• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma kararı aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
berine bence sen imkanın varsa bir kaç gunluk tatıle cık kafanı topla sonra kendınce dogru olan kararı ver verdiğin karar inşallah iyi olur senin için

sağolun bı kac gunlugune annemin yanına gidicem zaten kontrolleri var benım ıcınde degısıklık olur ıyı dıleklerınız ıcın sagolun

canım akşam sakin sakin konuşun
evet sana vurması doğru değil.
benim eşim bana şimdiye kadar vurmadı ama eşinin yaptığıyla aynı.
biz kavga ederken ben evin tüm balkon kapılarını ve pencerelerini kapatıyorum
bıçakları falan saklıyorum
kendine bişey yapacak diye.sonra sakinleştiriyorum ama inan bıktım artık,yaşlandım 28 yaşındayım
hep sakinleştirecem derken içimde kaldı bütün dertler,yaşlandım
konuşun anlaşın böyle gitmez.değişmeli.

sağolun bı kac gunlugune annemin yanına gidicem zaten kontrolleri var benım ıcınde degısıklık olur ıyı dıleklerınız ıcın sagolun

ailenede yansıtma şimdilik zamana göre hareket edersin çok kafan karıştı burda eminim her kafadan bir ses çıktı buna bende dahill

canım sana yazmıştım ama okuyamadın sanırım,senin konun dışında maşallah herşey konuşuldu..

neyse sana şunu söylemek istiyorum madem eşin sana el kaldırdı..sen bu konunun üstüne git canım..
tekrarı olmasın..emin ol bundan..çok pişmanlık çektir eşine..ikinizin mutluluğu için bu önemli..

birde yeni evlisiniz..hele zaman verin kendinize tamam mı?boşanma laflarını şimdiden kullanmaya başlarsanız..akıbet pek iyi olmaz canım..inşallah herşey düzelir ve eşinizle sonsuza kadar mutlu yaşarsınız canım..

benmde canımı acııtan şeyler oluyor bu hayatta. dibe vurduğumda oluyor

elime silah alıp kimseye yumruk atmıyorum ama.. en fazla bağırıp çağırıyorum

bir kere olursa her zaman olur

Verdiğiniz tepkiler yaşadıklarınıza bağlıdır.
Ben de normalde sinirlenince bağırırım ama eşimle son zamanlarda yaşadığımız olaylardan dolayı sinirimden camları yumrukladım farkındda olmadan.
Sonradan kendime geldim.
Yani hissettiklerimizi ancak yaşadıklarımızla tartabiliriz.
Sen öyle tepki verirsin başkası başka türlü.
Bu msjdan iddeti onayladığımı düşünmeyin.
Şiddetle ilgili yorumlarımı yazmıştım...

bı oncekı yorumunu okudum da ben kımseye yuvamı yıkacaksınız dıye bırsey soylemedım.. yorumlarını duzgun bı sekılde yap ve nereye gıttıgını ıyı dusun kırmayım kırmayım dıyorum zorluyosunuz ya.. ha cesur ve guclu bı kadın olup olmadıgımı sen bılemezsın.. senın bı konunu okumustum sevgılınden ayrıldın dıye işinden bile atılma derecesıne gelmişsin.. o ınsan evlenıp sıddete maruz kalsaydın cekıp cıkarmıydın bana göre hayır sende dizini kırıp otururdun bence.. evlilik bekar hayatındaki sevgılık donemı gıbı degılmıs ne yazık ki bende cok derdım ya ne cekıyosun boşan gıtsın ınsan yasamayınca bılemıyor canım.. ha ayrıca ben eşimi de savunmadım şiddet uygulayan erkekleri de canım.. bende sana cevap vermicem artık gercekten..

evett türkçe yetmedi benim eski konulara dalındı .ya arkadaşım evet bende zor zamanalr geçirdim ama bıraktım o insanı .bende istesem hala devam ederim yani kör topal gider birşeyler .ayrıca şimdi başka birinleyim .ve canım ben hiçbir erkekten bir fikse yemedim bırak tokatı küfürü bile duymadım tamam mı .bizim zorunlarımız farklı seninki gibi değil.eli silahlı bir adam yok benim karşımda .benle kendini kıyasalma .ben senin yerinde olsam o adamla gece yatmaya korkarım be .sürekli burda birşeyler yazıyorsun bebeklerinide istemiyordu bu adam onuda yazmıştın okadarda üzülmüştüm senin için yazıklar olsun .

evett türkçe yetmedi benim eski konulara dalındı .ya arkadaşım evet bende zor zamanalr geçirdim ama bıraktım o insanı .bende istesem hala devam ederim yani kör topal gider birşeyler .ayrıca şimdi başka birinleyim .ve canım ben hiçbir erkekten bir fikse yemedim bırak tokatı küfürü bile duymadım tamam mı .bizim zorunlarımız farklı seninki gibi değil.eli silahlı bir adam yok benim karşımda .benle kendini kıyasalma .ben senin yerinde olsam o adamla gece yatmaya korkarım be .sürekli burda birşeyler yazıyorsun bebeklerinide istemiyordu bu adam onuda yazmıştın okadarda üzülmüştüm senin için yazıklar olsun .

yazıklarda oldu bana.. off sen olayı deve hendek olayına çevırdın bu adam elınde her daım sılahla mı gezıyo dedım anlamakta mı gucluk cekıyosun ayrıca sılahı da bana kendıne dogrulttu altını cızıyorum.. bana hakaret etme yetkısıne sahıp degılsın ya paşa paşa oturur ızlersın yada ıcındekı terkedılme hıssını baska topıclerde gıderırsın..

arkadasım ben cinsiyetnden bahsetmıyorum zaten 1 aylıkken tekıl-cogul gebelık anlasılmaz onu demek ıstıyorum yani ilk 3 ay bellı olmaz böyle şeyler

canım BHCG hormonu tahlillerde olması gerekenden çok yüksek çıkarsa çoğul gebelik belirtisidir... kaldı ki 6 haftadan sonra kese net görüleceği için tek bebek mi ikiz bebek mi olduğu anlaşılabilir...
kaldı ki burada sorun bebeklerin tek veya çift olması değil eşiyle ilgili yaşadıkları...

konu sabihi arkadaş, tamam eşine yaptığı davranış hiç de kolay affedilmeyecek bir şey olduğunu belirt yani kaba bir tabirle burnunu sürt ama hemen boşanmaya kalkma... ikiniz de zor günler yaşadınız artı eşinin işi de oldukça stresli bir iş ... bu yüzden bir dur bakalım hemen gemileri yakma biraz zaman tanı kendine de ona da ... hem ilk yıl zaten iki kişinin birarada yaşamaya alışma sürecidir her kavgada boşanmaya kalkarsak işimiz var.. hoş bunu diyorum ama ben ilk senemde nerdeyse her hafta boşanıyordum :)) cumartesi boşanmaya kalkar pazar günü de barışır sarmaş dolaş olurduk... iyi düşün ve acele etme canım...

Verdiğiniz tepkiler yaşadıklarınıza bağlıdır.
Ben de normalde sinirlenince bağırırım ama eşimle son zamanlarda yaşadığımız olaylardan dolayı sinirimden camları yumrukladım farkındda olmadan.
Sonradan kendime geldim.
Yani hissettiklerimizi ancak yaşadıklarımızla tartabiliriz.
Sen öyle tepki verirsin başkası başka türlü.
Bu msjdan iddeti onayladığımı düşünmeyin.
Şiddetle ilgili yorumlarımı yazmıştım...

bağırmakla camları kırmak başkadır, silahlı bir adamın psikolojisini düşünüp ona hak verme çabası başka

bugün camları kırarsınız, yarın camdan atlarsınız

ayrca hep özenmişimdir sinirlenince camı çerçeveyi indirenlere.ben indiremiyorum

sonunda temizliğn bana kalacağını düşününce vazgeçiyorum...

dıkkat edıyorum her konuda muhakkak bırılerıyle tartısıyorsunuz.ozgur kız ımajınızı lanse edecegınız tek yer burası degıl.sureklı bırılerını kınıyorsunuz,dusuncelerını sacma buluyorsunuz.ınan bana su yazdıklarınla cok dıkkat cektın zaten.herkes ezık bı sen mı guclusun anlamadım

ailenede yansıtma şimdilik zamana göre hareket edersin çok kafan karıştı burda eminim her kafadan bir ses çıktı buna bende dahill

yok onlara yansıtamam şuan annem kanser hastası babamla da konusmuyorum zaten.. birşey olmamış gibi davranmak zorundayım onların yanında

hayatımı değiştiren o adamdı.. baba ılgısını hıc gormeyen bı kız olarak büyüdüm ben sanki eşim de de baba sevgisini görüyordum.. evlenmeden önce dünya nın en iyi insanı oydu benim için benimle ilgilenmesi,değer vermesi,annem akciğer kanseri evlendikten sonra eşim annemin hastane masraflarını bile üstlendi hatta yanımıza alalım burda bakalım dedi annemi almak için doğu görevimizi bekliyorduk.. eşimi çok seviyorum ama 5 aylık evliliğim sürecinde çok şeyler de yaşadık mesela bebeğimizi kaybettik o acının yüzünden eşime yüklendim yavaş yavaş onu da atlattık arada bi kavgalarımız da normal seyrediyordu.. taa ki dün geceye kadar.. dün gece şiddetli bi kavga ettik ve o benim hayatımın erkeği ellerini okşayıp sevdiğim adam bana vurdu hem de hiç bi suçum yokken naparsan yap dedi ve yatağını bile ayırdı hıc bı anlam verememıstım boyle yapmasına.. sabah uyandıgımda yattığım yatağa fotograflarımdan bi kaç tanesini koyup üzerien küçük küçük notlar bırakmış ''seni ve senin olmayı seviyorum,kahvaltıyı unutmuyoruz,iyiki varsın'' gibi notlar ama ben onları görünce hiç birşey hissetmedim çünkü kalbim çok kırılmıştı ve değişen karakteri yüzünden boşanma kararı aldım daha önce kavgalarımız da konusur aramızda hallederdik ama bu kez cok farklıydı sankı karsımda eşim degıl tanımadıgım bı adam vardı bana şiddet uygulamasına yanmadı canım eşimin değişmesine yandı artık onu tanıyamıyorum..

Berine siz cesur bir kadınsınız.Eşinizden şiddet gördüğünüzü içtenlikle yazmanızdan belli.Şiddet çok sevdiğiniz eşinizden geliyorsa karmakarışık oluyorsunuz.Sokakta biri bunu yapsa ,ki fırsat kalmaz,doğamız gereği karşılık veririz.Ancak şiddet en yakınımızdan geldiğinde afallıyoruz.Rasyonelleşiyor zamanla ve içselleştiriliyor.Evet acıdır , şiddet gördüğünü sizin gibi cesurca söyleyemeyen o kadar çok kadın var ki...Doğru :Bir kez vuran,tekrar vurur!Çok az istisna var.Eşinin yazdığı notların satır aralarında tehtid var.'Kahvaltıyı unutmuyoruz' yani hayat devam ediyor !Eşinizin yatağa fotoğraflarınızı koyması da manidar.Bu kendinle yüzleş demek!Hatayı sizde görüyor.Kendini asla suçlamayacak.Ve size ''Tamam özür dilerim ama! sen de şöyle demeseydin vurmazdım,böyle yapsaydın vurmama neden olmazdın v.s.diyecek.Sonra sizi ödüllendirecek.Şu günden sonra balayı evresindesiniz.Ve bu ilk dayağı unuttuğunuzu düşünecek .siz tabi unutmayacak ama unutmuş gibi yapacaksınız.Bir dahaki konunuza kadar! Umarım sizin için en doğru kararı uygularsınız.Ama naçizane tavsiyem taşlar yerine oturmadan çocuk yapmayın...

yazıklarda oldu bana.. off sen olayı deve hendek olayına çevırdın bu adam elınde her daım sılahla mı gezıyo dedım anlamakta mı gucluk cekıyosun ayrıca sılahı da bana kendıne dogrulttu altını cızıyorum.. bana hakaret etme yetkısıne sahıp degılsın ya paşa paşa oturur ızlersın yada ıcındekı terkedılme hıssını baska topıclerde gıderırsın..

sana hakaret etmedim senin için üzüldüğüm için kendime kızdım .senin kadar anlayışsız bir kadın daha görmedim .burda insanlar sana yardım etmek istiyor .içimde terk edilme korkusu vs yok .çünkü zaten ben bitirmiştim ilşkimi .şimdide zaten farklı biriyleyim yani canım o konu eskidi .gayat mutluyum zoruna mı gitti .ben kimseden dayak yemedim .dayak ysem zaten korkarım o adamdan direk uzaklaşırım yani .benle kendini kıyaslama .dayak ye otur aşağı hadi bakalım .

Ben şunu anlamıyorum.Yaşanılan şeyler anlatılıyor.Başanıcam edicem vs. deniliyor.İşte eşim kendiside psikopatım ben vs. diyor deniliyor.Sonra arkadaşlar gayet iyi niyetli yardım etmeye çalışıyor bak boşanıckssan tam boşan ani kararlar alma , hani sinirle yapıyorsan bunu yapma sonra bu karardan dönüceksen yapma diyip uyarıyorlar.Ama sonra ne oluyor..
Şikayet edilen eş kıymete biniyor.işte o kadar da değil canım.Psikopat değiliz ikimizde ikimizide psikopat yaptılar deniliyor vs.vs. ve burda ki arkadaşlar boşanıcak mısın diye sorunca , boşansam rahatlayacak mısınız diye cevap veriliyor.Şimdi arkadaşım bir durup düşünmek lazım.E sen bu kararı sinirle vermişsin.Kararında net değilsin bir kere neden mi? çünkü senin anlattığın eşinin davranışlarını burda arkadaşlar eleştirince hemen savunmaya geçiyorsun.E arkadaşlar kendi kafasından uydurduğu şeyleri eleştirmiyor zaten.Senin anlattıklarına kendi yorumlarını yapıyorlar.Senin eşinden boşanıp boşanmaman bizi zaten enterese etmez.Burda herkes yardımcı olmaya çalışıyor.Kimsenin sizi kızdırmak , rahatsız etmek gibi bir amacı yok yani.Yaşadığın olay üzücü , burda herkes seni tanımamasına rağmen senin adına üzülüp yardım etmeye çalışıyor.Bazı cevaplarını okudum gerçekten kırıcı..

Olumlu veya olumsuz hakaret icermeyen her turlu yorumu kaldiramayacaksaniz konu acmayin !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back