçük. İlk görüşte aşık oldum. Sonrasında entelektüel oluşundan, zarafetinden, halinden tavrından etkilendim. 2 ay içinde evlenmeye karar verdik ve evlendik. Yalnız üzülerek söylüyorum ki eşim Batılı, Türk erkekleri biraz daha, nasıl desem, kadına kıymet vermiyor ve romantizm anlayışına sahip değiller. Tek sorunumuz inanç noktasında, ben inançlı biriyim, o değil. Ama onun gibi yüreği güzel bir insanın günün birinde ilahi mesajı da alacağına inanıyorum. Evlilikler kusursuz değil, insanlar mükemmel değil, ama umut hep varYa ne güzel rabbim mutluluğunuzu daim ets
Peki tekrar nasıl sevebildiniz n bilim ya hiç o hissi yaşayamam artık gibi
Eşinizde mi boşanmış o kaç yaşında?
Üzülerek sölemeyin bilakis mutluluğu onun sayesinde bulduğunuz için dahada mıtlu olumEşimin ilk evliliği, benden 3 yaş küçük. İlk görüşte aşık oldum. Sonrasında entelektüel oluşundan, zarafetinden, halinden tavrından etkilendim. 2 ay içinde evlenmeye karar verdik ve evlendik. Yalnız üzülerek söylüyorum ki eşim Batılı, Türk erkekleri biraz daha, nasıl desem, kadına kıymet vermiyor ve romantizm anlayışına sahip değiller. Tek sorunumuz inanç noktasında, ben inançlı biriyim, o değil. Ama onun gibi yüreği güzel bir insanın günün birinde ilahi mesajı da alacağına inanıyorum. Evlilikler kusursuz değil, insanlar mükemmel değil, ama umut hep var
Amin inş teşekkürlerAllah yoluni acik etsin vardir herseyde bir hayir
N bileyim onu gördükçe kötü oluyorumBen istedim bosanmayi. Bu sitede de defalarca yazdim, kimse benim mutlulugumdan daha kiymetli degil bu hayatta. Beni mutsuz edenle hayatimi surdurmem ben
İl neden degistireyim? Neden duzeni mi bozayim?
Ben resmi bosanali 2 ay oluyor, ayrilali 1,5 sene neredeyse. Ben iyiki bosanmisim diyorum. Hatta yeni birini tanidim, hic boyle bisey dusunmuyordum, bidaha asla diyordum ama oyle biri geliyorki bir anda.. Ara ara dusunurum eski esimi, cok sacma seyler oldu, gereksiz seyler.. Ama hayirlisi buymus ve insAllah cok mutlu olurum ve oda mutlu olsun. Evi ayirali daha cok yeni sizin icin, inanin geciyor!Kk nın güzel kadınları;
Ben 2 yıllık evliliğimi bitirdim.çalışıyorum
Evi ayıralı 5 ay resmi boşanalı 3,5 ay oldu
Ama ben hala toparlayamadım
Bigün iyi isem 3 gün kötüyüm
Hiçbişiden zevk alamıyorum
Kk da ki boşanma sonrası güçlü bi şekilde toparlanan kadınların hikayelerini okumak isterim ??
Bence (kendi dusuncem tabi) eski esiniz yuzunden hic biseyinizi degistirmeyin. Bende eski esimle ayni sehirde yasiyorum, arada goruyorum ama alisiyor insan. Biz eski esimle 15 sene sonra ayrildik. Ben onsuz yasiyamiycami zannederdim ama yasiyor insan, hemde mutlu bir sekilde inanin. Hersey zamanla duzeliyor, biraz sabir. Bakin goreceksiniz, bir kac ay sonra mutlu olmaya basliycaksinizN bileyim onu gördükçe kötü oluyorum
Gelecekte biri ile görme ihtimalimide düşünürsek psikolojim için gitsem nasıl olur diye düşünmekteyim
Tayin aldırabilirim başka ile
Ben resmi bosanali 2 ay oluyor, ayrilali 1,5 sene neredeyse. Ben iyiki bosanmisim diyorum. Hatta yeni birini tanidim, hic boyle bisey dusunmuyordum, bidaha asla diyordum ama oyle biri geliyorki bir anda.. Ara ara dusunurum eski esimi, cok sacma seyler oldu, gereksiz seyler.. Ama hayirlisi buymus ve insAllah cok mutlu olurum ve oda mutlu olsun. Evi ayirali daha cok yeni sizin icin, inanin geciyor!