- 15 Şubat 2015
- 13.288
- 46.742
- Konu Sahibi dogadostupanda
Zaten sevgi yok sa hicbirsey olmaz..Hakkınızda hayırlısı olsun.ama eski eşiniz gercekten kötü biri değil..o nun yaşadıkları hissettikleride ona yanlis adım lar attirmis olabilir.siz es olarak şanslı olmayabilirsiniz ama kızınız babasi noktasında şanslı gozukuyor iyi bir babasi var..yinede hic bir konuda sizi yapayalnız bırakmamış.es ile görüşme noktasında bizde iletişim halindeyiz devamlı ama görüşmeyi asla istemem ..ama cocuklarimdqn biliyorum ki çocuklar anne ve babayı bir arada görmek istiyorlar vakit geçirmek istiyorlar..oglum ilk öğrendiğinde biz artık bir arada hicbirsey yapmiyacakmiyiz diye ağlamıştı.eger karşı taraf bu durumu suistimal etmeyecekse sizde psikolojik olarak etkilenmiyecekseniz çocuğunuza her daim iyi gelecektir.bunu boşanmayan bilemez benim gözümde boşanan her kadın ne olursa olsun güçlüdür..Her daim doğru kararlar verip mutlu olmanızı dilerim
Umarim sizin hayatinizda da hep güzellikler olur. Onemli olan cocuklarimizin mutluluğu ve ruh sağlığı. Oglunuz icin beraber birsey yapamsz misiniz, en azindan ozel gunlerde?