- 15 Nisan 2017
- 13.290
- 15.687
-
- Konu Sahibi babibesbaby
Konu sahibi değil de yorumcu gibi bilgi veriyorsunuz.Ne diye konu açtınız ki ?Ya siz üfürükçü falan mısınız biri der düşüncem kesin doğru, diğeri der erkek kesin, öteki sen küçük otelde kalamazsın ben kalmadıysam sende kalamazsınbiri de nafaka alamazsın diyor aynen bebeğim sen uzun yıllardır evlisin nafakada alabilirsin ama buna rağmen boşamıyorsun kocayı gelmiş burada gizli gizli takılıyorsun o yüzden. Objektif yorum öyle olmaz. Yorumla eleştiriyi birbirine karıştırmışsınız siz. Tecrübesi olanlardan yardım istedim ağzı olan konuşsun demedim. Sadece olumsuz yorumlar… olumsuz bakış açıları… aralarında iyiyi güzeli resmen cımbızla çekip aldım gelmişsiniz burada nerde kötü var diye büyüteçle bakıyorsunuz asıl benim sizle ne sorunum olabilir bu başlığı ben açtım gidip te kimsenin sayfasına yorum yardırmadım saçma sapan ay bir de acımış vah vahh sen acınacak haldesin asıl ona acıyorsan
Niye üstüme alınayım ki muhatabım belliEvet kocalarımız arada girip senin gibi dişli hatunları görüp kadın beee kadın bu işte falan diye iç çekip çıkıyor hesaptan
Evet böyle örnekler duydum teşekkür ederim bilgilendirme içinBuradan bir arkadaş kendisi o zamanlar çalışmıyor olmasına ve çocuğu olmasına rağmen kendine nafaka verilmedi, çocuğuna sadece 200 TL verildi,şu an 800 oldu itirazlarla, artış talebini de reddetmiş hakim,standart kalacak yani.Tazminat da vermedi hakim.
Hakimin iki dudağı arasında yani,ne desek boş.
Benim çocuğum 2000 alırken istinaf bunu 800 lere düşürdü,tazminat 30 bin
O kadar kişi yazdı kayda değer sadece 2 kişi tecrübeli bu konuda. Böyle bi amacım olsa onların yaptığını yapar sayfalarına girer saçma sapan yorumlar yapardımKonu sahibi değil de yorumcu gibi bilgi veriyorsunuz.Ne diye konu açtınız ki ?
İnsanlara bilgilerini sorgulatmaya mi geldiniz
Çocuk yok psikolojik ve duygusal şiddet uygulayarak benim yeni kararlar almama hep engel oldu kendisine duygusal anlamda bağımlı hale getirmeye çalıştı. Teşekkür ederimUmarım çocuk yoktur. Tazminat hakkında bilgim yok, şiddet falan var mıydı? Varsa darp raporu da alabilirsiniz. Yeni hayatınızda başarılar diliyorum, tez zamanda kurtulmanızı dilerim
Aaa bu yorumu yeni gördüm o dönem ben huda beauty concealer kullanıyordum coconat flakes al bu da sana kıyağım olsun o zamanlar 700 liraydı şaka mı bu yorumYani bir bana anormal gelmedi dimi? 181 liraya orta halli kapatıcı almışım 2022’de, 3 günlük otel tatili yapılır mıydı lüks(!) otelde, bilemedimEki Görüntüle 3508955
Ya reklam sandım bakmadım bile kınamıycam. Ocak şubat martta kaldım 300 e artık sen düşünYani bir bana anormal gelmedi dimi? 181 liraya orta halli kapatıcı almışım 2022’de, 3 günlük otel tatili yapılır mıydı lüks(!) otelde, bilemedimEki Görüntüle 3508955
Aaa bu yorumu yeni gördüm o dönem ben huda beauty concealer kullanıyordum coconat flakes al bu da sana kıyağım olsun o zamanlar 700 liraydı şaka mı bu yorumen dandik malzemelere tek sahip olduğum şey gibi davrandığım zamanlarım da oldu parayı nereye harcayacağımı şaşırdığımda oldu yani o yapmayın bunu kendinize
İngiliz kraliyet ailesindendin dimi senKız sen şuan benimle ya da herhangi biriyle para yarıştırabilecek durumda mısın sence açtığın şu konuda?
Allah akıl fikir versinSen su babasi kocasini bicaklayan uye misin?
İngiliz kraliyet ailesindendin dimi sen