Boşanma kararı lütfen yardım :(

Sizin neyiniz var ya? Hala ben suçlumuyum diyorsunuz.

Eşinin de yanında olmadığı huzursuz bir evde napacaksın ki dönme ailende sahip çıkıyorsa gitme asla kimsenin böyle şeyler yapmaya hakkı yok

A aybukedmr evlilikte kök aile sorunu gibi görünen tüm problemlerin nedeni eştir.
Sizi bu kadar maruz bıraktıysa buna, demekki yetişkin olamamış.
Çocuk gibi büyütmeye razı olursanız sonunuz gelmiş demektir.
Size erkek lazım, ergen değil.

Son cumlen var ya mantıklı düşünemiyorum gerçekten çok doğru düşünemiyorsun.
Eşimden soğudum galiba demişsin soğumalisin zaten hatta nefret etmelisin.
Ailen arkadaşların ne diyor bu konuda hiç mi paylaşmadın onlarla bundan çok daha önce ayrılma kararı almış olman gerekirdi
İnsan kendine bu kadar zulüm ettirmemeli
Hemen bir avukata danış ve hem paranı hem de altınlarını almaya çalış

hepsini okuyamadım ama bütün bu olaylarda eşin napıyor?neden sen olayların içinde tek başınasın?afedersin ama sorun eşinde gibi geldi bana

Ben okurken yaşlandım yemin ederim. Ya bu adam ölür ya seni dertten öldürür

herşeye burnunu değil kendini sokması böyle hayat mı geçer boşan kurtul canını sokakta mı buldun verdiğin paralarında bırakmA onlara boşanırkende iste

Wuww çok uzun. Baba tam psikiyatrik vaka. Hasta insanlar çevrelerinide hasta ediyor. Evde salgın var sanki herkes mutsuz. Eşin de böyle bi adamın yanından sağ çıkamamış belli.

Eğer eşin seni bu duygusal tacizden koruyabilseydi evinizi uzaklara taşısaydınız ailesine mesafe koysaydı belki bu ilişki yürürdü. Eşin açısından Bu kadar pasif kalmanın susmanın bir patlaması olacak. Ve zamanla babasına benzemeye çalışacak. Çünkü böyle büyüdü. Eşinin destek alması lazım. Bir kara deliğe sürükleniyor şuanda.

Geçmiş olsun canım boşanmak çok zor bir durum ama kayınbaba aileyi zehirleneye devam edecek. zamanla eşin de öyle olacak ve devam etseniz çocuklarda bunu görecek böyle büyüyecek. Bi yerde dur demek lazım. Eğer eşin bu zinciri kırabilseydi sizin herşey çok farklı olurdu. Allah yardımcın olsun zor bir yol ama bu yolu yürümek zorundasın.

Ruh hastası sizin kayınpederiniz.Esinizde şekeri var diyip sizi keklemeye çalışıyor .Eş kişisi onlara dur deyemycegine göre size dusen boşanmak .Boşanmak böyle ruh hastası aileye katlanmaktan çok çok kolay

Atlayarak okudum. Yalnız eşinizden sogumakta haklısınız. Ben okurken gerçekten hayattan soğudum.
teşekkür ederim yorumunuz için beni manipüle ediyorlar ama yani hep senin yüzünden oldu bu şeyler diye ki ben ne yaptığımı bile anlamıyorum

Kayınpederiniz çok ama çok aşşşağılık biri içimden eşşek sudan gelinceye kadar d.vdürmek geldi !!!!
İnanın bana da öyle böyle elimden gelse döveceğim hırsımdan böyle sesine yüzüne onu görünce hiç tahammülüm yok hiçbirşeyine..

Bari parayı vermeseydiniz
İstediler vermek istemedim ilk ne kadar paragözsün sürekli benim param diyorsun demeye başladılar sonra kendimi suçlu hissetmeye başladım tüm paramı aldılar şimdi hala eşim diyor ki bana sanki çok para verdin ya hala param diyorsun diyor ve hatta annem kenardaki parasını da bana verdi senin annenin kolunda bilezikleri var 1tanesini de çıkarıp alın demedi diyor ben bittim şimdi annemde sıra herhalde

Eşinin de yanında olmadığı huzursuz bir evde napacaksın ki dönme ailende sahip çıkıyorsa gitme asla kimsenin böyle şeyler yapmaya hakkı yok
Ailem sahip çıkmıyor boşanma olmaz biZde diyorlar Allah yardımcım olsun tek başıma ben avukat ayarladım zaten

Ne güzel ne kadar doğru yazmışsınız ve nokta atışı. Babasının yaptığı hareketleri yapıyor şu anda ve o kadar şaşkınım ki önceden böyle değildi ya da böyleydi de gerçek yüzünü göstermedi. böyle çok rahat önceden korkardı şimdi o kadar rahat ki çünkü tapu onların üzerine yapıldığı için kaybedecek bir şeyi kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…