kaydev38 canım eşim hovarda değil karı kız ayakları yok.. silaha sarılmasının sebebi bi anlık bişey o da zaten bana değil kendıne zarar vermek ıstemesı..
Tatlım ben seni hatırlıyorum resimden bende temmuz 2011 de evlendim yani çok olmadı8 aylık ve farklı şehire gelin geldim sevdigim adam için,sana şunu söyleyim başıma gelmeyen olay kalmadı kötü anlamdaemin ol ama hep ayakta kaldım dirayetli oldum eşimi tanıyamadıgım çok zaman oldu ama şu var bizim kavga gürültümüz sebeb kayınvalide kıskançlıgıydı ,psikolojisi bozuk bir kayınvalidem var ve ben evlendikten sonra anladım bunu,öyle boşancam deme bidaha,düşün taşın bende çook dedim 7 ayım kavga gürültü geçti hamileyim ,şiddet ible gördüm bana bakmaya kıyamayan adamdan annesi yüzünden,eşyamı toplayım ailemin yanına gittim ama düşünmek için tekrar geldim,şimdi sorun yok gibi olursada artık üstünden gelmeyi ögrendim,dicem şu ki,fevri kararlar alma hayatına yazık etme kocanbelki bunalımdadır konuşmaya çalış derdi neymiş ögrenmeye çalış,belki bebek yüzünden kendini suçlu hissediyodur tepkisi ondandır
kaydev38 canım eşim hovarda değil karı kız ayakları yok.. silaha sarılmasının sebebi bi anlık bişey o da zaten bana değil kendıne zarar vermek ıstemesı..
Afadarsin canım.
Yanlış tabir olmuş.
Bak kendin de söylüyorsun bir anlık bişey diye.
Demek ki çok sinirlenmiş.
Ama inan ban karşı taraf sebebiyet veriyor bu duruma.
Kendimden biliyorum.Eşimin bıçakla bileklerini kesmesine sebep olmuştum.
Nasıl?
Karşısında bğırarak,
o bağırınca sen sus ki daha sonra hatasını anlasın.
Sen de karşılık verirsen o da bana bağırıyor diye düşünerek zaten kendini haklı görecek eşin...
bebek yuzunden bende zor gunler yasadım ona da yasattım ama yıne de eşim için canım yansa da ona belli etmemeye çalıştım.. ben her bi bebek haberi aldıgımda yada bebek gördugumde bırakın onu hamıle bı bayan gördugumde gözlerım doluyor ama eşim de daha fazla uzulmesın dıye gızlı gızlı sılıyorum gozyaslarımı.. ben ona her anlamda destek oldum evlenmeden once de oyleydı hıcbıseyım ıstedıgım gıbı olmadı kı ne dugunum ne esyalarım önemlı mi hayır degıl onunla olmak önmelıydı benım ıcın ordan oraya göçebe gibi bi hayatımız var bı gece yanımdaysa bı gece yanımda degıl.. ıstanbul gıbı bı yerde guvenlıgı olmayan bı mahallede yalnız kalıyorum ve dua ederek uykuya dalıyorm ben.. başıma bısey gelse hastalansam eşim yanımda olmuyor.. onun hayatı bı kursuna baglı ama benımkı de oyle streslı bı ısı var dıyorum ve yemın ederım kavgalarımız da alttan alan ben oluyorum.. tartısırız falan ama susarım.. benım canımı yakan neden böyle oldu hatam nerdeydi
sadece eşinin tanımadığın yerlerini görüyorsun bak yanlış anlama eşinin sana göstermediği demiyorum
neyse.. buda zamanla gelişicek topla kendini madem sana bi not bırakmış bunun üzerinden olayı başka yere taşımadan sevi ve aşkla çözmeye çalış bak o zaman eğer değişmezse ve devam ederse sorun var demektir ozaman kesin çözümü sunarsın şu an çok erken...
birçoğunuz benden büyük ve evlilik konusunda daha tecrübelisiniz bunu anlıyorum yaptıgınız yorumları da kesin bosanıcam demedım zaten karar aldım dedım yapmayın arkadaslar lütfen siz de biraz kendınızı benım yerıme koyun her türlü eleştırıye acıgım ama bazen gercekten sabrımı zorlayan uyeler var
denicem ama işte zoruma gidiyor bana vurması canım yanmadı ama böyle kalbimde ince bi sızı hissettim..
niye pisman oldunki dogrulari duymanmi agrina gitti ?? bosanmicani herkes biliyor bosanmanida kimse istemiyor sade güzellikle biseyler anlatti arkadaslarimiz sen tersinden anladin
bi anlik sinirle bosanicam deme esine dediler aliskanlik yapar esinde git ne halin varsa gör diyebilir
daha 5 aylik evlisiniz hersey yoluna girer sen istedikden sonra sabirli olman gerekli
simdi sen benim elimide isirirsin :18:
Zaten o 'bir anlık' diye küçümsediğiniz sinirle oluyor herşey...
canım sende ilgiçsin ya .sana birşeyler deniyor hemen benim kocam bana zarar vermez vs .off allahım ya .adam sana vurmuş ya var mı ötesi ?neyse sen bence devam et bu şekilde yaşamaya .sürekli konu açarsn artık yorum yapmayacağım sana .buna sen izin veriyorsun zaten .yok hayır sana boşan diyenler senin iyiliğin için dediler .yoksa senin yuvanın yıkılmasından kime ne yani?tanımaz kimse seni etmez ..dayak yiyen bizde değiliz .ne diyeyim alttan al dayak yemeye devam et .
sizde yazmayın arkadaşlar lütfen
herkes hakketiğini yaşar işte boşverin gitsin
hem konu aç hemde kocaya birşey denilince hemen savunmaya geç
sayakçı kocayı savunmamızı bekliyor arkadaş .yazık valla.
kendi yaptıgın yorumu bı bastan göz at.. ılk baslarda ıyı ama son cumlende tut bana da fevrı davran dıyosun ama yapmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?