• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma kararı aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tatlım bir daha dayak yemesini asla tasvip etmiyorum.
Ama sorunlarına çözüm bulabilirler.Kusurlarını düzeltebilirler.
:3:

buna inaıyor musun gerçekten ? adam kafasına silah dayıyor şiddet eğilimli adam ve henüz 5 aylık evli bu insanlar
umarım düzelir ne diyeyim boşan vs deyince alınıyor siz benim yuvamı yıkacaksınız mantığıyla yaklaşıyor ne diyeyim ben şimdi
birşey demiyorum allah akıl fikir versin .

..........................

KK YÖNETİCİLERİNDEN DE BU VESİLE İLE ,
KADINLAR KULÜBÜ GİBİ SADECE FORUM NİTELİĞİNDE OLMAYAN,
AYNI ZAMANDA SOSYAL SORUMLULUĞU OLAN BU SİTENİN YÖNETİCİLERİNDEN RİCAMIZ VAR..
ŞİDDETİ SAVUNAN YORUMLAR DA DİNİ İÇERİKLİ YORUMLAR KAPSAMINIA ALINSIN..

...........................

Merhaba

Sitemizde şiddet içerikli yazı, fotograf yazılması ve yayınlanması zaten yasaktır. Site kurallarında yazılıdır.

hangi biri kapatılsın bak çoğunlukla kocandır otur diyenler var .genel yaklaşım bu zaten .

belle8 yapılan yorumları baya bi inceledin ne tavsiye edersin pılımı pırtı mı toplayıp baba evine mi döneyim canım ne yapmam gerekiyor

19 sayfanın hangisinde dayak savunuldu anlayamadım neyse..
hatta herkes onun yorumlara dahi açık olmadığını savunup
evdeki kararlarınıdamı böylee aniden alıp içinden cıkılmaz bi hale gelmesine seyirci kaldığına hemfikir..
ayrıca dayak cennetten cıkma yada koca evin reisidir sacı uzun aklı kısa vss
bu tür anlara gelecek hiç bir cümle kurulmadı..
kimse kimseyebşiddet uygulayamaz busöz konusu hayvan dahi olsa
evet yanlışlar yok değil ama bunu sakin bi kafayla uzman gözetiminde aldırmak yerine
ani karalar verilsinki..
yanlış yanlıştır ...önemli olan yanlışı yapan hastalıklı bir rau var ise onu topluma kazandırmaktır..

ya otur evinde alttan al diyen siz değil misniz arkadaşım .bariz erkeği koruyorsunuz işte var mı dahası .kadını suçluyorsnuz .ya ben birşey yazmıyorum artık .hep aynı şeyler .böle olduğunuz sürece çok daha dayak yiyen kadın olur zaten ne yazık .

ooooooo bütün kızlar buraya toplanmış çok önemli bir konu var galiba
aaaaaa bunlar daha yeni evliler hayatın ne olduğunu bilmiyorlar şu an şu konuda olanlar eminimki kocalarıyla yeni ve ilerleyen dönemlerde neler yaşamışlardır bence evlilik daha çok yeni üzerine düşün derim haaa bu arada çocuk yapma ölç biç sonrasında geriye dönüp bakınca asla pişman olmam diyorsan ne ala bugün git boşa ama evlilik o kadar hafif değil ağır bir yük bana göre

yeni evlisiniz, zor şeyler yaşamışsınız bunları anlıyorumda şiddeti anlamıyorum

eşiniz vurdukuktan sonra romantik notlar bırakıyor üstelik...

yani şiddet sizin evliliğinizzde normal bir şey oldu artık ve olacakta

yuva kolay kurulmuyor anlıyorum ama böyle de yaşanmaz

belle8 yapılan yorumları baya bi inceledin ne tavsiye edersin pılımı pırtı mı toplayıp baba evine mi döneyim canım ne yapmam gerekiyor

ben sana birşey demiyorum canım
cesur ve güçlü bir kadın değilsin desem ne olcak zaten yapamazsın
madem yapamıyorsun şunu dinle o zaman
fazla ses çıkarma adamın üstüne gitme
ev işlerini düzenli yap aksatma
aa bide eve gelince çok konuşma erkekler işten gelince sinirli olurlar
başkaa işte bu gibi şeyler
bunları yaparsan belki bir daha el kaldrımaz sana .

Konu sahibi üzerinden yazıyorum yorumumu.
Eşinin silah dayadığında nasıl bir psikoloji içinde olduğunu bilemeyiz.Kaldı ki bir kere olmuş bu durum.
Berine sakin davrandığı, sorunlar konuşulduğu zamanda eşi silahla korkutmaya devam ederse sorun var demektir.Benim fikrim tabi.
Kesinlikle dayağı savunamayız.Güöçlü bir erkeğin zayıf bir kadını ezmesi kadar gurur kırıcı, acı bişey olamaz.

:) harika bir yorum olmuş tebrik ederim.

İnsanlar sana yardım etmek icin ellerini uzattığında ısırır mısın?

Suc bende ki vakit ayırıp sana yardımcı olmaya calısıyorum.

Senin mesaj sayın kadar konu gördük biz kk da, sen burda kendini ifade etmeye calısırken biz senin ne demek istediğini anlıyoruz zaten. Evde boş boş oturup pc basında zaman öldürmüyorum, on parmağımda on marifet var, hem işimi yapar, hem telefonla konuşur hem de yazı stilinden karakter analizi yapabilirim. Bunlar da benim özelliklerim. :ssz:

Sana boşan demiyorum. Yazdıklarımı iyi oku. ya da okuma berine, her gün yeni konu ac tamam mı? Hoşçakal.

ay cok güldüm bu yoruma, baska ne özelliklerin var senin , yazik harcanma burda:1:

yeni evlisiniz, zor şeyler yaşamışsınız bunları anlıyorumda şiddeti anlamıyorum

eşiniz vurdukuktan sonra romantik notlar bırakıyor üstelik...

yani şiddet sizin evliliğinizzde normal bir şey oldu artık ve olacakta

yuva kolay kurulmuyor anlıyorum ama böyle de yaşanmaz

yuva neden kolay kurulmuyor bunuda anlamadım .gidip bulursun birinle evlenirsin yani .kör topal dayakçı mayakçı tonla herif var bu ülkede .bunlarla mı evlenmek zor gülüyorum bunada.

sessız sedasız bı evlılıgımız yok bızım kavgalarımız da oldu hatta dunkunden sıddetlı kavga bıle etmısızdır.. bı anlık sınırle camı cerceveyı ındırıp sılahına sarıldıgını bılırım ben.. dusunun onun o hareketı yuzunden kırılsanız bıle onu sakınlestırmeye calısıyosunuz bunlar kolay seyler degıl ben artık kavga edıcegını anladıgım zaman sılahını saklıyorum

evlenmeden önce tartısmalarımız bu derece değildi.. son zamanlar da böyle oldu geçenler de de kavga ettik dedıgım gibi silahını aldı hemen ama ben sakinleştirmek zorunda kaldım onu.. ben inanmıyorum ya benim eşim bu olamaz

geçenlerde ki kavgamızdan örnek vereyım o zaman sorunuza cunku bu kavga da silah yoktu çünkü saklamıstım.. gecenler de tartsıgımızda sılahını aldı zaten ya cekmece de ya yastıgının altın da olur.. boyle yatıyordu yatakta basına dayadı ve sılahla oynamaya basladı ben sakınlestırmek ıcın elımı uzatıp sılahı almaya kalktıgımda dokunma! diye tepki verdi.. ben de korktugum ıcın artık sılahını saklıyorum

sen kendi can güvenliğin olduğunu düşünüyor musun? allah 3.sayfaya haber etmesin sizi ne deyim...

adam seni öldürürse hakikaten evliliği iyi devam ettirmiş olursun...

ay cok güldüm bu yoruma, baska ne özelliklerin var senin , yazik harcanma burda:1:

Niye beni tahrik ediyorsunuz? Amacınız banlanmamı sağlamak mı? Özel msj da gönderebilirdiniz.....

konu açıldığından beri okuyorum fakat yorum yapmayıp izlemeyi yeğleyenledim çünkü herkes bir köşesinden tuttu çekti çekti ve konu paramparça oldu..

benim nacizane fikrim şu ki : evli olmanın getirdiği sorumluluklar bir yana evlilikte şiddet biryana. Şiddetin mazur görülebilecek bir yanı yok bence. Hergün gazetelerde tvde mutlaka kadına şiddet içeren bir haber görüyoruz sizce nasıl başlıyor muhtemelen 1 tokatla başlıyor ve affedici kadın affettikçe affediyor taaa ki öldürülene kadar...
tabiki boşanmayıda onaylayacak değilim ama konu sahibi arkadaş eğer evlilklerindeki saygının yittiğine inanıyorsa (ki şiddet en büyük gösterge) ve onarılmayacağına inanıyorsa en iyi kararı yine kendi verecektir...

ayrıca konu sahibinin eşinin normal psikolojide olduğunu düşünmüyorum beylik tabancasıda oyuncak değildir her sıkıştığında daya kafana bence buda psikolojik şiddet şiddet sadece fiziksel olmuyor biliyorsunuz...

Konu sahibi üzerinden yazıyorum yorumumu.
Eşinin silah dayadığında nasıl bir psikoloji içinde olduğunu bilemeyiz.Kaldı ki bir kere olmuş bu durum.
Berine sakin davrandığı, sorunlar konuşulduğu zamanda eşi silahla korkutmaya devam ederse sorun var demektir.Benim fikrim tabi.
Kesinlikle dayağı savunamayız.Güöçlü bir erkeğin zayıf bir kadını ezmesi kadar gurur kırıcı, acı bişey olamaz.

benmde canımı acııtan şeyler oluyor bu hayatta. dibe vurduğumda oluyor

elime silah alıp kimseye yumruk atmıyorum ama.. en fazla bağırıp çağırıyorum

bir kere olursa her zaman olur

Boşanma kararı almakta haklısınn.Ben bana şiddet uygulayan kavga eline silah alan addamı hayatım boyunca çekemem.Fakat , asude_bahar ve elmayra nın yorumlarına da katılıyorum..Eğer ki sadece gözünü korkutmak , ders vermek için böyle birşey yapacaksan yapma.Yani sen onu söyleyip o karardan dönersen.Adam bir daha dediklerini ciddiye almaz.

Ama verdiğin kararı iyi düşün.Kararında da seni haklı buldum.Kendimi senin yerine koydumm.Hiç birşey ama hiç birşey eşinin sana el kaldırmasını sağlayacak birşey olamaz.Sende öyle yapmışsın oda şiddete başvurmuş sinir olmuş vs. vs. böyle saçma bir olay yok.Bir insan neyyi yapıp neyi yapmayacağını çok iyi bilmeliiii :ssz: Kararında ciddiysen eşyalarını topla otobüse bin.Ailenin yanına git.Eşinide ailenin yanına gittikten sonra ara durumu bildir.Çünkü dünkü kavganızda sana el kaldıran adam boşanacağım dediğinde de aynıssını yapabilir.Umarım hakkında hayırlısı olur.

berine eşin ve sen zor zamanlarden geçiyorsunuz
istersen eşine bu akşam boşanmak istediğini söyleme
biraz daha düşünmek için zaman tanı ikinizede
hem sinirin geçtiğinde belki sende yanlış düşündüğünü farkediceksin kimbilir
evliliğinizin oturmasına zaman tanıyın
bebekleriniz için çok üzüldüm
şiddet savunulucak birşey değildir ama ikinci bir şans vermekte zor birşey değildir
umarım bu günleri atlatırsınız ve güzel bebekleriniz olur

ben sana birşey demiyorum canım
cesur ve güçlü bir kadın değilsin desem ne olcak zaten yapamazsın
madem yapamıyorsun şunu dinle o zaman
fazla ses çıkarma adamın üstüne gitme
ev işlerini düzenli yap aksatma
aa bide eve gelince çok konuşma erkekler işten gelince sinirli olurlar
başkaa işte bu gibi şeyler
bunları yaparsan belki bir daha el kaldrımaz sana .

bı oncekı yorumunu okudum da ben kımseye yuvamı yıkacaksınız dıye bırsey soylemedım.. yorumlarını duzgun bı sekılde yap ve nereye gıttıgını ıyı dusun kırmayım kırmayım dıyorum zorluyosunuz ya.. ha cesur ve guclu bı kadın olup olmadıgımı sen bılemezsın.. senın bı konunu okumustum sevgılınden ayrıldın dıye işinden bile atılma derecesıne gelmişsin.. o ınsan evlenıp sıddete maruz kalsaydın cekıp cıkarmıydın bana göre hayır sende dizini kırıp otururdun bence.. evlilik bekar hayatındaki sevgılık donemı gıbı degılmıs ne yazık ki bende cok derdım ya ne cekıyosun boşan gıtsın ınsan yasamayınca bılemıyor canım.. ha ayrıca ben eşimi de savunmadım şiddet uygulayan erkekleri de canım.. bende sana cevap vermicem artık gercekten..

berine bence sen imkanın varsa bir kaç gunluk tatıle cık kafanı topla sonra kendınce dogru olan kararı ver verdiğin karar inşallah iyi olur senin için

berine eşin ve sen zor zamanlarden geçiyorsunuz
istersen eşine bu akşam boşanmak istediğini söyleme
biraz daha düşünmek için zaman tanı ikinizede
hem sinirin geçtiğinde belki sende yanlış düşündüğünü farkediceksin kimbilir
evliliğinizin oturmasına zaman tanıyın
bebekleriniz için çok üzüldüm
şiddet savunulucak birşey değildir ama ikinci bir şans vermekte zor birşey değildir
umarım bu günleri atlatırsınız ve güzel bebekleriniz olur

bilemiyorum arkadasım zor bı surecten gecıyoruz bu dogru ama her kavgamızda da silah çıkmıyo ortaya ikimizi de psikopat yaptılar :1: ne diyim

kısa zamanda çok şey yaşamışsınız burdaki bi kaç konunuzu okumuştum..bebeklerinizi kaybetmişsiniz çok hassas duygusal sevgiye muhtaç bi dönemdesiniz.
evliliğinizde çok yeni şu an cicim aylarını yaşamanız gerekirken boşanma kararı almayı planlıyorsunuz ne hayellerle kurduğunuz yuvanızı böyle aniden yıkmayın derim..
eşinizin size vurmasının elle tutulur hiç bir yanı yok hiç bir savunulması olamaz ama demek o da pişma olmuşki size sabah buna dair notlar bırakmış..
evet bunun acısını çıkarın ama bir daha vurunca neler olacağını güzel bir dille anlatın..
ama silah konusu gerçekten insanın tüylerini ürpetiyor demek sizde korkuyorsunuzki silahı saklıyorsunuz eşinizinde psikolojisi bozulmuş olmalı
bende polis eşiyim eşim eve gelince silahı yastığın altına koyar ve bir daha elini sürmez..bizimde çok tartışmalarımız oldu ama silahı gerektiricek hiç bir durum olamaz..
ayrıca emin olun tek değilsiniz bende gece sabah kadar korku içinde eşime bekliyorum evi türbe misali aydınlatıyorum bi çıt duysam bütün evi korkuyla dolanıyorum
hasta oluyorum hastanelik oluyorum ama tek başımayım..4 senedir bebek için tedavi oluyoruz doktor yoluna para dökmekten maddi anlamda bir feraha kavuşamadık
ama hiç biri aşılamayacak üstesinden gelinemeyecek şeyler değil..
önce biraz sakinleşin konuşacağınız kelimeleri tartın eşinizi karşınıza alıp sinirlenmeden konuşun
allah yardımcın olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back