Boşanma ,iş sikintisi,Hayatta kalma mücadelesi

Care ariyorum arkadasim buraya da fikir almk ne yapabilirim onu sormak icin yazdimmm...
Bizde yardimci olmaya çalışıyoruz
Müsade edersen
Sana adını soyadını ver diyen yok
Hangi ülkede yaşıyorsun onu soruyor herkes
Merak Etme ülkenin adını söylediğinde fotoğrafin ekranda belirmiyor!

Bunlara ve dahasina ragmen hala bana sabret diyen ailem etrafimdaki insanlar beni olduruyorlar..bir tane turk var tanidigim bana diyorki ne derse yap sus o erkek soyle boyle ..

Boyle iğrenç zihniyetli insanlardan kurtularak başla

O nasıl bir ülke yahu, hem İngilizce konuşuluyor hem boşanmış kadınlara kotu gözle bakılacak kadar yobazlar. Hindistan falan mi orası?

Gerçi durumunuz zor. Çok zor. Türkiyeye gelseniz zaten calissaniz da tek başınıza ayakta kalamazsiniz. Çünkü ev kirası çocuk masrafı falan tek başına zor. Kaldigniz ülkede bütün is yeri sahipleri esinizden mi emir alıyor anlamadım ki, bir yer olmazsa başka bir yer olur. Minnet etmeyin kimseye. Türkiyede kolaylıkla temizlikçilik çaycılık garsonluk minvali isler bulunuyor, oralarda da zor olacağını sanmam. Allah yardimciniz olsun. Ama biraz da sizde hata var boyle bir insana ikinci şans vermeyecektiniz.

Benim yazdiklarimi yanlis anlamissiniz burda boaanmis kadinlara kotu bakmiuotlar benim tr de kaldigim sehirde bakiyorlar..
Yoksa burda gitsem ..
Yrdim ederler daha once polise gitmistim rapor almk icin..
Ama bu ulkede birinin dosyasi acilmissa 6 ay kapanmiyormus..
Mahkeme devam ediyor..

Valla arkadasim kimine gore atmosyon kimine gore yaln ..
Ama ben ve anlattiklarim gerck inanmasi size kalmis..
Ben fevri acele karar vermk istemiyorum once etrafimi ogreneyim ona gore yokumu cizecem iste..

Galler İskoçya yada Lüksemburg bence küçük ülke dedi Avrupa degıl dedi bunlar avrupad a ama farklılar ama büyük ihtimal İskoçya yada Galler

Sozce bu hakaretlerin olmasini kim istemis ? Bu adam 30 undan sonra nadil degisecek hangi mantik bunu kabul eder

Galler İskoçya yada Lüksemburg bence küçük ülke dedi Avrupa degıl dedi bunlar avrupad a ama farklılar ama büyük ihtimal İskoçya yada Galler
Ya arkadaslar inanin cok soylemek isterim yasadigim yeri ama.
Desifre olmaktan o kadr cok korkuyorum ki..
Yasadigim ulkeyi soylemem esittir. Adimi soylemem demek..
Bu yuzden yoksa niye soylemiyim ben..

Burdaki insanların iyi niyetini sömürmekten keyif alan ne çok insan var. Yaşadığın ülkeyi belirtmeden neyin yardımını bekliyorsun. Sırayla kocanın boyu devrilsin demekten başka yapılacak bir şey olmuyor ki o zaman. Ha tabi hikayede tuhaflıklar da dizboyu. Nedense hep yorum yapan türkler var etrafında. Türkiyede sanki tek şehir var dönecek ya da.

Öncelikle emin olun her gün şiddet olan bir evde şiddeti önce komşularımız şikayet eder, özellikle anadili ingilizce olan ülkeleri düşününce (Hindistanda yapamıyorsanız tabi). Boşanacak bir kadına çocuk parası verilir, sığınma sağlanır. İş yardımı dahi yapılır. İngiltere'de, amerikada falan çalışan herkese oturma izni verilmiyor. Bunca zaman turist vizesi ile mi yaşadınız?

Bir insan buraya neden yazar, bir ihtimal prosedürü bile vardır diye. Ya da bir ihtimal o ülke ve şehirde iş sağlayabilecek olan var mı diye...

Peki sizin amacınız gerçekten bunlarsa nasıl yardımcı olacağız?

Ulkeyi soylemeye
Bende korkuyorum iste ..
Ya bu mesajlari sadece uyeler okumuyor ki..
Belkide binlerce insan tacirligi yapan adamlar okuyor ..
Iyide ya beni bulurlarsa..
Korkuyorum iste soylemeye..
Simdi teknoloji ilerledi insanlar herseyi tek bir isimden buluyorlar ..
Bu yuzden korkuyorum iste..
En iyisi ben bu koniyu kapatmam olacak..
Kimsenin bana boyle faydasi olmayacaksa konununda devam etmwsinin anlami olmayacak..
Ben birazda akil destek istedim..
Hani nasil para kazanirim vizeler nasil..
Asya ulkesindeyim ..
Tek soylecem bu ...

O zaman şöyle söyleyeyim. Başarmak isteyen başarırır. Kadınlar her şeyi halleder. İş ilanı vs vs, google translate diye bir şey var ilanları çevirip oku. Yine translate ile derdini anlatan metin yaz. Emniyete durumu anlat. Kadın sığınma hakkında, bilgi iste. Konsolosluk sana çevirmen yardımı yapmak zorunda. Git derdini onlara anlat. Mutlaka çıkış yolu vardır. Burda sınır sizsiniz. Genelde kadınlar yaşamak istedikleri hayata çocuklarını bahane ederler. Korktukları için sürdürdükleri yaşamına çocuğum için derler. Öyle bir dunya yok. İsteyen başarır. Ahlaklı namuslu birine de asla bir şey olmaz 3 ay 5 ay zor olur sonra düzen oturur.

İnsan içini dökmek içinde yazar herşeye tepkiyle yaklaşmak niye kadın deşifre olacanı düşünüyo turkler az burda diyo.
Siz daha halen hangi ülke ? Özel msj atıp sorun madem adı ustunde derdim var dert paylaşma yeri burası yargı masası değil

Konuyu kapama sakın elbet içini rahatlatan yardım eden birileri cıkar yardım olmasa bile yol gosteririz sende anlatır rahatlarsın

Konuyu kapama sakın elbet içini rahatlatan yardım eden birileri cıkar yardım olmasa bile yol gosteririz sende anlatır rahatlarsın
Ailem mesela gecen abim aramis ..
O adamla konusmus sorun ney bilmem ne diye??
O bana hakaret ediyodu aileme falan onlari soylemis abim ..
Oda ben onu demek istemdim x carpitiyo demis benden icin adam resmen iki yuzluluk oynuyo..
Simdi abimde kalmis diyomus ki ikisini yuzlesturecem hangisi suclu ben mi yoksa o adammi ??
Benim ailem bu jadr cahil anlayissiz iste ..
Adam yuUme tukuruyo defol git diyo..
Onlar hala sorun ne suc kimde diyorlar..
Ben iste bu yuzden tr ye gitmek istemiyorhm..
Gerekirse rabbim canimi burda alsin..ama ben tr ye gitmeyim..
Annem ben tr de kalirken senin yuzunden olecem hasta ediyosun beni falan filan..
Ben bosandim diye kadin hasta oluyor..
Gerekirse oluuum annemin umrunda degil..
Hala bana cekeceksin o cileyi diyo..
Iste bu yuzden geri dondum eski ese duzelmistir diye..
Anneme kirginim bu yuzden tr ye gitmk istemiyorum..
Keske burda bir bulabilsem..

Bu adamın ailesi nerde ordaysa onlardan yardım alsan ? Ailen bi tuhaf nasıl sana değil de ona inanıyolar ? Oyleyse kosullarını zorla orda kalmaya bak herşeyin yolu iş para düzenli bir iş bulursan kaderin değişebilir

yada adama biraz dişini sık meslek kursu varsa kısa süreli ona git elinde geçerli mesleğin olursa onla iş bulursun

Bana kalırsa sen Türkiye'ye don ve başka bir şehre yerleş. Orada çalışmaya nadla. Dilini bile doğru dürüst bilmediğin bi yerde ne kadar ayakta kalacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…