Boşanma kararı lütfen yardım :(

Baslarım onun laz inadına derim valla töbe töbe
Gitsin evinde sönsün
Kimse kimsenin kölesi değil,evlendik diye elin adamının tribini cekemiycez valla.
Aynen memlekete gidecekler zaten ben bir süre daha dayanacakmışım benden onu istiyor eşim ben de yok artık bardak doldu taştı dedim ve geldim annemlerin yanına

Şaka mı bu konu? Ve siz gerçekten o kadar aciz misiniz ki hala kafanız karışık? Gerçekten koşa koşa kacmaniz lazım bu aileden ve o sünepe kocanizdan.

Kanıtlamaya çalışın sizden aldıklarını. Ama sanmıyorum kanıtlayacağınızı. Boşayın gitsin bu ruh hastalarını.

Çocuğunuz yok. Bunca şeye eşinizden soğumanız gayet doğal. Kp zaten insan değil. Boşanın kurtulun. Verdiklerinizide alın ama bırakmayın o utanmazlara.

Şaka mı bu konu? Ve siz gerçekten o kadar aciz misiniz ki hala kafanız karışık? Gerçekten koşa koşa kacmaniz lazım bu aileden ve o sünepe kocanizdan.
Çok çaresizim çok o kadar çaresizim ki anneme anlattım gidilir konuşulur diyor olsun yuvanı yıkma diyor beni kimse anlamıyor anne ben sana ne anlattım sen beni duymuyor musun diyorum olsun gidilir konuşulur tek dediği şey bu babam desen zaten ilgisiz bir baba hiç konuşmaz Allah benım yardımcım olsun

Ay yazacak şeyleri çoğu arkadaş yazmış zaten. Sakın o eve dönme. Hatta iş bul annenin yanından da git. Sana köstek olup hayatını karartacak kendi ailen de yoksa.

Son düzenleme:
Bu aile tam canavar
Bunlar çok fena insanlar
Hele o kayınbaba ne yaa kaynanadan beter.
Eş desen silik .
Olmaz bunlardan bir şey.
Çocuk yoktur umarım kaç kurtar kendini.
Çocuk yok Allah’a şükür

Ya sormayın o zaman ailenize. Çalışmıyor musunuz işte niye ailenize bağlı olasınız? Yuva mi var da yıkılsın

Ay yazacak şeyleri çoğu arkadaş yanzış zaten. Sakın o eve dönme. Hatta iş bul annenin yanından da git. Sana köstek olup hayatını kararacak kendi ailen de yoksa.
Allah razı olsun teşekkür ederim aynen öyle yapacağım tek başıma mücadele vereceğim bir de annemi aramış kendi kızın boşanmak istiyor ben öyle demedim demiş annem de bana diyor ki sen istiyormuşsun suç sende diyor

Boşverin annenizi. Kendi ayaklarınızın üstünde durun. Kimseden fayda yok.

Ya sormayın o zaman ailenize. Çalışmıyor musunuz işte niye ailenize bağlı olasınız? Yuva mi var da yıkılsın
Çalışacağım işe başlayacağım yakın zamanda ama benim yanımda olmuyorlar içim huzursuz oluyor yani acaba ailemi dinlemiyorum hayatım daha mı kötü olur diye ama şimdi de huzursuzum çıkmazdayım destek olan biri olsa size de çok teşekkür ederim ama kafama koydum tek başıma mücadele edeceğim

Bu aile seni daha çok yıpratır. Bari eşin yanında olsaydı ama o da yanında değil. Eş ailesine mesafe koyacaksın hatta hiç konuşmayacaksın. Tavrını koyucaksın eşine. Ailenin bana yapmadığı şey kalmadı ya düzelsinler ya da evime gelmesinler diyeceksin başka yolu yok. Düzelmezlerse bu işin sonu senin akıl sağlığını kaybetmen ve boşanmayla sonuçlanır zaten yol yakınken boşan. Annesi dayak yerken eşin ne yaptı? Şiddeti göre göre normalleştirmiş eşin. Bu gün annesi dayak yerken izleyen yarın kendisi şiddet uygular.

Benden şu an özür diliyorlar ama affetmeyi düşünmüyorum ben sizce çok mı fevri davranıyorum ? Çok mu acımasızım

Kimseye ihtiyacın yok. O evde çektiğini sen çekiyorsun başkası değil. Senin kendi ayakların üstünde durman lazım. Ailen iyiliğini istese gel yanımıza derlerdi. Ne aileler okuduk burda. Ailesini dileyip hayatı kayanları gördük. Aklını başına topla. Bu şekilde insan akıl sağlığını bile kaybeder.

Yemin ediyorum ömür törpülerinin içine düşmüşsün.

Sen niye sürekli kendinde kusur arıyorsun arkadaşım? Sen niye acımasız olasın onlar sana acıyor mu? Kendi karısına durduk yere tekme tokat dalan manyak yaratık ve anası dövülürken bi bok yapamayan pısırık kocan sana acıyor mu yaaa!!

Gözünü seveyim kendinin kıymetini bil. Kimseye yanlış yapmıyorsun yanlışı şimdiye kadar yapmışsın seni sömürmelerine izin vererek. Kaç git kurtul bunlardan. Şehir falan değiştir kendi aileni de salla gitsin onlar da en az eş ailesi kadar kötülük yapıyor sana yuvana git diyerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…