Boşanma kararı lütfen yardım :(

Whatsapp mesajları da delil sayılıyor aslında. Eşinize ve ailesinden birilerine aldıkları paraları ve altınları yazsanız?
Eşinize benden bu kadar para ve tüm takıları almadınız mı bu oturduğumuz ev için? Gibi bir mesaj atsanız onaylayan cümleler yazmaz mı?

Canim ya ne hale getirmisler seni, o kadar eziyet etmisler ki bir de ben de mi suc var diye dusunuyorsun. Sakin donme o eve, zararin neresinden donersen kar.

Çok haklısınız çok kararlıyım
ama şimdi gizli kamera ses kaydı falan ben daha fazla suçlu duruma düşmeyeyim

Öyle mesajlar var zaten yazmaya çalıştığım ama sonradan kendisi beni arayıp ya sen uyanık mısın beni konuşturup kendine delil mi yapacaksın demişti ve mesajda yalanlamaya çalıştı ama var mesajlar

Öyle mesajlar var zaten yazmaya çalıştığım ama sonradan kendisi beni arayıp ya sen uyanık mısın beni konuşturup kendine delil mi yapacaksın demişti ve mesajda yalanlamaya çalıştı ama var mesajlar
Ama evin tapusu şu an kayınvalidemin üzerine olduğu için ben hiç bir hal talep edemem diye biliyorum sadece verdiğim paraları alabilirsem ona şükür evin değeri şu an arttı zaten

Yazdığınız her şey ayrı ayrı korkunçta, babası annesine vururken eşiniz ne yaptı? Kayınpeder zaten iğrençte, annesi dayak yerken bakan eşiniz de iğrenç bir insan..Allah yardımcınız olsun.
Annesine vurduğu zaman kötü oldu napıyosun baba sen dedi ayırmaya çalıştı fakat daha fazla söz söyleyemedi çünkü aileyi de alıştırmış korkutmuş siniriyle değişik bir yaratık insanları sinirlenmediyse tehdit ediyor resmen herkes bunu idare ediyor bir çıkıp da demiyor ki sen artık kendine çeki düzen ver herkes korkuyor ondan ama ben ona cevap verdiğim için sürekli ailesi de beni suçlamaya başları kocaman adama cevap veriyorsun saygısızlık bu diye asıl sen saygısızsın diyorlar

Eşiniz de babası gibi iğrenç bir insan. Tiksindim resmen.
Yine de o mesajları reddetmediği için kullanabilirsiniz belki. Bir avukatla görüşün derim. Ya da buralarda illa yorum yapacak bir avukat çıkar

Evden ayrıldıysan sakın geri dönme... Allah senin olan hakkını onlardan çıkartır kimsenin ahı kimsede kalmaz.. Lütfen sakın ama sakın daha fazla kendini kullandırmamalısın... Boşanmaz da geri dönersen daha fazla psikolojik şiddet ekonomik şiddet görürsün.

Hayır bu şey sendromu ‘ evlenimce nasılsa kocamla kalıcaz , bunları idare edeyim’ bu düşüncede kim varsa hepsi aynı durumda.

Sonuna kadar okudum
Bosanin acilen normalde hiçbir durumda bunu kolay kolay söylemem. Ama siz evliliği eşinizle değil kayınpeder denilecek o yaratıkla yaşıyorsunuz. Eşiniz resmen etkisiz eleman. Elinizden altinlar paralar gitmiş ev de kaynana üstüne geçmiş olsun ama başımın gözümün sadakasi deyin kurtulun. Bu ne ya kayınpeder her lafın içinde her yerde. Köyden gözü açılmamış kız alsalarmis o ergen kocanıza dicem ama gelinin parasını yemek de tatlı tabi.
Üzgünüm hatanız her şeye karşılık vermeye rağmen hep dediklerini yapmışsınız. Misafire laf söylemiş kavgalar etmiş sonunda istediği olmuş, ev için cildirmissiniz ama istediği olmuş. Saygısız ve gelini malı zanneden bir adam var karşınızda ama assssla değişecek bir adam da değil. Ha sorun temelde esinizde. Basiretsiz tuhaf biri.
Karar vermekte zorlanıyorsaniz annem beni bu terbiyesizlere köle olayım diye mi doğurdu diye bir düşünün.

Onlarin evlerinede esyalarinada paralarinada ogullarinada kendilerinede ...olsunn.bir anne baba kendi çocuğuna ancak bu kadar zarar verebilir yazıklar olsun gerçekten .sakin ama sakın bu evliliği devam ettirme tutulacak hiçbir yanı yok hemen bir an önce kurtul zaten babası koçanı bir ay içinde evlendirir bu hırsla

Canım boyle cirkef insanlar hic tapu yapar mi senin uzerine?
Neyse olan olmus bundan sonra mantikli adimlar atmaya calis.
En basta dönme o eve sonra hakkini ara iste tam olarak vakıf degilim olaya umarim alırsin haklarini.
Alamazsanda ben olsam akıl sagligimi dusunurdum ve kacardım.

Hayır yok sadece 1500 doları bozup bankadan havale ettim o da 10 milyar ediyordu o zaman 7500doları bankadan çekip elden verdim biriktirdiğim diğer parayı da elden vermiştim
Bak boşan demem ben ama sen boşan .Ama kanıtsız boşanma .Arıomu esın sön diye ?

kimseye boşan diyemem ama bence BOŞAN ama kayınpederin nedeniyle değil eşin yüzünden. babasına haddini bildirmediği için o izin verdiği için adam böyle saçmalayabiliyor. okurken kanım dondu. hayatını mahvetme hemen boşan

Parayı vermek büyük hata. Eşiniz pasifin önde gideni. Kayınpederiniz de ruh hastası kesinlikle. İyi bile durmuşsunuz bunca zaman. Evi de üstlerine aldılar ohh mis gibi rahat rahat boşanırsınız merak etmeyin bir kuruşsuz

Baslarım onun laz inadına derim valla töbe töbe
Gitsin evinde sönsün
Kimse kimsenin kölesi değil,evlendik diye elin adamının tribini cekemiycez valla.

Bak boşan demem ben ama sen boşan .Ama kanıtsız boşanma .Arıomu esın sön diye ?
Hayır hiç aramadı sadece zor durumda kaldığını anladı neden gittiğini ben anlamadım yazmış yani konuyu değiştirmeye çalışıyor

Hayır bu şey sendromu ‘ evlenimce nasılsa kocamla kalıcaz , bunları idare edeyim’ bu düşüncede kim varsa hepsi aynı durumda.
Çok haklısın çok çok ama aileler de çok önemli onlarla anlaşabilmek görüştüğün zamanlar illaki oluyor sadece eşinle evlenmiyorsun aslında işte bende nefret oluştu onlara karşı ayaklarım geri geri gidiyor onlara giderken ya da akrabalarından birini gördüğümde yüzlerine bakasın gelmiyor

Valla sen de haklısın bilerek yaptılar zaten ben onlara soğuk davrandığım için öyle yapmışlar güvenmedikleri için ben de size güvenmiyorum o zaman dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…