- Konu Sahibi greenlilac
Bu forumda okuduğum beni en beklenmedik yerden vuran, üzen şeylerden biri oldu hem yaşadığınız hem kendinizi anlatışınız.Eşimin yaptığı şeyi anlatmaya artık dilim varmıyor inanın. O kadar gurursuz bir insan değilim. Bu olayı yaptığı anda boşanma kararı aldım. Ama başaramadım. Kafamda normalleştirmek istedim yaptığını. Ama karmakarışık oldum sonra. Şu anda eşim bana çok iyi ve çok üzgün. Ama geri barışsam yine kendime saygım kalmadığını hissedeceğim ve onun bana duyduğu kin iyice artmış olacak ve baskısı artacak.
Kasım 2024 te eşim onu ailesi, kardeşi ve kardesinin eşinin yanında eleştirdiğim için bana çok kızdı. Bunu takıntı yaptı ve sen beni aşağıladın. Seni asla affedemem dedi. Bir şartla affedeceğini söyledi saçımı kazırsa. Ve saçımı kazıyınca bana dersimi vereceğini düşündü. Önce dehşete düştüm ama sonra izin verdim çaresiz bir şaşkınlıkla. Sonrasında kabullenemedim tabii. Şu anda çok kötüyüm. Karmakarışık oldum. Şu anda iletişimimiz çok iyi ama biliyorum ki geri birleşsek yine zorbalik yapacak. Ve herşeyden önce ben yine gurursuz e onursuz muyum diye diye kendimi yiyeceğim. Ama şu an hiç sağlıklı ve dirençli hissetmiyorum. Doğru düzgün yazamiyorum bile düşünün gerisini.oyle bir araf öyle bir çıkmaz ki
Kusura bakmayın ama Allah belasını versin o psikopatın!!! Çocuklarınız için yapabileceğiniz en iyi şey; onları o evden kurtarmak-sakın iyi baba teranelerine falan girmeyin!
Toksik ilişkileri bitirmenin zorluğu konusunda size katılıyorum ama bu sizinle ilgili. Sizin kendinizle ilgili çözmeni gereken şeyler var, bu adam sadece yan rol, onları çözmeye, mutlu ve mental olarak sağlıklı bir kadın olmaya odaklanın. Terapi alıyor musunuz? Bana çok iyi gelmişti. Allah yardımcınız olsun ve çok geçmiş olsun, inanın geçecek