- 25 Aralık 2020
- 5.267
- 19.320
- 198
- 41
merdiven altı dediği eskiden bazı ebe kadınlar filan evlerinde yapıyordu böyle işlemleri onu kast ediyor herhaldeDoktor doktordur. Merdiven altı muayenehane mi olur. Bazı özel muayenehanelerde bu işler yapılıyor paraya bakar. Ebeye yaptır dememiş ki.
şu zamanda kimse öyle bir yere gitmez...varsa bile burada konu açabilen kimsenin öyle bir yere gidebileceğini sanmıyorum
özel hastanelerden bile kürtaj değil de kist vs. yazarak işlem yapanlar var, birz cevval olan arar bulur (devlet onu geçtim üniversite hastanesinde bile ne işlemleri ne adlarla yapanlar var)
da. da'sı, bu kızın(doğruysa) doğum kontrol hapı alacak parası yokmuş özelde işleme nasıl para bulacak bir de o var
sevgili konu sahibi
babamın kalbi sıkıştı diye insan ayrılmaktan/boşanmaktan vazgeçerse daha neler olur neler
etmeyin eylemeyin hepimizin anası babası var. boşanan her kadının da (hemen hemen) bir kök ailesi var. çöpsüz üzüm nadiren bulunur.
o kadar basit bahaneler ki bunlar.
ben babamla ne çatışmalar ne mevzular yaşadım. öyle her şeye kalp krizi mide beyin kanaması geçirecek olsa babam o kadar çocukla şimdiye 58 kere öldydü -allah gecinden versin.
şimdi daha net mi olsak?
lisans mezunusun ama hayatında hiç çalıştn mı?
eşin seninle anama babama bakar diye evlenmiş
e sen de herif bana bakar diye evlenmişsin
şimdi beni linç edeceksiniz de bana bakar diye evlendiğiniz adamın size bakma ihtimali epeyce bir düşük...evet var öyle adamlar, bakar. ama azlar. üzgünüm ki öyle. bu bir kumar....
bu 15 yaşında kızlarını başlıkla filan veren aileye sevgiliyken nişanlıyken uyanamadın...gerçekten mi? yoksa görmek mi istemedin? baban nişanlıyken ayrılmana izin vermedi, bebek yokken boşatmadı sen de itaat ettin ve şimdi hamile halde boşancaksın hee tamam mı diyecek?
boşansan arkadaş evlerine mesela ne kadar sığabilirsin? insanlar baba evine sığamıyor da çünkü...
tüm bunları netleştirelim de sonra ancak mantıklı bir şey söyleyebiliriz.