boşansam rahatlayacaksınız
kürtajdan sonra eşimden uzaklastım bılmıyorum buna mı baglı ama yapmadıgı seylerı yapmaya basladı mesela kıskanclık krızı gıbı sureklı tartısma gıbı eskı konumun son mesajına baktıysanız dun gece kı kavgadan da bahsettım dun gece oldu zaten bu
23 yasındayım.. bende eşime destek oluyorum siz de bi polis eşisiniz ama nedense sizde bana fevri davranıyorsunuz.. bi yorumunuz da destek verıyor dıger yorumunuz da ayıplıyorsunuz..
pardon da "boşanma kararı aldım" diyerek konu açmadınız mı?
boşanmak isteyen siz değil misiniz?
kusura bakmayın ama herkesi suçlayacak ya da yargılayacaksanız neden konu açıyorsunuz?.
hayatında ne kadar hızlı değişmeler oluyo böyle 5 ay sankı 5 yıl gibi evlendin hamıle kaldın 1 aylık bebeklerinin(nasıl olduysa ikiz oldugu öğrendin) kürtaj oldun ve şimdide boşanma kararı alıyorsun ....hakkında hayırlsı ne diyim[/QUOTE
tek yumurta ıkızlerı oldugu ıcın olabılır mı acaba erken ogrenmıs olmam. evet bosanma kararı aldım bana sıddet uygulayan bı adamla neden aynı evde hayatımı devam ettıreyım ki
Kese görüldüğü an ikiz olup olmadığı anlaşılır..Eğer dr tecrubeliyse 3 aylıkken cinsiyetlerini de söyleyebilir...İki kez ikizlere hamile kaldım....arkadasım ben cinsiyetnden bahsetmıyorum zaten 1 aylıkken tekıl-cogul gebelık anlasılmaz onu demek ıstıyorum yani ilk 3 ay bellı olmaz böyle şeyler
berine, İnşallah bu günler geride kalır ve herşey yoluna girer hayatında...Daha çok çok gençsin..Yaşayacağın ,göreceğin günler var daha.Hepsi birer tecrube bunların....
Eğer bir kereye mahsussa affetmelisin.
Sonradan pişman da olmuş zaten.
Biraz burnu sürtülsün daha sonra affet.
Bir daha olursa affetmeyeceğini söyle.
Evlilikde alışma aşaması demek.
Zamanla oturur elbet rayına.
Ama alttan almayı bilmen lazım ki eşin de sinirine hakim olabilsin....
Neden bu konuya hala cevap yaziyorsunun sevgili Csi cok merak ediyorum...
Konu sahibiyle tartismak hosunuzami gidiyor yani? Oyleyse ayri..
Kimsenin huzurunu kacirmayin,ozellikle Berine nin.. Anlaymiorum boyle dik dik,cok bilmis,yorum yapiLinca ele ne geciyor.
sinirim bozuldu neyse ufaktan cikayim :)
berinecim sende actigina accagina bin pisman oldun,kapattir konunu bence.
kendin daha iyi bir cozum bulursun.
Yaşadıklarınız ağır şeyler gerçekten.Üzgünsün,kırgınsın şu anda çok belli bu.Haklısın da.
Ama biraz sakinleş..Otur biyere,düşün.
Evliliğimizin 5.ayında bana vuran o adamın bi daha yüzüne bakabilir miyim diye düşün uzun uzun..
Yeniden elini tutabilir miyim,yüzüne bakabilir miyim.Unutabilir miyim yaşadıklarımızı diye sor kendine.
Cevabını kendi içinde ölç,biç,tart..
Bunu en iyi sen bilirsin..
Ve eğer gerçekten yapmayacaksan sakın "boşanma" lafını ağzına alma..
Onun yerine sıkıntını konuşarak,doğru cümleler kurarak ifade etmeyi dene..Bıkmadan uzun uzun anlat.
İnşallah sıkıntıların kısa sürede hafifler..Allah yardımcın olsun.
sevgili kavdev, her tartışma sonrasına
belindeki silaha yapışan adamı mı affetsin?
boşanırlar mı bilmem ama uzak olmaları şart...
eşi zaten sinirliymiş ama konu sahibininde
altta kalır yanı yok gördüğüm kadarıyla...
Neden bu konuya hala cevap yaziyorsunun sevgili Csi cok merak ediyorum...
Konu sahibiyle tartismak hosunuzami gidiyor yani? Oyleyse ayri..
Kimsenin huzurunu kacirmayin,ozellikle Berine nin.. Anlaymiorum boyle dik dik,cok bilmis,yorum yapiLinca ele ne geciyor.
sinirim bozuldu neyse ufaktan cikayim :)
berinecim sende actigina accagina bin pisman oldun,kapattir konunu bence.
kendin daha iyi bir cozum bulursun.
valla bin pişman oldum yaa açmasaymışım keske
Canım silaha yapışma durumu da ya eşinin hovardalığından ya da ki büyük ihtimalle konu sahibinden kaynaklanıyor.Çok çabuk parlıyor.
Berinecim samimiyetle söylüyorum sinirine hakim olman lazım.Evlilikte bir taraf kızınca diğer tarafın sessiz kalması lazım.Kadın benim neyim eksik ben de bağırırım derse bir çözüme varamazsınız.2 tarafta sakinleşmeyi bilmeli.Allah yardımcın olsun...
Canım silaha yapışma durumu da ya eşinin hovardalığından ya da ki büyük ihtimalle konu sahibinden kaynaklanıyor.Çok çabuk parlıyor.
Berinecim samimiyetle söylüyorum sinirine hakim olman lazım.Evlilikte bir taraf kızınca diğer tarafın sessiz kalması lazım.Kadın benim neyim eksik ben de bağırırım derse bir çözüme varamazsınız.2 tarafta sakinleşmeyi bilmeli.Allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?