- 25 Aralık 2020
- 5.140
- 18.858
- 198
- 41
merdiven altı dediği eskiden bazı ebe kadınlar filan evlerinde yapıyordu böyle işlemleri onu kast ediyor herhaldeDoktor doktordur. Merdiven altı muayenehane mi olur. Bazı özel muayenehanelerde bu işler yapılıyor paraya bakar. Ebeye yaptır dememiş ki.
Para vermesine gerek yok. Sağlık ocağına gidip isteyebilirsiniz. Tamamen ücretsiz. Ben arada uğradığım zaman prezervatif alıyorum. Spiral de takıyorlar.1 Aylık bile değil daha
Ben burda uzun uzun yazmak istemedim bu kadar yargilayici yorumlar yapmasaydınız keşke eşim nişanliliğin ilk zamanlari çok iyiydi kibar ve düşünceliydi bu nedenle evliliği kabul ettim ilerleyen süreçte anlasamadik defalarca ayrılmak istedim babam kalp hastasi üzülüp kalbim sıkışıyor deyince her defasında geri adim atmak zorunda kaldım evlendikten sonra çıktım geldim 3 aylıkken babam dövmemis sövmemis deyip geri yolladı. eşim evliliğin 3.üncü günü başka odada kalmaya başladı bi birlikteligimiz olmuyordu bu yüzden korunmadim hem korunmak istesemde asla bana para vermez gidip ne ilac alabilirdim ne iğne yaptirabilirdim ben istemediğim halde olan bir birliktelik bu
Yasal olmayan herşey risklidir. Ani bir kanamaz gerçekleşse özel ameliyathane ekip gerekse nolacak?Doktor doktordur. Merdiven altı muayenehane mi olur. Bazı özel muayenehanelerde bu işler yapılıyor paraya bakar. Ebeye yaptır dememiş ki.
bebeğe yazık çok dikkatli bir karar vermelisiniz. allah kolaylık versin.
Siz sanki yetişkin bir kadından değil de küçük bir çocuktan bahsediyorsunuz.dövmüyor, sövmüyor diye babam geri yolladı ne demek ya1 Aylık bile değil daha
Ben burda uzun uzun yazmak istemedim bu kadar yargilayici yorumlar yapmasaydınız keşke eşim nişanliliğin ilk zamanlari çok iyiydi kibar ve düşünceliydi bu nedenle evliliği kabul ettim ilerleyen süreçte anlasamadik defalarca ayrılmak istedim babam kalp hastasi üzülüp kalbim sıkışıyor deyince her defasında geri adim atmak zorunda kaldım evlendikten sonra çıktım geldim 3 aylıkken babam dövmemis sövmemis deyip geri yolladı. eşim evliliğin 3.üncü günü başka odada kalmaya başladı bi birlikteligimiz olmuyordu bu yüzden korunmadim hem korunmak istesemde asla bana para vermez gidip ne ilac alabilirdim ne iğne yaptirabilirdim ben istemediğim halde olan bir birliktelik bu
Yasal olmayan herşey risklidir. Ani bir kanamaz gerçekleşse özel ameliyathane ekip gerekse nolacak?
Prezervatifi kaldırdılar diye biyordum var mı hâlâ?.prezervatif almaya parası yetmeyenin, diğer ihtiyaçlara nasıl parası yetiyor ayrı muamma.bu adam kuruş kuruş gider hesabı mı yapıyor? Ya da bu kadın sadece eve giren şeylerden mi faydalanabiliyor ?Para vermesine gerek yok. Sağlık ocağına gidip isteyebilirsiniz. Tamamen ücretsiz. Ben arada uğradığım zaman prezervatif alıyorum. Spiral de takıyorlar.
prezervatifi alsa da adam kullanacak mı ki?Prezervatifi kaldırdılar diye biyordum var mı hâlâ?.prezervatif almaya parası yetmeyenin, diğer ihtiyaçlara nasıl parası yetiyor ayrı muamma.bu adam kuruş kuruş gider hesabı mı yapıyor? Ya da bu kadın sadece eve giren şeylerden mi faydalanabiliyor ?
Artık takıyorlarmiş yeni sordum.prezervatifi alsa da adam kullanacak mı ki?
hap alması lazım
genç çocuksuz kadına kolay kolay spirali takmıyorlar -hoş burada onu da taktıranları duyuyoruz
ama dediğiniz gibi bu kadın pedi nasıl alıyor şampuanı nasıl alıyor ağdayı nasıl yaptırıyor o zaman? kuaföre gitmiyor üstüne bir şey de mi almıyor?
O kada kötüsün ki bir insan bu kadar kötü olabilir ancak. Senden iğreniyorum. Umarım hem cinsim d2ğilsindir. Birkaç yorum önce derdini anlatmış kadıncağız. İstanbul ankara muğla da 21. Yy yaşıyor olabilirsiniz ama çoğu yerde hala 19 yy kuralları işliyor. Durum vehemetinden vahsetmiş anlatmış durumunun zorluğunu sıkıntılarıno söylemiş. 10 gündür buradayım üye değildim. İhtiyacım olan bir konu hakkında yorumlarınızı okıyordum. Evet çok kötü insanlar var ama senin kadar kötüsünü okumadım. Kalbin kapkara taşlaşmış. Kötü kadın bile olsa hemcinsin o senin doğurmadığı bebek de onun. Sen çaba serfedersin Allah vermez ona vermiş ama doğuramam diyo. Bu da kimseyi bağlamaz.O kadar klişe bir konu ki insanlar artık yorum bile yapmıyor. Merdiven altı bir yer bile kürtaj için dünyanın parasını ister kesin. Bileziğin falan varsa duruyorsa bozdur birini kürtaj ol. Ama yakın zamanda sevisecek kadar sevmişsin demek ki adamı
Ayrıca mesela yakın zamanda bir KPSS var bir senedir çalıştın mı ? Sanki kazandın da önündeki tek engel kocan.
Önce bir kazan sonra herkese ve gerekirse ailene resti çekmek kolay olur.
Bir korunma hapı ne kadar olabilir ki saçma sapan konuşmayın ayrıca korunma dediğin zaten evlenmeden yani ilk geceden önce başlaması gereken bir şey yani parayı babandan alacaktın 50-100 lira o da.
Demek ki senin ne atanmaya niyetin varmış ne de boşanmaya
Bence doğur çocuğunu devam et kervan yolda dizilir
Gerçekler acıdır. Siz bir 19.yüzyılda yaşayanlar kendinize gelin de varsın ben kötü olayım sorun değil. Kaldı ki dünya iyi bir yer değil zaten. Ben onca imkanımın içinde ikinci çocuğumu yapmıyorum neden ? İlk çocuğumu atandıktan sonra evliliğim oturduktan sonra yaptım neden ? Doğuramam diyor ama hap almaya parası yok nasıl kürtaj olacak açıklar mısınız?O kada kötüsün ki bir insan bu kadar kötü olabilir ancak. Senden iğreniyorum. Umarım hem cinsim d2ğilsindir. Birkaç yorum önce derdini anlatmış kadıncağız. İstanbul ankara muğla da 21. Yy yaşıyor olabilirsiniz ama çoğu yerde hala 19 yy kuralları işliyor. Durum vehemetinden vahsetmiş anlatmış durumunun zorluğunu sıkıntılarıno söylemiş. 10 gündür buradayım üye değildim. İhtiyacım olan bir konu hakkında yorumlarınızı okıyordum. Evet çok kötü insanlar var ama senin kadar kötüsünü okumadım. Kalbin kapkara taşlaşmış. Kötü kadın bile olsa hemcinsin o senin doğurmadığı bebek de onun. Sen çaba serfedersin Allah vermez ona vermiş ama doğuramam diyo. Bu da kimseyi bağlamaz.
Ayrıca batıda falan yaşamıyorum yaşadığım şehir doğunun en ücra ilçesi ve esim de kürdo olmasına rağmen gayet de modern fikirli. Demem o ki zihniyet sendedir yaşadığın şehirde değil. Coğrafya da kader falan değilO kada kötüsün ki bir insan bu kadar kötü olabilir ancak. Senden iğreniyorum. Umarım hem cinsim d2ğilsindir. Birkaç yorum önce derdini anlatmış kadıncağız. İstanbul ankara muğla da 21. Yy yaşıyor olabilirsiniz ama çoğu yerde hala 19 yy kuralları işliyor. Durum vehemetinden vahsetmiş anlatmış durumunun zorluğunu sıkıntılarıno söylemiş. 10 gündür buradayım üye değildim. İhtiyacım olan bir konu hakkında yorumlarınızı okıyordum. Evet çok kötü insanlar var ama senin kadar kötüsünü okumadım. Kalbin kapkara taşlaşmış. Kötü kadın bile olsa hemcinsin o senin doğurmadığı bebek de onun. Sen çaba serfedersin Allah vermez ona vermiş ama doğuramam diyo. Bu da kimseyi bağlamaz.
Ne olırsa olsun bu kadar sert eleştirmek ne hakkımız ne de haddimiz! Hayat onun... Zwten dile getiremese de anladığım o ki evde bişeler yaparak düşürsem de doktora öyle gitsemin peşinde bu kadıncağız.yani bildiğiniz bişe var mı diye sormaya çalışıyor bize. Çok üst perdeden yaklaşmayın konulara diorum burası dünya, benim 19.yy ma özenecek duruma gelmeyin inşallah...Gerçekler acıdır. Siz bir 19.yüzyılda yaşayanlar kendinize gelin de varsın ben kötü olayım sorun değil. Kaldı ki dünya iyi bir yer değil zaten. Ben onca imkanımın içinde ikinci çocuğumu yapmıyorum neden ? İlk çocuğumu atandıktan sonra evliliğim oturduktan sonra yaptım neden ? Doğuramam diyor ama hap almaya parası yok nasıl kürtaj olacak açıklar mısınız?
Ben sadece gerçekleri söylüyorum. O kadin bu parasızlıkla kürtaj falan olamaz. En azından içinde bulunduğu durumda en mantıklı seçenek doğurmak
Sizin gibi yorumcuların da direk son cümlesi beddua… insallah siz de konu sahibinin durumuna özenecek hale gelmeyinNe olırsa olsun bu kadar sert eleştirmek ne hakkımız ne de haddimiz! Hayat onun... Zwten dile getiremese de anladığım o ki evde bişeler yaparak düşürsem de doktora öyle gitsemin peşinde bu kadıncağız.yani bildiğiniz bişe var mı diye sormaya çalışıyor bize. Çok üst perdeden yaklaşmayın konulara diorum burası dünya, benim 19.yy ma özenecek duruma gelmeyin inşallah...
Üst perdeden yaklaşmıyorum sadece ben her zaman en kötüsünü düşünüyorum buna rağmen Allah yine de hayatımı çarptıysa bisey yapamam ama sizce konu sahibi gerçekten hayatında tedbirli biri mi ? İş buraya gelene kadar bin tane yapabileceği biseyler yok muydu ? Siz olsaydınız yapmaz mıydınız ? Kaldı ki üniversite mezunuNe olırsa olsun bu kadar sert eleştirmek ne hakkımız ne de haddimiz! Hayat onun... Zwten dile getiremese de anladığım o ki evde bişeler yaparak düşürsem de doktora öyle gitsemin peşinde bu kadıncağız.yani bildiğiniz bişe var mı diye sormaya çalışıyor bize. Çok üst perdeden yaklaşmayın konulara diorum burası dünya, benim 19.yy ma özenecek duruma gelmeyin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?