boşanma kararı aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben bi uzman yardımı alayım en iyisi

belle8 kocamı savunmadım konuyu ıyı okuduysan gorursun kendı basına dayadı sılahı dedım.. bana degıl kendısıne zarar verıcek sılahla dedım.. dayagı katmadım ki araya ben.. umarım sen hakettiğini yasamazsın güzelim

şimdi aç pencereyi ve derin bi nefes all..
hatta kocan geldiğinde abdest al ve al karşına onu
çünkü abdest alınca insan daha bi ferahlar duygularına yenik düşmez..
umarım orta yolu bulursunuzzz..
ama önemli olan bu konuşmadan sonra verilen sözlerin tutulması..:21:

bu yoruma katılıyorum...

bir kadın olarak hatta bir insan olarak şiddeti savunabilecek tek tek açıklama dahi olamaz.

aksi yüreksizliktir...

Konu sahibi hanım efendi; sizin boşanmanız ya da boşanmamanız burada yorum yapanların ne cebine kar ne de zararı olur...Bize ne!

Bu olumsuzlukları yaşayan sizsiniz, üzülen sizsiniz, şiddeti yaşayan yine sizsiniz...

Burada X tuşuna bir click yapılıp ekran kapanınca herkes kendi hayatına döner; siz de öyle... Bu sorunlarla karşılaşan,uğraşan,üzülen yine siz olacaksınız!

Haliyle burada "kadın" olmanın verdiği bir tepkiyle biraz fevri yorumlar gelmiş olabilir; ama özüne baktığınızda bunun altında yine iyi niyet olduğunu görürsünüz.

Burada yapılan fevri yorumlar yine sizin halinize üzüldükleri ve olanlara tepkili oldukları içindir. Bunu ayırt etmeniz gerek.

Ne denmesini bekliyorsunuz ki; yaşanılanlar "aile" temelini sarsıcı ve hiç etik/ahlaki olmayan hareketler...

Burada herkes fikrini söyler; söylenenleri tartıp karar verecek olan yine sizsiniz...Verdiğiniz kararın sonucunu yaşayacak olan yine sizsiniz...

Başınızı kuma gömmek istiyorsanız buyrun gömün... Ne de olsa kocadır; severde(!), döverde(!)...Bunu mu diyelim? Diyen var zaten yeterince...

Ondan sonra yine bir konu açıyorsunuz;hem de daha vahim bir duruma gelerek! Ne acı...

ya ALLAH askina yorumumda seni fevrilestircek ney var ? sen yazmadinmi arkadasa isiririm diye sen öyle yazinca bende öyle tepki bekledim senden

arkadasa ben yazmadım ısırırım dıye o yazdı ısırırsın dıye bende ısırmam koparırım dedım acıklayıcı oldu mu yeterınce

Arkadaşlar eski konulardan, yeni yazılardan bir sürü yorumlar yapmışlar.

Bir arkadaş yazmış, çok gelgitleriniz var diye .... Eşiniz mesleği itibariyle yoğun stres altında, okuyoruz Allah korusun polis cinnetleri hep 3. sayfalarda. Ne kadar güvensenizde akıl bir saç telinin üzerindeymiş. Allah pişman etmesin. Gene de agresif olmayın derim.

Son düzenleme:
Daha 5 aylık evlisin canım..Daha alışma süreci bile denemez,Lütfen iyi düşünün bir yuva kolay kurulmuyor..Eşim bana vurdu hoop boşanıyorum..Öyle şey mi olur yaa..Tamam eşinizin yaptığını desteklemiyorum asla,şiddete karşıyım kesinlikle...

Ama hemen boşanıyorum da ne demek oluyor:44:

Ben de eşimle 2.yılımızda büyük bir kavga etmiştik,koltukta yatmaya kalkmıştı kalkıp tuttum kolundan yatağına getirdim bağıra çağıra..Ama boşanmanın "b"si bile aklımıza gelmemişti,bundan sonra da gelmez inşallah...

Seviyorsanız yapıcı olun yıkıcı olmayın...Etrafımızda dostumuzdan çok düşmanımız var,bilmeniz lazım,fevri hareket ederek öylelerini sevindirmeyin..

Sabırlı olup,kurallar bütününde konuşarak evliliğinizi kurtarın...
Allah yardımcın olsun canım.........
:71:

böyle sevgi olmaz olsun...

korku imparatorluğu ile bir evlliğin sürmesi ne kadar sağlıklı?
daha cicim ayları yaşanması gerekirken kendine silah doğrultmak ne demek?

başkasına silah doğrultmak kadar kendine silah doğrultmak da hastalıklı bir davranış..
ayrıca bu başlı başına bir psikolojik şiddettir.

KK kadınları uyanın...
kimseyi yanlış yönlendirmeyin..
sevgi adına sağlıksız ailelerle çoğalmayalım..

ahh ahhha berine ahhh
bak yine aynı şeyi yaptın gördünmü..
bu mesajın geleceğini daha birincisayfada yazmıştım ben..
canım benimm ne diyim ben sana yaaa...
kıss sen bu adamı seviyosun oda seni seviyorr.
allah allahb yaa sadce 5 ay oldu doğru frekansı tutturamadınızz..
oda olacak..:1:

Daha 5 aylık evlisin canım..Daha alışma süreci bile denemez,Lütfen iyi düşünün bir yuva kolay kurulmuyor..Eşim bana vurdu hoop boşanıyorum..Öyle şey mi olur yaa..Tamam eşinizin yaptığını desteklemiyorum asla,şiddete karşıyım kesinlikle...

Ama hemen boşanıyorum da ne demek oluyor:44:

Ben de eşimle 2.yılımızda büyük bir kavga etmiştik,koltukta yatmaya kalkmıştı kalkıp tuttum kolundan yatağına getirdim bağıra çağıra..Ama boşanmanın "b"si bile aklımıza gelmemişti,bundan sonra da gelmez inşallah...

Seviyorsanız yapıcı olun yıkıcı olmayın...Etrafımızda dostumuzdan çok düşmanımız var,bilmeniz lazım,fevri hareket ederek öylelerini sevindirmeyin..

Sabırlı olup,kurallar bütününde konuşarak evliliğinizi kurtarın...
Allah yardımcın olsun canım.........
:71:

gittim yatagına gelmesı ıcın ıkna etmeye calıstım ama gelmedi ayrı yatmayı tercıh ettı

arkadasa ben yazmadım ısırırım dıye o yazdı ısırırsın dıye bende ısırmam koparırım dedım acıklayıcı oldu mu yeterınce

berine sen su fevri davranmayi birak cok sinirli kisilige sahipsin bende öyleyim ama bazi yerlerde kendimizi tutmamiz lazim mutlulugumuz icin yoksa önüne geleni yikarsin son pismanlikta fayda etmez
arkadasin sana yazdi ilk 2,3 msjini sakince tekrardan oku sade senin iyiligin icin yazilmis
ve su anda o arkadasin yazdi msji uyguluyorsun sakinlestikce bosanma kararindan vaz geciryosun onun icin bosanicam kelimesi oyuncak olmamali esler arasinda

konuma zaman ayırıp yorum yapan sevgılı kk uyelerı tesekkurler.. önerileriniz dogrultusun da ve bı ınsanın uzman yardımı alıp almamsı konusunda kı tecrubenıze dayanarak yardım alıcam.. seanslarım hakkında bılgı verırım saglıcakla kalın

konuma zaman ayırıp yorum yapan sevgılı kk uyelerı tesekkurler.. önerileriniz dogrultusun da ve bı ınsanın uzman yardımı alıp almamsı konusunda kı tecrubenıze dayanarak yardım alıcam.. seanslarım hakkında bılgı verırım saglıcakla kalın

hayde.....işte berine...

berine sen su fevri davranmayi birak cok sinirli kisilige sahipsin bende öyleyim ama bazi yerlerde kendimizi tutmamiz lazim mutlulugumuz icin yoksa önüne geleni yikarsin son pismanlikta fayda etmez
arkadasin sana yazdi ilk 2,3 msjini sakince tekrardan oku sade senin iyiligin icin yazilmis
ve su anda o arkadasin yazdi msji uyguluyorsun sakinlestikce bosanma kararindan vaz geciryosun onun icin bosanicam kelimesi oyuncak olmamali esler arasinda

ben o arkadasın bı kac yorumundan sonrakılerı okumadım okumakta ıstemıyorum.. evet fevrı davranıyorum ama yerı ve zamanında canım neyse senı de kırdıysam özür dılerım

ne güzel ne kadar mantıklı bir karar almışsınız...

ayrıca sırf beyninizle alınmış bir karar değil vicdanla da alınmış bir karar...

beynim gerçekten almıyor...

şiddeti savunanlar,
daha cicim ayındasınız diyenler,
çık cama ohhh bir derin nefes al diyenler...

hayır cicim ayında insanlar bunları yaşamıyor...
hatta 15 yıllık evliliklerde de yaşamıyorlar...

kavgalar oluyor, gürültüler, kaprisler, ayrılıklar...

ama sağlıklı evliliklerde şiddet ve silah olmuyor...

kimse kimseyi yanlış yönlendirmesin...

kişi aciz diye cesur kararlar alamıyor diye,
başkasının cesur kararlar almasını da engellemesin

hayır beni dövdükten sonra boşanma kararı almadım ben yine konusmaya calıstım ama beni tersledi ve orda da atıstık ne halın varsa gör dedi ben de odama geldim düşündüm ve bu kararı aldım bu yani anlasılır yazdım umarım

doğru bir karar..

böylelikle şiddetin affedilir bir tarafı olmadığını görürsün

şiddeti savunanlar,

siz evlimisiniz ?

belle8 kocamı savunmadım konuyu ıyı okuduysan gorursun kendı basına dayadı sılahı dedım.. bana degıl kendısıne zarar verıcek sılahla dedım.. dayagı katmadım ki araya ben.. umarım sen hakettiğini yasamazsın güzelim

valla canım anlattığına göre sorunlu birinle evlisin .kimse başına silah dayamaz yani.bi tartıştı diye .herkes kavga eder ama silah milah dayan ne şimdi bu .
sana yol gösteriyolar arkadaşlar hemen kocayı savunmaya geçiyorsun
o kocayı ben savunmam kusura bakma hiç
burda yaptığı doğru diyemem sana
yuvanı kurtar vs yapamam çünkü bu anlayış bana göre değil
yani ben anlamıyorum halinden mennunsan boşanmaya karar verdim diye konu açma
seni koruma adına söylenmiş sözleri hakaret gibide algılama
sonra başka olaylar olunca yuvanı yıkma diyenler yanında olmaz
sen yaşayacaksın olayları
şimdiden böyleyse o adam 5 aylık evliymişsin
ooo yani birşey demiyorum ben .

şiddeti savunanlar,

doğru demişsin ama kararları aln kişinin duruşuda ona olan güveni belirler..
yani geçmişe bakmakda her zaman faydaq var derim..
ama camı acıp söyle derin bi nefes alıp deniz havasını severim ben sizede tavsiye ederim...:ssz::16::42:

ya abla yine ne dedim :s

berineceim kızdığın sinirlendiğince önce iyice bi düşün taşın..
sonra düşünüyorum diye değil ben karalıyım diye buraya bi konu aç..
kendini meşgul edecek işler bul...
yoruma açık ol....
o tokatıda kolay kolay affetme ama yenisini getirecek durmuda yaratma..
haaa baktınki düzen aynı düzen kapıyı cekip gidecek kadar ayaklarının üstünde sağlam durduğunu belli et..:54:

evet evliyim.

şiddete karşı olmak için evli veya bekar olmak,
kadın yada erkek olmak gibi bir kriter olduğunu bilmiyorum...
tek kriter insan olmak...

şiddeti görmezden gelen tüm mesajlara KİB yapıyorum...

KK YÖNETİCİLERİNDEN DE BU VESİLE İLE ,
KADINLAR KULÜBÜ GİBİ SADECE FORUM NİTELİĞİNDE OLMAYAN,
AYNI ZAMANDA SOSYAL SORUMLULUĞU OLAN BU SİTENİN YÖNETİCİLERİNDEN RİCAMIZ VAR..
ŞİDDETİ SAVUNAN YORUMLAR DA DİNİ İÇERİKLİ YORUMLAR KAPSAMINIA ALINSIN..

siz evlimisiniz ?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back