boşanma kararı aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kaydev38 canım eşim hovarda değil karı kız ayakları yok.. silaha sarılmasının sebebi bi anlık bişey o da zaten bana değil kendıne zarar vermek ıstemesı..

ahh ahhha berine ahhh
bak yine aynı şeyi yaptın gördünmü..
bu mesajın geleceğini daha birincisayfada yazmıştım ben..
canım benimm ne diyim ben sana yaaa...
kıss sen bu adamı seviyosun oda seni seviyorr.
allah allahb yaa sadce 5 ay oldu doğru frekansı tutturamadınızz..
oda olacak..:1:

Tatlım ben seni hatırlıyorum resimden bende temmuz 2011 de evlendim yani çok olmadı8 aylık ve farklı şehire gelin geldim sevdigim adam için,sana şunu söyleyim başıma gelmeyen olay kalmadı kötü anlamdaemin ol ama hep ayakta kaldım dirayetli oldum eşimi tanıyamadıgım çok zaman oldu ama şu var bizim kavga gürültümüz sebeb kayınvalide kıskançlıgıydı ,psikolojisi bozuk bir kayınvalidem var ve ben evlendikten sonra anladım bunu,öyle boşancam deme bidaha,düşün taşın bende çook dedim 7 ayım kavga gürültü geçti hamileyim ,şiddet ible gördüm bana bakmaya kıyamayan adamdan annesi yüzünden,eşyamı toplayım ailemin yanına gittim ama düşünmek için tekrar geldim,şimdi sorun yok gibi olursada artık üstünden gelmeyi ögrendim,dicem şu ki,fevri kararlar alma hayatına yazık etme kocanbelki bunalımdadır konuşmaya çalış derdi neymiş ögrenmeye çalış,belki bebek yüzünden kendini suçlu hissediyodur tepkisi ondandır

bebek yuzunden bende zor gunler yasadım ona da yasattım ama yıne de eşim için canım yansa da ona belli etmemeye çalıştım.. ben her bi bebek haberi aldıgımda yada bebek gördugumde bırakın onu hamıle bı bayan gördugumde gözlerım doluyor ama eşim de daha fazla uzulmesın dıye gızlı gızlı sılıyorum gozyaslarımı.. ben ona her anlamda destek oldum evlenmeden once de oyleydı hıcbıseyım ıstedıgım gıbı olmadı kı ne dugunum ne esyalarım önemlı mi hayır degıl onunla olmak önmelıydı benım ıcın ordan oraya göçebe gibi bi hayatımız var bı gece yanımdaysa bı gece yanımda degıl.. ıstanbul gıbı bı yerde guvenlıgı olmayan bı mahallede yalnız kalıyorum ve dua ederek uykuya dalıyorm ben.. başıma bısey gelse hastalansam eşim yanımda olmuyor.. onun hayatı bı kursuna baglı ama benımkı de oyle streslı bı ısı var dıyorum ve yemın ederım kavgalarımız da alttan alan ben oluyorum.. tartısırız falan ama susarım.. benım canımı yakan neden böyle oldu hatam nerdeydi

kaydev38 canım eşim hovarda değil karı kız ayakları yok.. silaha sarılmasının sebebi bi anlık bişey o da zaten bana değil kendıne zarar vermek ıstemesı..

Afadarsin canım.
Yanlış tabir olmuş.
Bak kendin de söylüyorsun bir anlık bişey diye.
Demek ki çok sinirlenmiş.
Ama inan ban karşı taraf sebebiyet veriyor bu duruma.
Kendimden biliyorum.Eşimin bıçakla bileklerini kesmesine sebep olmuştum.
Nasıl?
Karşısında bğırarak,
o bağırınca sen sus ki daha sonra hatasını anlasın.
Sen de karşılık verirsen o da bana bağırıyor diye düşünerek zaten kendini haklı görecek eşin...:34:

bosanirsin bosanmazsin bu konu sakin kafayla dusunulecek bir konu
bunu gercekten sakinken ve ofken biraz dinmisken dusuneceksin

imkanin varsa disari cik hava al
guzel bir yerde bir kahve ic yada bir parka git
sakin sakin dusun
boyle kendini kapatip kendini doldurma
kafa dengi birisi varsa onunla gez mesela
yada ailene git kendini iyi hissedeceksen

sana vurmasi senin icin elbetteki cok onemli
canin acimistir gururun kirilmistir
fakat buna ragmen yatagini ayirmasina tepki vermen
dogrumu sence?
senin verecegin tepkiyi o verdi
bu konuyu dusun istersen

yapilan yorumlarda dogru tespitler var
ama konu sahibini gaza getirmek istercesine
"yok kizim sen bosanmazsin" tarzinda olmasi samimi degil tabiiki

ama berine sunu bilki
bosanmayi geciriyorsanda aklindan bunu hemen dile getirme
cunku bosanicam diye kararli bir sekilde diklendigin zaman
karsindaki kisi alarma geciyor
sonra vazgectiginde
"konusur konusur susar" diye dusunur ve artik seni ciddiye almaz
"nasil olsa sakinlesince bu dediklerini unutur" falan der
gercekten bosanmayacaksanda kararli oldugunu gostereceksin
umarim duzelir tez zamanda

Peki, farzedelim dediğiniz gibi...

Peki ya bu çok mu normal? :ssz:

arkadasim bir onceki konunu okuyup ona da yorum yapmistim.. bu konunu da ancak 8. sayfaya kadar okuyabildim .. sana rahatlikla sunu soyleyebilirim ki sen su anda normal bir psikolojide degilsin.. bence sakin olup ciddi ciddi dusunmelisin.. daha once dedigim gibi bende bebegimi kaybettim .. cok zor gunler yasadim.. ve ailemden o kadar uzaktayim ki su anda antidepresan kullaniyorum.. yalnizligim beni tedavi etmiyor cunku.. ve bebek kaybetmek basit bir olay degil. ben sadece bunun etkilerini yasadigini dusunuyorum.. cunku arkadaslarin iyi niyetli yorumlarina da gereksiz fevrilikle cevaplar yazmissin.. esinle konusmadan once ve bu psikolojini duzeltmeden once hayatinda ilgili hic bir karar verme ve en kisa zamanda bir uzmanla gorus..

Afadarsin canım.
Yanlış tabir olmuş.
Bak kendin de söylüyorsun bir anlık bişey diye.
Demek ki çok sinirlenmiş.

Ama inan ban karşı taraf sebebiyet veriyor bu duruma.
Kendimden biliyorum.Eşimin bıçakla bileklerini kesmesine sebep olmuştum.
Nasıl?
Karşısında bğırarak,
o bağırınca sen sus ki daha sonra hatasını anlasın.
Sen de karşılık verirsen o da bana bağırıyor diye düşünerek zaten kendini haklı görecek eşin...:34:

Zaten o 'bir anlık' diye küçümsediğiniz sinirle oluyor herşey...:ssz:

bebek yuzunden bende zor gunler yasadım ona da yasattım ama yıne de eşim için canım yansa da ona belli etmemeye çalıştım.. ben her bi bebek haberi aldıgımda yada bebek gördugumde bırakın onu hamıle bı bayan gördugumde gözlerım doluyor ama eşim de daha fazla uzulmesın dıye gızlı gızlı sılıyorum gozyaslarımı.. ben ona her anlamda destek oldum evlenmeden once de oyleydı hıcbıseyım ıstedıgım gıbı olmadı kı ne dugunum ne esyalarım önemlı mi hayır degıl onunla olmak önmelıydı benım ıcın ordan oraya göçebe gibi bi hayatımız var bı gece yanımdaysa bı gece yanımda degıl.. ıstanbul gıbı bı yerde guvenlıgı olmayan bı mahallede yalnız kalıyorum ve dua ederek uykuya dalıyorm ben.. başıma bısey gelse hastalansam eşim yanımda olmuyor.. onun hayatı bı kursuna baglı ama benımkı de oyle streslı bı ısı var dıyorum ve yemın ederım kavgalarımız da alttan alan ben oluyorum.. tartısırız falan ama susarım.. benım canımı yakan neden böyle oldu hatam nerdeydi

sadece eşinin tanımadığın yerlerini görüyorsun bak yanlış anlama eşinin sana göstermediği demiyorum
neyse.. buda zamanla gelişicek topla kendini madem sana bi not bırakmış bunun üzerinden olayı başka yere taşımadan sevi ve aşkla çözmeye çalış bak o zaman eğer değişmezse ve devam ederse sorun var demektir ozaman kesin çözümü sunarsın şu an çok erken...

birçoğunuz benden büyük ve evlilik konusunda daha tecrübelisiniz bunu anlıyorum yaptıgınız yorumları da kesin bosanıcam demedım zaten karar aldım dedım yapmayın arkadaslar lütfen siz de biraz kendınızı benım yerıme koyun her türlü eleştırıye acıgım ama bazen gercekten sabrımı zorlayan uyeler var

sadece eşinin tanımadığın yerlerini görüyorsun bak yanlış anlama eşinin sana göstermediği demiyorum
neyse.. buda zamanla gelişicek topla kendini madem sana bi not bırakmış bunun üzerinden olayı başka yere taşımadan sevi ve aşkla çözmeye çalış bak o zaman eğer değişmezse ve devam ederse sorun var demektir ozaman kesin çözümü sunarsın şu an çok erken...

denicem ama işte zoruma gidiyor bana vurması canım yanmadı ama böyle kalbimde ince bi sızı hissettim..

birçoğunuz benden büyük ve evlilik konusunda daha tecrübelisiniz bunu anlıyorum yaptıgınız yorumları da kesin bosanıcam demedım zaten karar aldım dedım yapmayın arkadaslar lütfen siz de biraz kendınızı benım yerıme koyun her türlü eleştırıye acıgım ama bazen gercekten sabrımı zorlayan uyeler var

evet bak aferin bunu doğru dedin sanıyomusunki herşey normal millet hep her akşam:23: ateşli sevişiyo evde
olmuyo sıkıntılar ama aşmaya çalışılıyo o kadar...
denicem ama işte zoruma gidiyor bana vurması canım yanmadı ama böyle kalbimde ince bi sızı hissettim..

olucak oda gecer önemli olan bu durumdan minimum zararla çıkmak..

Şiddet'in her turlusune karşıyım : Bugun gördüğü en ufak bir şiddete göz yuman insan yarın öburgun gelecek sıddettide kabul etmış olucaktır AMA
Burda açmış oldugunuz konularınıza ve cvplarınıza baktıgımda ciddi çelişkiler ve gelgitler yaşadıgınızı goruyorum.
Psıkolojınızın ıyı olmadıgını ve bazı seylerı abartılı yasadıgınızı dusunuyorum.
Burdan bile yazdıgınız uc bez yazıyla ne durumda oldugunuz bellı oluyorken belkı eşinize karşı yapmıs oldugunuz tutarsızlıklar,yanlışlıklar onuda ıstemedıgı bır raddeye getırmış istemeden de olsa sizi kırmış olabilir.. Biran önce uzman yardımı almanızı daha sonra evlılıgınız ve hayatınız hakkında kararlar vermenızı öneririm.

silahla sana zarar vermeyecekse bile seni tedirgin etme hakkiina sahip degil
sen tum korkularini dogru zamanda dile getir
terapiste gitmek aslinda iyi bir cozum olur sizin icin
cunku ikinizde stres altindasiniz
ve cok yeni evlisiniz

niye pisman oldunki dogrulari duymanmi agrina gitti ?? bosanmicani herkes biliyor bosanmanida kimse istemiyor sade güzellikle biseyler anlatti arkadaslarimiz sen tersinden anladin
bi anlik sinirle bosanicam deme esine dediler aliskanlik yapar esinde git ne halin varsa gör diyebilir
daha 5 aylik evlisiniz hersey yoluna girer sen istedikden sonra sabirli olman gerekli
simdi sen benim elimide isirirsin :18:

kendi yaptıgın yorumu bı bastan göz at.. ılk baslarda ıyı ama son cumlende tut bana da fevrı davran dıyosun ama yapmıcam

Bende bir uzmanla gorusmen taraftariyim canim. Kisa zamanda yasadigin cok agir seyler bu yuzden birbirinizden kopmaya basliyorsunuz.

Allah yardimcin olsun insallah cok cabuk toparlarsin kendini. Ama dök dusun oyle karar ver, sinirle hareket etme

canım sende ilgiçsin ya .sana birşeyler deniyor hemen benim kocam bana zarar vermez vs .off allahım ya .adam sana vurmuş ya var mı ötesi ?neyse sen bence devam et bu şekilde yaşamaya .sürekli konu açarsn artık yorum yapmayacağım sana .buna sen izin veriyorsun zaten .yok hayır sana boşan diyenler senin iyiliğin için dediler .yoksa senin yuvanın yıkılmasından kime ne yani?tanımaz kimse seni etmez ..dayak yiyen bizde değiliz .ne diyeyim alttan al dayak yemeye devam et .
sizde yazmayın arkadaşlar lütfen
herkes hakketiğini yaşar işte boşverin gitsin
hem konu aç hemde kocaya birşey denilince hemen savunmaya geç
sayakçı kocayı savunmamızı bekliyor arkadaş .yazık valla.

konu sahibi
ben sana yorum yaptim ama sen okumadin belki
evliliklerin ilk iki yili alisma evresi bunu unutma
fevri kararlar alma
agzina giderim bu evden lafini eger yapmayacaksan alma

erkeklerin hem evlilige adapte olmasi hemde karilarina alismasi güvenmesi malesef bizler kadar kolay olmuyor
ben sahset bizzat kendim yasadim

eger sen kocani seviyorsan
degecek diye düüsnüyorsan evliligin icin ugras

canım sende ilgiçsin ya .sana birşeyler deniyor hemen benim kocam bana zarar vermez vs .off allahım ya .adam sana vurmuş ya var mı ötesi ?neyse sen bence devam et bu şekilde yaşamaya .sürekli konu açarsn artık yorum yapmayacağım sana .buna sen izin veriyorsun zaten .yok hayır sana boşan diyenler senin iyiliğin için dediler .yoksa senin yuvanın yıkılmasından kime ne yani?tanımaz kimse seni etmez ..dayak yiyen bizde değiliz .ne diyeyim alttan al dayak yemeye devam et .
sizde yazmayın arkadaşlar lütfen
herkes hakketiğini yaşar işte boşverin gitsin
hem konu aç hemde kocaya birşey denilince hemen savunmaya geç
sayakçı kocayı savunmamızı bekliyor arkadaş .yazık valla.

belle8 kocamı savunmadım konuyu ıyı okuduysan gorursun kendı basına dayadı sılahı dedım.. bana degıl kendısıne zarar verıcek sılahla dedım.. dayagı katmadım ki araya ben.. umarım sen hakettiğini yasamazsın güzelim

kendi yaptıgın yorumu bı bastan göz at.. ılk baslarda ıyı ama son cumlende tut bana da fevrı davran dıyosun ama yapmıcam

ya ALLAH askina yorumumda seni fevrilestircek ney var ? sen yazmadinmi arkadasa isiririm diye sen öyle yazinca bende öyle tepki bekledim senden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back