- 6 Eylül 2021
- 141
- 42
- 31
Canımsın hep kadınlara yüklenirler zaten işte eski kafa insanlardan ne beklersin çok iyi yapmıssın ben de bir kadın olarak kendime ayrı ev tutup kendi ayaklarımın üzerinde duracağım ama o rahatça oturuyor aldığımız evde benım de bu zoruma gidiyor Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsınaynen saygi hakedene verilir bende 15 yillik evliligimi bitirdim hic bir farkim yoktu degersiz onemsiz is gorsun hizmet etsin yeter hep sikayet aldim esimden memnun edemedim.bosandim ve 5 cocukla ben yapiyorsam sen cok rahat ayaklarinin uzerinde durursun.es sussun dayak yesin ezilsin benim kayin babam esin saygisizlik yapinca karina bir gecir dedi bu nasil bir soz resmen dolduruyorlar boyle simdi eski esim ilerde evlenmemdem korkuyor neymis benim evime gelecekmis ben ona yatagi paylascakmisim bu ne sacma sey ya zamaninda deger bilmezler resti cektim tek cocuklar icin goruscez dedim cok cektim goz yasim hep gizli akti ama dayanamadim kararinda net ol inanli daha iyi hayat bekler seni guclu ol yeter