Boşanma kararı lütfen yardım :(

Ben eşimle defalarca konuştum evliliğimiz süresince bir şeye karar verilecekse babası karar veriyor eşim onaylıyor neden diyorum kendimi BÖyle salak ve dışlanmış değersiz hissediyorum dedim. Ama söylediği tek şey atıyorum herhangi br konuda bizim dediğimiz mantıklı babam sinirli onun huyuna gitmezsem daha da sinirlenir ben annem ve babamı tutmak zorundayım çünkü yarın birgün birşey olduğu zaman onlar benım arkamda olacaklar diyor. Bu zamana kadar da babası yapmış her şeyini hep onun ağzına bakıyor işe bile babası sokmuş yani . Bana kızıyor tersliyor ne kadar saygısızsın Güler yüz göster diyor Ben mesela bana hakaret etti baban etlisindeyim hala diyorum geçmiş geçmişte kaldı diyor ne uzatıyosun diyor yani ailesi de çok dik kafalı zaten Trabzonlular yani genel bir kanı vardır ya inatçı oldukları konusunda

Hayır hayır kesinlikle abartma falan yok . Beş dakika bile katlanılmaz insanlar . Evet gözünüz evde olsun çünkü para verdiniz

Gizlice iyi bir avukata gidin ve her şeyi anlatın. Kesinlikle duygusal olmayın ve hakkınız olan ne varsa alın. O yaşadıklarınız nedir öyle burada benim kanım dondu.

2 yıllık sabrınız ve şahsınıza yapılan bunca eziyete susup beklediğiniz için kendinizden özür dileyin bence. Bu ne biçim insanlık ya okurken hele o kaynananıza giriştiğini yazdığınız yerde yuh dedim Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten. Eşinizin sizin arkanızda durmaması çok kötü, yazıyı okurken hep bir yerde hah şimdi eşi konuya dahil olacak herhalde diye bekledim. Yazık cidden bunca şeye böyle geri planda kalan erkek... mantıklı olan ayrılmanız gibi görünüyor ama yine de hakkınızda hayırlısı olsun.Seviyorsanız eşinizde pişmanlık ya da hatasını anlama gibi durumlar olursa ailesiyle görüşmeme kaydı ve şehirdışı olursa bi düşünürsünüz belki olabilir belki yani bence.

Hepsini okudum çok zor şeyler yasamissiniz, hazmetmesi çok zor. Evet kayinbabaniz suçlu, hatalı çok daha fazlası ama ona bu yüzü veren eşiniz. Yüz vermeyi de geçtim üzerine size destek olması gerekirken köstek olmuş. Kolay kolay asla boşanma taraftarı değilim ama üzgünüm yolları ayırmak en doğrusu görünüyor. Yinede tercih sizin biz detayları bilemeyiz sonuçta sadece okuduğumuz kadarı... Şartları değerlendirip ona göre karar verin derim.

Pardon da kayinvalidenizin sesi çıkmadı mı hiç tüm bunlar olurken yaninizda degilmiydi? Sıze destek çıkan sizi savunan bir eşiniz ve çocuğunuz yoksa bunca şeye rağmen niye buzamana kadar dayandınız ki onu anlayamadım?

Hayır benim de en çok üzüldüğüm şey bu zaten babası küfrederken bile bana napıyosun neden öyle söylüyorsun demedi. Ben bana değer vermediğini düşündüm bu sonuncusunda artık. Yani size nasıl anlatsam normal namaz kılan kendi hallerinde insanlar ilk evlendiğimde dedim ne kadar iyi insanlar yani çevreleri tarafından da bilmiyorum seviliyorlar mı hep yaptıkları şeyleri normalleştirdiler işte biz iyi insanlarız sinirle söylendi sinirle yapıldı sen huyuna git babamın dediğini yap ilk evlendiğimde bile misafirleri yemeğe davet etmedim diye hakaret ettiğinde sucu hep kendimde aradım ben yetersiz miyim diye saygısızlık yaptım diye yani bu zamana kadar hep kendimi suçladım zamanla kilo vermeye başladım böyle kendi kişisel sorunum olsa bile hep istedikleri olsun istediler zamanla tükenmeye başladım düşündüm kendi kendime neden hep hatayı kendinde arıyorsun diye yani ben onlara anne baba demiyorum herkese anlattıkları sucum bu evlendiğimizde birkaç kez dedim sonra bana samimi gelmemeye başladılar böyle soğumaya başladım sonra da daha ileri gitmeye başladı her şey

Teşekkür ederim yorumunuz için

Asla ve asla öyle bir şey yapmaz evde sürekli baskısı vardı babam çağırdığı zaman gidecez diye elim kanda da olsa götürürdü ben de böyle davranışları yüzünden soğuk davranırdım eve gelince tekrar baskı anneme babama öyle davranma sen böyle yaparsan her şey daha da kötü olur bak onlar Güleryüz gösteriyor diyor ama gösterdikleri Güleryüz de sahte o kadar yapmacık ki ben zaten ailesinin hatta hiçkimsenin yüzünü görmek istemiyorum düşünüyorum şu saatten sonra evli kalsak bile birbirimize gidip geleceğiz yine görmek zorunda kalacağım ve babasının o hareketi beni çok etkiledi psikolojik olarak korkuttu

Kayınbabaya bak güldüğüm için üzgünüm ama alışıldık bir durum değil.

Hepsini okudum, çok üzüldüm içim parçalandı lütfen uzaklaşın bu aileden ve her şeyinizi geri alın

Ya arkadaşım düşünme artık. Arkana bakmadan kaç. Yarın öbürgün çocuğun olur boşansan bile bu manyaklar hayatında olmak zorunda kalır. Çocuğunun kayınpederin gibi bir dedesi olsun ister misin?

Kayınbabaya bak güldüğüm için üzgünüm ama alışıldık bir durum değil.
Haklısınız valla ne diyim ben de ilk defa böyle bir şey duydum hatta bir arkadaşımız sizin kayınbabanız cinsiyet değiştirmiş olabilir mi falan yazmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…