boşanma kararı aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Silahı alıp ne yapacaktı sizi mi vuracaktı kendini mi?
Niye saklıyorsunuz silahı.

normalinde evliliklere hep şans verilmesi taraftarıyım
özellikle de yeni evliliklere

ancak sizin 5 aylık evliliğinizle ilgili o kadar çok konu okuduk ki
sanki 5 aylık değil 15 senelik evlisiniz.
ne kadar çabuk tükenmiş herşey.

en önemli sorununuz bence eşinizin öfke kontrolü sorunu
bildiğim kadarı ile eşiniz polis idi.
peki bu psikoloji işini etkilemiyormu?

Allah korusun orantısız güç kullanmasın mesleğinde de..

işinde bu kadar sorunlu değil sanırım fevri hareketleri yok.. evet 15 yıllık evlılerın yasadıgını ben 5 ayda yasadım dıyebılırım..

Berine, bak ben yalanı sevmem. Canışım falan da bilmem ama şu forumda kimin kocasını boşayıp kimin boşamayacağını şak diye bilirim :)

Yapma, eğer boşanacaksan, topla pılını pırtını git. Ama blöf yapıp eşini akıllandırmaya çalışacaksan yapma. Sakız olur ağzınıza, ilişkiniz iyice yıpranır.

Tabi ki konuş eşinle, toparlanması konusunda onu uyar ama boşanıcam diye düşme ortalara. Ya da boşanacaksan arkana bakmadan git

cukss diyorum baska bişey demiyorum ..
başka lafa gerek yok..:kkk:

evet işte benim de anlama veremedıgım bu bu kadar degısıklıgın ustune esımın de degısmesı yabancı bana

cnm senin adına çok üzüldüm ben daha 1 aylıkken o tokatı yedim ama hayatımda kabul etmicem şey dedim herzaman siler atarım dedim ama öyle deilmiş çok zormuş şuan hamileyim geçen yine bogazıma yapıştı çok zor iyi düşün iyi karar ver ben o kadar cesaretli olamıyorum çünkü gerçekten seviyorum tek korkum devam ettirmesi :'( normalkende bi o kadar çok mutlu ederr çabuk karar verme bi şans daha ver

hayır ben ona dedım kendını kaybedıyosun bazen dedım.. evet kaybedıyorum psıkopatım manyagım ben nıye evlısın ki benımle dedi.. konusmaya calıstım yattıgı odaya bıle gıttım bana vurmasına ragmen konusmak ıstedım.. ısıgı da kapat gıt uyu yarın calısıcam erken kalkıcam dedı.. bende bundan sonra ayrı yatmak ıstıyorsan sen bılırsın dedım.. ben de odama geldım

sıze vurduktan sonra gıdıp onunla konusmak ıstemenız?? o zaman sızın bosanma ısteme sebebınız sıze vurması degıl..ılgısızlıgı umursamazlıgı..ve ayrı yatması anladıgım kadarıyla..hem suclu hem guclu tavırlarına tahammul edemıyorsunuz..sabahta hıcbırsey olmamıs gıbı takındıgı hallere..
sonuna kadar haklısın..fakat bosanma sebebı olmamlı..bıraz zamana ıhtıyacınız var evlılıın oturması ıcın..bıraz daha zaman tanıyın esınıze..

geçen gün bir konu açmıştın, kürtajdan sonra eşimden sogudum diye, ikizlerini kaybettikten sonra eşimi bile görmek istemiyorum, eşimle yatakta yatarken yatagın en ucuna gidiyorum demiştin, bence sen bebeklerden sonra bunalıma girdin, eşinde hassas, ondan böyle oldu, bunalım yaşıyorsunuz şuan, ama ikinizinde çıkması senin elinde

Silahı alıp ne yapacaktı sizi mi vuracaktı kendini mi?
Niye saklıyorsunuz silahı.

geçenlerde ki kavgamızdan örnek vereyım o zaman sorunuza cunku bu kavga da silah yoktu çünkü saklamıstım.. gecenler de tartsıgımızda sılahını aldı zaten ya cekmece de ya yastıgının altın da olur.. boyle yatıyordu yatakta basına dayadı ve sılahla oynamaya basladı ben sakınlestırmek ıcın elımı uzatıp sılahı almaya kalktıgımda dokunma! diye tepki verdi.. ben de korktugum ıcın artık sılahını saklıyorum

geçenlerde ki kavgamızdan örnek vereyım o zaman sorunuza cunku bu kavga da silah yoktu çünkü saklamıstım.. gecenler de tartsıgımızda sılahını aldı zaten ya cekmece de ya yastıgının altın da olur.. boyle yatıyordu yatakta basına dayadı ve sılahla oynamaya basladı ben sakınlestırmek ıcın elımı uzatıp sılahı almaya kalktıgımda dokunma! diye tepki verdi.. ben de korktugum ıcın artık sılahını saklıyorum

la havleeee..
:31::31::31:

Hemen boşanma deyip blöf yapacaksanız eşinize aman haa sakın derim..

Eşinize böyle bir şey diyecekseniz kendinizden tamamen emin olun derim..

Çünkü yazdıklarınızda panik, endişe ve şaşkınlık kokusu alıyorum..

Siz boşanacağım deyip de boşanmazsanız sürekli bu laf karşınıza çıkar..

İyice huzursuz olursunuz..

Bence silah konusu çok ciddi..

Yapmanız gereken ciddi bir şekilde karşınıza alıp konuşmanız..

Saatlerce süren sakin bir konuşma..

Umarım her şey zamanla yoluna girer..

daha 4 gün önce, kürtajdan sonra eşine duyduğun soğukluğu
eşinin sana duygusal olarak nasıl yakın olmaya çalıştığını, hatta ağladığını söylüyordun.
peki bu değişim nasıl oldu bir anda?
o ağlayan eş nasıl oldu da sinirlendiği anda elini silaha atan, etrafı yumruklayan bir erkeğe dönüştü?

cnm senin adına çok üzüldüm ben daha 1 aylıkken o tokatı yedim ama hayatımda kabul etmicem şey dedim herzaman siler atarım dedim ama öyle deilmiş çok zormuş şuan hamileyim geçen yine bogazıma yapıştı çok zor iyi düşün iyi karar ver ben o kadar cesaretli olamıyorum çünkü gerçekten seviyorum tek korkum devam ettirmesi :'( normalkende bi o kadar çok mutlu ederr çabuk karar verme bi şans daha ver

Canım sana da Allah sabır versin.. İnşallah kısa zamanda eşin vicdana gelir..

Son düzenleme:
Berine, bak ben yalanı sevmem. Canışım falan da bilmem ama şu forumda kimin kocasını boşayıp kimin boşamayacağını şak diye bilirim :)

Yapma, eğer boşanacaksan, topla pılını pırtını git. Ama blöf yapıp eşini akıllandırmaya çalışacaksan yapma. Sakız olur ağzınıza, ilişkiniz iyice yıpranır.

Tabi ki konuş eşinle, toparlanması konusunda onu uyar ama boşanıcam diye düşme ortalara. Ya da boşanacaksan arkana bakmadan git

blöf yapıp para kazanıyorum bu sıteden o yuzden boyle konular acıyorum.. ne dıyosunuz sız ya bosanmıcam mı dedım ben buraya konu acıp paylasmam sıze neden sacma gelıyor ya da yadırgadıgınız ne var.. neden herkes gıbı normal bı yorum yapmayı beceremıyosun acaba.. kımın kocasını bosayıp bosamayacagını şak dıye bılmen de ınsan sarrafı olmandan degıl netın basında cok fazla zaman gecırmenden kaynaklanıyor bence.. sımdı ben bunları yazdım dıye ban da yerim ooh forumda ılk bosanma kararını alan benım ne guzel

hemen boşanmayı düşünme.. işleri stresli,sıkıntılı.. ee sende belirli sıkıntılar yaşamışsın seninde var sıkıntın stresin.. bide onur gurur girince işin içine uğraş dur..
birbirinize zindan etmeyin hayatı.. boşanmayı da sürekli aklında ilk adım olarak tutma, bu en son aklına gelebilecek şey olmalıdır..
severek evlenmişsiniz, elbette ilk günkü gibi aşkınızı korumak zor ama saygıyı elden bırakmayın..

inan boşanmak duygusal anlamda hiç kolay değil..yaşadım, burada bi sürü insanda var hepsi aynı şeyi söyleyecek..

sabırlı olmak durumundayız sadece eşe karşı değil, birbirimize karşıda öyle..

şiddetin tabiki savunulacak bi tarafı yok ama kırgınlığını eşinle paylaş..samimiyetle anlat inatlaşarak, bağırarak çağırarak şiddetin zararını anlatamayız insanlara..unutma bunlarda bir şiddettir..

aksam gelınce konusucam ve ayrılmak ıstedıgımı soylıcem..

Bende polis kızıyım, ablam polis. Gerçekten çok zor bir hayatları var. Psikolojileri çok bozuluyor. Herkes böyle insanlarla yaşayamaz. Senin yaşadığın sıkıntılar bizde de çok yaşandı. Ama babam annemi çok severdi, her seferinde gönlünü alırdı. Birkaç saniye düşün kalbini yokla bu adamı seviyor musun gerçekten? İyi yanlarını kötü yanlarını yaz bir kağıda, sonrada kararını ver canım. Yaptığını, şiddeti tasvip etmiyorum. Ama bu zamanda senin annenin hastalığında bile yanında duran bir damat görmedim ben. Bu dahi seni ne kadar çok sevdiğini,değer verdiğini gösterir.

hayatımı değiştiren o adamdı.. baba ılgısını hıc gormeyen bı kız olarak büyüdüm ben sanki eşim de de baba sevgisini görüyordum.. evlenmeden önce dünya nın en iyi insanı oydu benim için benimle ilgilenmesi,değer vermesi,annem akciğer kanseri evlendikten sonra eşim annemin hastane masraflarını bile üstlendi hatta yanımıza alalım burda bakalım dedi annemi almak için doğu görevimizi bekliyorduk.. eşimi çok seviyorum ama 5 aylık evliliğim sürecinde çok şeyler de yaşadık mesela bebeğimizi kaybettik o acının yüzünden eşime yüklendim yavaş yavaş onu da atlattık arada bi kavgalarımız da normal seyrediyordu.. taa ki dün geceye kadar.. dün gece şiddetli bi kavga ettik ve o benim hayatımın erkeği ellerini okşayıp sevdiğim adam bana vurdu hem de hiç bi suçum yokken naparsan yap dedi ve yatağını bile ayırdı hıc bı anlam verememıstım boyle yapmasına.. sabah uyandıgımda yattığım yatağa fotograflarımdan bi kaç tanesini koyup üzerien küçük küçük notlar bırakmış ''seni ve senin olmayı seviyorum,kahvaltıyı unutmuyoruz,iyiki varsın'' gibi notlar ama ben onları görünce hiç birşey hissetmedim çünkü kalbim çok kırılmıştı ve değişen karakteri yüzünden boşanma kararı aldım daha önce kavgalarımız da konusur aramızda hallederdik ama bu kez cok farklıydı sankı karsımda eşim degıl tanımadıgım bı adam vardı bana şiddet uygulamasına yanmadı canım eşimin değişmesine yandı artık onu tanıyamıyorum..

bende 5 aylık evliyim sanırım bu aylarda hep olan şeyler alışma problemi yaşıyoruz
nekadar uzun süredir de tanısanız aynı evi paylaşınca bi baska oluyor huyları değişiyor diyoruz bi tuhaf oluyolar ama sanki biz değişmiyormuyuz bizde onlara göre değişmiş oluyoruz biz ne kadar kabul etmesekde. eşin annene yardım etmek istemiş yanımıza bile alalım demiş daha yeni evliyken bunu size teklif etmesi çok güzel bişey belki siz olsanız yeni evliyiz diye istemiceksinz bile bu konuda şanlısnız. her insan istemediği bişeyler yapmıştır siz hayatınız boyunca hata yapmadınızmı bi düşünün hiç suçum yok demişssniz belki o gün baska bişey olmustur işte nebilim işyerinde yada yolda gelirken vs vs üstünede tartışınca istem dışı bişey yapmış belli gönlünüzü almak için bişeyler bile yapmış tabiki bu tokatı onaylamıyorum hiç bir zaman
ama işte bi anlık sinir insana neler yaptırıyor önemli olan sonuç sizin için bişeyler yapması siz de çok kırıldığınız içn fotoğraflardan bişey hissetmemişsniz tepk,izni kırgınlığını fazlasıyla belli edin ama sonra herşeyi ona bırakın onun yaptıklarına göre hareket edin
boşanma kararı için çok erken en azından böyle bi sebep için bende almıstım böyl bi karar hatta kavganın şiddetinden söyledim boşanalım diye
kavga arttık ça onda bana bende istiyorum deyince boyumun ölçüsünü almıştım tabi sonra geçti gitti işte barıştık şimdi ben bunu sevdiğim adama söylediğim için bazen utanıyorum eğer seviyorsan sevildiğine inanıyorsan olsun çok yanlış yaptığı ama bi hataydı deyip geçin herşey daha çok yeni ancak oturuccak bazı şeyler

evliligin ilk 2 yili birbirlerine ve evlilige alisma evresidir
daha cok yeni evlisiniz 5 ay icinde bosanmak icin mi evlendiniz
birbirize iyice alismadan güvenmeden evlilik oturmuyor arkadasim
bundan bosansan baskasyila evlensen ayni sorun
tokat var yada yok
mesela su ki mutlaka birseyler olacak
giderim terkederim derseniz bunu yapin
yoksa inandiriciligi kalmaz
ben sizin yerinizde olsam bu evlilik icin ugrasirim tabiki adamin buna degdigini düsünüyorsaniz
bu önemli
yoksa size tokat atti diye bosanacaksaniz bosanin hemen
tokat affedilir birsey degil ama cok yeni evlisiniz
ben sakin olmanizi öneririm

blöf yapıp para kazanıyorum bu sıteden o yuzden boyle konular acıyorum.. ne dıyosunuz sız ya bosanmıcam mı dedım ben buraya konu acıp paylasmam sıze neden sacma gelıyor ya da yadırgadıgınız ne var.. neden herkes gıbı normal bı yorum yapmayı beceremıyosun acaba.. kımın kocasını bosayıp bosamayacagını şak dıye bılmen de ınsan sarrafı olmandan degıl netın basında cok fazla zaman gecırmenden kaynaklanıyor bence.. sımdı ben bunları yazdım dıye ban da yerim ooh forumda ılk bosanma kararını alan benım ne guzel

:) harika bir yorum olmuş tebrik ederim.

İnsanlar sana yardım etmek icin ellerini uzattığında ısırır mısın?

Suc bende ki vakit ayırıp sana yardımcı olmaya calısıyorum.

Senin mesaj sayın kadar konu gördük biz kk da, sen burda kendini ifade etmeye calısırken biz senin ne demek istediğini anlıyoruz zaten. Evde boş boş oturup pc basında zaman öldürmüyorum, on parmağımda on marifet var, hem işimi yapar, hem telefonla konuşur hem de yazı stilinden karakter analizi yapabilirim. Bunlar da benim özelliklerim. :ssz:

Sana boşan demiyorum. Yazdıklarımı iyi oku. ya da okuma berine, her gün yeni konu ac tamam mı? Hoşçakal.

niye kızıyorsun ki işte eğer okuduysan ilk yorumlarımda bundan bahsettim cok çabuk tepki verip fevri davranıyrsun..
hiç atrtınmı kendine acaba eşinede farkında olmadan böyle tepki verdiğnde için cıkılmaz bir halmi alıyor..:50:

hayatımı değiştiren o adamdı.. baba ılgısını hıc gormeyen bı kız olarak büyüdüm ben sanki eşim de de baba sevgisini görüyordum.. evlenmeden önce dünya nın en iyi insanı oydu benim için benimle ilgilenmesi,değer vermesi,annem akciğer kanseri evlendikten sonra eşim annemin hastane masraflarını bile üstlendi hatta yanımıza alalım burda bakalım dedi annemi almak için doğu görevimizi bekliyorduk.. eşimi çok seviyorum ama 5 aylık evliliğim sürecinde çok şeyler de yaşadık mesela bebeğimizi kaybettik o acının yüzünden eşime yüklendim yavaş yavaş onu da atlattık arada bi kavgalarımız da normal seyrediyordu.. taa ki dün geceye kadar.. dün gece şiddetli bi kavga ettik ve o benim hayatımın erkeği ellerini okşayıp sevdiğim adam bana vurdu hem de hiç bi suçum yokken naparsan yap dedi ve yatağını bile ayırdı hıc bı anlam verememıstım boyle yapmasına.. sabah uyandıgımda yattığım yatağa fotograflarımdan bi kaç tanesini koyup üzerien küçük küçük notlar bırakmış ''seni ve senin olmayı seviyorum,kahvaltıyı unutmuyoruz,iyiki varsın'' gibi notlar ama ben onları görünce hiç birşey hissetmedim çünkü kalbim çok kırılmıştı ve değişen karakteri yüzünden boşanma kararı aldım daha önce kavgalarımız da konusur aramızda hallederdik ama bu kez cok farklıydı sankı karsımda eşim degıl tanımadıgım bı adam vardı bana şiddet uygulamasına yanmadı canım eşimin değişmesine yandı artık onu tanıyamıyorum..

canım alttan al asla demem sana çünkü şiddet var oratada bariz .çok üzüldüm ya gerçekten bebeklerin konusunuda biliyorum .ne biçim adam bu ya .sana nasıl vurur ?bu kadar ileri gider .yazık valla .bak sen çok güzel bir kadınsın avatarındaki resim sana ait sanırım .kendi kararını ver iyi düşün ,boşanıp güzel bir şekilde devam edebilirsin hayatına .hiçbirşey iin geç değil .

daha 4 gün önce, kürtajdan sonra eşine duyduğun soğukluğu
eşinin sana duygusal olarak nasıl yakın olmaya çalıştığını, hatta ağladığını söylüyordun.
peki bu değişim nasıl oldu bir anda?
o ağlayan eş nasıl oldu da sinirlendiği anda elini silaha atan, etrafı yumruklayan bir erkeğe dönüştü?

siz bunu arastırın ıstersenız bulursanız bana da soyleyın bende sabahtan berı burda bı tarafımı bu yuzden yırtıyorum TÖBEE YA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back