• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma kararı için bana yol gösterin lütfen!

ek ders alırsın bekar öğretmenlerle, bir eve çıkarsın sınıf ogretmeniysen başka bir yerde çalışırsın. Kpss ye hazirlanirsin . Yeter ki iç huzurun olsun ki zaten adamın seni dovdugunu aldattığıni ispatlarsan tazminat davası da acabilirsin. Lütfen kendini bu kadar üzme :(

Sana bir sey yapamaz, burasi hukuk devleti diyip pembe tablolar cizemem. Malum daha dun kocasi tarafindan sakat bırakılan 6 cocuklu kadinin haberini izledik.
Eger kocaniz ileri derecede vahsi hayvansa mucadelenizi o hayvani urkutmeden vermelisiniz. Siz ustune gittikce daha da azar. Öldürülen kadinlarin cogu bundan dolayi ölüyor.
Orta dereceli hayvansa bir Çatus edinmenizde fayda var. Size zarar verme egilimindeyse bunun önüne geçersiniz böylelikle.
Hafif siddette hayvansa zaten zarari olmaz.

darp raporunu kesinlikle al. aldattığının kanıtları da elinde olsun. yoksa mahkemede bir şey elde edemezsin. avukatlar ve çevre genelde gazlar donuna kadar al diye de.. mahkemeler öyle işlemiyor. sonunda çıkarıp donunu veresin geliyor demişti buradan bir üye bana. aynen de öyle oldu. nalet olsun diyorsun. hakkında hayırlısı olsun canım.

Aman Allah'ım siz öğretmensiniz eğitim görmüş birisiniz yapmayın yahu bardağı taşıran son şey demişsiniz adam sizi 3 kere aldatırken o bardağın çoktan taşması gerekirdi..Neyi beklediniz anlamadım ?
Bence siz Mazoşistsiniz başka hiçbir mantığı yok..
Ona gidemem buna gidemem yaşım şu başım şu diyeceğinize pılınızı pırtınızı toplayın bir mor çatı evlerinden birisine yerleşin ilk öncelik o adamı boşayın kendi psikolojinizi düzeltene kadar bazı şeylere ara verin eğitimede.
Sonra tekrar bir işe girer yoluna bakarsın.Ne olur kaç yaşında görmüş geçirmiş bir insansınız yapmayın böyle cahillikler kendinize yazık.

Sen iyi misin ? Son iki sayfadir yazmamissin cevap aklima binbir turlu sey geldi.. Lutfen kendini dusun oncelikle.. Zaten enim ki bu son sene olan bisey degildir sen 8 senedir her an "sabretmissindir" o yuzden artik birak cesaretin de olmamasi icin hicbir sebep yok elinde meslegin var bebegin cocugun yok ona baglanicagin hicbisey yok.. Ozguvenini yerle bir eden de o hayvanoglu hayvan kocan bence baskasi degil! Rabbim yardimcin olur ve hayatin duzene girer sen bi adim at kendini dusunmekle basla.. Ailenin sehrine git ve orda bi hayat kur kendine.. Biz kadinlar cok gucluyuz inan bana sen tek basina olsan bile herseyin ustesinden gelirsin kaldi ki ailen var annecigin yaninda olur onu karsina alip anlatinca..zaten o evlilik devam ettiyse de o kocan olacak pisligin fiziki ve maddi gucunden cok senin manevi gucun sayesindedir. Simdi silkelen kendini topla ve kararini ver.. Rabbim yar ve yardimcin olsun kuzum benim...

başkalarını düşünme biraz da kendini düşün, annem üzülür de ne demek! saçma sapan bir nedenden dolayı yumruk atan seni aldatan bir adamla nereye kadar gideceğini düşünüyorsun, ücretli de olsa çalışan bir bayansın, ailenin yanına taşınır kpss'ye hazırlanırsın, kim bilir tekrar evlenip çocuk sahibi de olabilirsin kurtul kangreninden

arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim eşimden dolayı çocuğumuz olmuyor eşim haftanın 5 günü kahvede geçirir ikimizde öğretmeniz o kadrolu ama ben değilim sekiz yılda beni 3 aldattı hani yatma falan değil tabi eminde olamam :KK43: bir iki defa tokat attı
ama bu enson yaptığı bardağı taşırdı okula gidiyorduk sabahleyin arabada tartıştık ve bi baktım ev yoluna girdi sürekli dur eve idelim sana gösterecem diyor benim okula gitmem lazım veliler öğrenciler beni bekliyor dedikçe dinlemiyor çıldırmış gibiydi nerdeyse ağzından köpükler çıkıyordu çok korktum anlatamam apt önüne geldiğimizde bakkalın önünde ite kaka apt koydu koridorda kapıcı vardı onada aldırmadan ite ite gel ben sana gösterecem diye diye eve götürdü suratıma yumruk attı ben bayılmışım 11 gibi kendime geldiğimde yerde heryerim tutulmuştu şoktaydım bu bir iki defa daha olmuştu tokat falan ayni ama ilk defa onu böyle gördüm ve yemin ederimki elle tutulur bişey yoktu ben merkeze gidecekmisin dedim gitsem gitmesem ne yapacan dedi bunun üstüne bukadar olay yaşadık ben bir yere gidemedim 10 gündür kendimi odaya kapattım aynı evde görüşmüyoruz oda akşam 1 saaat uğrayıp gidiyor gece yarısı eve dönüyor şimdi içinizden bu kadarda onursuzluk olmaz diyorsunuz belki ama gidecek yerim yok yaşlı bi annem var gelinle oturuyor küsüp gitsem kahrolur kardeşlerim abim var bide onada gidemem oda çok üzülür ve ondada barınamam kadrolu değilim param yok cesaretim yok yaşım 34 undan sonra ne yaparım ne ederim bilmiyorum size yemin ederim eve suyu bil 9 günden sonra aldı şimdi bana yardımcı olun bana düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim odada kafayı yiyecem bidiğer düşümde eşimin ailesi yahudi gibi birbirlerine bağlılar biz biraz gariban bi aileyiz onlarla aşık atamayız yardım lütfen :KK43: bide aileme karşı çıkıp evlendim kimseyede şimdiye kadar sorunlarımdan bahsetmedim ne yapayım lütfen yol gösterin ısık tutun bana ALLAH AŞKINA

Çok geçmiş olsun bende eşimin sorumsuzluğu yüzünden yeni boşandım şükürler olsun ayaktayım ve çalışıyorum.Sende katlanma sana değer vermeyen böyle birine daha yaşın genç çalışıp kendi hayatını düzene koyabilirsin.Benimde sorunlu bir evliliğim vardı ve eşimden dolayı çocukta olmuyordu onlara köle olmak için evlenmedik. Rabbim birşeyleri vermiyorsa vardır hikmeti öyle düşün ve hayatında kesin kararlar al bu hayat senin ayaklarının üzerinde durabilirsin.

Kendine kastin ne anlamadim..
Malesef saydigin seyler bahane gitmek isteyen ceker gider ..
Bir egitimciye boyle bir hayat yakismiyor malesef .
Calisiyorsun kendi parani kazaniyorsun , adamin seni öldürmesini mi bekliyorsun ?

Yok annem uzulur yok abim uzulur , bunlar bahane .
Kadrolu degilim demende bahane , seni 3 kez aldatan ve siddet kuanan bir dengesizle ayni havayi bile solman yanlis .
Birak ne hali varsa gorsun ..
Senin mutlulugu dan onemlimi kimin ne dusunecegi ..

merhaba kızlar okuldan 5 çıktım kusura bakmayın lütfen yazamadım
yazdıkalrınızı tekrar tekrar okudum inanın okuldan geldim bir saattir dönüp dönüp okuyorum yazdıklarınızı dünden beri daha aklı selim düşünmeye başladım şimdi öncelikle sorularınıza cevap vereyim darp raporu diyorsunuz yüzümde bişey yoktu iz falan zaten karar veremediğim içinde darp raporu almamıştım üztünden 13 gün ogeçti kapıcı şahit diyorsunuz düşünüyorum eşimi tanıyor korkusundan hayatta bişey demez kimse burda şahit falan olmazlar yani benim en büyük korkularımdan biride iş bulamayıp ortada kalmak rezil olmak öyle ailemin durumu falan yok maddi olarak zateen boşanma olsa bile annem anlamayana kadar bişey demem hayatta çok hasta zaten kalkamıyor yerinden çok yaşlı kardeşlerime derim ama en fazla ne kadar destek olurlar bilemiyorum onu ancak o anda göebilirim
ben kendimde artık düşünüyorum daha ne kadar katlanabilirim daha ne kadar hırpalanabilirim bilmiyorum belki bunlar bu raddeye varmazdı ama benim suçum,nasılmı benim suçum ben herkese iyiyim evliliğim iyi herşey güzel sorun yok mutluyum yani anlayacağınız kuyruğu dik tutmaya çalıştıkça işler sarpasardı bu raddeye geldi size yeminlen hiç bu kadar cesurca düşünmemiştim dün birkaç arkadaşın yazmasıyla bile internetten yaşaybileceğim yerlere ev kiralarına baktım bu bile beni rahatlattı en önemlisi ne biliyormusunuz içimden belkide ilerde benimde bir çocuğum olabilir dedim ben evlendiğinden beri çocuk istedim benimle beraber hatta sonradan evlenenlerin bile çocukları okula başladı ben hep böyle ortada kaldım boynum bükük kaldım yani BUNLARIN HEPSİNİN SORUMLUSU KESİNLİKLE BENİM kimse değil ben dönüp bakıyorum bişey yok anlıyorum bana kızanları haklılar bende bunları kendime defalarca söyledim korkumu sevgimi bilmiyorum ama sevgide saygıda kalmamış yazılanlara bakıyorum haklılar ben ilkinde olan olaylara karşı en azından küsüp gitseydim bişeylere hayır deseydim böyle olmazdım ama emin olun ailenin yetiştirme tarzındanda kaynaklanıyor bizim evde ne denirdi biliyormusunuz ''boşanmak bir kadının başına gelebilecek en kötü seydir '' aslında bunlarda benim evliliğimde etkili oldu emin olun ben bile bu tepkilere bakınca kafam taşa deydi derler ya ''ben ne yapıyorum dedim''kendi kendime haklısınız öncelikle ailemle konuşacam telefonla olmaz bi kardeşim var o beni anlar ama yüz yüze konuşmam lazım özel sektördeyim izin biraz sorun bir iki hafta sonra gidebilirim ancak şimdi deneyimli arkadaşlarda kafama takılanları sormak istiyorum birincisi

beni aldatmalrını hep sonradan öğrendim sadece birinin yani en son öğrendiğimintelefon lar benim adımaydı 9 ay borunca hergün deaflarca konuştuklarını 9 ayıda fatura dökümü bende mail adresimde bunun üstünden 2 yıl geçti bu delil sayılırmı
ben ayrılınca ister istemez çalışmak zorundayım hemen benim doğal olarak sigortam yatacak buna rağmen bana nafaka vermek zorundamı yani nafaka alabilirmiyim

tazminatı ne koşulda alabilirim

bizim evimiz falan yok sadece bi araba oda benim adıma kayıtlı kredisini onun adına ama birlikte ödüyoruz

şimdilik aklıma bunlar geliyor daayı benim mi yoksa onunmu açması benim için daha iyi olur

iyi niyetinize yüreğinize sağlık bu desteği ömrüm oldukça unutmam teşekkürler

arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim eşimden dolayı çocuğumuz olmuyor eşim haftanın 5 günü kahvede geçirir ikimizde öğretmeniz o kadrolu ama ben değilim sekiz yılda beni 3 aldattı hani yatma falan değil tabi eminde olamam :KK43: bir iki defa tokat attı
ama bu enson yaptığı bardağı taşırdı okula gidiyorduk sabahleyin arabada tartıştık ve bi baktım ev yoluna girdi sürekli dur eve idelim sana gösterecem diyor benim okula gitmem lazım veliler öğrenciler beni bekliyor dedikçe dinlemiyor çıldırmış gibiydi nerdeyse ağzından köpükler çıkıyordu çok korktum anlatamam apt önüne geldiğimizde bakkalın önünde ite kaka apt koydu koridorda kapıcı vardı onada aldırmadan ite ite gel ben sana gösterecem diye diye eve götürdü suratıma yumruk attı ben bayılmışım 11 gibi kendime geldiğimde yerde heryerim tutulmuştu şoktaydım bu bir iki defa daha olmuştu tokat falan ayni ama ilk defa onu böyle gördüm ve yemin ederimki elle tutulur bişey yoktu ben merkeze gidecekmisin dedim gitsem gitmesem ne yapacan dedi bunun üstüne bukadar olay yaşadık ben bir yere gidemedim 10 gündür kendimi odaya kapattım aynı evde görüşmüyoruz oda akşam 1 saaat uğrayıp gidiyor gece yarısı eve dönüyor şimdi içinizden bu kadarda onursuzluk olmaz diyorsunuz belki ama gidecek yerim yok yaşlı bi annem var gelinle oturuyor küsüp gitsem kahrolur kardeşlerim abim var bide onada gidemem oda çok üzülür ve ondada barınamam kadrolu değilim param yok cesaretim yok yaşım 34 undan sonra ne yaparım ne ederim bilmiyorum size yemin ederim eve suyu bil 9 günden sonra aldı şimdi bana yardımcı olun bana düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim odada kafayı yiyecem bidiğer düşümde eşimin ailesi yahudi gibi birbirlerine bağlılar biz biraz gariban bi aileyiz onlarla aşık atamayız yardım lütfen :KK43: bide aileme karşı çıkıp evlendim kimseyede şimdiye kadar sorunlarımdan bahsetmedim ne yapayım lütfen yol gösterin ısık tutun bana ALLAH AŞKINA
Önce git bi darp raporu al elinde bulunsun oooooof of .

şimdi bunları okurken bile göz yaşlarım akıyor size yemin ederim ilk defa birileri bana benim için üzülerek ayrdımcı olaya çalışıyor ne yapacam düşünmekten beynim uyuştu yeminle yazılarınızı görünce bile mutlu oldum sesimi duyan var diye

34 yaşındasın, çocuğun yok, ve çalışıyorsun. Vicdanın rahat. Annen var yanına git. Çalış ve o adamla kalma.

Uzulecek bisiy yok seni bu adama baglayan bisiy de yok cocukta yok isin de var neden bu kadar eziyeti cekiyorsun canim cektigine degiyomu ömür bitiyo birak ne hali varsa görsün sende huzurlu bi hayata kaldigin yerden devam edersin

inşallah dediğiniz gibi güzel bi hayatım olur karanlıklardan gündüze uyanabilir miyim bilmiyorum

mihraceokufumst: 38134235 .!.:
merhaba kızlar okuldan 5 çıktım kusura bakmayın lütfen yazamadım
yazdıkalrınızı tekrar tekrar okudum inanın okuldan geldim bir saattir dönüp dönüp okuyorum yazdıklarınızı dünden beri daha aklı selim düşünmeye başladım şimdi öncelikle sorularınıza cevap vereyim darp raporu diyorsunuz yüzümde bişey yoktu iz falan zaten karar veremediğim içinde darp raporu almamıştım üztünden 13 gün ogeçti kapıcı şahit diyorsunuz düşünüyorum eşimi tanıyor korkusundan hayatta bişey demez kimse burda şahit falan olmazlar yani benim en büyük korkularımdan biride iş bulamayıp ortada kalmak rezil olmak öyle ailemin durumu falan yok maddi olarak zateen boşanma olsa bile annem anlamayana kadar bişey demem hayatta çok hasta zaten kalkamıyor yerinden çok yaşlı kardeşlerime derim ama en fazla ne kadar destek olurlar bilemiyorum onu ancak o anda göebilirim
ben kendimde artık düşünüyorum daha ne kadar katlanabilirim daha ne kadar hırpalanabilirim bilmiyorum belki bunlar bu raddeye varmazdı ama benim suçum,nasılmı benim suçum ben herkese iyiyim evliliğim iyi herşey güzel sorun yok mutluyum yani anlayacağınız kuyruğu dik tutmaya çalıştıkça işler sarpasardı bu raddeye geldi size yeminlen hiç bu kadar cesurca düşünmemiştim dün birkaç arkadaşın yazmasıyla bile internetten yaşaybileceğim yerlere ev kiralarına baktım bu bile beni rahatlattı en önemlisi ne biliyormusunuz içimden belkide ilerde benimde bir çocuğum olabilir dedim ben evlendiğinden beri çocuk istedim benimle beraber hatta sonradan evlenenlerin bile çocukları okula başladı ben hep böyle ortada kaldım boynum bükük kaldım yani BUNLARIN HEPSİNİN SORUMLUSU KESİNLİKLE BENİM kimse değil ben dönüp bakıyorum bişey yok anlıyorum bana kızanları haklılar bende bunları kendime defalarca söyledim korkumu sevgimi bilmiyorum ama sevgide saygıda kalmamış yazılanlara bakıyorum haklılar ben ilkinde olan olaylara karşı en azından küsüp gitseydim bişeylere hayır deseydim böyle olmazdım ama emin olun ailenin yetiştirme tarzındanda kaynaklanıyor bizim evde ne denirdi biliyormusunuz ''boşanmak bir kadının başına gelebilecek en kötü seydir '' aslında bunlarda benim evliliğimde etkili oldu emin olun ben bile bu tepkilere bakınca kafam taşa deydi derler ya ''ben ne yapıyorum dedim''kendi kendime haklısınız öncelikle ailemle konuşacam telefonla olmaz bi kardeşim var o beni anlar ama yüz yüze konuşmam lazım özel sektördeyim izin biraz sorun bir iki hafta sonra gidebilirim ancak şimdi deneyimli arkadaşlarda kafama takılanları sormak istiyorum birincisi

beni aldatmalrını hep sonradan öğrendim sadece birinin yani en son öğrendiğimintelefon lar benim adımaydı 9 ay borunca hergün deaflarca konuştuklarını 9 ayıda fatura dökümü bende mail adresimde bunun üstünden 2 yıl geçti bu delil sayılırmı
ben ayrılınca ister istemez çalışmak zorundayım hemen benim doğal olarak sigortam yatacak buna rağmen bana nafaka vermek zorundamı yani nafaka alabilirmiyim

tazminatı ne koşulda alabilirim

bizim evimiz falan yok sadece bi araba oda benim adıma kayıtlı kredisini onun adına ama birlikte ödüyoruz

şimdilik aklıma bunlar geliyor daayı benim mi yoksa onunmu açması benim için daha iyi olur

iyi niyetinize yüreğinize sağlık bu desteği ömrüm oldukça unutmam teşekkürler
Merhaba yazini okufum

OTE]
Merhaba yazini okudum üzüldüm telefon kayitlari delil teşkil eder resim falan varsa esinle ladini resimlerde delil teşkil eder bir avukatla gorusmeni tavsiye ederim aldattigina dair delil topla ama eşine hic birşey belli etme tepkisiz kal onunla kavga etme umursamaz davran arabaniz varsa ayrilirken arabaya ortak oluyorsunuz yani yarisi senin oluyor aldattigini vr dovdugunu kanitlarsan vereceği nafaka miktarda artar duzenini nazil kuracagini planla ayrildiktan sonraki için para biriktir ailenle durumunu kesinlikle paylaş sorununu bilsinler

[QUOTaçma konielina1, post: 38170018, member: 228707"]OTE]
Merhaba yazini okudum üzüldüm telefon kayitlari delil teşkil eder resim falan varsa esinle ladini resimlerde delil teşkil eder bir avukatla gorusmeni tavsiye ederim aldattigina dair delil topla ama eşine hic birşey belli etme tepkisiz kal onunla kavga etme umursamaz davran arabaniz varsa ayrilirken arabaya ortak oluyorsunuz yani yarisi senin oluyor aldattigini vr dovdugunu kanitlarsan vereceği nafaka miktarda artar duzenini nazil kuracagini planla ayrildiktan sonraki için para biriktir ailenle durumunu kesinlikle paylaş sorununu bilsinler[/QUOTE]
Dava acma

Back