Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belle8 kocamı savunmadım konuyu ıyı okuduysan gorursun kendı basına dayadı sılahı dedım.. bana degıl kendısıne zarar verıcek sılahla dedım.. dayagı katmadım ki araya ben.. umarım sen hakettiğini yasamazsın güzelim
Konu sahibi hanım efendi; sizin boşanmanız ya da boşanmamanız burada yorum yapanların ne cebine kar ne de zararı olur...Bize ne!
Bu olumsuzlukları yaşayan sizsiniz, üzülen sizsiniz, şiddeti yaşayan yine sizsiniz...
Burada X tuşuna bir click yapılıp ekran kapanınca herkes kendi hayatına döner; siz de öyle... Bu sorunlarla karşılaşan,uğraşan,üzülen yine siz olacaksınız!
Haliyle burada "kadın" olmanın verdiği bir tepkiyle biraz fevri yorumlar gelmiş olabilir; ama özüne baktığınızda bunun altında yine iyi niyet olduğunu görürsünüz.
Burada yapılan fevri yorumlar yine sizin halinize üzüldükleri ve olanlara tepkili oldukları içindir. Bunu ayırt etmeniz gerek.
Ne denmesini bekliyorsunuz ki; yaşanılanlar "aile" temelini sarsıcı ve hiç etik/ahlaki olmayan hareketler...
Burada herkes fikrini söyler; söylenenleri tartıp karar verecek olan yine sizsiniz...Verdiğiniz kararın sonucunu yaşayacak olan yine sizsiniz...
Başınızı kuma gömmek istiyorsanız buyrun gömün... Ne de olsa kocadır; severde(!), döverde(!)...Bunu mu diyelim? Diyen var zaten yeterince...
Ondan sonra yine bir konu açıyorsunuz;hem de daha vahim bir duruma gelerek! Ne acı...
ya ALLAH askina yorumumda seni fevrilestircek ney var ? sen yazmadinmi arkadasa isiririm diye sen öyle yazinca bende öyle tepki bekledim senden
ahh ahhha berine ahhh
bak yine aynı şeyi yaptın gördünmü..
bu mesajın geleceğini daha birincisayfada yazmıştım ben..
canım benimm ne diyim ben sana yaaa...
kıss sen bu adamı seviyosun oda seni seviyorr.
allah allahb yaa sadce 5 ay oldu doğru frekansı tutturamadınızz..
oda olacak..![]()
Daha 5 aylık evlisin canım..Daha alışma süreci bile denemez,Lütfen iyi düşünün bir yuva kolay kurulmuyor..Eşim bana vurdu hoop boşanıyorum..Öyle şey mi olur yaa..Tamam eşinizin yaptığını desteklemiyorum asla,şiddete karşıyım kesinlikle...
Ama hemen boşanıyorum da ne demek oluyor:44:
Ben de eşimle 2.yılımızda büyük bir kavga etmiştik,koltukta yatmaya kalkmıştı kalkıp tuttum kolundan yatağına getirdim bağıra çağıra..Ama boşanmanın "b"si bile aklımıza gelmemişti,bundan sonra da gelmez inşallah...
Seviyorsanız yapıcı olun yıkıcı olmayın...Etrafımızda dostumuzdan çok düşmanımız var,bilmeniz lazım,fevri hareket ederek öylelerini sevindirmeyin..
Sabırlı olup,kurallar bütününde konuşarak evliliğinizi kurtarın...
Allah yardımcın olsun canım.........![]()
arkadasa ben yazmadım ısırırım dıye o yazdı ısırırsın dıye bende ısırmam koparırım dedım acıklayıcı oldu mu yeterınce
konuma zaman ayırıp yorum yapan sevgılı kk uyelerı tesekkurler.. önerileriniz dogrultusun da ve bı ınsanın uzman yardımı alıp almamsı konusunda kı tecrubenıze dayanarak yardım alıcam.. seanslarım hakkında bılgı verırım saglıcakla kalın
berine sen su fevri davranmayi birak cok sinirli kisilige sahipsin bende öyleyim ama bazi yerlerde kendimizi tutmamiz lazim mutlulugumuz icin yoksa önüne geleni yikarsin son pismanlikta fayda etmez
arkadasin sana yazdi ilk 2,3 msjini sakince tekrardan oku sade senin iyiligin icin yazilmis
ve su anda o arkadasin yazdi msji uyguluyorsun sakinlestikce bosanma kararindan vaz geciryosun onun icin bosanicam kelimesi oyuncak olmamali esler arasinda
hayır beni dövdükten sonra boşanma kararı almadım ben yine konusmaya calıstım ama beni tersledi ve orda da atıstık ne halın varsa gör dedi ben de odama geldim düşündüm ve bu kararı aldım bu yani anlasılır yazdım umarım
konuma zaman ayırıp yorum yapan sevgılı kk uyelerı tesekkurler.. önerileriniz dogrultusun da ve bı ınsanın uzman yardımı alıp almamsı konusunda kı tecrubenıze dayanarak yardım alıcam.. seanslarım hakkında bılgı verırım saglıcakla kalın
ne güzel ne kadar mantıklı bir karar almışsınız...
ayrıca sırf beyninizle alınmış bir karar değil vicdanla da alınmış bir karar...
beynim gerçekten almıyor...
şiddeti savunanlar,
daha cicim ayındasınız diyenler,
çık cama ohhh bir derin nefes al diyenler...
hayır cicim ayında insanlar bunları yaşamıyor...
hatta 15 yıllık evliliklerde de yaşamıyorlar...
kavgalar oluyor, gürültüler, kaprisler, ayrılıklar...
ama sağlıklı evliliklerde şiddet ve silah olmuyor...
kimse kimseyi yanlış yönlendirmesin...
kişi aciz diye cesur kararlar alamıyor diye,
başkasının cesur kararlar almasını da engellemesin
hayde.....işte berine...
belle8 kocamı savunmadım konuyu ıyı okuduysan gorursun kendı basına dayadı sılahı dedım.. bana degıl kendısıne zarar verıcek sılahla dedım.. dayagı katmadım ki araya ben.. umarım sen hakettiğini yasamazsın güzelim
ne güzel ne kadar mantıklı bir karar almışsınız...
ayrıca sırf beyninizle alınmış bir karar değil vicdanla da alınmış bir karar...
beynim gerçekten almıyor...
şiddeti savunanlar,
daha cicim ayındasınız diyenler,
çık cama ohhh bir derin nefes al diyenler...
hayır cicim ayında insanlar bunları yaşamıyor...
hatta 15 yıllık evliliklerde de yaşamıyorlar...
kavgalar oluyor, gürültüler, kaprisler, ayrılıklar...
ama sağlıklı evliliklerde şiddet ve silah olmuyor...
kimse kimseyi yanlış yönlendirmesin...
kişi aciz diye cesur kararlar alamıyor diye,
başkasının cesur kararlar almasını da engellemesin
ya abla yine ne dedim :s
siz evlimisiniz ?