Boşanma kararı lütfen yardım :(

Canımsın hep kadınlara yüklenirler zaten işte eski kafa insanlardan ne beklersin çok iyi yapmıssın ben de bir kadın olarak kendime ayrı ev tutup kendi ayaklarımın üzerinde duracağım ama o rahatça oturuyor aldığımız evde benım de bu zoruma gidiyor Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın

amin canim benim ayni esim mallik evde oturuyor ikimizin uzerineydi geri uzerine aldi ben apartmanda oturuyorum bu dunyanin obur dunyasida var birak otursun mal mulk hicbisey sen yeterki kurtul kafan rahat olsun ilerde hayatin daha iyi olur inan bana suan evimde o kadar rahatimki benim soz hakkim geciyor onceden o patrondu evde hakimiyet ondaydi amin canim cumlemize bizi hakedecek deger verecek birini cikarsin goz yasimiz dinsin yeter sen evini kur gerisini allaha birak dua et yeter o evde ona kalmaz merak etme alma mazlumun ahini cikar aheste diye bir soz var sen guclu ol yeter

Amin güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

Senin kocan adam olsaydı zaten sana bunların hiçbirini yaşatmazdı. Baksana kendi babası bile adam yerine koymuyor oğlunu. Su an aşırı sinirlendim bunları okudukça. Anlamadığım nede kafan karışık böyle bir adamdan bırak soğumayı nefret bile etmeyeceksin oda bir duygu sonuçta. Ilk fırsatta aklın varsa boşan.

Efendi gibi otur Evinde diyorlar dimi?

Kuzura bakma Ama Siddet göriyorsun! Ve bunu Ailen görmiyor (aynisini bende yasadim) onlar icin ELALEM önemli, biraz düsün öylemi öyle degilmidir diye. Ondan seni Susturmaya calisiyorlar..
Yaniii ne varki yasadiklarindan... DUYGULARINI, ZAMANINI, vesaire (parayi bile demiyorum) aldilar senden, sanki Kalbine bir Bicak sapladilar, saplamakla kalmadilar, O Bicagi öyle cevire cevire söküp aldilar Kalbini.
Derin Nefes al ve düsün.

Sakın dönme bir defa geliyorsun bu dünyaya neden sana zulm yapanların yanında durasın ki. Ve kötü niyetlerinden evi kendi üstlerine yapmış eşinin annesi ve eşinde buna karşı gelmemiş. Bence bunlar seni gözden çıkarmış zaten boşanırsanız sen evden hak alama diye. Sen delik toplayıp bunları mahkemeye ver evden hakkını al kendi düzenini kur kuzum. Eşim senin arkanda dursaydı eşinle uzaklara git yaşa derdim ama eşte hayır yok zaten

Aynen ne güzel söyledin beni gözden çıkarmışlar zaten… yani tek verdiği cevap benım babam şeker hastası aniden öfkelendiği için öyle şeyler yapıyor yoksa iyi bir insan falan diyor şaka gibi değil mi….

Sakın dönme bir defa geliyorsun bu dünyaya neden sana zulm yapanların yanında durasın ki. Ve kötü niyetlerinden evi kendi üstlerine yapmış eşinin annesi ve eşinde buna karşı gelmemiş. Bence bunlar seni gözden çıkarmış zaten boşanırsanız sen evden hak alama diye. Sen delik toplayıp bunları mahkemeye ver evden hakkını al kendi düzenini kur kuzum. Eşim senin arkanda dursaydı eşinle uzaklara git yaşa derdim ama eşte
Canım benim sen neden hep sakin kaldın hakkını aramadın. Mesela altınlarını alırken vermeyecektin, ağlamak yerine vermeyip karakola şikayet etseydin hemen. Hakkını ara sessiz kalma. Kırıcıda konuşma ama lafında altında kalma. Zaten seni sessiz gördükleri için bu aldıkları cesaret. Sen avukatınla mal bölüşümü İçin konuş belki bir yolu vardır. İnşallah vardır kuzum. Çok üzüldüm durumuna

Ya ben böyle paragöz altınların derdime düşmüş biri olarak görsünler istemem ondan üstüne düşmedim aldılar evse çalınır bankadaki kasaya koycaz diye eşim de götürdü verdi yani böyle hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar böyle sanki onlar normal davranıyor ben anormalmişim gibi. Geçmiş geçmişte kaldı şimdi iyi olmaya çalışıyorlar yüzlerine Gül yeter diyor sürekli ama ben bilmiyorum güvenemiyorum

KuZum sen kendini garantiye alma yolllarına bak. Kadınsın tek başına kalırsan seni çekip çevirecek bir güvencen olsun. Para göz bilsinler bırak, ki bunun para gözle alakası yok. Senin paran zaten. asıl onlar para göz herşeyini almışlar. Yarın bir gün sen gidersen herşey onlara kalsın diye katakulle yapmışlar resmen.

Bırak paragöz desinler. Geçinmek için para lazım. Seni de zaten sömürmüşler evlilikte. Acıma asla.

Yarisini bile okuyamadim böyle saçmalık olamaz dogru oldugunu düşünmüyorum ki dogruysa nasıl arkana bakmadan kaçmadın sorarım sana???

Ne okudum ben.
Böyle insanları ben kapımdan içeri sokmam.
İyi dayanmışsınız.
Rabbim bundan sonra mutlu etsin sizi inş.

Yalnız bunların evi kaynananın üstüne yapma amaçları boşanma gibi bir durumda sana pay düşmemesi olabilir canım

Hay Allah onların belasını versin ay okurken daha ne kadar ileri gidecekler diye en son satırlara indim ben kudurdum burda soğumak isabetli bi davranış olmuş . Allah aşkına bunlarla ömür geçer mi ne biçim insanların içine düşmüşsünüz. Evde olan hakkınızı nasıl alacaksınız. Eşinizin ailesi şeytan gibi bilerek kadının üstüne yapmışlar ki boşanırsanız falan hak talep etmeyin diye . Lütfen araştırın yolunu bulun paranızı söke söke alın . Adamın kıçına da tekmeyi vurun gitsin ciğersiz adamlar ömür çürütür.

Sonuna kadar okudum ve canini zor kurtarmissin diyorum.Cunku en sonunda artik esininde kotu olacak demesi siddete yonelceginin isaretimis resmen. Babasindan kurtulsanda esinden bu kadar erkeklik yap erkekligini goster horozlan laflarindan sonra esinde belirli sure sonra artik doldurusa gelicekti belli ki. Boyle bi adama laf yetistirmeseydin belki de ne kadar seni ezicekti daha da. Cok dogru bir karar almissin. Cunku bu adam insanda psikoloji birakmaz sana da huzur vermezdi. Oglunun gozu onunde bak kadin bu sekilde dovulur diye annesine el kaldirmasi peki bu nasil aile dedirtcek cinsten. Tekrar söylüyorum. Okudugum yazinin her cumlesinde tek dusundugum sey ki sonuna kadar okudum.Tekrar tekrar söylüyorum çok doğru karar almışsın kurtulmussun.

Amin güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
dun noldu biliyormusun eski esim ilerde evlilik dusunuyonmu dedi bende dedimki iyo bir cikarsa neden olmasin dedim ama suan dusunmuyorum dedim bana kalkmis senin hayatin cocuklarin evlenme daha iyi bune ya ayrildik hayatima mudahale ediyor eskidwn hwrseyimi takip ederdi telde bile kurtulduguma sevindim gercekten hem bana hayati zehir ediyo bosanmama sebeb oluyor hemde boyle sozler sukurler olsun rabim bana dogru yolu gosterdi ayrildim

Yani daha birçok sorun da var ama bu artık beni şüpheye düşürdü. Onlara göre ne var bunda biz seni kapıya mı attık sokağa mı attık ne abartttın diyorlar asıl senin gözün evdeymiş ki bu kadar ısrar ediyorsun diyorlar o kadar kalbim kırılıyor ki ben evlenirken dahi onlardan birşey istemedim alışverişe bile çıkarmadım belki durumları yoktur diye ben aldım daha da eşimin eksiklerini yani ben onlara göre çok abartıyorum bu normal birşeymiş

İşte bana da normal gelmiyor babasının öyle söylemesi ama bunu normalleştiriyorlar babam iyi biri şeker hastası olduğu için bazen ne dediğini bilmiyor sen de cevap verince sinirleniyor sen onun huyuna gitmen lazım o söyler unutur diyor kendisi ama bana bilmiyorum normal gelmiyor yine suçlu ben milim ben uzatıyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…