• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma kararı aldim hamile olduğumu öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaş. 1 yıllık evliyim berbat bi evlilik ve nişanlilik geçirdim aile baskısı yüzünden buralara kadar geldi. Ama olmuyor daha fazla götüremiyorum. Kırılma noktam eşimin seni anneme babama bak diye aldım demesi. Lisan mezunuyum atanmak için çabalıyorum oda babasının dükkanın başında oturup sigara içiyor akşama kadar. Bu düşüncede bi insan atansam bile yollamiycak. Boşanmak istiyorum konuşması yapmaya hazirlanirken hamile olduğumu öğrendim.
Ailemin evine bu şekilde gidemem arkadaslarim başka sehirlerden kapilarini açıyor onlara gitmeye de cesaretim yok bu kaçmak olacak. Eşim ve ailesi bebeği ögrenirse beni asla birakmaz kiz çocuklarını 15 yaşında satan erkek çocuğa tapan bi aile evliliğimi sürdürsem eşim bana onun malıymışım gibi yaklaşıyor dayanamiyorum ne yapcam bilmiyorum
Berbat bir evlilik ve nişanlılık süreci geçirirken ,
Anneme babama bak diye aldım derken ,
Akşama kadar çalışmaz ve dükkanda sigara içerken
Hala daha bu adamla nasıl sevişebildiniz ?

Ben böyle konuları cidden anlamıyorum.
Ee madem bir ay öncesinde bu kadar yakınlaşmanız olmuş
Devam edin evliliğinize bundan sonra da

Evlilerde çocuk aldırmak için eş izni gerekiyor ama özel hastane veya kliniklerde bu şartı aramayan doktor vardır, araştırın mutlaka.

Merhaba arkadaş. 1 yıllık evliyim berbat bi evlilik ve nişanlilik geçirdim aile baskısı yüzünden buralara kadar geldi. Ama olmuyor daha fazla götüremiyorum. Kırılma noktam eşimin seni anneme babama bak diye aldım demesi. Lisan mezunuyum atanmak için çabalıyorum oda babasının dükkanın başında oturup sigara içiyor akşama kadar. Bu düşüncede bi insan atansam bile yollamiycak. Boşanmak istiyorum konuşması yapmaya hazirlanirken hamile olduğumu öğrendim.
Ailemin evine bu şekilde gidemem arkadaslarim başka sehirlerden kapilarini açıyor onlara gitmeye de cesaretim yok bu kaçmak olacak. Eşim ve ailesi bebeği ögrenirse beni asla birakmaz kiz çocuklarını 15 yaşında satan erkek çocuğa tapan bi aile evliliğimi sürdürsem eşim bana onun malıymışım gibi yaklaşıyor dayanamiyorum ne yapcam bilmiyorum
Çok aradınız mı bu adamı lisans mezunusunuz neden denginize bakmadiniz. Bugünde böyle yorulursunuz

Keşke korunsaydınız.Hamile oldugunuzu söylemeyin öyle bir baba haketmiyor zaten ögrenmeyi doguracaksanız dogurun bebek her türlü sizin zaten

Evlenirken aileniz bunu bilmiyor muydu ,? Akraba evliliği mi ? 15 yaşında kız çocuk satan ne ya bu devirde hem de başlık parasi mi kaldı artık ?

Bebek olmadan adamın bu halini biliyordunuz tedbirinizi neden almadınız. Şimdi yaptığınız şeyin sorumluluğunu almalı ve adamdan ayrılmalısiniz.

Bu kadar berbat bir evliliğim yoktu benim bile! Ama keşke hamileyken boşandaydım zaman kaybı oldu ben de bebeğim 11 aylıkken boşandım.
Neyse hamile olduğunu söylemeden boşan kurtul. Sonradan söylersin. Çünkü 15 yaşındaki çocupu satacak kadar alçakların hiçbir şeyi öğrenmesine gerek yok.

Kaç aylık hamilesiniz?
Öyle bir aile de çocuk mu büyüteceksiniz çabuk karar verin. :KK43:
1 Aylık bile değil daha
Adamla nikahta tanışmamışsın, bal gibi nişanlıyken de belliymiş. Ne demeye evlendin? Böyle kötü giden süreçlerde cinselliği de nasıl yaşıyorsunuz aklım almıyor. Düzgün Korunmak da hak getire. Ailemin evine bu şekilde gidemem ne demek kocandan hamilesin ne var bunda? Allah akıl fikir versin ne diyim. Doğru aldığın 1 karar yok kendi kendine etmişsin
Ben burda uzun uzun yazmak istemedim bu kadar yargilayici yorumlar yapmasaydınız keşke eşim nişanliliğin ilk zamanlari çok iyiydi kibar ve düşünceliydi bu nedenle evliliği kabul ettim ilerleyen süreçte anlasamadik defalarca ayrılmak istedim babam kalp hastasi üzülüp kalbim sıkışıyor deyince her defasında geri adim atmak zorunda kaldım evlendikten sonra çıktım geldim 3 aylıkken babam dövmemis sövmemis deyip geri yolladı. eşim evliliğin 3.üncü günü başka odada kalmaya başladı bi birlikteligimiz olmuyordu bu yüzden korunmadim hem korunmak istesemde asla bana para vermez gidip ne ilac alabilirdim ne iğne yaptirabilirdim ben istemediğim halde olan bir birliktelik bu

1 Aylık bile değil daha

Ben burda uzun uzun yazmak istemedim bu kadar yargilayici yorumlar yapmasaydınız keşke eşim nişanliliğin ilk zamanlari çok iyiydi kibar ve düşünceliydi bu nedenle evliliği kabul ettim ilerleyen süreçte anlasamadik defalarca ayrılmak istedim babam kalp hastasi üzülüp kalbim sıkışıyor deyince her defasında geri adim atmak zorunda kaldım evlendikten sonra çıktım geldim 3 aylıkken babam dövmemis sövmemis deyip geri yolladı. eşim evliliğin 3.üncü günü başka odada kalmaya başladı bi birlikteligimiz olmuyordu bu yüzden korunmadim hem korunmak istesemde asla bana para vermez gidip ne ilac alabilirdim ne iğne yaptirabilirdim ben istemediğim halde olan bir birliktelik bu
Tecavüze mi uğradınız yani?

Canım bence hamile olduğunu sakla kaç kurtar kendini , böyle zihniyetlere boyun eğme . Ama eşin öğrenirde kendine çeki düzen verir mi buda önemli

Boşanmakta kararlıysanız hamile olduğunuzu asla söylemeden boşanın.

Yani bir dua ya da temenni gibi düşünmeyin ama bebek çok küçükmüş dünyaya gelecek mi belli değil.

Lisans mezunu ve atamaya uğraşıyorsanız atanan kadar kendinizi geçindirecek başka bir işte de çalışabilirsiniz.

Ben olsam boşanır güvenilir bir dostumun yanına gider çalışmaya başlardım. Sizin ailede de iş yok. Bebeği duyunca direk postalarlar sizi. Boşanınca tekrar aynı adamla evlendirilmeniz belki daha zor olur.

O kadar klişe bir konu ki insanlar artık yorum bile yapmıyor. Merdiven altı bir yer bile kürtaj için dünyanın parasını ister kesin. Bileziğin falan varsa duruyorsa bozdur birini kürtaj ol. Ama yakın zamanda sevisecek kadar sevmişsin demek ki adamı
Ayrıca mesela yakın zamanda bir KPSS var bir senedir çalıştın mı ? Sanki kazandın da önündeki tek engel kocan.
Önce bir kazan sonra herkese ve gerekirse ailene resti çekmek kolay olur.
Bir korunma hapı ne kadar olabilir ki saçma sapan konuşmayın ayrıca korunma dediğin zaten evlenmeden yani ilk geceden önce başlaması gereken bir şey yani parayı babandan alacaktın 50-100 lira o da.
Demek ki senin ne atanmaya niyetin varmış ne de boşanmaya
Bence doğur çocuğunu devam et kervan yolda dizilir

seni su an net anlıyorum.. tek başına büyütmen o adama baba demesinden daha hayırlı

15 yasında kız cocukkarını satan aile oldugunu hadi basından bilmiyordun? Evliyken öğrendin. Miden nasıl kaldırdıda sevistin? Böyle bi adamdan cocuk doğursanız hayatınız rezil olacak. Sizin cocugunuzu da istismar edecekler belki… gidip aldırın desem günaha tesvik edeceğim, aldırmayın desem sizinde hayatınız kayacak…
Ama burada duygusal düsünmğs kadınların yaşadıkları ortada söyle bi dıs göz olarak bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back