Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne okudum ben ya
El kaldıran, yumruk sallayan kp var ve siz mantıklı düşünemiyorum eşimden soğudummu diyorsunuz
Malesef eşim ve kayınvalide çöl sessizler yani baba onları öyle bir korkutmuş ki siniriyle korkutuyor yani bu çok sinirli ona karışmayalım yoksa ortalık karışır diyor ve zaten değişik bir insan tehdit ediyor sürekli işte ben kayınpederimle tartıştığım zaman oğlundan verdiği arabayı istiyor o arabaya biz de para verdiğimiz halde işte her ufak birşeyde oğlum arabayı getir arabanın anahtarını getir arabayı ablana vercem gibi tehditlerKaynana faktörü hiç mi destek çıkmıyor
Hayır yok sadece 1500 doları bozup bankadan havale ettim o da 10 milyar ediyordu o zaman 7500doları bankadan çekip elden verdim biriktirdiğim diğer parayı da elden vermiştimPara verdıgıne dair kanıtın var mı ?Bunlar psıkopat .
Paranı da kendini de kurtar. Bu zamana kadar sömürülmüşsün farkında bile değilsin.Ya ben hala duygusal yaklaşıyordum ta ki bu yorumları okuyana kadar yani duygusal derken bu insanları yarı yolda bırakır mıyım benim yüzümden üzülürler mi acaba iyi niyetliler mi falan diye hala öyle düşünüyordum ama kendimi hiç düşünmüyormuşum bunu farkettm
Ev alacaz diye para istediler ben de yarın birgün sen birşey yapmasın demesinler diye sonuçta o evde ben de oturacağım diye verdim 9000 dolar ve 65gram altın verdim v düğün altınlarım da onlardaydı vermediler onları da gidip bozmuşlarNe kadar bırıkmısın vardı ?Ne dıye cerdın paranı ?
Ayrıca yarı yolda bırakan sen değil, eşin. Lütfen barışma gibi bir hata yapma. Hayat kısa zaten ömrün yok yere curumesin.Ya ben hala duygusal yaklaşıyordum ta ki bu yorumları okuyana kadar yani duygusal derken bu insanları yarı yolda bırakır mıyım benim yüzümden üzülürler mi acaba iyi niyetliler mi falan diye hala öyle düşünüyordum ama kendimi hiç düşünmüyormuşum bunu farkettm
Aynen öyle farkında bile değilim ben hala kendimi suçluyorum hala eşime üzülüyorum ve hala ben mi haksızlık yapıyorum diye düşünüyordum ki yorumlar okuyana kadar Allah razı olsun hepinizdenParanı da kendini de kurtar. Bu zamana kadar sömürülmüşsün farkında bile değilsin.
Çok haklısın ben kararlıyım kararım da kesinleşti artık çok teşekkür ederim çokAyrıca yarı yolda bırakan sen değil, eşin. Lütfen barışma gibi bir hata yapma. Hayat kısa zaten ömrün yok yere curumesin.
Tam bilmiyorum ama düğünde takılan altınları ispat edip alabilirsin mahkemede.Ev alacaz diye para istediler ben de yarın birgün sen birşey yapmasın demesinler diye sonuçta o evde ben de oturacağım diye verdim 9000 dolar ve 65gram altın verdim v düğün altınlarım da onlardaydı vermediler onları da gidip bozmuşlar
Üzüldüm böyle yazmanıza benim arkamda olan bir ailem yok ben çok ağladım 1kere daha ailemin yanına geldim beni tekrar yolladılar yuvana geri dön olur öyle şeyler diye ve karşı taraf sürekli beni suçlayıcı cümleler kuruyorlar ailem istemiyor ayrılmamı ben de tek başıma ancak bu kadar mücadele edebildim arkanızda biri olamayınca beni anlarsınız umarım bir gün ve insanlara böyle kırıcı kelimeler yazarken düşünürsünüz az da olsa hayırlı günler dilerimkonu sahibi de normal değil
Tekrar neden vereyim ben sadece iyi niyetimden evlendikten sonra her şeyi karşı taraftan beklemek istemiyordum çalışıyordum ve ayaklarımın üzerinde duruyordum insanlara kırıcı yorum yapmadan önce biraz düşünmenizi öneririm evin tüm parasını ben vermedim ki karşı taraf da verdiSiz en iyisi dönün bi 100 bin daha çekip verin onlara. Ne istedilerse vermişsiniz çünkü. yine verirsiniz
Çok haklısın çok işte benim düşüncem beraber oturacağız sonuçta o evde diye düşündüm her şeyi karşı taraftan beklemeyim güçlü olayım diye düşündüm ortak alacağımız için evi ben nerden bileyim tapuyu kendi üzerine yapacaklarınıYarısını anca okudum kafayı yersin sana soyliyim yorumlarinda birazı gozume carpti gitmissin sanirim aman diyeyim dönme ayrica paranı ne veriyorsun elin salağına...
Ben 28Konunun daha 2.sayfasindayim ilerki yorumlari görmeden yaziyorum. Ben senin ve eşinin yaşlarini merak ettim sadece ?? Toy bir yaş olsa gerek dedim. Psikolojik hastahanere düşmeden yoluna git beterine denk gelsinler inşallah kendileri gibilerine...
Çok haklısınız çok kararlıyımBen 28
Eşim 31