Boşanma kararı lütfen yardım :(

aynen oyle bir an on ce kac derim cocugun olursa daha kotu olur herseyine karisir cocugu bile almak isterler yani en basindayken dogru yolu bul bende evimi ayirdim 15 yilik evliligim bitti cok sey yasadim ama anlasmali bosandik uc ayda bitti simdi bana kalkmis eski esim ben evlenmiycem iyi biri cikana kadar o sira zafinda seninle aymi yatagi paylasalim arada diyor hem sevgi kalmadi anlasamiyoruz bosandik diyor bugum resti oyle bir cektimki isin disunce bama gel yillarca hayat sur benle boyle evlen oylemi dedim ben bosluk doldurcak kadin degilim git basinin caresine bak dedim boyle erkekler oldukca kadinlar nasil mutlu olsunki yuva nasil kurulsunki evlilik hemen biter oldu boyle ibsanlar yuzunden tek tavsiyem guclu ol isini al hayatona bak derim bu insanlarla bir saniye gecmez arkana bile bakma ama hakini da al derim guclu ol

Siz de hiçbir şekilde kabul etmeyin eşinizi bu ne çirkin bir davranıştır ya bir kadın bu kadar değersizleştirilir.!

ayyy adamlar düğün takısı almış, elde birikmişi almış, işten çıktınız diye laf etmiş tatile bırak otogara demiş, ev kv üzerine, evlenmeden maaş öğrenmeye çalışmalar adamlar sizi bankamatik olarak görmüş. madem işe gireceksiniz aile evinizden de çıkın yalnız yaşayın bu ne ya okurken ben fenalık geçirdim. ha bide eş duruyor kayınbabam size yumruk falan sıkıyor zıkkımın kökü bu nedir yaa

Evet aynen teşekkür ederim beni anladığınız için Allah razı olsun

boşan arkadaşım çocuk falan olmadan bu kp seni yer bitirir hayatını bunlara harcadığına değmez
Onlar 1hafta önce taşındı trabzona memleketlerine biz evlenince taşınacaklardı güya işte bu kavgalar falan olunca hızlandırdılar ev alma olayı falan olunca şimdi de diyor ki babam gitti daha ne istiyosun ama yarın birgün yine yüzümüze geleceğiz

Allah yardımcınız olsun. Çocuğunuz yoksa niye katlaniyosunuz ki bunca şeye rağmen

Valla memlekete gidince yok olmuyor babası. Düğünü var bayramı var yarın öbürgün çocuk olur hasretine dayanamıyoruz der kalkar temelli gelirler garantisi mi var? Böyle insanlarla ömür geçmez. Eşin seni gitmek için bahane vs gibi laflar edip suçlu hissettirmeye çalışıyor. Bu laflarından bile o adamdan bi cacık olmayacağını görmen lazım.

Şu saatten sonra dönersen zaten gitti de döndü olur daha hiçbir sözünün hükmü de kalmaz. 3 5 de çocuk yapar çekersin çileni. Tercih senin.

Psikolojim kaldırmadı tamamini okumaya . Allah uyandırsin seni ve kurtarsın onların elinden ama sen buryaya yazma bence uzmandan destek al terapi al kararini ver kocamı bostan korkuluğu mu birde buna sakin çocuk dogurma !!

Eşiniz asla arkaniz da olmamış. Çok şükür çocuk da yok. Bence çok isabetli bir karar vermişsiniz boşanma kararıyla. Kayinpeder başka şehre gitse bile eşiniz hiç arkanızda durmamış. En kötü şey de bu durum. Bu nedenle bence doğru karar vermişsiniz.

O kadar haklısın ki resmen içimdeki söylemek istediklerimi okumuşsun iyi ki varsın teşekkür ederim

Hala arkamda durmuyor ama sürekli kendimi suçlu hissettiriyor yani babam da gitti ailem de gitti şimdi sen neden gidiyosun onu anlamadım diyor sürekli annemi arıyor nem birşey demiyorum kendisi gidecem diyor diyor yani asıl sorun da bu hiçbirşey dememesi insan bi özür diler insan bi mahçup olur onda hiçbiri yok

Psikolojim kaldırmadı tamamini okumaya . Allah uyandırsin seni ve kurtarsın onların elinden ama sen buryaya yazma bence uzmandan destek al terapi al kararini ver kocamı bostan korkuluğu mu birde buna sakin çocuk dogurma !!
Allah beni uyandırdı ama biraz geç oldu

Atlayarak okudum. Yalnız eşinizden sogumakta haklısınız. Ben okurken gerçekten hayattan soğudum.

Sonuna kadar okuyamadım kusura bakmayın ama egerki bosanacaksaniz bir anda çekip gitmeyin derim hatta bu anlattiklarinizi delil haline getirebiliyorsaniz getirin önce elinizi güçlendirin daha sonra uygulayın.Tapu olayı malesef beni üzdü ama dediğim gibi ispatlamaya çalışın tüm olanlari .Yolunuz açık Allah yardımcınız olsun.

Ne için yardım istediğinizi anlamadım. Kayınpederiniz çok aşağılık bir insan da siz de pek normal değilsiniz. Nasıl bunları kendinize reva gördünüz?? Böyle insan dışı mahlukata bir de paranızı verdiniz ayrı bir konu. Kocanız tam bir etkisiz eleman o ap ayrı bir konu.
"Adam" size el kaldırmış siz hala ona laf anlatıyorsunuz. Kocanız da hiç utanmıyor.
Psikolojik desteğe ihtiyacınız var, başka bir şey diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…