Boşanma sonrası cocukla iliski

Neden hayatınıza biri girdiğinde bu buluşmaları sonlandırmak istediğinizi ben pek anlayamadım. Anne-baba olmaktan vazgeçmiyorsunuz ki hayatınıza biri girdiğinde. Eski eşinizle çocuğunuz için yine görüşmeye gayet devam edebilirsiniz
Bu durumu anlayisla karsilayabilecek cok az insan vardir. Ben kendi iliskimde bunun sınırını koruyabilirim ama babanin davranisindan emin degilim

Bu durumu anlayisla karsilayabilecek cok az insan vardir. Ben kendi iliskimde bunun sınırını koruyabilirim ama babanin davranisindan emin degilim

Siz de o az insandan birini bulup hayatınıza almalısınız o zaman. Siz kendi davranışlarınızdan mesulsünüz. Baba kendi davranışlarından. Aranızdaki sınırı koruyamazsa bunu o zaman düşünürsünüz.

Bence görüşmeleri azaltmaya başla konu sahibesi. Bebek pozitif mutlu bir insan diyorsun, adam da çocuğa bakabiliyormuş bence görüşmeleri önce 2 haftada bir indir sonra ayda bir sonra 3 ayda bir ..boşandınız madem görüşmeye hiç gerek yok.
Simdilik 2 haftada bir seklinde ilerliyoruz. Cocuk olmasa sokakta gorsem karsi kaldirima gecerim inan. Tanimadigim bir insandan bile daha uzak bana. Cocuk olunca aklim bulaniyor. Bosanmis ailelerin çocukları bir araya gelinmesinden mutlu olduklarını soylediler. 2-3haftada bir bulusmaya devam ederiz

Kırgınlığımıda sindirdim sanırım.
Bebegim 40ini gectikten sonra babasina verip uyumaya giderdim. Oyle basladik oyle gitti, herseyiyle ilgilenebilir. Kizim zaten cok sorunsuz bir çocuk ne verirsen yer, mizmizlanmaz. Ikimizi bir arada görsün diye kendisi teklif ediyor, ben hic etmedim. Hem icimden gelmiyor hem bu bulusmalar icin para lazım yemek yeniyor, kahve iciliyor, fiyatlar malum bunlari ben ödemem.
Bu durumdan yüz bulmamasi icin elimden geleni yaptim. Ilk baslarda suratimi seyrederdi, yüzüne bakmazdim. Aglamakli olurdu, triplere girerdi, ne mutluymus ne mutsuzmus hissi verdim. Hep nötrdüm. Nereden biliyorsun sana baktigini derseniz kafami kaldirir kaldirmaz goz goze geliyorduk, kafasini çeviriyordu hemen. Bir süre sonra sadece ozel gunlerinde bir araya gelmeyi planliyorum
En doğrusu o olur. Geçiş aşamalı olursa bebeğiniz de zorlanmaz alışmakta.
Atıyorum 2 haftada 1 buluşuluyorsa ayda 1 olur. Görmek istediğinde yada işte hangi günse belirlenen,alıp çocukla vakit geçirip bırakabilir.
Zamanla özel günlere (çocuğun dogum günü,okulla ilgili durumlar vs)evrilir zaten.
Eşiniz pişman gibi bu sebeple bence ne kadar az o kadar iyi.
Bilsin artik eskisi gibi olmayacak.
Kırgınlık gayet hissediliyor dik duruşunuzdan,çok iyi davranıyor,bebeğim için bir daha denesem mi modunda olmamanızdan. Gururlu birisiniz belli ki. Hoş gururda yapımayabilir karşı taraf hatasını anladıysa,şans verilebilir pekala ama sizde o hissi görmedim ben. Belli ki baya kırılmışsınız,o kapıyı da çocuk olmasa ardına kadar kapatacaksınız.

Kendi kültüründen biriyle mutlu olacagina eminim. Daha basarili bir evliligi olur. Benden uzak olsun

Valla Balık burcunun erkeği de hiç çekilmez .. bunları erkek diye eve alacak, nazını niyazını çekecek kadınlara Allahtan sabır diliyorum. Balık erkeğiyle evlenmek bence başka bir kadınla evlenmek gibi Allah affetsin :KK51:

En doğrusu o olur. Geçiş aşamalı olursa bebeğiniz de zorlanmaz alışmakta.
Atıyorum 2 haftada 1 buluşuluyorsa ayda 1 olur. Görmek istediğinde yada işte hangi günse belirlenen,alıp çocukla vakit geçirip bırakabilir.
Zamanla özel günlere (çocuğun dogum günü,okulla ilgili durumlar vs)evrilir zaten.
Eşiniz pişman gibi bu sebeple bence ne kadar az o kadar iyi.
Bilsin artik eskisi gibi olmayacak.
Kırgınlık gayet hissediliyor dik duruşunuzdan,çok iyi davranıyor,bebeğim için bir daha denesem mi modunda olmamanızdan. Gururlu birisiniz belli ki. Hoş gururda yapımayabilir karşı taraf hatasını anladıysa,şans verilebilir pekala ama sizde o hissi görmedim ben. Belli ki baya kırılmışsınız,o kapıyı da çocuk olmasa ardına kadar kapatacaksınız.

Ben elimden geleni yaptim. Evliligimizde varlikta gorduk, yoklukta hep yanında ona destek oldum. Hatta hayatimda hic gormedigim bir yokluk gordum diyeyim. Altinda ezilmemesi icin elimden geleni yaptım. Ha şunuda soyleyeyim bende az degilim. Birisi bana bir laf ederse karsiligini alır. Gururumu kırdığı kadar bende onunkini kırdım. Bu sefer olay "kadın susar"a döndü. Ben insan degil miyim? Yinede sustum. Baska odaya gittim, sesini duyurmak için yuksek sesle konustu. Sus dedim susmadi. Konustum olmadi, bagirdim olmadi. Ne hali varsa görsün. Umarim dediginiz gibi davranışlarından pismandir, baskasina bunlari yasatmaz

Valla Balık burcunun erkeği de hiç çekilmez .. bunları erkek diye eve alacak, nazını niyazını çekecek kadınlara Allahtan sabır diliyorum. Balık erkeğiyle evlenmek bence başka bir kadınla evlenmek gibi Allah affetsin :KK51:

Hay bin yaşa 🤣 3 gorumcem bir kayinvalidem vardı. Hic ustume gelmediler evliyken. Yemege gelelim, yatmaya gelelim olmadi aksine onlara gittigimde elimi biseye surdurmediler. Ama benim eski eş 4 kadın gücünde konuşacak kapasiteye sahipti. Uzman cocuk doktoru, uzman kadin hastaliklari doktoru, 40 yillik ev hanimi, 8 cocuk büyütmüş gibi her konuda fikri vardi. Fikrini gectim ya fikir degil, herseyi bildigini zannediyordu

Fav erkek burcun hangisi Cherry? 😂

Fav erkek burcun hangisi Cherry? 😂

Valla ne yalan söyleyeyim Koç. Flört ettiğimi bir tane ayıcık vardı, ölçüsünde kibar, romantik, bolca kıskanç, ayrıca yaptığı işte başarılı ve akıllı.Bir de öküzce inat etmeseler Boğa derim valla Zodyakta gerisi hikaye belki kalan toprak burçları iyidir ama su grubu falan geçinonları o ne ya ıykkk Emrah soyu :ruh:

Son düzenleme:
Hay bin yaşa 🤣 3 gorumcem bir kayinvalidem vardı. Hic ustume gelmediler evliyken. Yemege gelelim, yatmaya gelelim olmadi aksine onlara gittigimde elimi biseye surdurmediler. Ama benim eski eş 4 kadın gücünde konuşacak kapasiteye sahipti. Uzman cocuk doktoru, uzman kadin hastaliklari doktoru, 40 yillik ev hanimi, 8 cocuk büyütmüş gibi her konuda fikri vardi. Fikrini gectim ya fikir degil, herseyi bildigini zannediyordu
Bunda da şey geldi aklıma fikri var beyni yok😂 uff kızmıyosun dimii

madem bi şekilde anlaşabiliyordunuz çocuğun ailesiyle aynı evde büyümesi iyi olmaz mıydı? sizi üzmek için yazmıyorum neden ayrıldığınızı da bilmiyorum ama minicik çocuğu olan ebeveynlerin başka sorunlar yoksa artık sevgi bitmişti diye ayrılmaları beni üzüyor. daha 1 sene öncesine kadar sevgi bitmemiş çünkü, şimdi ne kadar sık görüşürseniz görüşün bazı ilkleri kaçıracaksınız ikiniz de.

ama ikinizin de bu yönde isteği yoksa aile buluşmalarını azaltmanız ve sonrasında bitirmeniz iyi olabilir. çocuk olan biteni anladıkça babam neden bizimle eve gelmiyor diyecek. 38 yaşındaki eşim annesi babası 30 sene önce boşanmış olmasına rağmen anne ve babası geçen yıl sadece 1 kere ailevi bir sorun için birbiriyle aynı ortama girip konuştular diye (annesi başkasıyla evli olmasına rağmen) anne ve babasının bir an da olsa barışması hayalini kurduğunu itiraf etmişti.

Ay niye boşandınız ki siz
mis gibi aileymişsiniz. keşke tekrar birleşseniz ama tabi altta neler oldu bilemem

madem bi şekilde anlaşabiliyordunuz çocuğun ailesiyle aynı evde büyümesi iyi olmaz mıydı? sizi üzmek için yazmıyorum neden ayrıldığınızı da bilmiyorum ama minicik çocuğu olan ebeveynlerin başka sorunlar yoksa artık sevgi bitmişti diye ayrılmaları beni üzüyor. daha 1 sene öncesine kadar sevgi bitmemiş çünkü, şimdi ne kadar sık görüşürseniz görüşün bazı ilkleri kaçıracaksınız ikiniz de.

ama ikinizin de bu yönde isteği yoksa aile buluşmalarını azaltmanız ve sonrasında bitirmeniz iyi olabilir. çocuk olan biteni anladıkça babam neden bizimle eve gelmiyor diyecek. 38 yaşındaki eşim annesi babası 30 sene önce boşanmış olmasına rağmen anne ve babası geçen yıl sadece 1 kere ailevi bir sorun için birbiriyle aynı ortama girip konuştular diye (annesi başkasıyla evli olmasına rağmen) anne ve babasının bir an da olsa barışması hayalini kurduğunu itiraf etmişti.
Ay niye boşandınız ki siz
mis gibi aileymişsiniz. keşke tekrar birleşseniz ama tabi altta neler oldu bilemem

Su an anlasmamizin sebebi beraberken cocuk dışında konusmuyor olmamiz. Evleri ayirdiktan sonra cocuk icin her aradığında, sesini duydugumda tiksiniyordum. Yeni yeni atlattim diyebilirim.
Iste olan cocuklara oluyor. Cok uzuluyorum boyle seylere. Aslinda hamile kalmak icin caba sarfetmedim, tek korunmasiz iliskide gebe kaldim, o zamanlar mutluyduk. Simdiki aklim olsa 2 sene boyunca cifter cifter korunurdum. Zor zamanlar gecirdik baska konularda, bunlar bizj yipratti. Ben hamileyken esim issiz kaldi, kredi borcundan dolayi icra kağıdı geldi evimize, arabamız vardi uzun süre satılmadı, satilmadikca ufak tefek isler icin kullanmaya basladik ama ciddi bir arıza verdi borc harc yaptırdık satabilmrk icin. Bebek zaten masrafiyla geliyor derken oda yoruldu. Bu durumu anlayisla karşılamaya calistim ama olmadi

X