Boşanma kararı lütfen yardım :(

Bizim kayınpederin 2 gömlek üstü bu adam ..ama bizimki o kadar değil hakkını yiyemem..sizden alacaklarını almışlar paranızı altınınızı evide k.v. üstüne yapmışlar yani sizi kullanmışlar .çok iyi bir avukat tutun gerekirse 100 bin verin ama o parayı onlara yar etmeyin Allahtan çocuk olmamış bu süreçte..
Yok boşanamayacaksanız evinize dönecek olursanız da asla çocuk yapmayın. bu adama da uzaklaştırma çıkartın eve sokmayın kesinlikle..zorla girersede polis çağırın her seferinde..aslında tam sopalık bir adam birileri kırsa kemiklerini belki rahatlar bir nebze..
eşinizede söylenecek pek bişey yok silik pasif bir adam ömrümüzü tüketmeyin bence değmez

Neden bu kadar çektin canım? Aile tam bir kan emici vampir, seninle para için evlenmiş eşin, yani şu yaşadıklarının milyonda birini yaşasam evlenmez, evlenmişsem de boşanırdım. Evlenmeden önce böyle değiller miydi? Neden evlendin bile bile?

Selam Güzelimm, inanki cok duygulandim..

Daha cok sey yasadigini yazmistin, istersen seni dinliyebilirim. Herzaman..

Yalniz degilsin !

Bende zor Günler yasadim..

Esin ve sen Nerelisiniz? Sehir demene gerek yok akdeniz? Dogu ? ..

Ah ahhhh yanarım yanarım da birikiminizi o srfsizlere verdiğinize yanarım.kusura bakmayın da kocanız olacak o saksı ne işe yarıyor.bunca zaman beklemeniz hata. Kesinlikle çıkarı yok ya herşeye boyun eğip her dediklerini yapacaksınız,yada ayrilacaksiniz.

Valla korkunç bizim buralarda bi laf vardır ot köküne biter diye.öyle bi anne babanın yetiştirdiği evlattan ne beklenir ki. En mantıklı olanı yapıp boşanma kararı almışsınız daha da bu kararınızda sakın sendelemeyin.altıları ve parayı kurtarmaya bakın kanıtlarınız var mı bunlar için

Terbiyesizliği hastalıkla güzellemeye çalışanlara da sinir oluyorum.

Ben istanbuldayım ailem Ankara’da onlar sis iyi olun diyor sürekli boşanma olmaz bizde o kafadalar yani elalem ne der biz de aynısını yaşadık çekip oturduk diyorlar
Bu dediklerini kafanıza takmayın bile.kararım kesin deyip hiç açıklama işine girmezseniz kimse ağzını açamaz

Ağzım açık kaldı
Hiç suçu olmayan kendi karısına o sebepten girişiyor manyaga bak
Allah'ım ya rabbim Eli kırılsın

Asla dönme canım benim vur tekmeyi ne hali varsa görsün

Konunun daha 2.sayfasindayim ilerki yorumlari görmeden yaziyorum. Ben senin ve eşinin yaşlarini merak ettim sadece ?? Toy bir yaş olsa gerek dedim. Psikolojik hastahanere düşmeden yoluna git beterine denk gelsinler inşallah kendileri gibilerine...

ne okudum ben ya
El kaldıran, yumruk sallayan kp var ve siz mantıklı düşünemiyorum eşimden soğudummu diyorsunuz

Yarisina kadar okuyabildim. Okudugum zaten yetti.
Acilen kurtulun igrenc bir aile .

Siz en iyisi dönün bi 100 bin daha çekip verin onlara. Ne istedilerse vermişsiniz çünkü. yine verirsiniz

Ne kadar bırıkmısın vardı ?Ne dıye cerdın paranı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…