boşanma kararı aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
boşansam rahatlayacaksınız

Tatlım ben seni hatırlıyorum resimden bende temmuz 2011 de evlendim yani çok olmadı8 aylık ve farklı şehire gelin geldim sevdigim adam için,sana şunu söyleyim başıma gelmeyen olay kalmadı kötü anlamdaemin ol ama hep ayakta kaldım dirayetli oldum eşimi tanıyamadıgım çok zaman oldu ama şu var bizim kavga gürültümüz sebeb kayınvalide kıskançlıgıydı ,psikolojisi bozuk bir kayınvalidem var ve ben evlendikten sonra anladım bunu,öyle boşancam deme bidaha,düşün taşın bende çook dedim 7 ayım kavga gürültü geçti hamileyim ,şiddet ible gördüm bana bakmaya kıyamayan adamdan annesi yüzünden,eşyamı toplayım ailemin yanına gittim ama düşünmek için tekrar geldim,şimdi sorun yok gibi olursada artık üstünden gelmeyi ögrendim,dicem şu ki,fevri kararlar alma hayatına yazık etme kocanbelki bunalımdadır konuşmaya çalış derdi neymiş ögrenmeye çalış,belki bebek yüzünden kendini suçlu hissediyodur tepkisi ondandır

kürtajdan sonra eşimden uzaklastım bılmıyorum buna mı baglı ama yapmadıgı seylerı yapmaya basladı mesela kıskanclık krızı gıbı sureklı tartısma gıbı eskı konumun son mesajına baktıysanız dun gece kı kavgadan da bahsettım dun gece oldu zaten bu

Eğer bir kereye mahsussa affetmelisin.
Sonradan pişman da olmuş zaten.
Biraz burnu sürtülsün daha sonra affet.
Bir daha olursa affetmeyeceğini söyle.
Evlilikde alışma aşaması demek.
Zamanla oturur elbet rayına.
Ama alttan almayı bilmen lazım ki eşin de sinirine hakim olabilsin....

23 yasındayım.. bende eşime destek oluyorum siz de bi polis eşisiniz ama nedense sizde bana fevri davranıyorsunuz.. bi yorumunuz da destek verıyor dıger yorumunuz da ayıplıyorsunuz..

hayat kimsenin etrafında dönmüyor valla şimdi istanbulun göbeğindesin..sadec 5 aylık evlisin bir talihszilik atlattın oldu bitti mevlam inşallah aratmasın yeniden dener bebeişleriniz olurr...
velhasıl polisle evli olmak zordur..
polis cocuguyum bilirim kocamda polis
ayrıca mart ayında bi başlar şehir dısı görevleri zaten sonra yaz biter..
yazık kocacıgımın mizacına uymasada atanma belasına polisoldu..tam 4 yıl evlenmek için bekledim yılmadım kayınvalidenin soktugu laflarada tınmadım
eşimi seviyorum diye bir araba sopa yedim beni evden polisler cıkardı babam eve kilitledi benmi buda beni durdurmadı..
5 yıllık evliyim evlat hasreti ile yanıyorum şu polis maaşı konunda cok tuttum kendimi kötü bi mesaj yazmamak için nefsimle direndim
bir kez kendilğinden ikikezde tüple gebe kaldım
bitmedi 3 kez ameliyat oldum birkez kürtaj..
infetilite ile uğraşırken bide şarkla uğraşıyoruzzz.
haaa bunlardan kimsenin haberi yok tek başıma kocamla birlikte kocamla başetmeye calışyorum...
eşşek gibi çalışıp buna eşimde dahil tüp bebekçi dr. ların eline sayıyorum tatil nedir bilmedim..
eeee daha yazıcam ama iş yerindekiler meraklanmaya başladı az ara vereyim..:47:

pardon da "boşanma kararı aldım" diyerek konu açmadınız mı?
boşanmak isteyen siz değil misiniz?
kusura bakmayın ama herkesi suçlayacak ya da yargılayacaksanız neden konu açıyorsunuz?.

Neden bu konuya hala cevap yaziyorsunun sevgili Csi cok merak ediyorum...
Konu sahibiyle tartismak hosunuzami gidiyor yani? Oyleyse ayri..

Kimsenin huzurunu kacirmayin,ozellikle Berine nin.. Anlaymiorum boyle dik dik,cok bilmis,yorum yapiLinca ele ne geciyor.

sinirim bozuldu neyse ufaktan cikayim :)

berinecim sende actigina accagina bin pisman oldun,kapattir konunu bence.
kendin daha iyi bir cozum bulursun.

hayatında ne kadar hızlı değişmeler oluyo böyle 5 ay sankı 5 yıl gibi evlendin hamıle kaldın 1 aylık bebeklerinin(nasıl olduysa ikiz oldugu öğrendin) kürtaj oldun ve şimdide boşanma kararı alıyorsun ....hakkında hayırlsı ne diyim[/QUOTE

tek yumurta ıkızlerı oldugu ıcın olabılır mı acaba erken ogrenmıs olmam. evet bosanma kararı aldım bana sıddet uygulayan bı adamla neden aynı evde hayatımı devam ettıreyım ki

arkadasım ben cinsiyetnden bahsetmıyorum zaten 1 aylıkken tekıl-cogul gebelık anlasılmaz onu demek ıstıyorum yani ilk 3 ay bellı olmaz böyle şeyler
Kese görüldüğü an ikiz olup olmadığı anlaşılır..Eğer dr tecrubeliyse 3 aylıkken cinsiyetlerini de söyleyebilir...İki kez ikizlere hamile kaldım....

berine, İnşallah bu günler geride kalır ve herşey yoluna girer hayatında...Daha çok çok gençsin..Yaşayacağın ,göreceğin günler var daha.Hepsi birer tecrube bunların....

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bir kereye mahsussa affetmelisin.
Sonradan pişman da olmuş zaten.
Biraz burnu sürtülsün daha sonra affet.
Bir daha olursa affetmeyeceğini söyle.
Evlilikde alışma aşaması demek.
Zamanla oturur elbet rayına.
Ama alttan almayı bilmen lazım ki eşin de sinirine hakim olabilsin....

sevgili kavdev, her tartışma sonrasına
belindeki silaha yapışan adamı mı affetsin?
boşanırlar mı bilmem ama uzak olmaları şart...
eşi zaten sinirliymiş ama konu sahibininde
altta kalır yanı yok gördüğüm kadarıyla...:ssz:

ARKADAŞLARR kendiniz bukadar ispatlamayın bence sizi yanlış anlamış anlatmaya çalışıyorsunuz kendinizi ama anlamak istemiyor şuan çok sinirli anlatmak istediklerini anlamıyor

niye boşanacaksın ya yuva kolaymı kuruluyorr..
akşam evine gelen işi gücü olan kocan var
evden işe işden eve..
gün olur devran döner düşmez kalkmaz bir allah
az zaman tanı kendine eşine..
ama burda yazdığın gibi cümlelerinide böyle kuruyor ve sesinide yükseltiyor isen hayat sana zor..:ssz:

Yaşadıklarınız ağır şeyler gerçekten.Üzgünsün,kırgınsın şu anda çok belli bu.Haklısın da.
Ama biraz sakinleş..Otur biyere,düşün.

Evliliğimizin 5.ayında bana vuran o adamın bi daha yüzüne bakabilir miyim diye düşün uzun uzun..
Yeniden elini tutabilir miyim,yüzüne bakabilir miyim.Unutabilir miyim yaşadıklarımızı diye sor kendine.

Cevabını kendi içinde ölç,biç,tart..
Bunu en iyi sen bilirsin..

Ve eğer gerçekten yapmayacaksan sakın "boşanma" lafını ağzına alma..
Onun yerine sıkıntını konuşarak,doğru cümleler kurarak ifade etmeyi dene..Bıkmadan uzun uzun anlat.

İnşallah sıkıntıların kısa sürede hafifler..Allah yardımcın olsun.

Kimsenin huzurunu kacirmayin,ozellikle Berine nin.. Anlaymiorum boyle dik dik,cok bilmis,yorum yapiLinca ele ne geciyor.

valla bin pişman oldum yaa açmasaymışım keske

Yaşadıklarınız ağır şeyler gerçekten.Üzgünsün,kırgınsın şu anda çok belli bu.Haklısın da.
Ama biraz sakinleş..Otur biyere,düşün.

Evliliğimizin 5.ayında bana vuran o adamın bi daha yüzüne bakabilir miyim diye düşün uzun uzun..
Yeniden elini tutabilir miyim,yüzüne bakabilir miyim.Unutabilir miyim yaşadıklarımızı diye sor kendine.

Cevabını kendi içinde ölç,biç,tart..
Bunu en iyi sen bilirsin..

Ve eğer gerçekten yapmayacaksan sakın "boşanma" lafını ağzına alma..
Onun yerine sıkıntını konuşarak,doğru cümleler kurarak ifade etmeyi dene..Bıkmadan uzun uzun anlat.

İnşallah sıkıntıların kısa sürede hafifler..Allah yardımcın olsun.

çok sağolun tesekkurler

Konu sahibi hanım efendi; sizin boşanmanız ya da boşanmamanız burada yorum yapanların ne cebine kar ne de zararı olur...Bize ne!

Bu olumsuzlukları yaşayan sizsiniz, üzülen sizsiniz, şiddeti yaşayan yine sizsiniz...

Burada X tuşuna bir click yapılıp ekran kapanınca herkes kendi hayatına döner; siz de öyle... Bu sorunlarla karşılaşan,uğraşan,üzülen yine siz olacaksınız!

Haliyle burada "kadın" olmanın verdiği bir tepkiyle biraz fevri yorumlar gelmiş olabilir; ama özüne baktığınızda bunun altında yine iyi niyet olduğunu görürsünüz.

Burada yapılan fevri yorumlar yine sizin halinize üzüldükleri ve olanlara tepkili oldukları içindir. Bunu ayırt etmeniz gerek.

Ne denmesini bekliyorsunuz ki; yaşanılanlar "aile" temelini sarsıcı ve hiç etik/ahlaki olmayan hareketler...

Burada herkes fikrini söyler; söylenenleri tartıp karar verecek olan yine sizsiniz...Verdiğiniz kararın sonucunu yaşayacak olan yine sizsiniz...

Başınızı kuma gömmek istiyorsanız buyrun gömün... Ne de olsa kocadır; severde(!), döverde(!)...Bunu mu diyelim? Diyen var zaten yeterince...

Ondan sonra yine bir konu açıyorsunuz;hem de daha vahim bir duruma gelerek! Ne acı...

sevgili kavdev, her tartışma sonrasına
belindeki silaha yapışan adamı mı affetsin?
boşanırlar mı bilmem ama uzak olmaları şart...
eşi zaten sinirliymiş ama konu sahibininde
altta kalır yanı yok gördüğüm kadarıyla...:ssz:

Canım silaha yapışma durumu da ya eşinin hovardalığından ya da ki büyük ihtimalle konu sahibinden kaynaklanıyor.Çok çabuk parlıyor.

Berinecim samimiyetle söylüyorum sinirine hakim olman lazım.Evlilikte bir taraf kızınca diğer tarafın sessiz kalması lazım.Kadın benim neyim eksik ben de bağırırım derse bir çözüme varamazsınız.2 tarafta sakinleşmeyi bilmeli.Allah yardımcın olsun...

bir kere vuran kişi, affedildiğinde tekrar tekrar ve tekrar dener aynı şeyi. gündüz romantik prens, gece kurt adam... ne kadar öfkelenirse öfkelensin, kişi kendini kontrol edebilmeli. sinirlendim vurdum yok öyle. ya daha da sinirlenirse, kendini kaybederse korkusuyla ömür mü geçer? bir kez vurduğu an benim için bitmiştir, biter! bana saygı duymayan adam beni sevse ne olur ben onun aşkından ölsem ne olur?

huzurunu kaçırmak derken?
konu sahibine tek bir hakaretim mi oldu?
nerde dik dik çok bilmiş yazdım?

ben şaşırdım kaldım artık.
gerçekten konuları okumak ve bakış açısı sunmak da hata oldu sanırım.

bundan sonra konu sahipleri kimin hangi konuya yorum yapabileceğini ve hangi yorumların kabul edilebileceğini söylesinler.

ayrıca yoruma yorum yapmak yasak, biliyorum.
ancak bana yazılan bu suçlayıcı mesaja cevap vermesem, zan altında kalmış hissederdim kendimi

şaşırdım kaldım..
ne acı.

Son düzenleme:
Yok siz boşanırsanız rahatlamam üzülürüm.
Ama bugün akşam barışacaksınız hadi bilemedin yarın akşam olsun.
Bu kadar sinirli ve fevri olmayın derim ben.
O kadar ki okuduklarınızı bile yanlış anlıyorsunuz.

valla bin pişman oldum yaa açmasaymışım keske

niye pisman oldunki dogrulari duymanmi agrina gitti ?? bosanmicani herkes biliyor bosanmanida kimse istemiyor sade güzellikle biseyler anlatti arkadaslarimiz sen tersinden anladin
bi anlik sinirle bosanicam deme esine dediler aliskanlik yapar esinde git ne halin varsa gör diyebilir
daha 5 aylik evlisiniz hersey yoluna girer sen istedikden sonra sabirli olman gerekli
simdi sen benim elimide isirirsin :18:

Canım silaha yapışma durumu da ya eşinin hovardalığından ya da ki büyük ihtimalle konu sahibinden kaynaklanıyor.Çok çabuk parlıyor.

Berinecim samimiyetle söylüyorum sinirine hakim olman lazım.Evlilikte bir taraf kızınca diğer tarafın sessiz kalması lazım.Kadın benim neyim eksik ben de bağırırım derse bir çözüme varamazsınız.2 tarafta sakinleşmeyi bilmeli.Allah yardımcın olsun...

kaydev38 canım eşim hovarda değil karı kız ayakları yok.. silaha sarılmasının sebebi bi anlık bişey o da zaten bana değil kendıne zarar vermek ıstemesı..

kaydev38 canım eşim hovarda değil karı kız ayakları yok.. silaha sarılmasının sebebi bi anlık bişey o da zaten bana değil kendıne zarar vermek ıstemesı..

Şurada konusu olan şey yani böyle sayfalar dolusu yorum yapılacak kadar büyük bir şey yok adam vurmuş gelmiş telafi etmek için çaba harcamış ki senin tepkin devam ettikçe bunun devamı gelecektir.saten 1 yıl evlililik oturana kadar bu tip sorunlar yaşanacaktır mutlaka ki her evlilikte vardır bu tip kavgalar yeni ortam yeni insanlar sorumluluklar..bence bu kadar takmamalısınız bunlar o kadar ufak detaylar ki belki de yıllar sonra gülüp geçilecek şeyler..
He ama ben illa boşanacağım derseniz de ki bunu kafanıza koymuşsunuz siz konuşmak yerine bir şeyler yapmalısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back