Boşanma kararı lütfen yardım :(

Aynen dediğiniz gibi her gün kavga stresten iyidir yalnız olmak…

Aynen nasıl olsa gidemez gözüyle bakıyorlar evi yok arabası yok diyor bana muhtaç diyor ama her şey mal mülk değil

Bak kuzum daha çocuk yok anladığım kadarı ile eşinde arkanda durmamış baba evinde olduğuna göre ,umarım düğün videoların vardır bankadan paranı onlara havale etmişsindir. Hayatın mahvolur devam edersen dönersen daha çok üzerine gelir eşinin babası hemen bir avukat bul gönderdiğin paralara düğün paralarına karşılık evin üstüne satılamaz şerhi koydur ikametgahın oradadır, avukatını sıkıştır şakın geç kalma . Bu adamla devam edersen ailesi sayesinde hayatın mahvolur, psikolojin bozulur bile bile ateşe atma kendini çalışır kendine bakarsın

Tapu kayınvalidemin üzerine yaptılar satılamaz şerh nasıl koyduracağım zaten bilerek yaptılar kendi işlerini sağlama almak için

Tapu kayınvalidemin üzerine yaptılar satılamaz şerh nasıl koyduracağım zaten bilerek yaptılar kendi işlerini sağlama almak için
Parayı verdiğine dair bir kayıt yokmu elden vermemişsindir umarım banka aracılığı ile vermişsen kanıtlarsın bankadan gönderdiğin tarih ile evin alındığı tarih tutuyor üstüne ikametgahın ordaysa kanıtlarsın avukatını zorla biraz yazık zaten hayatını mahvetmişler birde paranı yemesinler

Elimde olan paraları verdim bankadan havale etmedim

Önce kendine saygı duymayı, insanın en üstün varlık olduğunu,haksızlık karşısında susmamanın hak olduğunu ve koşulsuz şartsız kendini suçlamamayı ögren.Hemen bugünden tezi yok herhangi bir avukata sadece danışma ücreti vererek detaylıca durumu anlat.Bidaha o eve asla dönme.Ama tek başına ayaklarının üstünde durmak için sadece İstanbul ve Ankara yok bir turizmci için ,bunu düşün.Ailene net ol vazgeçmeyeceğini bilsinler.

Ben artık netim bu konuda o kadar kalim kırık ki ve kendimi çok değersiz hissediyorum. Onlar da beni suçluyor bize annecim babacım demiyor soğuk davranıyor diye ama ben böyle onlardan şüphelendiğim için anne baba demek içimden bile gelmiyor

Ana baba gibi davransalar sen derdin.Ben burdan bile anladım saygılı edepli bir insan olduğunu.Saygı hakedene verilir.

Bu nasıl bir varlık??? Kimse sizinle böyle konuşamaz, size böyle davranamaz. Çoktan silip atmıştım böyle bir insanı, böyle biriyle beni muhatap eden kocayıda.

Bu nasıl bir varlık??? Kimse sizinle böyle konuşamaz, size böyle davranamaz. Çoktan silip atmıştım böyle bir insanı, böyle biriyle beni muhatap eden kocayıda.
İşte tüm suç benimmiş ben babasının huyuna suyuna gitmiyormuşum evimize karışabilirmiş istediği yeri delip matkapla birşeyler takabilirmiş o büyükmüş istediğini söyleyebilirmiş ben üzerime alınmayacakmışım onlara da ne hakaretler etmiş ama babamız deyip susmuşlar aslında kötü niyetli bir insan değilmiş ben sürekli onun dediğini yapıp ona sarılacakmışım bir de hergün yemeğe davet edecekmişim ben evlendiğimde çok yoğun çalışıyordum bir kere daha gelip üzerime yürümüştü evlendin kaç ay oldu benım abimi ablamı yemeğe davet etmedin hala ne biçim insansın diye bağırmıştı

Yok öyle bir dünya, hastalıklı beklentilerini normalleştirmesin eşiniz.
Şu yazdıklarınızın onda birini yapamaz kp im müsade etmem. Hiç normal davranışlar değil hiç. Sakın kendinizi suçlamayın anormal olan onlar.

Ben çaresiz kaldığımdan hala kendimde arıyorum hatayı beni anlayan kimse olmayınca Allah razı olsun sizden zamanınızı ayırıp yazdığınız için de

Bak burda farklı görüşte farklı karakterde birsürü insan aynı fikirde birleşiyor canım.Senin kayınpeder ruh hastası.Onun kanını taşıyacak çocuklardan bile korkarım ben şahsen.O yüzden artık somut adımlar at lütfen.Ayrıca bence bir süre terapist yardımı alsan özgüvenini yeniden kazanmana yardımcı olur.Allahım yardımcın olsun.

Arkaniza bile bakmadan kaçın o aileden. Sakın barışmayin,geri dönmeyin.
Çocuğunuzda yok kimseye muhtaç olmazsınız, çalışır kendi kendinize yetersiniz...

Amin teşekkür ederim insanın arkasında ailesi de olmayınca sorunuyla bile tek başına mücadele edince yoruluyor özgüveni de kalmıyor özsaygısı da ama inşallah feraha çıkacağım

Allah o adamın selam verdiği herkese sabır versin belliki onlarada salça olacak bir rahatsızlık var kendisinde.bende benimkine kötü derdim melek geldi bir an bunları okuyunca

aynen saygi hakedene verilir bende 15 yillik evliligimi bitirdim hic bir farkim yoktu degersiz onemsiz is gorsun hizmet etsin yeter hep sikayet aldim esimden memnun edemedim.bosandim ve 5 cocukla ben yapiyorsam sen cok rahat ayaklarinin uzerinde durursun.es sussun dayak yesin ezilsin benim kayin babam esin saygisizlik yapinca karina bir gecir dedi bu nasil bir soz resmen dolduruyorlar boyle simdi eski esim ilerde evlenmemdem korkuyor neymis benim evime gelecekmis ben ona yatagi paylascakmisim bu ne sacma sey ya zamaninda deger bilmezler resti cektim tek cocuklar icin goruscez dedim cok cektim goz yasim hep gizli akti ama dayanamadim kararinda net ol inanli daha iyi hayat bekler seni guclu ol yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…