- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.203
- 448
- Konu Sahibi Orkideeeee
-
Bizde yardimci olmaya çalışıyoruzCare ariyorum arkadasim buraya da fikir almk ne yapabilirim onu sormak icin yazdimmm...
Bunlara ve dahasina ragmen hala bana sabret diyen ailem etrafimdaki insanlar beni olduruyorlar..bir tane turk var tanidigim bana diyorki ne derse yap sus o erkek soyle boyle ..
Benim yazdiklarimi yanlis anlamissiniz burda boaanmis kadinlara kotu bakmiuotlar benim tr de kaldigim sehirde bakiyorlar..O nasıl bir ülke yahu, hem İngilizce konuşuluyor hem boşanmış kadınlara kotu gözle bakılacak kadar yobazlar. Hindistan falan mi orası?
Gerçi durumunuz zor. Çok zor. Türkiyeye gelseniz zaten calissaniz da tek başınıza ayakta kalamazsiniz. Çünkü ev kirası çocuk masrafı falan tek başına zor. Kaldigniz ülkede bütün is yeri sahipleri esinizden mi emir alıyor anlamadım ki, bir yer olmazsa başka bir yer olur. Minnet etmeyin kimseye. Türkiyede kolaylıkla temizlikçilik çaycılık garsonluk minvali isler bulunuyor, oralarda da zor olacağını sanmam. Allah yardimciniz olsun. Ama biraz da sizde hata var boyle bir insana ikinci şans vermeyecektiniz.
Valla arkadasim kimine gore atmosyon kimine gore yaln ..Gercekten sabahtan beri konuyu takip ediyorum ayni seyleri yazip duruyor. Ogrenilmis caresizlik evet kesinlikle bu kelime durumu ozetliyor. Yani ben hala gercek mi fake mi cikarabilmis degilim. Burasi avrupa gibi degil diyor sonra avrupada yasiyorum diyor. Cocugunu babasi elinden alacak hesap kitap yapmasi care aramasi gerekirken bu forumda yazisiyor.
Konu sahibi ulke ismi vermeden millet senin ulkeni telepatik güçleriyle mi tahmin edecek? Hala su bu gorur okur derdindesiniz. Ortada kalacaksınız sap gibi Allah askina bu nasil bir piskinliktir ya? Yasadiginiz avrupa ulkesi hic mi acmadi gozlerinizi? Burda detay vermezseniz kimse size yardim edemez. Kimsenin oyle bir gucu yok. Hayir diyorum netten aratirsaniz bile bulursunuz numaralar onlari arasaniz dersinizi anlatsaniz bile sizi yonlendirirler. Oyle yapamam, boyle gidemem pardon da ne yapilmasini bekliyorsunuz. Yok oyle armut pis agzima dus. Haril haril care aramak yerine burda piskin piskin fikir soruyorsunuz. Normal insan olayi degil bu. O yuzden kusura bakmayin inanmıyorum size.
Hala inatla polisi aramiyorsunuz. Tabletle vurdu belki kirildi eee polise nasil gidemiyorsunuz? Yok yanima geldi yanasti yok cenmi sıktı atmasyon valla.
Galler İskoçya yada Lüksemburg bence küçük ülke dedi Avrupa degıl dedi bunlar avrupad a ama farklılar ama büyük ihtimal İskoçya yada GallerGercekten sabahtan beri konuyu takip ediyorum ayni seyleri yazip duruyor. Ogrenilmis caresizlik evet kesinlikle bu kelime durumu ozetliyor. Yani ben hala gercek mi fake mi cikarabilmis degilim. Burasi avrupa gibi degil diyor sonra avrupada yasiyorum diyor. Cocugunu babasi elinden alacak hesap kitap yapmasi care aramasi gerekirken bu forumda yazisiyor.
Konu sahibi ulke ismi vermeden millet senin ulkeni telepatik güçleriyle mi tahmin edecek? Hala su bu gorur okur derdindesiniz. Ortada kalacaksınız sap gibi Allah askina bu nasil bir piskinliktir ya? Yasadiginiz avrupa ulkesi hic mi acmadi gozlerinizi? Burda detay vermezseniz kimse size yardim edemez. Kimsenin oyle bir gucu yok. Hayir diyorum netten aratirsaniz bile bulursunuz numaralar onlari arasaniz dersinizi anlatsaniz bile sizi yonlendirirler. Oyle yapamam, boyle gidemem pardon da ne yapilmasini bekliyorsunuz. Yok oyle armut pis agzima dus. Haril haril care aramak yerine burda piskin piskin fikir soruyorsunuz. Normal insan olayi degil bu. O yuzden kusura bakmayin inanmıyorum size.
Hala inatla polisi aramiyorsunuz. Tabletle vurdu belki kirildi eee polise nasil gidemiyorsunuz? Yok yanima geldi yanasti yok cenmi sıktı atmasyon valla.
Ya arkadaslar inanin cok soylemek isterim yasadigim yeri ama.Galler İskoçya yada Lüksemburg bence küçük ülke dedi Avrupa degıl dedi bunlar avrupad a ama farklılar ama büyük ihtimal İskoçya yada Galler
O turk arkadasim degisir sabret bilmem ne diyor..Sozce bu hakaretlerin olmasini kim istemis ? Bu adam 30 undan sonra nadil degisecek hangi mantik bunu kabul eder
Ulkeyi soylemeyeBurdaki insanların iyi niyetini sömürmekten keyif alan ne çok insan var. Yaşadığın ülkeyi belirtmeden neyin yardımını bekliyorsun. Sırayla kocanın boyu devrilsin demekten başka yapılacak bir şey olmuyor ki o zaman. Ha tabi hikayede tuhaflıklar da dizboyu. Nedense hep yorum yapan türkler var etrafında. Türkiyede sanki tek şehir var dönecek ya da.
Öncelikle emin olun her gün şiddet olan bir evde şiddeti önce komşularımız şikayet eder, özellikle anadili ingilizce olan ülkeleri düşününce (Hindistanda yapamıyorsanız tabi). Boşanacak bir kadına çocuk parası verilir, sığınma sağlanır. İş yardımı dahi yapılır. İngiltere'de, amerikada falan çalışan herkese oturma izni verilmiyor. Bunca zaman turist vizesi ile mi yaşadınız?
Bir insan buraya neden yazar, bir ihtimal prosedürü bile vardır diye. Ya da bir ihtimal o ülke ve şehirde iş sağlayabilecek olan var mı diye...
Peki sizin amacınız gerçekten bunlarsa nasıl yardımcı olacağız?
Bende korkuyorum iste ..Burdaki insanların iyi niyetini sömürmekten keyif alan ne çok insan var. Yaşadığın ülkeyi belirtmeden neyin yardımını bekliyorsun. Sırayla kocanın boyu devrilsin demekten başka yapılacak bir şey olmuyor ki o zaman. Ha tabi hikayede tuhaflıklar da dizboyu. Nedense hep yorum yapan türkler var etrafında. Türkiyede sanki tek şehir var dönecek ya da.
Öncelikle emin olun her gün şiddet olan bir evde şiddeti önce komşularımız şikayet eder, özellikle anadili ingilizce olan ülkeleri düşününce (Hindistanda yapamıyorsanız tabi). Boşanacak bir kadına çocuk parası verilir, sığınma sağlanır. İş yardımı dahi yapılır. İngiltere'de, amerikada falan çalışan herkese oturma izni verilmiyor. Bunca zaman turist vizesi ile mi yaşadınız?
Bir insan buraya neden yazar, bir ihtimal prosedürü bile vardır diye. Ya da bir ihtimal o ülke ve şehirde iş sağlayabilecek olan var mı diye...
Peki sizin amacınız gerçekten bunlarsa nasıl yardımcı olacağız?
Konuyu kapama sakın elbet içini rahatlatan yardım eden birileri cıkar yardım olmasa bile yol gosteririz sende anlatır rahatlarsınUlkeyi soylemeye
Bende korkuyorum iste ..
Ya bu mesajlari sadece uyeler okumuyor ki..
Belkide binlerce insan tacirligi yapan adamlar okuyor ..
Iyide ya beni bulurlarsa..
Korkuyorum iste soylemeye..
Simdi teknoloji ilerledi insanlar herseyi tek bir isimden buluyorlar ..
Bu yuzden korkuyorum iste..
En iyisi ben bu koniyu kapatmam olacak..
Kimsenin bana boyle faydasi olmayacaksa konununda devam etmwsinin anlami olmayacak..
Ben birazda akil destek istedim..
Hani nasil para kazanirim vizeler nasil..
Asya ulkesindeyim ..
Tek soylecem bu ...
Ailem mesela gecen abim aramis ..Konuyu kapama sakın elbet içini rahatlatan yardım eden birileri cıkar yardım olmasa bile yol gosteririz sende anlatır rahatlarsın
Bu adamın ailesi nerde ordaysa onlardan yardım alsan ? Ailen bi tuhaf nasıl sana değil de ona inanıyolar ? Oyleyse kosullarını zorla orda kalmaya bak herşeyin yolu iş para düzenli bir iş bulursan kaderin değişebilirAilem mesela gecen abim aramis ..
O adamla konusmus sorun ney bilmem ne diye??
O bana hakaret ediyodu aileme falan onlari soylemis abim ..
Oda ben onu demek istemdim x carpitiyo demis benden icin adam resmen iki yuzluluk oynuyo..
Simdi abimde kalmis diyomus ki ikisini yuzlesturecem hangisi suclu ben mi yoksa o adammi ??
Benim ailem bu jadr cahil anlayissiz iste ..
Adam yuUme tukuruyo defol git diyo..
Onlar hala sorun ne suc kimde diyorlar..
Ben iste bu yuzden tr ye gitmek istemiyorhm..
Gerekirse rabbim canimi burda alsin..ama ben tr ye gitmeyim..
Annem ben tr de kalirken senin yuzunden olecem hasta ediyosun beni falan filan..
Ben bosandim diye kadin hasta oluyor..
Gerekirse oluuum annemin umrunda degil..
Hala bana cekeceksin o cileyi diyo..
Iste bu yuzden geri dondum eski ese duzelmistir diye..
Anneme kirginim bu yuzden tr ye gitmk istemiyorum..
Keske burda bir bulabilsem..
Anlamiyorlar..
Ben siddet gordugumde bile bosanmama karsi ciktilar..
Tr de huzurum olmayacak cunki hergun carsiya ciksan bir tanidik bir kucumseyen goz..
Tahammul edemiyorum burda kalirsam en azindan kafam rahat olacak..
Ailem anlamiyor beni..
Ne getirse ye getirmezsse sus otur bisey soyleme ne derse desin diyorlar..
Iki aydir eve bir elektrikli suprge aldiramadim.
Parasina kiyipta almiyor neymis gerek yokmus..
Normal el supurgesiyle supuruyom aileme anlattigimda almiyorsa onla supur bisey deme diyor..
Ya bu adam fakir degilki niye beni imkan varken darlim icinde rezil sefil gibi yasatsin ki??
Markete gideriz bir tl lik cikolata alirim onu biraktirir.
Ne bir kirus harclik verir ne de bir gram saygi s3vgi..
Ailem hala sus ne derse he de diyor..
Benim akil sagligim bozuldu..
Dun yavrumla yatiyordu odaya giridm oglum bagiriryor cik disari git diye..
Babasi doldururyor oyuncak alip gozunu boyuyor oda haliyle benden soguyor..
Bunlara tahammulum kalmadi..
Kizdiginda cocugim esek mal kopek diyor babasi azini acipta o senin annen deme demiyor..
Aksine senin annen degil o kopek hayvan ..
Daha neler demiyor..
Ama benim ailem ba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?