boşanma kararı aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:) harika bir yorum olmuş tebrik ederim.

İnsanlar sana yardım etmek icin ellerini uzattığında ısırır mısın?

Suc bende ki vakit ayırıp sana yardımcı olmaya calısıyorum.

Senin mesaj sayın kadar konu gördük biz kk da, sen burda kendini ifade etmeye calısırken biz senin ne demek istediğini anlıyoruz zaten. Evde boş boş oturup pc basında zaman öldürmüyorum, on parmağımda on marifet var, hem işimi yapar, hem telefonla konuşur hem de yazı stilinden karakter analizi yapabilirim. Bunlar da benim özelliklerim. :ssz:

Sana boşan demiyorum. Yazdıklarımı iyi oku. ya da okuma berine, her gün yeni konu ac tamam mı? Hoşçakal.

Canım ..Sanırım konu sahibi yanlış anlamış ..:53:

Çok şaşırdım.. Ben de senin yazına benzer bir şey yazmıştım..

Senin bu sitedeki objektifliğini bilmeyen yok sanırım..

Talihsiz şeyler yazmış yorumunu iyi okumayıp ..

Ya arkadaşlar eşleriniz size el kaldırdığında sizde karşılık verin bence.
Tabiki güçleriniz birbirinize yetmez ama en azından karşısında 3 yaşında çocuk olmadığını görür.
Bu ne terbiyesizliktir. Karşısında karım dediği insan var.
İşi vurma boyutuna getiren erkekleri Allah bildiği gibi yapsın. Vurduğu yerin acısı geçer ama gurur kırılmıştır bir kere.
Bence bu tokadın karşılığında boşanmayacaksan hayatından bezdir bir süre. Anlasın dünya kaç bucak.

siz bunu arastırın ıstersenız bulursanız bana da soyleyın bende sabahtan berı burda bı tarafımı bu yuzden yırtıyorum TÖBEE YA

cnm çok gerginsin burda arkadaşlar sana yardımcı olmaya çalışıyorlar senin psikolojini ancak tokat yiyen kadınlar anlar ben halen yediremedim kendime eşin kendini affetirmeye çalışırsa bir şans daha ver S:S:S:

Canım ..Sanırım konu sahibi yanlış anlamış ..:53:

Çok şaşırdım.. Ben de senin yazına benzer bir şey yazmıştım..

Senin bu sitedeki objektifliğini bilmeyen yok sanırım..

Talihsiz şeyler yazmış yorumunu iyi okumayıp ..

burda herkes sana yardımcı olmaya calısıyor..
biraz kendine zaman ayıran çalışmıyorsan bi uğraş bul eşinle ortak bişeyler yapmaya calış..

siz bunu arastırın ıstersenız bulursanız bana da soyleyın bende sabahtan berı burda bı tarafımı bu yuzden yırtıyorum TÖBEE YA

pardon da eşinizle yaşayan ben miyim siz misiniz?
bu nasıl bir alınganlık nasıl bir tepkidir?

eğer eşinize de bu şekilde ani tepkiler veriyorsanız, eşinizin de sinirli yapısı var ise, kavga kaçınılmaz tabii ki.
benim mesajımda size "tövbe" ettirecek ne vardı?

sadece sordum.

hamileliğinizi öğrendiğiniz günden itibaren o kadar çok şey yaşadınız ki doğal olarak bunların etkisi var mı, duygusal olarak ne yaşandı bunları sordum.

konu açarken siz detay vermezseniz biz nasıl bilelim ne dememiz gerektiğini.

ama suç bizde...
neyse

Tabiki güçleriniz birbirinize yetmez ama en azından karşısında 3 yaşında çocuk olmadığını görür.
İşi vurma boyutuna getiren erkekleri Allah bildiği gibi yapsın. Vurduğu yerin acısı geçer ama gurur kırılmıştır bir kere.
Bence bu tokadın karşılığında boşanmayacaksan hayatından bezdir bir süre. Anlasın dünya kaç bucak.

ancak bu kavganın şiddetini artırır
olay tokattan sopaya döner budaha kötü..:20:

o marıfetlerının ıcıne benım konumu yada benım sorunlarımı katma o zaman bınlerce uye var kk da onların sorunlarına cozum bul.. sız bana yalanı sevmem blöf yapıyosun dersenız ben o parmagı ısırmakla bırakmaz koparırım.. lutfen konumdan cıkar mısınız ?

Berine bence siz henüz kürtajın psikolojisinden kurtulamdınız.
Eşin de sen de onun stresini yaşıyorsunuz.
Ne kadar oldu ki daha kürtaj olalı?
Bu kadar çabuk atlattıysanız bu durumu şaşırtıcı doğrusu:26:

pardon da eşinizle yaşayan ben miyim siz misiniz?
bu nasıl bir alınganlık nasıl bir tepkidir?

eğer eşinize de bu şekilde ani tepkiler veriyorsanız, eşinizin de sinirli yapısı var ise, kavga kaçınılmaz tabii ki.
benim mesajımda size "tövbe" ettirecek ne vardı?

sadece sordum.

hamileliğinizi öğrendiğiniz günden itibaren o kadar çok şey yaşadınız ki doğal olarak bunların etkisi var mı, duygusal olarak ne yaşandı bunları sordum.

konu açarken siz detay vermezseniz biz nasıl bilelim ne dememiz gerektiğini.

ama suç bizde...
neyse

arkadaşım kadına şiddetin hiçbirşekilde mazereti olamaz .madem çok stersli iişi evlenmesin o zaman .bir kadına el kaldıramaz bir erkek .nedeni vs ne demişisn .nedeni mi kalmış yapmayın ya .kadınsınız siz dayanışma içinde olun .her zaman kadını suçluyorsunuz anlamıyorum sizi .bu forumda bu hakim .lütfen böle yapmayın .boşanır boşanmaz o konu sahibinin bileceği iş ama şiddeti onaylayan herhangi bir cümle kurmayın lüten .

Berine Cim.. Seni cok iyi anliyorum. Esinin yaptiklari grurunu incitmis...
Ama Lütfen fevri kararlar verme..Bosanmak gibi..
Yuvani ayakta tutmak icin cabala..Ne zorluklarla evleniyoruz,boyle kolay bitmesine izin verme...

sana siddet uygulamasi,igrenc otesi birsey kabul ediyorum.. Lakin
Oda cok uzulmus sonradan bence... Biraz iliskinize ara vermeyi deneseniz?
Mumkunmu boyle birsey..Sen veya o baska bir yerde kalsaniz bir süre..
araya ozlem girince,daha siki baglanacaksiniz birbirinize bak gor...

her sey duzelir insallah..

sana karsi olumsuz yapilan yorumlara ben cevap vermiyorum
yoksa banlanirim. Ama sunu unutma ki,bu sitede kendini birsey sanan cok insan var.

cok bilmis yorum yapanlar,karsisindakini kucuk dusurmeyi kendine gorev edinmis olanlar.
takma kafana hic birini..

aynen bende karşılık verdim yüzünde tırnaklarımın iziyle gezdi kaç günnn ama emin ol çözüm deil az yoktan hastanelik oluyodum :D:D:D ve acaip psikolojim bnozulduu kendine geldinde bende tokatları bastım tabii biş idemedi ama benim gururum kırıldı

anlatamadım cinsiyet te tek mı cıftmı olduguda 1 ayda ögrenılmez arkadaslar yanlıssam duzeltın

Yanlışsın.Kese görüldüğü zaman ikiz mi değil mi anlaşılır.Hem bunun bu konuyla ne alakası var.Neyse

Konu sahibi bence kesin kararlıysanız eşinizle konuşun boşanma kararınızı söyleyin.Ama emin değilseniz hiç söylemeyin inandırıcılığınızı kaybedersiniz.

o marıfetlerının ıcıne benım konumu yada benım sorunlarımı katma o zaman bınlerce uye var kk da onların sorunlarına cozum bul.. sız bana yalanı sevmem blöf yapıyosun dersenız ben o parmagı ısırmakla bırakmaz koparırım.. lutfen konumdan cıkar mısınız ?

Sen kimin parmağını koparıyorsun? Haddini bil biraz lütfen. Cıkmıyorum.

Bak ben yine sana tercüme edeyim, diyorum ki; blöf yapma, ilişkini zedeleme. Yarın birgün gerçekten boşanmak istersin eşin sana inanmaz, eğer ciddi isen topla esyalarını git. Kadınlar blöf yapma olayı yüzünden cok zarra görüyorlar inandırıcılığını yitiriyorlar.

yalan söylemeyi sevmem; berine seni kandırmak istemiyorum, dürüst olucam, diyorum. Yani doğruyu söyleyen benim, sen değilsin :S

Ben türkce yazıyorum, neden kendimi izah edemiyorum?

arkadaşım kadına şiddetin hiçbirşekilde mazereti olamaz .madem çok stersli iişi evlenmesin o zaman .bir kadına el kaldıramaz bir erkek .nedeni vs ne demişisn .nedeni mi kalmış yapmayın ya .kadınsınız siz dayanışma içinde olun .her zaman kadını suçluyorsunuz anlamıyorum sizi .bu forumda bu hakim .lütfen böle yapmayın .boşanır boşanmaz o konu sahibinin bileceği iş ama şiddeti onaylayan herhangi bir cümle kurmayın lüten .
pardon ben nerede kadını suçladım?
Allah'ım sen sabır.
Benim kadını suçladığım tek bir mesaj istiyorum.
Ben kavga ortamının ortamın gerilmesinin sebebini sormuştum.
"Siz böyle iseniz eşiniz de tabii ki şiddet gösterir" mi dedim?

Beni bilenler bilir bu forumda
Ne düşündüğümü de bilirler

Eminim ki şu anda herkes bu mesajınıza en az benim kadar şaşırmış ve sinirlenmiştir.

Son düzenleme:
sessız sedasız bı evlılıgımız yok bızım kavgalarımız da oldu hatta dunkunden sıddetlı kavga bıle etmısızdır.. bı anlık sınırle camı cerceveyı ındırıp sılahına sarıldıgını bılırım ben.. dusunun onun o hareketı yuzunden kırılsanız bıle onu sakınlestırmeye calısıyosunuz bunlar kolay seyler degıl ben artık kavga edıcegını anladıgım zaman sılahını saklıyorum

anlıyorum canım senin için üzüldüm.diğer açtıgın konularada göz attım.kısa sürede cok sey yasamıssın cok yorulmus ,yıpranmıssın.aynı yaştayız.bende 7 bucuk aylık evliyim bende zorlandım baslarda ve özellikle 3. ay ve 6.aylarda.yani o zamanlarda bişeyler oluyo heralde.senin eşin de tersmiş dediğin gibi silah cekme huyu varsa kötü.tartısma felan neyse de ciddi ciddi silah cekiyorsa düşünme ayrıl derim.ben bosanmalara cok karısıyım ama böylesi deli bir adamla da hayat nereye kadar bilemem.ya cok delirdiği bi zamanda ceker vurursa diye de aklıma geldi şimdi.cok iyi düşün tasın kocanı sen tanıyosun ama fevri davranma karar verdin mi bi psikologla da görüş.biraz zaman gecsin bu sürede de değerlendir eşini baktın cıkmaza giriyor gerekeni yaparsın.ama kavganın üstüne hemen bosanır sonra pişman olursan senin dönüşün olmaz bu seferde.Allah yardımcın olsun

Nedir bu silah milah taşımak hayret birşey ya...Haydut mudur nedir...

Ruhsatlı mı o silah çok merak ediyorum...Aksi halde suçu var.

Bence de boşanın.Ne işiniz var böyle heriflerle,nereden buluyorsunuz...

benim burda konu acıp anlayıslı olan ınsanların yaptıgı yorumlara sert tepkı verdıgımı ben bılmıyorum.. ama benım uzerıme gelıp benı kucuk dusurup bıde suclayan ınsanlara fevrı davranıyorum.. bı kadın bı kadını yerın dıbıne sokmaya ne meraklı ya cevap verınce ben suclu oluyorum.. bana zaman ayıran arkadasların benı rahatlatmak ıcın ne yorumlar yaptıgını da goruyorum ama bazıları var ki malesef sınırı aşıyorlar ve sabrımı zorluyorlar.. kımse annemın babamın kızı degıl ama ıste yıne de verılen sert tepkı karsılıgın da sert tepkı verıyorum bana gercekten yardım etmek ıstyen arkadaslarıma da tesekkur edıyorum

geçenlerde ki kavgamızdan örnek vereyım o zaman sorunuza cunku bu kavga da silah yoktu çünkü saklamıstım.. gecenler de tartsıgımızda sılahını aldı zaten ya cekmece de ya yastıgının altın da olur.. boyle yatıyordu yatakta basına dayadı ve sılahla oynamaya basladı ben sakınlestırmek ıcın elımı uzatıp sılahı almaya kalktıgımda dokunma! diye tepki verdi.. ben de korktugum ıcın artık sılahını saklıyorum

Aman iyi düşün konu sahibi arkadaşım, o silah ilerde bir gün senin başına da dayanabilir, sonra gazetlerin 3. sayfa manşetleri: "cinnet geçiren koca önce eşini sonra ..."

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back