Boşanma kararı lütfen yardım :(

İnşallah inşallahhhhh

Okurken gerildim psikolojik durumunuzun hiç iyi olmadığını düşünüyorum bir an önce bu adam ve aileden uzak durun çalışan bir kadınsınız yeniden işe girin ve kendi ayaklarınızın üzerinde durun kendi iyiliğiz için

Bu aile tam canavar
Bunlar çok fena insanlar
Hele o kayınbaba ne yaa kaynanadan beter.
Eş desen silik .
Olmaz bunlardan bir şey.
Çocuk yoktur umarım kaç kurtar kendini.
Çocuk varsa bile hem çocuğunu hem kendini kurtarsın bu siddetler anlatılınca mahkeme anneye verir diye düşünüyorum

Saygı hakedene verilir canım bunlar ne saygıyı ne sevgiyi hiç bir şeyi haketmiyorlar arkana bile bakmadan gitt...

Yarisini okudum. Kaynana gibi kayinbaba.
Bak canım kendi aklıyla değil ailesinin düşüncesiyle evlilik yürüten bi insanın bir kere kendi fikri yoktur. Ailesi nereye iterse o oraya gider. Ikinci evliliğimi yapicam Rabbim nasıp ederse anlattiklarin gözüm önünden şerit gibi geçti. 2 yaşında oğlum varken boşandım cunku sağlıklı buyumuycekti psikoloji olarak daha az yıprandık ama atlattık. Sana tavsiyem bir ömür böyle saygısız bir insanla geçmez yol yakınken bitir evlilik nasıl helalse boşanmakta hak bunun bilincinde ol. Eğer arkanda duran bir ailen varsa onlara sığın

Kusura bakmayın lütfen asla kırmak istemiyorum ama aileniz geri kafalı gibi geldi. Geri kafalı değilse de seni fazlalık olarak görüyor olabilirler. Bu durumda kendi ailene de kızmalısın ve resti çekmelisin madem kötü günde arkanda değiller hiç olmasınlar daha iyi. Şehir değiştirin yeni bir ev kurun hayatta güzel şeyler de var umarım en kısa sürede atlatırsınız bu sıkıntıları

Sağolun yorumunuz için

Arkamda olan bir ailem yok malesef ki onlar yuvanı bozma konuşulur halledilir diyorlar. Ama ben çok yıprandım ailesinin yüzüne bakmak istemiyorum eşim desen dediğiniz gibi babası ne derse ona gider. Aile olmak istemiyorum onlarla çünkü gördükçe huzursuz oluyorum tek başıma yapacağım Her şeyi

mesleğin ne?

Evet geri kafalı ailem bunu kabul ediyorum yani hakaret olarak değil cahil insanlar biraz.. bu da kendini geliştirmemekle cesaretsiz olmakla elalem ne der diye düşünmekle alakalı yani zorluklarla mücadele etmeyi bilmeyen bir annem var mesela anneme anlatıyorum anne ben hakaret işittim kayınpederimden dedim evimde yapma dediğim şeyleri yapıyorlar eşime söylüyorum babası ne derse onu yapmak ve yaptırmak istiyor dedim üzerime yürüdüğünü de söyledim bana söylediği şey olsun kızım istediğini yapsın sen konuşma birşey söyleme sen yapma dedikçe o inat yapıyor ne derse evet de geç konuşma falan diyor sen konuştuğun için boşanmaya karar verdiğin için öyle şeyler yapıyorlar diyor yani beni hiç anlamıyor kendimi anlatamıyorum

Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm eşiniz şu an sizi arayıp dön falan diyor mu ya da ailesi

Senin bu kadar zamanda en mantikli dusunduyun an boşanma karari vermiş olman. Eşin adam olsa aldirma kapiyi bacayi bağlayin yaşayin derim ama eşin de adam değil. Bir ailede tarazliği erkek sağliycak. Kp.in ruh hastasi başka açiklamasi yok. Boyle aileye torun verip de çocuğunun da psikolojisini bozma. Zaten genler kendini gosterip onlara benzeyen bir evlat da istemezsin. Yol yakinken vazgeç. Okurken sinir oldum. Bu yaşadiklarinim birini yaşasaydim babam gelip beni gotururdu. kendimizi ezdirmek için evlenmedik biz. Hakaret şiddet ne demek. Bu konuda en çok sinir olduğum eşin oldu. Susmak da şiddet hakaret etmek gibi birşey

Eline sağlık ne güzel yazmışsın Allah razı olsun o kadar haklısın ki duanı eksik etme tek başıma kendi başımın çaresine bakacağım ailem de arkamda olmadığı için malesef

sakin donmeyin derim bu kadar kotu seler olmus.esinizde hic savunmamis sizi.benimde boyle sorunum vardi esim ailesine bir laf soyletmezdi bir kered3 tokatini yedim aileme gittim geri donderdi bidaha olmuycak seviyom diye.dondum cocuklar oldu ilgi yok her seyde asagiladi beni hic yuceltmedi soz,laf 15 yil sonunda ayrildim bence es bulunur ama saglik akil sagligi asla sana deger verseydi ailesini bu kadar ozelinize karistirmazdi bence bosanmak ayaklarinin uzerinde durmak en iyosi bemde yeni bosandim zor olcak ama her gun kavga stres den iyidir onsallah bunun gibi bayanlar kendini toparlar ve iyi hayati olur

benimde kimsem yok ailem hep arksndayiz diyor ama onlar yuzunden kac defa bosaniyordum esimden 15 yasimda annemi gordum o yuzden karistirma aileni derim tabiki ailen saygin var atan onlar senin ama daha kotusu olabilir bende tek basimayim ama guclu olmaliyim bayanlar lutfen guclu olun sevgi guzel ama ne aile tarafindan nede es tarafindan ezilecek kadar degil omur cok kisa kendinizin kiymetini bilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…