Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim eşimden dolayı çocuğumuz olmuyor eşim haftanın 5 günü kahvede geçirir ikimizde öğretmeniz o kadrolu ama ben değilim sekiz yılda beni 3 aldattı hani yatma falan değil tabi eminde olamam bir iki defa tokat attı
ama bu enson yaptığı bardağı taşırdı okula gidiyorduk sabahleyin arabada tartıştık ve bi baktım ev yoluna girdi sürekli dur eve idelim sana gösterecem diyor benim okula gitmem lazım veliler öğrenciler beni bekliyor dedikçe dinlemiyor çıldırmış gibiydi nerdeyse ağzından köpükler çıkıyordu çok korktum anlatamam apt önüne geldiğimizde bakkalın önünde ite kaka apt koydu koridorda kapıcı vardı onada aldırmadan ite ite gel ben sana gösterecem diye diye eve götürdü suratıma yumruk attı ben bayılmışım 11 gibi kendime geldiğimde yerde heryerim tutulmuştu şoktaydım bu bir iki defa daha olmuştu tokat falan ayni ama ilk defa onu böyle gördüm ve yemin ederimki elle tutulur bişey yoktu ben merkeze gidecekmisin dedim gitsem gitmesem ne yapacan dedi bunun üstüne bukadar olay yaşadık ben bir yere gidemedim 10 gündür kendimi odaya kapattım aynı evde görüşmüyoruz oda akşam 1 saaat uğrayıp gidiyor gece yarısı eve dönüyor şimdi içinizden bu kadarda onursuzluk olmaz diyorsunuz belki ama gidecek yerim yok yaşlı bi annem var gelinle oturuyor küsüp gitsem kahrolur kardeşlerim abim var bide onada gidemem oda çok üzülür ve ondada barınamam kadrolu değilim param yok cesaretim yok yaşım 34 undan sonra ne yaparım ne ederim bilmiyorum size yemin ederim eve suyu bil 9 günden sonra aldı şimdi bana yardımcı olun bana düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim odada kafayı yiyecem bidiğer düşümde eşimin ailesi yahudi gibi birbirlerine bağlılar biz biraz gariban bi aileyiz onlarla aşık atamayız yardım lütfen bide aileme karşı çıkıp evlendim kimseyede şimdiye kadar sorunlarımdan bahsetmedim ne yapayım lütfen yol gösterin ısık tutun bana ALLAH AŞKINA
Önce git bi darp raporu al elinde bulunsun oooooof of .arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim eşimden dolayı çocuğumuz olmuyor eşim haftanın 5 günü kahvede geçirir ikimizde öğretmeniz o kadrolu ama ben değilim sekiz yılda beni 3 aldattı hani yatma falan değil tabi eminde olamam bir iki defa tokat attı
ama bu enson yaptığı bardağı taşırdı okula gidiyorduk sabahleyin arabada tartıştık ve bi baktım ev yoluna girdi sürekli dur eve idelim sana gösterecem diyor benim okula gitmem lazım veliler öğrenciler beni bekliyor dedikçe dinlemiyor çıldırmış gibiydi nerdeyse ağzından köpükler çıkıyordu çok korktum anlatamam apt önüne geldiğimizde bakkalın önünde ite kaka apt koydu koridorda kapıcı vardı onada aldırmadan ite ite gel ben sana gösterecem diye diye eve götürdü suratıma yumruk attı ben bayılmışım 11 gibi kendime geldiğimde yerde heryerim tutulmuştu şoktaydım bu bir iki defa daha olmuştu tokat falan ayni ama ilk defa onu böyle gördüm ve yemin ederimki elle tutulur bişey yoktu ben merkeze gidecekmisin dedim gitsem gitmesem ne yapacan dedi bunun üstüne bukadar olay yaşadık ben bir yere gidemedim 10 gündür kendimi odaya kapattım aynı evde görüşmüyoruz oda akşam 1 saaat uğrayıp gidiyor gece yarısı eve dönüyor şimdi içinizden bu kadarda onursuzluk olmaz diyorsunuz belki ama gidecek yerim yok yaşlı bi annem var gelinle oturuyor küsüp gitsem kahrolur kardeşlerim abim var bide onada gidemem oda çok üzülür ve ondada barınamam kadrolu değilim param yok cesaretim yok yaşım 34 undan sonra ne yaparım ne ederim bilmiyorum size yemin ederim eve suyu bil 9 günden sonra aldı şimdi bana yardımcı olun bana düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim odada kafayı yiyecem bidiğer düşümde eşimin ailesi yahudi gibi birbirlerine bağlılar biz biraz gariban bi aileyiz onlarla aşık atamayız yardım lütfen bide aileme karşı çıkıp evlendim kimseyede şimdiye kadar sorunlarımdan bahsetmedim ne yapayım lütfen yol gösterin ısık tutun bana ALLAH AŞKINA
şimdi bunları okurken bile göz yaşlarım akıyor size yemin ederim ilk defa birileri bana benim için üzülerek ayrdımcı olaya çalışıyor ne yapacam düşünmekten beynim uyuştu yeminle yazılarınızı görünce bile mutlu oldum sesimi duyan var diye
Merhaba yazini okufummihraceokufumst: 38134235 .!.:merhaba kızlar okuldan 5 çıktım kusura bakmayın lütfen yazamadım
yazdıkalrınızı tekrar tekrar okudum inanın okuldan geldim bir saattir dönüp dönüp okuyorum yazdıklarınızı dünden beri daha aklı selim düşünmeye başladım şimdi öncelikle sorularınıza cevap vereyim darp raporu diyorsunuz yüzümde bişey yoktu iz falan zaten karar veremediğim içinde darp raporu almamıştım üztünden 13 gün ogeçti kapıcı şahit diyorsunuz düşünüyorum eşimi tanıyor korkusundan hayatta bişey demez kimse burda şahit falan olmazlar yani benim en büyük korkularımdan biride iş bulamayıp ortada kalmak rezil olmak öyle ailemin durumu falan yok maddi olarak zateen boşanma olsa bile annem anlamayana kadar bişey demem hayatta çok hasta zaten kalkamıyor yerinden çok yaşlı kardeşlerime derim ama en fazla ne kadar destek olurlar bilemiyorum onu ancak o anda göebilirim
ben kendimde artık düşünüyorum daha ne kadar katlanabilirim daha ne kadar hırpalanabilirim bilmiyorum belki bunlar bu raddeye varmazdı ama benim suçum,nasılmı benim suçum ben herkese iyiyim evliliğim iyi herşey güzel sorun yok mutluyum yani anlayacağınız kuyruğu dik tutmaya çalıştıkça işler sarpasardı bu raddeye geldi size yeminlen hiç bu kadar cesurca düşünmemiştim dün birkaç arkadaşın yazmasıyla bile internetten yaşaybileceğim yerlere ev kiralarına baktım bu bile beni rahatlattı en önemlisi ne biliyormusunuz içimden belkide ilerde benimde bir çocuğum olabilir dedim ben evlendiğinden beri çocuk istedim benimle beraber hatta sonradan evlenenlerin bile çocukları okula başladı ben hep böyle ortada kaldım boynum bükük kaldım yani BUNLARIN HEPSİNİN SORUMLUSU KESİNLİKLE BENİM kimse değil ben dönüp bakıyorum bişey yok anlıyorum bana kızanları haklılar bende bunları kendime defalarca söyledim korkumu sevgimi bilmiyorum ama sevgide saygıda kalmamış yazılanlara bakıyorum haklılar ben ilkinde olan olaylara karşı en azından küsüp gitseydim bişeylere hayır deseydim böyle olmazdım ama emin olun ailenin yetiştirme tarzındanda kaynaklanıyor bizim evde ne denirdi biliyormusunuz ''boşanmak bir kadının başına gelebilecek en kötü seydir '' aslında bunlarda benim evliliğimde etkili oldu emin olun ben bile bu tepkilere bakınca kafam taşa deydi derler ya ''ben ne yapıyorum dedim''kendi kendime haklısınız öncelikle ailemle konuşacam telefonla olmaz bi kardeşim var o beni anlar ama yüz yüze konuşmam lazım özel sektördeyim izin biraz sorun bir iki hafta sonra gidebilirim ancak şimdi deneyimli arkadaşlarda kafama takılanları sormak istiyorum birincisi
beni aldatmalrını hep sonradan öğrendim sadece birinin yani en son öğrendiğimintelefon lar benim adımaydı 9 ay borunca hergün deaflarca konuştuklarını 9 ayıda fatura dökümü bende mail adresimde bunun üstünden 2 yıl geçti bu delil sayılırmı
ben ayrılınca ister istemez çalışmak zorundayım hemen benim doğal olarak sigortam yatacak buna rağmen bana nafaka vermek zorundamı yani nafaka alabilirmiyim
tazminatı ne koşulda alabilirim
bizim evimiz falan yok sadece bi araba oda benim adıma kayıtlı kredisini onun adına ama birlikte ödüyoruz
şimdilik aklıma bunlar geliyor daayı benim mi yoksa onunmu açması benim için daha iyi olur
iyi niyetinize yüreğinize sağlık bu desteği ömrüm oldukça unutmam teşekkürler