Rica ederim kardesım. Allah yardımcın olsun cıdden cok zor bır durum. Dini yönden hassasıyetlerı olan bır ınsan olsa oradan girip konusmayı dene dıyecektım ama ne yazık kı oyle bırı degılmıs. Dın ıman Allah bılmeyen Allah rızasını gozetmeyen bır ınsanın cocuguna babalıgında hayır yoktur kkardesım. Insanlar dınlerının dıger yarısını tamamlamak ıcın ve hayırlı zurrıyetler , nesıller yetıstırmek ıcın evlenırler.. Hayırlı nesıller yetıstırmek de ebeveynlerın teker teker Allah rızasını gozeten dını vecıbelerını yerıne getırmeye calısan ınsanlar olmasından gecer. ımam nıkahımız yok dıyorsunuz, cok uzgunum kı Allah katında zina hukmune gecer sızın bırlıktelıgınız.
Bosverın kardesım, Allah buyuktur. Allah nıyetınızı bılıyor. Allahın rızasının olmadıgı bır evlılık bu ve sızde bundan rahatsızsınız.. Bu durumda ayrılırsanız Mevla yuzunuze bakacaktır sızı kımsenın yere atmasına ızın vermeyecektır ınsallah. Boyle bır adamın babalıgından hayır gelmez tekrar soyluyorum. Hatta mumkunse cocugunuzun babasıyla cok sık gorusmemesı dahı hayrına olacaktır( esınızın duzelmedıgı durum ıcın konusuyorum). O yuzden sakın ama sakın cocugunuz aynı evde babasıyla kalmayacak dıe vıcdan azabı duyup bu Allahın rızasının olmadıgı evlılıgı devam ettırmeyınç Hem ahıretınız hem dunyanız yanıyor sız devam ettırdıkce. Allah ımtıhanınızda muvaffak olmak nasıp etsın ınsallahh.