Nedir bu silah milah taşımak hayret birşey ya...Haydut mudur nedir...
Ruhsatlı mı o silah çok merak ediyorum...Aksi halde suçu var.
Bence de boşanın.Ne işiniz var böyle heriflerle,nereden buluyorsunuz...
sinire gerek yok canım ben yanlış anladım o zaman .nedeni vs ne diye sormuşsunda ondan dedim benpardon ben nerede kadını suçladım?
Allah'ım sen sabır.
Benim kadını suçladığım tek bir mesaj istiyorum.
Ben kavga ortamının ortamın gerilmesinin sebebini sormuştum.
"Siz böyle iseniz eşiniz de tabii ki şiddet gösterir" mi dedim?
Beni bilenler bilir bu forumda
Ne düşündüğümü de bilirler
Eminim ki şu anda herkes bu mesajınıza en az benim kadar şaşırmış ve sinirlenmiştir.
o marıfetlerının ıcıne benım konumu yada benım sorunlarımı katma o zaman bınlerce uye var kk da onların sorunlarına cozum bul.. sız bana yalanı sevmem blöf yapıyosun dersenız ben o parmagı ısırmakla bırakmaz koparırım.. lutfen konumdan cıkar mısınız ?
kaçırmışsın kocası polis...
Aman iyi düşün konu sahibi arkadaşım, o silah ilerde bir gün senin başına da dayanabilir, sonra gazetlerin 3. sayfa manşetleri: "cinnet geçiren koca önce eşini sonra ..."
ne kadar çirkin bir yakşaım bu böle .neden böle yapıyorsunuz anlamıyorum ben .
Berine Cim.. Seni cok iyi anliyorum. Esinin yaptiklari grurunu incitmis...
Ama Lütfen fevri kararlar verme..Bosanmak gibi..
Yuvani ayakta tutmak icin cabala..Ne zorluklarla evleniyoruz,boyle kolay bitmesine izin verme...
sana siddet uygulamasi,igrenc otesi birsey kabul ediyorum.. Lakin
Oda cok uzulmus sonradan bence... Biraz iliskinize ara vermeyi deneseniz?
Mumkunmu boyle birsey..Sen veya o baska bir yerde kalsaniz bir süre..
araya ozlem girince,daha siki baglanacaksiniz birbirinize bak gor...
her sey duzelir insallah..
sana karsi olumsuz yapilan yorumlara ben cevap vermiyorum
yoksa banlanirim. Ama sunu unutma ki,bu sitede kendini birsey sanan cok insan var.
cok bilmis yorum yapanlar,karsisindakini kucuk dusurmeyi kendine gorev edinmis olanlar.
takma kafana hic birini..
benim burda konu acıp anlayıslı olan ınsanların yaptıgı yorumlara sert tepkı verdıgımı ben bılmıyorum.. ama benım uzerıme gelıp benı kucuk dusurup bıde suclayan ınsanlara fevrı davranıyorum.. bı kadın bı kadını yerın dıbıne sokmaya ne meraklı ya cevap verınce ben suclu oluyorum.. bana zaman ayıran arkadasların benı rahatlatmak ıcın ne yorumlar yaptıgını da goruyorum ama bazıları var ki malesef sınırı aşıyorlar ve sabrımı zorluyorlar.. kımse annemın babamın kızı degıl ama ıste yıne de verılen sert tepkı karsılıgın da sert tepkı verıyorum bana gercekten yardım etmek ıstyen arkadaslarıma da tesekkur edıyorum
ne güzel..
bravo...
bence eşinizin de sizin de sinirleriniz alt üst olmuş
hem kişisel hem çift terapisi alınız
Sen kimin parmağını koparıyorsun? Haddini bil biraz lütfen. Cıkmıyorum.
Bak ben yine sana tercüme edeyim, diyorum ki; blöf yapma, ilişkini zedeleme. Yarın birgün gerçekten boşanmak istersin eşin sana inanmaz, eğer ciddi isen topla esyalarını git. Kadınlar blöf yapma olayı yüzünden cok zarra görüyorlar inandırıcılığını yitiriyorlar.
yalan söylemeyi sevmem; berine seni kandırmak istemiyorum, dürüst olucam, diyorum. Yani doğruyu söyleyen benim, sen değilsin :S
Ben türkce yazıyorum, neden kendimi izah edemiyorum?
benim burda konu acıp anlayıslı olan ınsanların yaptıgı yorumlara sert tepkı verdıgımı ben bılmıyorum.. ama benım uzerıme gelıp benı kucuk dusurup bıde suclayan ınsanlara fevrı davranıyorum.. bı kadın bı kadını yerın dıbıne sokmaya ne meraklı ya cevap verınce ben suclu oluyorum.. bana zaman ayıran arkadasların benı rahatlatmak ıcın ne yorumlar yaptıgını da goruyorum ama bazıları var ki malesef sınırı aşıyorlar ve sabrımı zorluyorlar.. kımse annemın babamın kızı degıl ama ıste yıne de verılen sert tepkı karsılıgın da sert tepkı verıyorum bana gercekten yardım etmek ıstyen arkadaslarıma da tesekkur edıyorum
canım benim tüm kunularını üç aşagı beş yukarı biliyorum..
diyorumki yaşını bilmiyorum ben 31 yaşındayım hemşireyim eşimde polis sırg şark hizmeti için bilmediğim biyerde 2 yıldır yaşıyorum bırakıp gidebilirdim ama yapmadım başıma gelmeyen kalmadı ama yine kocama yaslanıp dimdik durmaya calıştım..
işte sorun burda duymak istemediklerini duydugunda tepkin hep bçyle oluryor..
evlilik bu hayat bu önemli olan en az zaiyatla bununla başa cıkmak..
Arkadaş size yalancı demedi.Siz yanlış anladınız.Ben yalanı sevmem
doğruya doğru diyerek fikirlerini söyledi.İlk okuduğumda da böyle anlamıştım.
Biran acaba desem de zaten kendisi açıklıyor ki doğru anlamışım.Kusura bakma ama hem yanlış anladınız hem de
boşu boşuna kalp kırdınız.
Niye bilmiyorum bana da hiç boşanacakmış biri gibi gelmediniz.
Niyesini biliyorum aslında.İlk mesajınızda eşinizin size yazdığı notlardan bahsetmiştiniz.
Ordan mı anladım yoksa giriş cümlenizden mi bilmiyorum işte bir şekilde
sadece rahatlamak için konu açtığınız ve boşanmayacağınız o kadar belli ki...
hıh tamam sız dedınız ya ılk ıs doktora gıderım ben şimdi..
bak canım bence biraz sinirlerine hakim olmayı dene.insanlar (bende dahil)senin açtığın konulara bir anlamveremedikleri için bazı şeyleri sorguluyorlar.18 martta kürtaj olmak zorunda kalmışsın.kocandan soğumuşsun.21 inde kocam ben mi suçluyum diye ağladı demişsin.bu arada dün de kocam 2 haftadır kıskançlık krizlerine giriyor,gezmeme ,tozmama kıyafetime karışıyor demişsin.bu iki haftalık süreçte hangi olayları yaşadınız benim aklım karıştı.
boşansam rahatlayacaksınız
Adam dövüyor; sonra silaha sarılıyor...
Yarın öbür gün "o silah sende de patlayabilir" demenin nesi garip! Kavgadan sonra silaha sarılan adamdan bahsediyoruz.
Adamın zihniyeti ve haydutluğu belli...
Başı kuma gömmenin ya da gömdürmenin anlamı yok.
pardon da "boşanma kararı aldım" diyerek konu açmadınız mı?
boşanmak isteyen siz değil misiniz?
kusura bakmayın ama herkesi suçlayacak ya da yargılayacaksanız neden konu açıyorsunuz?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?