Boşanma konusunda karar veremiyorum fikirleriniz nelerdir arkadaşlar...

krizantem_siyah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
59
0
36
Kütahya
Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim severek evlendik 2 yaşında oğlum var ama eşim inanılmaz duygusuz bir adama dönüştü ilgi alaka cinsellik hiç yok..kendinden zamanla uzaklaştırıyor beni evine saatinde gidip gelen parasının hesabını bilen içki kumar dayak vs olmayan bir adam ama gel gelelim ben kadın olduğumu unuttum elimde tornavida geziyorum roller değişti eşim bunlardanda anlamıyor kadın ruhundanda ve 25 yaşındayım sıkıldım artık bunalımlı bir hayata bıraktım kendimi boşanmak istiyorum boşamıyorda daha doğrusu bende cesaret edemiyorum bir babam ve kız kardeşim var babamlara gitsem huzur yok çalışmıyorumda tabii olarak parada yok..
eşimle boşanıp boşanmamak konusunda kararsızım sevgim hiç yok sadece alışkanlık okadar bir işe girsem başımın çaresine bakarım evimi tutar öyle böyle huzur içinde yaşarım allaha şükür bi mesleğimde var güzellik uzmanıyım fakat tek kararsızlığım çocuğum..
ilerde boşanma sebebime çok tepki verirmi acaba diye fazlasıyla düşünür oldum
bana kalsa hemen boşanıcam ama çocuğuma kıyamıyorum sizce ben ne yapsam doğru olur bu adamla aynı evde yaşamak bile eziyet oldu fenalardayım...

madem bu kadar mutsuzsun.her yoluda denediysen.harika bi işin var kimseye muhtaç olmassın.annen yok anladığım kadarıyla.bi uzmandan fikir alsan.

hadi ev tadilatlarını yapmaz bunu anlarım çok erkek var öyle ama ilgi ve cinsellik niye bitti bu kadar kısa bir sürede?eşinin diğer özellikleri iyiymiş.yani bu devirde bunları bile bulmak zor.hayatınızı biraz renklendirebilirsiniz belki.herşeyi denedin mi bilmem ama şöyle saçını değiştirsen seksi bir kıyafet alsan bir yemek yeseniz evde daha sevecen olmaya çalışsan.belki sende de hatalar vardır.tam açmamışsın mesela cinsellik niye yok?ama yine de ortada bir çocuk var var bence boşanma.benim annem babamdan ilgi ve seks yok diye ayrılsa evet ben affetmezdim.

Acaba çocukla uğraş, evi düzenle, yemek vs. derken sen mi kendini saldın ? önceden ilgilimiydi ? ben mesela çocuktan dolayı bazen salıyorum kendimi ama kısa zamanda toparlıyorum. toparlanmamı sağlayan eşim oluyor:) bakışı değişiyo ilgisi azalıyor gibi hissediyorum.

her yolu denedim bakımlı ve düzgün fiziğe sahip bir insanım enazından çevremden bunları duyuyorum ama eşimin sadece hakaretlerine ve aşağılamalarına maruz kalıyorum ben bu sebepten boşansalardı affetmezdim demişsin ya bir an okurken içim sızladı...
tek sebebim bu değilki cinselliği ben eçeli çok oldu her konuda eşime yol sunuyorum ama eşimde inanılmaz bi duygu yoksunluğu var her konuda bu böyle sadece sabrediyorum..

bende bunları düşünüyorum ama çok bakımlı olarak karşılayıncada aynı paspal bi kadın olarak karşılayıncada aynı öncü bi firmanın yöneticisi eşim,çevresindende duyuyorum hep hiç kaşı gözü oynamıyor diyorlar benim eşimin ruhu yaşlı ben beklentilerimi köreltmeliyim galiba

canım, bu yazdıklarında eşin düzelir mi, ilişkiniz sadece zor bir süreçten mi geçiyor tam emin olamadım? hep mi böyleydi, bir olay mı oldu... nedir tam olarak? evladın var tekrar tekrar düşünmelisin.

Bende evleneli 4 sene olucak bazı şeyler ilk günkü gibi olmuyor bir gerçek ama eşine duygularını söylüyormusun???

Bence boşanmak için acele etme.Biraz erken bir karar olur.Şans ver.Destek olmaya ve niye böyle oldğunu anlamaya çalış düzelir inşallah...Allah yardımcın olsun..

canım, bu yazdıklarında eşin düzelir mi, ilişkiniz sadece zor bir süreçten mi geçiyor tam emin olamadım? hep mi böyleydi, bir olay mı oldu... nedir tam olarak? evladın var tekrar tekrar düşünmelisin.
yok yok ben biraz kendimi bile bile yaktım eşim hep böyleydi nişanlısı aldatmış ayrılık sebepleride buymuş ve ben bu durumu geçici zannederek hep şans verdim ona cinsellikten sogudu yada duyguları zedelendi diye diye bekledim ama eşim benim hep böyle ama eski nişanlısına yazdığı mailleri şiirleri görseniz bu adam bunları yazabiliryormuymuş dersiniz ama bana zerresini yapmadı babamlarda kaldım 25 gün gelip özür bile dilemedi yine eve dönen bendim..duygularımı hep belirtiyorum ama artık bendede kısasa kısas başladı..

babamlardan döneli 1 hafta oldu ama adamda zerre değişiklik yok bi vurdum duymazlık bi rahatlık benim babamlarda huzursuz olduğumu biliyor ve ne acıki bunu çok güzel kullanıyor bide üstüne benim kararsızlığım elinde çok iyi kozlar oluşturuyor sadece evladım için allahtan sabır ve selamet diliyorum ..

canım çocuğun şu an bulunduğunuz ortamda mı daha mutlu olur, senle mi? bunu düşün ona göre karar ver. evde huzur yok ise h.sonları babasını görerek daha huzurlu bir yuvada olabilir. siz boşanınca eşin çocuğunuzu kullanır mı? sen, yalnız ve mutsuz olup çocuğuna hissettirmeden güçlü durabilmelisin... ben diyemem sana boşan. ama çektğini de sen bilirsin. çocuk sahibi bir kadın olduğuna göre bir anlık fevrilikle yazmıyorsundur, enine boyuna düşünüyorsundur. ama şu da gerçek her boşanan aile çocuğu da mutsuz değil.

bekarken sevgilinden ayrıldın mı hiç ya da uzun süreli bir ilişkini bitirdin mi?
neler hissediceğini bunları hatırlayarak anlayabilirsin.

şimdi 2 kişi oldum ama ben eşimi zerre kadar özlememde çocuk ortada üzülecek kırılacak aile kavramı olmayacak bunlar beni kahrediyor yoksa benim eşime nokta kadar aşkım kalmadı..

ilginiz için teşekkür ediyorum öncelikle..
yok 1 seneye yakın karar verme aşaması yaşıyorum aslına bakarsanız ayrılsak daha mutlu olacak ama babasına çok düşkün eşim bana göstermeme gibi bi durum yaratamaz çünkü çocuk banada çok bağımlı .benim annem babamda ayrı oyüzden benim yaşadıklarımı yaşamasın diye savaşıyorum ama her seferinde yeniliyorum ...

sen kendi kendinle evlisin ne kendini yıprat ne çocuğunu sevgisiz bi ortamda büyüyn çocuktan ne hayr bekliycen yolun yakınından dön.yürümüyosa zorlama bence kendi kendine zaten şuandada yetiyosun o adamın ne işi var o evde bence.ne halt etmeye evlenmiş boşver bak kendine çocunada

cnm bizi neler bekleyeceğini hiç bir zamn bilemeyiz... bir arkadaş da ben olsam annemi affetmezdim demiş bunları dert etme bir sürü insan var çocuklu boşanan tabii iyi düşün ama ömür boyu mutlu olmayacaksan kasma ama biraz daha zamn ver evliliğine en aznından denedim süre verdim bekledim ama düzelmedi dersin ben de öyle yapıyorum..

ilginiz için teşekkür ederim..
ben her yolu denedim sabır taşı oldum ne yazıkki sevgisiz bir ortamda ömür tüketiyorum bir erkeğin gözüne bakmaya korkar oldum aşık olurum yada bana güzel bişey derse etkilenirim diye erkeklere bakış açım değişti beni bu şekle sokmaya hakkı yoktu özgüvenim yitti ben bittim 25 yaşında bu olguyu taşımak ağır gelmeye başladı bende sevilmek istiyorum güzel sözler duymak yatağa heyecanla yatmak istiyorum ama hiç biri yok evde hizmetçi bakıcı temizlikçi sıfatında bulunuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…