Boşanma konusundaki cesaretsizliğim

Bütün yolları denediniz mi eşinizle sorunları düzeltmek için? Aile terapisi aldınız mı mesela?

Şu son kavgaya kadar(üç hafta önce) eşime hep sakince anlatıyordum. O da bana sakünce hep hak veriyor, çok zor diyordu. Annesini çoğunlukla uyarıyordu. Ama kadın da yalan aşırı aşırı var, kalp krizi geçirdim diyo, görümcem götürdü geldi bana ve eşime diyo abla hiç bişe çıkmadı diyor.. ama kaynanam herkese bizim yüzümüzden kalp krizi geçirmiş gibi anlatıyor.. ve günden güne görüyorum ki eşim bana hak bermekten çıkıp annesine doğru gidiyor.. başka biri anlatınca kınıyor “karınızı annenize köle olarak almadınız” diyor ama daha ağırlarını yaşatıyorlar bana..
kv gelince son 3 aydır artık işimi gücümü yapmaya devam ettim. Kadın her gün gelip 2-4 saat oturuyor ve haliyle onla oturmak beni etkiliyordu. İşim gücüm oluyor yani. Artık işimi gücümü yapmaya başladıüım için aşırı kudurdu ve benimşe çok oynamaya başladı..

Bütün yolları denediniz mi eşinizle sorunları düzeltmek için? Aile terapisi aldınız mı mesela?
Eşimle konuşmayı hep denedim.. “annem sonuçta, ama şunu bil kötülük ediyor ve ben alttan alıyorum” ama eşimde artık annesinin tarafına gitme huyu var.. aile terapistine gitmeyi iki yıldır diyorum ama eşim yanaşmıyor.. şuan 10 aydır işsiz yani daha doğrusu iflas ettiği için şuan borcu ve zararı kapatmaya gidiyor her kuruş.. ve şimdi diyince ekmek almaya paramız yok diyor.. olsa da zaten gitmiyor gereksiz gibi geliyor ona..

Aynılarının bir canlısını ben yaşadım..
Inan ki o çocuğun baba ya değil
Mutlu huzurlu bir yaşama ihtiyacı var rabbim yardımcın olsun..
Benimde bir isim yok ama şükür ki ailem yanımda oldu.
Başlarda onlarda kabullenemedi ama şuan benim yanımdalar.
Işte herkesin sorunları farklı keşke burda olsaydın inanki kendi çocuğumda senin cocugunada bakardım..

Düzeltme. Kızınız 3.5 yaşında sanmıştım, küçük değil demişim. Son durumunuz nedir? Aileniz destek olmuyorsa isterseniz iki yıl daha bekleyin. Kızınız biraz daha büyüsün. Sonra daha rahat olursunuz.

ne güzel kalbiniz var

ne biçim insanmış kv!!!!
Allah a havale edin

hemen boşanamam diyorsunuz anlıyorum sizi
işe döndüğünüzde para biriktirmeye başlayın
işe döndüğünüze çocuğa kim bakacak

anneniz babanız tabiri caizse yüz vermemek adına boşanma diyorlar
kıyamaz sahip çıkarlar inşallah

İstanbul da tam gün 1000 lira olan kreşler çoookkkk

O zaman başka seçenek bırakmamış size hayırlısı olsun

Güzel kalbiniz için çook teşekkür ederim Allah rarzı olsun

İflas sürecinde tüm altınlar birikim borca hacize gitti.. yani cebimde olan kızıma bayramda verilen harçlıklardan arta kalan.. bu yüzden hemen adım atamam.. yani ben başka bir şehre atanmayı, evi gizlice ayarlayıp öyle demeliyim syrılma kararını.. yoksa biliyorum önümü tıkarlar..

Tayininizi kuck bir yere aldırın
Basta eşya mesya uğraşmayın. Eşyaları ev tutun

o zaman başka ile tayin için uğraşın didinin eşinize çaktırmadan
kızınız kaç yaşında
Allah yardımcınız olsun
kim bakacak kızınıza çalışmaya başlayınca

Yok henüz 14 aylık bir gün bile geçirmek cehennem gibi. Kaynana her gün laf öarpıyor her gün bekliyor, her gün kapı çalıp da gelecek mi endişesi... ben ben olmaktan çıktım.. dışarı çıkıyorum kızıma, ben yürümeyi parkı çok seviyorum her gün 3-4 saat dışardayız toplamda, sabah ve akşam üzeri çıkıyoruz. Ama evimde huzur yok diye de çıkıyorym, laf oluyor dısarı cıkmaya hali var bana gelmiyor diye.. gitsem nolcakki hep şaf yiyorum, hoşgeldin bile demez asla suratıma bakmaz.. kendimi öyle degersiz hissediyorum ki.. simdi ailemin yanındayım, annem kardeşlerim babam hepsi bana kendimi değerli hissettiriyor.. sımarmak değil, tansiyonum düşüyor bu aralar hemen ayran getiriyorlar hastaneye gidelim diyenısrar ediyorlar bana “nasılsın” diyorlar.. istanbuldayken geçen hafta yere düştüm kimse bişey demedi sormadı..
yani o evde bi gün geçirmek bile zor:) ama nasıl sabredicem bilmiyorum, sabretmem gerek.. direk çantayı alır cıkarsam kızımla çıkmaza gireriz diye korkuyorum bi yandan da

o zaman başka ile tayin için uğraşın didinin eşinize çaktırmadan
kızınız kaç yaşında
Allah yardımcınız olsun
kim bakacak kızınıza çalışmaya başlayınca
Kızım 14 aylık
Amin darda kalan herkesin yardımcısı olsun Rabbim inşallah
Malesef bakacak kimse yok, bakıcı olcak muhtemelen bulcam yani

Size böyle değer veren aileniz eminim yalnız bırakmayacaktir. Hiç düşünmeden fikrinizi söyleyip desteklerini alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…