- 15 Şubat 2015
- 13.288
- 46.743
- Konu Sahibi dogadostupanda
İnsan az çekinir ya öyle her şey bir anda ortalığa dökülür mü, değişik biriymiş
Ay inanır misin şok oldum. Agzim acik kaldi. Adamı susturmak icin konuyu degistirdim artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsan az çekinir ya öyle her şey bir anda ortalığa dökülür mü, değişik biriymiş
Evet yaptığı doğru birşey değil, hiç değil.. Eşinizi en iyi siz tanırsınız, bu yaptığı çok öfkeli bir anda yaptığı ani, fevri bir durum muydu yoksa her canı istediğinde bu şekilde mi davranirdi, elbette hiçbir türlü onaylanacak bir durum değil. Burda biraz duygulara biraz da "geçinmeye gönül olmasına" vurgu yapacağım. Aslında böyle durumlarda kişiler genel olarak aklı başında insanlarsa ve yaşananlardan ders cikartabiliyorlarsa o tatlı bebek için denenebilir miydi belki. Sanki kızgınlığın yanısıra biraz inat da size engel oluyormuş gibi hissettim (yanlış hissetmediysem) Zor işler bunlar, Gönül yuvalar bozulmasın, çocuklar ailesiyle yaşasın istiyor, ama en doğru kararı siz verirsiniz tabii. Bence eşler ayrılsa da çocuklar anne babayı birlikte gorebilirse iyi olur. Burda bir önemli faktör de sizin duygusal açıdan zarar görmemeniz, kararlarınızdan pişman olmayacağınız bir hayat dilerim
Yurtdısında olanlar bu konuda daha rahat oluyor yalan dolana basvurmamasını takdir ettim bi yerdeYurtdisinda yaşadığı icin cok muhattap oldugumuz birisi degildi. Hatta biz onu cagirmadik, kendisini davet ettirdi. Ben sevgilsii oldugunu biliyordum(eskiden). Amacimiz hala beraberler mi onu ogrenmekti. Diger arkadasim erkek oldugu icin direkt konuya daldi. Adamda patir patir döküldü
bunu yapabilmiş birine dönmek için onun çok fazla uğraşması gerekiyorYok hayir. Şöyle dusunun ben 9 aylik bebekle kendi giysilerimi, kisisel esyalarimi, ceyizlerimi, cocugun esyalarini topladim koliledim eve geldik ve hepsini yerlestirdim. Cocugum duzen degisikliginden etkilendi uyku problemleri yasadik. Ben onun istediginde canimi acıtmak için yollayip, istemediginde yanina cagiracagi bir kadin degilim. Bir adim atsaydim barisirdik zaten bikac cümlesinden anladim istegini ama benim isim o evden ayrildiktan sonra bitti. Ceketini alip, siz kalin ben gidiyorum deseydi yeniden denemek icin adim atardım. Onun gidebilecegi 2 ev vardi, yapmadi.
Ay inanır misin şok oldum. Agzim acik kaldi. Adamı susturmak icin konuyu degistirdim artik
Yurtdısında olanlar bu konuda daha rahat oluyor yalan dolana basvurmamasını takdir ettim bi yerde
bunu yapabilmiş birine dönmek için onun çok fazla uğraşması gerekiyor
Patavatsız biri gibi geldi.
Bir şey soracağım eski eşinizin kesin biriyle görüştüğüne emin misiniz? Bana size böyle yem atıyor, ilginizi çekmeye çalışıyor gibi geldi.
Bidaha ayni ortama girmem zaten ya. Cok bos konustu. 31 yasindaki bir erkege gore bomboştu.
Emin degilim ama o mesajina karsilik verdigim cevapla yerin dibine girmis olmasi gerekiyor. Boyle bisey yaptiysa saygısızlık olarak görürüm. Ucuz numaralar bunlar. Diyalog aynen şöyle:
X: Bebeğim ben de toparlanıp eve geçiyorum
Ben: Yanlis kisiye yolladin bebegim
X: Pardon
Ben: Sorun değil
"Pardon"
Sizin işiniz zor, Allah kolaylık versin.
Boyle sacma sapan mesajları bana yanlislikla atip, gozume sokmadigi muddetce istedigini yapsin. Ancak ben onun yerinde olsam o mesaji eski esime attigim icin utanirdim. Tuhaf davraniyor
Boyle sacma sapan mesajları bana yanlislikla atip, gozume sokmadigi muddetce istedigini yapsin. Ancak ben onun yerinde olsam o mesaji eski esime attigim icin utanirdim. Tuhaf davraniyor
İlgi çekmeye çalışıyordur. İlgi çekip, sizin tepkinizi ölçüyor. Ya da belki size bebeğim diye hitap edip, merak etti tepkinizi bu da olabilir. Ben sanmıyorum onun öyle kolay birini bulacağını. Birde hala sizinle yaşadığı evdeyse daha zor. Birini bulsa bile bu sizin evden çocukla gitme olayınızı öğrense garipser kadın.
Zarf atmış hıyarto bence, başkası var ona mesaj attım havası yaratmak istemiş, amma sen oralı olmayınca havası sönmüş konu sahibesi
Anladim sizin ne demek istediginizi. Saplantili birisi degilim, hele ona karsi asla degilim. Guncellemeyi okudunuz mu bilmiyorum, sadece iki olay ust uste gelince demoralize oldumBoşanma nedeniniz farklı olabilir ama örn seçkin piriler_kaan tangöze sonrası gibi olmasın.. Evlilik sonrası adam istediği zaman evine gelebiliyordu çocuklar için. Kız da hala ona bağımlı gibiydi sonra çok çirkinleşti hem sevgilisi hem adam. Çok uç örnek ama umarım söylemek istediklerimi anlatabildim, çizgileriniz olsun
Bana hic bebegim demezdi, bir baskasiyla diyalogu daha farkli olabilir. Bilemiyorum. Bugun eski komsum asansor bozuldugu icin beni aradi. X evde degil mi, ona sorun dedim. Tasindi, baska birileri yasiyor orada dedi. Ablasinin yanina taşınmış. Bu mesajlardan sonra bana saygı duymadigini düşünüyorum. En azindan cocugunun annesi olarak saygi duymaliydi. Ozellikle 1 dakika bekledim, mesaji siler ya da kusura bakma der diye. Yapmadi. Oyunsa da gercekse de hoş degil. Bu saygısızlık degil mi sizce?
Sizin anlatıklarınızdan ben eski eşinizin dengesiz, ne yapacağı belli olmayan biri olduğunu düşünüyorum. Yani size nikah davetiyesi örneği bile atabilir.
O mesajın 2 nedeni olabilir.
1 yanlışlık oldu gerçekten
2 ilginizi çekmek için bilerek attı
Yanlış olması için sizin o mesaj öncesi, çok kısa süre öncesi mesajlaşmanız gerekir ki hani mesajları karıştırsın. Sanki biri ona naptığını anlatmış, sen napıyorsun dşye sormuş öyle cevap yazmış " ben de" diyerek.
İlginizi çekmek içinse komik ve rezilce yaptığı
Evi taşımasına da şaşırdım. Hiç size bahsetmemiş buluşmalarda değil mi?
Oncesinde mesajlastik. Yarin kizi al ama sonra uyku duzenini degistirecegim bikac gun alma dedim. Sebebini açıkladım yanlis anlamasin, kizi yollamak istemedigimi dusunmesin diye. O mesaj bu konuşmadan yarim saat sonra geldi bana. Karistirmis olabilir. Kiz arkadasi ne yaptigini yazmistir, buda okumus sonra cevap vermek istediginde beni secip bana yazmistir. Neden bilmiyorum ama ne yaptigini hic bilmek istemiyorum ya. Isterse hergun baska biriyle gezsin, haberim olmasin bana yeter.
Ben bulusmalarda cocukla ilgili konular haricinde onunla asla muhatap olmuyorum. Soru sormuyorum, nasilsin bile demiyorum. Mesafeli bir duruşum var ona karsi. Orada sadece cocugum icin bulundugumu belli etmeye calisiyorum. Ne zaman arasa ablasinin evinde oluyordu, tahmin etmistim ama sormadim oda söylemedi
Duygularini uçlarda yasiyor. Ya cok sevinir ya dibe vurur ya cok sinirlenir.