- 6 Eylül 2021
- 141
- 42
- 31
Ben eşimle defalarca konuştum evliliğimiz süresince bir şeye karar verilecekse babası karar veriyor eşim onaylıyor neden diyorum kendimi BÖyle salak ve dışlanmış değersiz hissediyorum dedim. Ama söylediği tek şey atıyorum herhangi br konuda bizim dediğimiz mantıklı babam sinirli onun huyuna gitmezsem daha da sinirlenir ben annem ve babamı tutmak zorundayım çünkü yarın birgün birşey olduğu zaman onlar benım arkamda olacaklar diyor. Bu zamana kadar da babası yapmış her şeyini hep onun ağzına bakıyor işe bile babası sokmuş yani . Bana kızıyor tersliyor ne kadar saygısızsın Güler yüz göster diyor Ben mesela bana hakaret etti baban etlisindeyim hala diyorum geçmiş geçmişte kaldı diyor ne uzatıyosun diyor yani ailesi de çok dik kafalı zaten Trabzonlular yani genel bir kanı vardır ya inatçı oldukları konusundaMerhaba, gerçekten yaşamış kadar hissettim anlattiklarinizi. Yalnız size şunu soylemem gerekiyor; eğer eşiniz değil; kayınvalide, kayınpeder ya da gorumceniz sorunlu ise bunu idare etmek kesinlikle eşinizin sorumluluğundadır. Sizde bir problem olsa derim ki; siz de böyle yapmışsınız ama! Anlattiklariniza istinaden size sonsuz bir haksızlık ve mobing yapılıyor. Üstelik eş de etkisiz eleman. Siz huzurlu yaşamak için kayinpederin ölmesini falan mı bekleyeceksiniz? Ne münasebet. Ben esinizle konuşmanızı ve bu şekilde gitmeyeceğini uygun bir dille anlatmanızi tavsiye ederim. Çünkü eşiniz masaya yumruğunu vursa; kayınpederinin istediği gibi psikopat olsun yine de ağzını açıp bir şey diyemez. Buradaki sorunlu kişi eşiniz. Umarım her şey dilediginiz gibi olur...