Boşanma sonrası dahada mutlu olanların hikayeleri???

Üzülerek sölemeyin bilakis mutluluğu onun sayesinde bulduğunuz için dahada mıtlu olum
İnş iyi birşeyede vesile olabilirsiniz ilerde kimbilir
Hayatınız hep çiçek ols inş🌺
Amin güzelim teşekkür ederim ❤️ Sen de lütfen dik dur, yaşadıklarını anlıyorum ben saatlerce ağlar yürürdüm, içim yana yana, deli gibi sokaklarda bi başıma gezdiğimi düşündüğümü bilirim. Allah’a sığın, kalbini temiz tut. Eski eşim benimle bundan 1 ay önce konuşmak istedi, “mübarek Ramazan nolur beni dinle diyerek” zamanında yuvamı kurtarmak için çok ağlamıştım, hep beni suçlardı, “yetersizsin”derdi, bu kez ben sustum o ağladı. İnanır mısın onun adına üzüldüm, yeniden evlenmiş eşi adına daha da üzüldüm. “Yetersizsin, prenses sendromun var vs” diyen adamdan “prensessin” diyen adama 5 yıl sonra Rabbimin sayesinde eriştim. Allah izin verirse bir de bebeğimiz olacak. Kendini toparla, tavsiyem evlenmiş ayrılmış adamlardan uzak dur, kadın için bu geçerli değil ama karısının varsa çocuklarının değerini bilememiş insan değişmez. Allah seni iyilerle karşılaştırsın.

Eşimin ilk evliliği, benden 3 yaş küçük. İlk görüşte aşık oldum. Sonrasında entelektüel oluşundan, zarafetinden, halinden tavrından etkilendim. 2 ay içinde evlenmeye karar verdik ve evlendik. Yalnız üzülerek söylüyorum ki eşim Batılı, Türk erkekleri biraz daha, nasıl desem, kadına kıymet vermiyor ve romantizm anlayışına sahip değiller. Tek sorunumuz inanç noktasında, ben inançlı biriyim, o değil. Ama onun gibi yüreği güzel bir insanın günün birinde ilahi mesajı da alacağına inanıyorum. Evlilikler kusursuz değil, insanlar mükemmel değil, ama umut hep var ❤️
Bişey soylim mi ne inançlı insanlar neler yapıyor (inancliyim diye geçinip en inançsız insanın yapmadığı şeyleri yapiyorlar , ben genelleme yapmadım yanlis anlamayın benim evlendigim kisinin ailesi de inancliydi güya ama yaptıklarını anlatsam ohoooo....) bence esinizde insanlık olsunda varsın inancı olmasın inanç Allahla kişi arasında 🙏 gönül ister hem inancli hem insanlık olsun ama sadece tek bişey takılmayın merhametli mi , saygılı mi , vicdanlı mi , adaletli mi inanın şu saydiklarim olmadıktan sonra seccadede yatıp kalksa bana ne karı var ki ? Haksız mıyım güzel kardeşim :KK66: ama elbette Allah gönlünüzden geçeni versin

Bu arada boşanmış ve yeni hayatında mutlu olan kadınlar yazsın gerçekten 🤗 okumaya ihtiyacımız var güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var...özellikle çocukla boşanan kadınlar yazarsa çok sevinirim 🤗 çünkü ben de bosaniyorum ve güzel şeyler duyunca daha iyi hissediyorum 🙏

Bişey soylim mi ne inançlı insanlar neler yapıyor (inancliyim diye geçinip en inançsız insanın yapmadığı şeyleri yapiyorlar , ben genelleme yapmadım yanlis anlamayın benim evlendigim kisinin ailesi de inancliydi güya ama yaptıklarını anlatsam ohoooo....) bence esinizde insanlık olsunda varsın inancı olmasın inanç Allahla kişi arasında 🙏 gönül ister hem inancli hem insanlık olsun ama sadece tek bişey takılmayın merhametli mi , saygılı mi , vicdanlı mi , adaletli mi inanın şu saydiklarim olmadıktan sonra seccadede yatıp kalksa bana ne karı var ki ? Haksız mıyım güzel kardeşim :KK66: ama elbette Allah gönlünüzden geçeni versin
Aynen öle benimkide 5 e 5 ekliyordu namazlarını hiç kaçırmazdı

Bu arada boşanmış ve yeni hayatında mutlu olan kadınlar yazsın gerçekten 🤗 okumaya ihtiyacımız var güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var...özellikle çocukla boşanan kadınlar yazarsa çok sevinirim 🤗 çünkü ben de bosaniyorum ve güzel şeyler duyunca daha iyi hissediyorum 🙏
Siz neden ayrılıyorsunuz çocuk var mı yaş kaç

Siz neden ayrılıyorsunuz çocuk var mı yaş kaç

Ben neden ayrılıyorum :) ayrılmayı ben istemedim (aslında istemem için sebepler vardı ama ben önemsemedim esimdir olur böyle şeyler vs dedim normal karşıladım bazı şeyleri yani klasik türk erkeği idi yardım etmez ama sürekli ağır şekilde elslestirir neyse...) Ailesinin sözünden pek çıkmayan bir tipti bir yaşadığımız olay sonrası ailesinin lafi ile boşanmak istediğini söyledi yalvar yakar herşeyi yaptım ama yok ...sonra hasta oldum ben bu süreçte de yanımda olmayinca benim aklım başıma geldi bi anda ...şimdi ben istiyorum boşanmayı bikac güne yeni bir avukat buldum onla konuscam bakalım 🤗 anlaşmalı istemiyor bu arada hiç bişey de vermeyecekmis :)
Çocuk ta var 3 yasinda

Ben varım 💃🏻💃🏻
Benim ilk kocam tam anlamıyla pesimistik narsist bir tipti. Herşeyin en doğrusunu o bilirdi. Hiç bir şeyden keyif almazdı. İnanılmaz hırslıydı. İstanbul onun olsun, “İzmir niye benim değil” derdi. Evliliğimiz 15 sene sürdü. Gözümü onla açmıştım. Aynı şekilde o da. Ama ben iyisiyle kötüsüyle birbirimizin kaderi olduğunu düşünür, razı gelirdim. Son 2 sene yurtdışılarına yalnız çıkmaya başladı. Döndüğünde bana çok soğuk davranıyordu. Bu durumda beni inanılmaz hırçınlaştırıyordu. Tuvalette gizli gizli telefonla konuşuyordu. Soruyordum biri mi var. İnkar ediyordu. En son beraber psikiyatriste gitmeye karar verdik. İkimize de teşhiş konuldu. Eşime obsesif dedi. Asla geçmişte olan şeyleri unutmuyordu. Bana da manik depresif denildi. Eşimin dengesizlikleri bende ruh değişim bozukluğu yapmış. İkimize de ilaç verildi. Ben muntazam kullanıyorum. Baktım eşim içmiyor. Psikiyatrist “birbirinize yakınlık gösterin” demişti. Eşim “benim seni içim almıyor” dedi. Ertesi gün avukattaydık. Dedim buraya kadar. Kendimi daha fazla ne kadar küçültebilirim. Evet 15 sene yaşanmışlığımız var ama beraber bir geleceğimiz yok.
boşandıktan 3-4 ay sonra kendisi İsviçreli sevgilisiyle evlenmiş. Ben 1 sene sonra öğrendim. Öğrenene kadar yerlerde anırarak ağladığımı bilirim. Sonra o evlenince bende kendime yeni bir sayfa açmaya karar verdim. İnsan içine karıştım. İşime odaklandım. Gayri menkul alıp satıyordum. Bu arada sosyalleştim. Yeni insanlarla tanıştım. 2 kere evlilikten döndüm. Boşandıktan 4 sene sonra 2. Kez evlendim. Şu an ki eşim Allah’a çok şükür çok merhametli, benim gözümün içine bakan biri. 5. Kez tüp denemem sonucunda şu an hamileyim. İnşAllah Allah bana sağlıklı bir evlatta verirse hikayemde geri kalan parçada tamamlanmış olacak. En zor anlarımda bile içimde şu inanç beni hayata bağladı.
“ İyiler her zaman kazanır.” 🙏🏻

Ailesi ona sana başka biri buluruz dedi mi acaba ve o da bunu dusunerek kabul mü etti . Boyle dusunup o kisiden soguyabilirsin . He bu arada bosanma durumum olmadi ama icinize atmayin sakin hic bir seyi insan anlattikca saydikca sovdukce rahatliyor .

Gencken asiktim birine kimseye soylememistim icimde buyutmustum o aski . Sonra ayrilik oldu tabii . Bir sure kendime gelemedim taa ki birilerine anlatana kadar anlattikca azaldi uzuntum . O yuzden diyorum . Allah yardimciniz olsun . Daha guzel gunler sizi bulsun insallah 🌹

❤️🙏🏻 Haklısın canım...

Eşim ilk aylar iyiydi sonradan ailesi özellikle 2 ablası onun bana ilgisini çekemediler
Sonradan sonraya eş kişisi benle sık sık kavga çıkarmaya başladı
Herşeeye sitem ediyordu hiç mutlu olamıyordu
Bigün yine kavga çıktı aramızda boşanalım dedi kararı ailemle aldık dedi
Bende kabul ettim bitti hemen.ben bi anda yaşadığım bu boşanmadan sonra bitürlü toparlayamadım
Ve ben onu çok severek evlenmiştim
Bidaha kimseyi sevemem gibi
Hatta evliliğe insanlara olan inancımda köreldi malwsef:KK43:
Boşanma kararını ailesi ile alan adamla aslında hiç evlenmemişsiniz ki.
Kötü bir rüyaydı uyandım diyin.

🧿🧿🧿Masallahlari alarak ben yazıyorum...
Ilk evliliğimde üniversiteyi bitirir bitirmez evlenmiştim. Bana prensesler gibi davranan bir adamdı. Maddi manevi çok güzeldi herşey. Ask değil de çok seviyordum. Annemi babamı çok yıllar önce kaybettiğim için aile huzuru diye evlendim ve 7 yıl geçti aldatildim bosandim...

Sonra bir avukatla evlendim. Çok yakışıklı adam Allah için. Çok aşık oldum. Bir kızımız oldu ama öfke kontrolü yoktu. Huzurum yoktu. Kafa dengi değilmiydik ne boşandık.

Ve şimdi yine evlendim. Huzur aşk sevgi herşeyi buldum. Sarılıp film izlemek dünyalara bedel onunla. Onun kızı var benim kizim var. Bir de köpeğimiz canımız oğlumuz var. 5 kişilik aileyiz. Bence tüm boşanan kadınları bekleyen çok daha güzel bir hayat var eminim. Darısı tüm boşanan kalbi kırıklara inşallah ❤🤗🧿

Ben neden ayrılıyorum :) ayrılmayı ben istemedim (aslında istemem için sebepler vardı ama ben önemsemedim esimdir olur böyle şeyler vs dedim normal karşıladım bazı şeyleri yani klasik türk erkeği idi yardım etmez ama sürekli ağır şekilde elslestirir neyse...) Ailesinin sözünden pek çıkmayan bir tipti bir yaşadığımız olay sonrası ailesinin lafi ile boşanmak istediğini söyledi yalvar yakar herşeyi yaptım ama yok ...sonra hasta oldum ben bu süreçte de yanımda olmayinca benim aklım başıma geldi bi anda ...şimdi ben istiyorum boşanmayı bikac güne yeni bir avukat buldum onla konuscam bakalım 🤗 anlaşmalı istemiyor bu arada hiç bişey de vermeyecekmis :)
Çocuk ta var 3 yasinda
Allah bağışlasın evladınızı
Benim çoçuk yok 2 yıl yeni dolmuştu
Bu arada hikayeniz benimkine okdr benziyoki bende istemedim o istedi boşanmayı korona oldum ateşler içinde yandım bakmadı bile
Bu arada yaşınız kaç çalışıomusunuz?
Ailenizin yanına mı geldiniz süreçte?

Ailesi ona sana başka biri buluruz dedi mi acaba ve o da bunu dusunerek kabul mü etti . Boyle dusunup o kisiden soguyabilirsin . He bu arada bosanma durumum olmadi ama icinize atmayin sakin hic bir seyi insan anlattikca saydikca sovdukce rahatliyor .

Gencken asiktim birine kimseye soylememistim icimde buyutmustum o aski . Sonra ayrilik oldu tabii . Bir sure kendime gelemedim taa ki birilerine anlatana kadar anlattikca azaldi uzuntum . O yuzden diyorum . Allah yardimciniz olsun . Daha guzel gunler sizi bulsun insallah 🌹
İnşallah allah razı olsun

M
🧿🧿🧿Masallahlari alarak ben yazıyorum...
Ilk evliliğimde üniversiteyi bitirir bitirmez evlenmiştim. Bana prensesler gibi davranan bir adamdı. Maddi manevi çok güzeldi herşey. Ask değil de çok seviyordum. Annemi babamı çok yıllar önce kaybettiğim için aile huzuru diye evlendim ve 7 yıl geçti aldatildim bosandim...

Sonra bir avukatla evlendim. Çok yakışıklı adam Allah için. Çok aşık oldum. Bir kızımız oldu ama öfke kontrolü yoktu. Huzurum yoktu. Kafa dengi değilmiydik ne boşandık.

Ve şimdi yine evlendim. Huzur aşk sevgi herşeyi buldum. Sarılıp film izlemek dünyalara bedel onunla. Onun kızı var benim kizim var. Bir de köpeğimiz canımız oğlumuz var. 5 kişilik aileyiz. Bence tüm boşanan kadınları bekleyen çok daha güzel bir hayat var eminim. Darısı tüm boşanan kalbi kırıklara inşallah ❤🤗🧿
Boşanma kararını ailesi ile alan adamla aslında hiç evlenmemişsiniz ki.
Kötü bir rüyaydı uyandım diyin.
Ailesi ben işteyken arıyordu genelde onu
Benim hk iice dolduruyolardı demekki
Ama şu var kimse değil yine karaktersiz kocadan başka asıl suçlu yok
Dolduruşa gelmemeliydi karısına sahip çıköalıydı
Severek evlendik biz o beni zorladı hatta

M

Ailesi ben işteyken arıyordu genelde onu
Benim hk iice dolduruyolardı demekki
Ama şu var kimse değil yine karaktersiz kocadan başka asıl suçlu yok
Dolduruşa gelmemeliydi karısına sahip çıköalıydı
Severek evlendik biz o beni zorladı hatta
Bu arada benim ailesiyle hiçbir sorunum yoktu büyükten küçüğe kimseye saygısızlığım olmadı
Ama nedense dik duruşumu belki memur olmamı çekemediler
Ailesinde okumuş yoktu hepsi cahil kafa
Ve herşeyi ben biliyom havalarında olan kişilerdi

Bu arada hikayeniz benimkine okdr benziyoki bende istemedim o istedi boşanmayı korona oldum ateşler içinde yandım bakmadı bile
Bende burdan tayin alıp gitsem mi diye düşünüyorum
Çünkü onu hep görüyorum
Bigün bi kadınlada görebilme ihtimlm var
Bu beni çoklk üzecektir mlsf:KK43:

Çok geçmiş olsun 🙏 kötü günde yanımda olmayanı iyi günde ne yapayım değil mi ?
32 yaşındayım ,çalışıyorum ogretmenim , şuan ailemin yanındayim ama en kısa sürede evladimla ayrı eve geçeceğim, aslında ailemle çok rahatım ama ayrı ev çocuğum ve benim için çok rahat olacak, ama tabi aileme yakın bi ev tutacağım..şu boşanma süreci baya yoracak beni o canımı sıkıyor ama hayırlısı diyelim 🙏

Çünkü onu hep görüyorum
Anlıyorum :KK43: başlarda üzülürsünüz ama zamanla geçer bence inanın yaşadığınız şehir memleketiniz mi, akraba eş dost orda mi ? Tayin diyorsunuz siz de devlet memurusunuz sanırım eğer öyle ise kafanız rahat edeceği şirin bir ile tayin alabilirsiniz belki iyi gelebilir

Çünkü onu hep görüyorum
Allahaskina seni bir kalemde silen adam için mi üzüleceksin! Sil unut kardeşim. Sana da neler yazdık hala adam için üzülme derdindesin

Anlıyorum :KK43: başlarda üzülürsünüz ama zamanla geçer bence inanın yaşadığınız şehir memleketiniz mi, akraba eş dost orda mi ? Tayin diyorsunuz siz de devlet memurusunuz sanırım eğer öyle ise kafanız rahat edeceği şirin bir ile tayin alabilirsiniz belki iyi gelebilir
Evet memurum
Bu şehir tüm akrabamın olduğu ailemede 40 dk mesafede bi yer yalnız yaşıyorum şuan ama gelip gidioz ailemle
Bilemiyorum ya çok kararsızım bu konuda:KK43:

X