Berbat bir evlilik ve nişanlılık süreci geçirirken ,Merhaba arkadaş. 1 yıllık evliyim berbat bi evlilik ve nişanlilik geçirdim aile baskısı yüzünden buralara kadar geldi. Ama olmuyor daha fazla götüremiyorum. Kırılma noktam eşimin seni anneme babama bak diye aldım demesi. Lisan mezunuyum atanmak için çabalıyorum oda babasının dükkanın başında oturup sigara içiyor akşama kadar. Bu düşüncede bi insan atansam bile yollamiycak. Boşanmak istiyorum konuşması yapmaya hazirlanirken hamile olduğumu öğrendim.
Ailemin evine bu şekilde gidemem arkadaslarim başka sehirlerden kapilarini açıyor onlara gitmeye de cesaretim yok bu kaçmak olacak. Eşim ve ailesi bebeği ögrenirse beni asla birakmaz kiz çocuklarını 15 yaşında satan erkek çocuğa tapan bi aile evliliğimi sürdürsem eşim bana onun malıymışım gibi yaklaşıyor dayanamiyorum ne yapcam bilmiyorum
Çok aradınız mı bu adamı lisans mezunusunuz neden denginize bakmadiniz. Bugünde böyle yorulursunuzMerhaba arkadaş. 1 yıllık evliyim berbat bi evlilik ve nişanlilik geçirdim aile baskısı yüzünden buralara kadar geldi. Ama olmuyor daha fazla götüremiyorum. Kırılma noktam eşimin seni anneme babama bak diye aldım demesi. Lisan mezunuyum atanmak için çabalıyorum oda babasının dükkanın başında oturup sigara içiyor akşama kadar. Bu düşüncede bi insan atansam bile yollamiycak. Boşanmak istiyorum konuşması yapmaya hazirlanirken hamile olduğumu öğrendim.
Ailemin evine bu şekilde gidemem arkadaslarim başka sehirlerden kapilarini açıyor onlara gitmeye de cesaretim yok bu kaçmak olacak. Eşim ve ailesi bebeği ögrenirse beni asla birakmaz kiz çocuklarını 15 yaşında satan erkek çocuğa tapan bi aile evliliğimi sürdürsem eşim bana onun malıymışım gibi yaklaşıyor dayanamiyorum ne yapcam bilmiyorum
Evlenirken aileniz bunu bilmiyor muydu ,? Akraba evliliği mi ? 15 yaşında kız çocuk satan ne ya bu devirde hem de başlık parasi mi kaldı artık ?Merhaba arkadaş. 1 yıllık evliyim berbat bi evlilik ve nişanlilik geçirdim aile baskısı yüzünden buralara kadar geldi. Ama olmuyor daha fazla götüremiyorum. Kırılma noktam eşimin seni anneme babama bak diye aldım demesi. Lisan mezunuyum atanmak için çabalıyorum oda babasının dükkanın başında oturup sigara içiyor akşama kadar. Bu düşüncede bi insan atansam bile yollamiycak. Boşanmak istiyorum konuşması yapmaya hazirlanirken hamile olduğumu öğrendim.
Tabi böyle birşey mümkün değil! Merdiven altlarına yönlendirmeyin Allah korusunEvlilerde çocuk aldırmak için eş izni gerekiyor ama özel hastane veya kliniklerde bu şartı aramayan doktor vardır, araştırın mutlaka.
1 Aylık bile değil dahaKaç aylık hamilesiniz?
Öyle bir aile de çocuk mu büyüteceksiniz çabuk karar verin.
Ben burda uzun uzun yazmak istemedim bu kadar yargilayici yorumlar yapmasaydınız keşke eşim nişanliliğin ilk zamanlari çok iyiydi kibar ve düşünceliydi bu nedenle evliliği kabul ettim ilerleyen süreçte anlasamadik defalarca ayrılmak istedim babam kalp hastasi üzülüp kalbim sıkışıyor deyince her defasında geri adim atmak zorunda kaldım evlendikten sonra çıktım geldim 3 aylıkken babam dövmemis sövmemis deyip geri yolladı. eşim evliliğin 3.üncü günü başka odada kalmaya başladı bi birlikteligimiz olmuyordu bu yüzden korunmadim hem korunmak istesemde asla bana para vermez gidip ne ilac alabilirdim ne iğne yaptirabilirdim ben istemediğim halde olan bir birliktelik buAdamla nikahta tanışmamışsın, bal gibi nişanlıyken de belliymiş. Ne demeye evlendin? Böyle kötü giden süreçlerde cinselliği de nasıl yaşıyorsunuz aklım almıyor. Düzgün Korunmak da hak getire. Ailemin evine bu şekilde gidemem ne demek kocandan hamilesin ne var bunda? Allah akıl fikir versin ne diyim. Doğru aldığın 1 karar yok kendi kendine etmişsin
Tecavüze mi uğradınız yani?1 Aylık bile değil daha
Ben burda uzun uzun yazmak istemedim bu kadar yargilayici yorumlar yapmasaydınız keşke eşim nişanliliğin ilk zamanlari çok iyiydi kibar ve düşünceliydi bu nedenle evliliği kabul ettim ilerleyen süreçte anlasamadik defalarca ayrılmak istedim babam kalp hastasi üzülüp kalbim sıkışıyor deyince her defasında geri adim atmak zorunda kaldım evlendikten sonra çıktım geldim 3 aylıkken babam dövmemis sövmemis deyip geri yolladı. eşim evliliğin 3.üncü günü başka odada kalmaya başladı bi birlikteligimiz olmuyordu bu yüzden korunmadim hem korunmak istesemde asla bana para vermez gidip ne ilac alabilirdim ne iğne yaptirabilirdim ben istemediğim halde olan bir birliktelik bu
Canım bence hamile olduğunu sakla kaç kurtar kendini , böyle zihniyetlere boyun eğme . Ama eşin öğrenirde kendine çeki düzen verir mi buda önemliMerhaba arkadaş. 1 yıllık evliyim berbat bi evlilik ve nişanlilik geçirdim aile baskısı yüzünden buralara kadar geldi. Ama olmuyor daha fazla götüremiyorum. Kırılma noktam eşimin seni anneme babama bak diye aldım demesi. Lisan mezunuyum atanmak için çabalıyorum oda babasının dükkanın başında oturup sigara içiyor akşama kadar. Bu düşüncede bi insan atansam bile yollamiycak. Boşanmak istiyorum konuşması yapmaya hazirlanirken hamile olduğumu öğrendim.
Merdiven altı değil. Bazı doktorlar kliniklerinde, muayenehanelerinde yapıyormuş. Ondan bahsediyor.Tabi böyle birşey mümkün değil! Merdiven altlarına yönlendirmeyin Allah korusun
15 yasında kız cocukkarını satan aile oldugunu hadi basından bilmiyordun? Evliyken öğrendin. Miden nasıl kaldırdıda sevistin? Böyle bi adamdan cocuk doğursanız hayatınız rezil olacak. Sizin cocugunuzu da istismar edecekler belki… gidip aldırın desem günaha tesvik edeceğim, aldırmayın desem sizinde hayatınız kayacak…Merhaba arkadaş. 1 yıllık evliyim berbat bi evlilik ve nişanlilik geçirdim aile baskısı yüzünden buralara kadar geldi. Ama olmuyor daha fazla götüremiyorum. Kırılma noktam eşimin seni anneme babama bak diye aldım demesi. Lisan mezunuyum atanmak için çabalıyorum oda babasının dükkanın başında oturup sigara içiyor akşama kadar. Bu düşüncede bi insan atansam bile yollamiycak. Boşanmak istiyorum konuşması yapmaya hazirlanirken hamile olduğumu öğrendim.
Tabi böyle birşey mümkün değil! Merdiven altlarına yönlendirmeyin Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?