• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma kararı için bana yol gösterin lütfen!

biraz güvenin kendinize güçlü olun lütfen. okumuş mesleği elinde olan bir hanımsınız, etrafı, çevreyi, aileyi bırakın bir kenara kendi kararlarınızı kendiniz verin bu hayat sizin. çektiklerinizi o dört duvar arasında yaşadığınızı sizden daha iyi kim biliyor ki..
yaşadığınız yerden gidin kendinize iş bulup annenizi de yanınıza alın geçinir gidersiniz.. neden niye korkuyorsunuz ki..
kendinize güveniniz olmadığı sürece bu şekilde korkmaya devam ettiğiniz sürece sizi yıpratan üzen çok kişi çıkar unutmayın..

Kimseye ihtiyacin yok ki. İstanbul ankara gibi büyük bir şehirde özel okul ve dersane cok, rahatlikla is bulursun. Boşan ve git

Siz eşinize de bu derece zayıf ve çaresiz olduğunuzu belli ettiyseniz.
Bunları ona güvenerek yapıyordur. Kapıcılık yaparım yinede o dayağı kabul etmezdim.
Yazık size silkelenin. 34 değil 64 yaşında bile olsanız sokakta kalacak haliniz yok.
Haddini bildirin o adama...

Bir an önce kurtulun.. böyle hayat geçmez. Boşansanız da bunu atlatmakta bir süreç
Hayat ne getirir bilinmez. Belki ilerde iyi biri çıkar karşınıza çocuğunuzda olur.

Ogretmenim diyisun ayril ne cekiyosun bunu manyak ya senin kocan bide ogretmen olcak ne biliyosun belki bosanman senin ucin hayirli olandir belki karsina biri cikar mutlu olursun cocugun bile olur hem kimse bilmiyo demissin ailen bilse belkide sahip cikacak

arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim eşimden dolayı çocuğumuz olmuyor eşim haftanın 5 günü kahvede geçirir ikimizde öğretmeniz o kadrolu ama ben değilim sekiz yılda beni 3 aldattı hani yatma falan değil tabi eminde olamam :KK43: bir iki defa tokat attı
ama bu enson yaptığı bardağı taşırdı okula gidiyorduk sabahleyin arabada tartıştık ve bi baktım ev yoluna girdi sürekli dur eve idelim sana gösterecem diyor benim okula gitmem lazım veliler öğrenciler beni bekliyor dedikçe dinlemiyor çıldırmış gibiydi nerdeyse ağzından köpükler çıkıyordu çok korktum anlatamam apt önüne geldiğimizde bakkalın önünde ite kaka apt koydu koridorda kapıcı vardı onada aldırmadan ite ite gel ben sana gösterecem diye diye eve götürdü suratıma yumruk attı ben bayılmışım 11 gibi kendime geldiğimde yerde heryerim tutulmuştu şoktaydım bu bir iki defa daha olmuştu tokat falan ayni ama ilk defa onu böyle gördüm ve yemin ederimki elle tutulur bişey yoktu ben merkeze gidecekmisin dedim gitsem gitmesem ne yapacan dedi bunun üstüne bukadar olay yaşadık ben bir yere gidemedim 10 gündür kendimi odaya kapattım aynı evde görüşmüyoruz oda akşam 1 saaat uğrayıp gidiyor gece yarısı eve dönüyor şimdi içinizden bu kadarda onursuzluk olmaz diyorsunuz belki ama gidecek yerim yok yaşlı bi annem var gelinle oturuyor küsüp gitsem kahrolur kardeşlerim abim var bide onada gidemem oda çok üzülür ve ondada barınamam kadrolu değilim param yok cesaretim yok yaşım 34 undan sonra ne yaparım ne ederim bilmiyorum size yemin ederim eve suyu bil 9 günden sonra aldı şimdi bana yardımcı olun bana düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim odada kafayı yiyecem bidiğer düşümde eşimin ailesi yahudi gibi birbirlerine bağlılar biz biraz gariban bi aileyiz onlarla aşık atamayız yardım lütfen :KK43: bide aileme karşı çıkıp evlendim kimseyede şimdiye kadar sorunlarımdan bahsetmedim ne yapayım lütfen yol gösterin ısık tutun bana ALLAH AŞKINA
off güzel arkadaşım ya, o üzülücek bu soracak...ya sen? ya senin hayatın, senin akıl sağlığın, can güvenliğin? Kurtul bu şerefizden. Tazminatını da al, önüne bak. Seni daha fazla sindirmesine izin verme. Bu dünya da 2. bir yaşam sansımız olmuyor. 50 ine gelip, geçmişe baktığında tüm gençliğimi bu adamla heba etmişim deme.

bukadar olaydan sonra boşanmazsan hata yaparsın..hayatını karartır bu adam senin..annenin emekli maaşı vardır ee sende kazanıyon beraber ayrı eve çıkın..darp raporu al kesinlikle mahkemede göster şiddet var diye..sana daha fazla zarar vermesine müsade etme lütfen...

Canım sana benimde çok sevdiğim bir paragrafı yazmak istiyorum,ne demek istediğimi en güzel şekilde
anlatacaktır sana...
Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine,
teslim ol.
Bırak hayat sana rağmen değil,seninle beraber aksın..
Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme..
Nereden biliyorsun, hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını..
ALLAH yar ve yardımcın olsun tatlım,
sen ne yapman gerektiğini gayet net biliyorsun,ne bekliyorsun hadi al hayatını eline...

O adamın yanında 1 dk bile durma..aynı ortamda bile olma..savcılığa git hatta,senin yanına bile yaklaşmasın. .

8
arkadaşlar ben 8 yıllık evliyim eşimden dolayı çocuğumuz olmuyor eşim haftanın 5 günü kahvede geçirir ikimizde öğretmeniz o kadrolu ama ben değilim sekiz yılda beni 3 aldattı hani yatma falan değil tabi eminde olamam :KK43: bir iki defa tokat attı
ama bu enson yaptığı bardağı taşırdı okula gidiyorduk sabahleyin arabada tartıştık ve bi baktım ev yoluna girdi sürekli dur eve idelim sana gösterecem diyor benim okula gitmem lazım veliler öğrenciler beni bekliyor dedikçe dinlemiyor çıldırmış gibiydi nerdeyse ağzından köpükler çıkıyordu çok korktum anlatamam apt önüne geldiğimizde bakkalın önünde ite kaka apt koydu koridorda kapıcı vardı onada aldırmadan ite ite gel ben sana gösterecem diye diye eve götürdü suratıma yumruk attı ben bayılmışım 11 gibi kendime geldiğimde yerde heryerim tutulmuştu şoktaydım bu bir iki defa daha olmuştu tokat falan ayni ama ilk defa onu böyle gördüm ve yemin ederimki elle tutulur bişey yoktu ben merkeze gidecekmisin dedim gitsem gitmesem ne yapacan dedi bunun üstüne bukadar olay yaşadık ben bir yere gidemedim 10 gündür kendimi odaya kapattım aynı evde görüşmüyoruz oda akşam 1 saaat uğrayıp gidiyor gece yarısı eve dönüyor şimdi içinizden bu kadarda onursuzluk olmaz diyorsunuz belki ama gidecek yerim yok yaşlı bi annem var gelinle oturuyor küsüp gitsem kahrolur kardeşlerim abim var bide onada gidemem oda çok üzülür ve ondada barınamam kadrolu değilim param yok cesaretim yok yaşım 34 undan sonra ne yaparım ne ederim bilmiyorum size yemin ederim eve suyu bil 9 günden sonra aldı şimdi bana yardımcı olun bana düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim odada kafayı yiyecem bidiğer düşümde eşimin ailesi yahudi gibi birbirlerine bağlılar biz biraz gariban bi aileyiz onlarla aşık atamayız yardım lütfen :KK43: bide aileme karşı çıkıp evlendim kimseyede şimdiye kadar sorunlarımdan bahsetmedim ne yapayım lütfen yol gösterin ısık tutun bana ALLAH AŞKINA
Attiģı tokat sayısı ihanet sayısından az bence..34 yaşınizdasiniz kendinize yeni bir hsyat kurmak için çok gençsiniz.. eğitim fakültesi mezunuysaniz calışip atanabilirsiniz..çevremde 40 yaş sinirina takıldığı için atanamayanlar vardi dava açtilar kazandılar ve 43 yaşinda işe başlayanlar var. Yani hiçbirşey için geç değil..belki hayat boyu cocuk sahibi olamayacaksiniz. Eger engel sizde olsaydı eşiniz bunca zaman sizinle evli kalir miydi onu da düşünün..ve bu zaman içinde size 3 kez ihanet etmiş bunlar nuhtemelen sizin bildikleriniz..hayatta hiçbirşey icin geç değildir..

Evli değilim, böyle bir olayda başıma hiç gelmedi ama kaçın bu adamdan. Kaç defa şiddet görmüşsünüz? Bunun küçüğü, büyüğü olmaz. Kadroyu, parayı düşünmeyin kendinizi düşünün. Yaşınızda o kadar büyük değil. Kendi hayatınızı düşünüp karar verin.

Çok üzüldüm :(

İns
Insan zoru gördükçe gücünü arttırır. Sende boşanırsın kendi hayatını kurmak için çok daha fazla çalışırsın. Annen abilerin şu halini bilse daha mı az üzülecekler düşün. Adam sana olan saygısını yitirmiş bari sen kendine saygını yitirme lutfen . Bak çocuk da yok bi kendi Boğaz'ını doyurmayacak mısın. Asgari ücretle 3 çocuklu ev geçindirenler var sen tek kişisin yaparsın. Kadın denilen Varlığın be kadar güçlü olduğunu çevremde defalarca gördüm sende yapeaın

Aldatılmışsınız, tokat yemişsiniz bunlar bardağı taşırmak için yeterli zaten ama siz, asıl bardağı taşıranın son olay olduğunu yazmışsınız... Ah kadınlar... Bu ülkede akıl almaz ne işkencelere katlanıyor. Sizi bağlayan bir çocuk yok, ilkokul mezunu değilsiniz mesleğiniz var. Her koşulda, şuan içinde bulunduğunuzdan daha iyi şartlarda yaşayabilirsiniz. Bundan kötü olamaz ki... Hatta şu pislikten bir sıyrılın eminim güzelleşecek de zamanla hayatınız... Bu işkenceyi yapmayın kendinize inanın mecbur değilsiniz.

daha ne kadar dayanacaksın senin bir şansın var en azından mesleğin var al ananı yanına çık bir eve biraz cesaret o öğretmenmiş bak rezillik çıkaramaz

şimdi bunları okurken bile göz yaşlarım akıyor size yemin ederim ilk defa birileri bana benim için üzülerek ayrdımcı olaya çalışıyor ne yapacam düşünmekten beynim uyuştu yeminle yazılarınızı görünce bile mutlu oldum sesimi duyan var diye
Arkadasim en kisa zamanda bosan kadrolu degilsin diye bu eziyet cekilmez git bi an once darp raporu al mahkemeye ve zaten bi miktar nafaka baglarlar yine calisirsin ucretliler 800 900 alirlar hic yokundan en azindan eyvallahin olmaz illa annenle kalmak zorunda degilsin teras kati tut hem kucu hem ucuz oluyorlar valla senin yerinde olsam ac dururum kiyafet almam bu adaminda kahrini cekmem sirf param yok diye ayrica ek is de yapabilirsin teyzem igne oyasi yaparak ew gecindiriyo ne bilim boyle hobiler edinebilirsin sems mevlanaya demis ki neden hayatim alt ust olacak diye korkuyorsun nerden biliyorsun altinin ustunden guzel olmadigini sen kurtul o adamdan yek Allaha guven o ssmana yardim edecektir haksizliga karsi susma

Korkunun önünüzde nasıl bir engel olduğunu iyi bilirim.
Haklısınız korkmakta. İnanın böyle ömür geçmez. Ailenizden yardım almaya mecbursunuz.
Siz kimseye anlatmadıkça karşınızdaki daha güçlü olmuş. Sahipsiz olmadığınızı bilmesi gerek.
Lütfen iyi düşünüp karar verin. Yaşınız kaç olursa olsun kurtarın kendinizi.

kadrolu da olmasanız çalışıyorsunuz yani bir şekilde annenizin emekli maaşı filan yok mu babanız yok herhalde ondan illa bir ölüm maaşı olsa bile kalmıştır tutarsınız küçük bir ev yaşarsınız yani böyle çekilmez. Bu adamın hiç mi ihtiyacı yok ütüsü çamaşırı yemeği ne bileyim e yapıyor yani ayrıca keşke darp raporu alsaydınız dava açar bir de tazminat alırdınız siz böyle gidecek yerim yok yapacak bir şeyim yok dedikçe o da böyle yapar. Benim annem 33 yaşında ayrıldı bir de 2 çocuk vardı çalışma hayatı yoktu hiç ilkokul mezunuydu iş buldu çalıştı kirasını da verdi 2 çocuk büyüttü başınızda çocuk da yok sizin öyle böyle işiniz var kadroya geçmek için çabalayın. Onu yapamam bunu yapamam derseniz biz ne yapabiliriz.

Çok üzüldüm biran önce boşanın. Öğretmensiniz ek dersler verirsiniz. Bu adama bağlı kalmayın

Ailenizin yasadigi sehre gidin bence. Ozel sektorde olmaniz avantaj bu durumda, isi birakip gidersiniz. Kadrolu olsaydiniz gitmeni daha zor olurdu.

Onve guvenliginizi dusunun, sonra bi sekilde toparlarsiniz insallah.

Annenizin uzulecehini dusunuyorsunuz, haklisiniz ama siz annenize olaylari anlatirken guclu durun, öldüm bittim mahvoldum depresyondayim die kendinizi paralamayin."

Bosadim ben bu adami ya ugrasamam daha da ne hali varsa görsun artik " seklinde saglam davranin
.
Anne uzulme ben suanda cok rahatim, islerimi yola koyarim ins filan diyin. Biraz olsun rahatlar kadincagz.

Annenizden durumunuzu daha ne kadar saklayabileceksiniz. Daha kotu sekilde ogrenmeden benm dedigim gibi davranabilirsiniz.

Biraz ailenizle kalin, esinizin ayrilik surecinde tutmunu gormus olursunuz.
Sonra yasadiginiz yerden is bakin. Ise de girince kendinize ev acarsiniz, belki annenizi de alirsiniz yaniniza.

Yasiniz 34, yeterince olgun ve güclüsunuz bence.

Allah yardimciniz olsun.

Kim ne der kim uzulur kim elestrir die dusunmemeye calisin. Bizim toplumda zor ama yinede umursamayin, yarin birgun basiniza bise gelirse millet ah vah der ,3. gun unutur sizi.

Back