boşanma kararı aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sinire gerek yok canım ben yanlış anladım o zaman .nedeni vs ne diye sormuşsunda ondan dedim ben
neyse ben genel konuşuyorum zaten
gerginliğin sebebi ne olursa olsun şiddte hayır
net ve basit.

ne güzel..
bravo...

bence eşinizin de sizin de sinirleriniz alt üst olmuş
hem kişisel hem çift terapisi alınız

kaçırmışsın kocası polis...

Hımm... Ayrıntıyı atlamışım.

Fakat yine de tartışma sonrası silahı eline alan adamın zihniyeti bellidir...

Konu sahibinin yerinde olsam arkama bile dönüp bakmam.

Zaten dövdükten sonra o evde kalması bile tuhaf.

Aman iyi düşün konu sahibi arkadaşım, o silah ilerde bir gün senin başına da dayanabilir, sonra gazetlerin 3. sayfa manşetleri: "cinnet geçiren koca önce eşini sonra ..."

ne kadar çirkin bir yakşaım bu böle .neden böle yapıyorsunuz anlamıyorum ben .

ben de öğreniyorum canım yavaş yavaş bariz ortadalar

canım benim tüm kunularını üç aşagı beş yukarı biliyorum..
diyorumki yaşını bilmiyorum ben 31 yaşındayım hemşireyim eşimde polis sırg şark hizmeti için bilmediğim biyerde 2 yıldır yaşıyorum bırakıp gidebilirdim ama yapmadım başıma gelmeyen kalmadı ama yine kocama yaslanıp dimdik durmaya calıştım..
işte sorun burda duymak istemediklerini duydugunda tepkin hep bçyle oluryor..
evlilik bu hayat bu önemli olan en az zaiyatla bununla başa cıkmak..

ne güzel..
bravo...

bence eşinizin de sizin de sinirleriniz alt üst olmuş
hem kişisel hem çift terapisi alınız

hıh tamam sız dedınız ya ılk ıs doktora gıderım ben şimdi..

Adam dövüyor; sonra silaha sarılıyor...

Yarın öbür gün "o silah sende de patlayabilir" demenin nesi garip! Kavgadan sonra silaha sarılan adamdan bahsediyoruz.

Adamın zihniyeti ve haydutluğu belli...

Başı kuma gömmenin ya da gömdürmenin anlamı yok.

Arkadaş size yalancı demedi.Siz yanlış anladınız.Ben yalanı sevmem
doğruya doğru diyerek fikirlerini söyledi.İlk okuduğumda da böyle anlamıştım.
Biran acaba desem de zaten kendisi açıklıyor ki doğru anlamışım.Kusura bakma ama hem yanlış anladınız hem de
boşu boşuna kalp kırdınız.
Niye bilmiyorum bana da hiç boşanacakmış biri gibi gelmediniz.
Niyesini biliyorum aslında.İlk mesajınızda eşinizin size yazdığı notlardan bahsetmiştiniz.
Ordan mı anladım yoksa giriş cümlenizden mi bilmiyorum işte bir şekilde
sadece rahatlamak için konu açtığınız ve boşanmayacağınız o kadar belli ki...

bak canım bence biraz sinirlerine hakim olmayı dene.insanlar (bende dahil)senin açtığın konulara bir anlamveremedikleri için bazı şeyleri sorguluyorlar.18 martta kürtaj olmak zorunda kalmışsın.kocandan soğumuşsun.21 inde kocam ben mi suçluyum diye ağladı demişsin.bu arada dün de kocam 2 haftadır kıskançlık krizlerine giriyor,gezmeme ,tozmama kıyafetime karışıyor demişsin.bu iki haftalık süreçte hangi olayları yaşadınız benim aklım karıştı.

23 yasındayım.. bende eşime destek oluyorum siz de bi polis eşisiniz ama nedense sizde bana fevri davranıyorsunuz.. bi yorumunuz da destek verıyor dıger yorumunuz da ayıplıyorsunuz..

boşansam rahatlayacaksınız

hıh tamam sız dedınız ya ılk ıs doktora gıderım ben şimdi..

sevgili berine,
ne yazsam tepki veriyorsunuz.
madem öyle neden konu açtınız?
gerçekten şaşırdım kaldım yani...

ya da şöyle yapalım
siz duymak istediklerinizi söyleyin, ben onu yazayım..

kürtajdan sonra eşimden uzaklastım bılmıyorum buna mı baglı ama yapmadıgı seylerı yapmaya basladı mesela kıskanclık krızı gıbı sureklı tartısma gıbı eskı konumun son mesajına baktıysanız dun gece kı kavgadan da bahsettım dun gece oldu zaten bu

boşansam rahatlayacaksınız

pardon da "boşanma kararı aldım" diyerek konu açmadınız mı?
boşanmak isteyen siz değil misiniz?
kusura bakmayın ama herkesi suçlayacak ya da yargılayacaksanız neden konu açıyorsunuz?.

hayır ondan demedim .sadece yaklaşım kötü bence .yoksa tabiki ben zaten şiddete karşıyım yazdım da zaten .ama böle konuşmak kötü yinede .
ama şu var hani otr yuvanı yıkma vs yaklaşımlarda doğru değil bence .sonuçları ağır olabilir allah korusun .o konu sahibinin tercihi bence burda boşan boşanma diyemeyiz .

geçen konunda da bir sürü tartışma çıkmıştı..
insanların morali bozuk olabilir,açtığı konularda
herkes iyimser yaklaşımlarda bulunmayabilir yada
eleştirisel tavrını biraz sert bir üslupla dile getirebilir..
sonuçta buraya konu açmak " ben yoruma açığım " demekle
eş değer..biraz sakin olsan? sinirli olmak insanlara bu şekilde
yaklaşmak bir çözüm değil..:26:

pardon da "boşanma kararı aldım" diyerek konu açmadınız mı?
boşanmak isteyen siz değil misiniz?
kusura bakmayın ama herkesi suçlayacak ya da yargılayacaksanız neden konu açıyorsunuz?.

bosanmayacagınız orta da demıs ya arkadas ben de rahatlarsın dedım hanı blöf yapıyorum ya o bakımdan ayy daha fazla laf yetıstıremıcem sıze valla yaa sııznle baş edılmez pes edıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…