avukatların isteği olduğunu söyledi:44:Bir de herkes söylemiş ama aynı evde kalmak gibi bir zorunluluk benim bildiğim yok. Etrafımda boşanmış insanlar var. Kararı alınca biri evden çıkıp ya ailesinin yanına ya da ayrı eve çıkıyor. Yani burda bir sürü boşanma arifesinde kadın var çoğu ailesinin yanında. Bu konuda sana ne diyor?
kağıt gelmedi uzun sürebiliyormuş o gelmedende karar çıksa bile tam olmuyormuş bana söylenen budaha önceki sayfada sordum ama cevap vermedin
yukarıdaki yazında biz yakınlaştığımız sıralarda dava açılmıştı ve ilk celse görüldü diyosun
ama önceki konunda da ilişkinizin 2 yıldır devam ettiği ve ailelerinizin onayladığına dair bi yazın var
anlaşmalı boşanma olmasına rağmen ve ilk celse görüldükten sonra yakınlaşmanıza rağmen aradan iki yıl geçmiş ve hala boşanma gerçekleşmedi mi yani
tuhaf değil mi sence de
kağıt gelmedi uzun sürebiliyormuş o gelmedende karar çıksa bile tam olmuyormuş bana söylenen bu
karar çıksa bile boşanma kağıdı resmi belgenin gelmesi uzayabiliyormuş o da o kağıt gemeden harakete geçemem diyor. boşanmamış olsa ailesi onay vericek bir yapıda değil zaten gittim gördüm ailesini vs arkadaşları akrabaları hepsinin beni kandırma ihtimali varsa orasını bilemem tabiAma siz girmeyebilirdiniz.
Anlaşmalı boşanma dediğiniz olay 1 celse. Sizce bu kurmaca anlaşmalı dava neden bu kadar uzun sürdü? Kandırılıyor olabilir misiniz? Yoksa biz dar cerceveden mi bakıyoruz olaylara?
kağıt gelmedi uzun sürebiliyormuş o gelmedende karar çıksa bile tam olmuyormuş bana söylenen bu
Size burda ılımlı mesajlar yazıp bağrına basanları anlamıyorum.Arkadaşım sen evli bir erkekle ilişki içindesin.Adam "evli".Evli yahu hala ötesi var mı? Sen bi güzel ilişkini meşrulaştırmış bir de burda yorum bekliyorsun.Sen kimbilir hangi umutlarını suya gömüp boşanma arifesinde olsan ve eşin bir başkası ile birlikte olsa ne hissederdin.Sevgilinin yaptığı ayrıca "suç" dilerim karısının senden haberi vardır.Bir de ailelerin onayı varmışşş.Zaten yanlış bir evlilikmiş...Evet o yanlıştır sizinki doğrudur zaten.Sen her ne kadar beni eleştirmeyin desen de ihtiyacın olan şey bu, ben de bu formun bir üyesi olarak senin beklediğin doğrultuda değil aklım ve vicdanım doğrultusunda sana hakaret etmeden bu yorumu yapmayı hak görüyorum kendimde.İnanamıyorum okuduklarıma ne adamın zavallılığı kaldı ne senin masumluğun, biçareliğin.Burda bir arkadaş boşanma arifesindeyim eşim kendine sevgili yapmış ailesi de destekliyor diye başlık açsaydı...?!!! Sana son olarak söyleyeceğim şey:Elini vicdanına koy.Keşke aranızda böyle bir yakınlaşma hissettiğinde kendini geri çekip resmi boşanmayı bekleseydin.İşte o zaman sevgi de aşk da size hak olurdu, masum olurdunuz.Ama şu anda...Bu mutsuzluğunun bi sebebi vardır, düşün bakalım...[/QUOTE
pardonda bununv icdanla alakası yok bitmiş bir iliki karar çıktı boşanma kağıdı gelicek sadece diyorumda anlatamıyorum.karşıdakine silah zoruyla boşanmasını kimse istememiş ilk ,steyende karşı taraf ..karşı taraf gayet mutlu ve keyifli ilişkileri bilmeden olanları tam bilmeden sadece arada bir boşanma var diye eleştirdiğinize göre siz çok doğru bir kişiniz yanlış olanlar hep başkaları..ben demiyorum onu yanlış bir evlilikmiş ki karşılıklı istenömiş değil mi her boşanan sanki madurmuş gibi her tarafta memnun.aralarında bir sorun yok gülerek ayrıldılar.ikiside kurtulduk diyor yaptığım suçmuş kanunlara baksanız iyi olur verilen bir karar var ortada..eleştirmeyin yazdım çünkü tek yaptığın şuan bu.tarafsız yorum yapamıyorsun gelip vicdandan bahsediyorsun..hakaret etrmeye zatn kimsenin hakkı ve haddi değil kusura bakmayın herkes çok doğruymuş gibi büyük büyük konuşmasın ilerde belli olmaz çoluğunuzun çocuğunuz da boşanmış biriyle olursa ancak anlayabilirsiniz
karar çıksa bile boşanma kağıdı resmi belgenin gelmesi uzayabiliyormuş o da o kağıt gemeden harakete geçemem diyor. boşanmamış olsa ailesi onay vericek bir yapıda değil zaten gittim gördüm ailesini vs arkadaşları akrabaları hepsinin beni kandırma ihtimali varsa orasını bilemem tabi
Size burda ılımlı mesajlar yazıp bağrına basanları anlamıyorum.Arkadaşım sen evli bir erkekle ilişki içindesin.Adam "evli".Evli yahu hala ötesi var mı? Sen bi güzel ilişkini meşrulaştırmış bir de burda yorum bekliyorsun.Sen kimbilir hangi umutlarını suya gömüp boşanma arifesinde olsan ve eşin bir başkası ile birlikte olsa ne hissederdin.Sevgilinin yaptığı ayrıca "suç" dilerim karısının senden haberi vardır.Bir de ailelerin onayı varmışşş.Zaten yanlış bir evlilikmiş...Evet o yanlıştır sizinki doğrudur zaten.Sen her ne kadar beni eleştirmeyin desen de ihtiyacın olan şey bu, ben de bu formun bir üyesi olarak senin beklediğin doğrultuda değil aklım ve vicdanım doğrultusunda sana hakaret etmeden bu yorumu yapmayı hak görüyorum kendimde.İnanamıyorum okuduklarıma ne adamın zavallılığı kaldı ne senin masumluğun, biçareliğin.Burda bir arkadaş boşanma arifesindeyim eşim kendine sevgili yapmış ailesi de destekliyor diye başlık açsaydı...?!!! Sana son olarak söyleyeceğim şey:Elini vicdanına koy.Keşke aranızda böyle bir yakınlaşma hissettiğinde kendini geri çekip resmi boşanmayı bekleseydin.İşte o zaman sevgi de aşk da size hak olurdu, masum olurdunuz.Ama şu anda...Bu mutsuzluğunun bi sebebi vardır, düşün bakalım...
avukatların isteği olduğunu söyledi:44:
Arkadaşım sen başlığını bir daha oku istersen.Bir de merak ettim ılımlı yaklaşarak lütuf mu ettin, ne demek o?bir dahada cevap verirken iyice okuduktan sonra cevap yazarsanız daha iyi olur hala evli diyorsunuzda...şimdilik bende size ılımlı yaklaştım
Gerçekten ciddi sorunların var çok belli.Ben büyük değilim, estağfurullah, ama küçük değilim.Yani sana yazmak istediğim çok şey var aslında ama sana bakış açım çok değişti.Düşündüğümden fenaymış durum.Vakit kaybetmeye değmez.Biz sana ablalık, insanlık yaptık kendimizce yorumladık.Buraya bir konu açan da sensin.Ama senin kavram kargaşasından vicdan muhasebesine kadar geniş yelpazede sorunun var.Ben de yazmak istemiyorum başka bir şey.Yaptığın hareket de kişiliğinle örtüşmüş.Şu yazdıklarına, yazım tarzına bak Allah aşkına...Sana iyi akşamlar...Size burda ılımlı mesajlar yazıp bağrına basanları anlamıyorum.Arkadaşım sen evli bir erkekle ilişki içindesin.Adam "evli".Evli yahu hala ötesi var mı? Sen bi güzel ilişkini meşrulaştırmış bir de burda yorum bekliyorsun.Sen kimbilir hangi umutlarını suya gömüp boşanma arifesinde olsan ve eşin bir başkası ile birlikte olsa ne hissederdin.Sevgilinin yaptığı ayrıca "suç" dilerim karısının senden haberi vardır.Bir de ailelerin onayı varmışşş.Zaten yanlış bir evlilikmiş...Evet o yanlıştır sizinki doğrudur zaten.Sen her ne kadar beni eleştirmeyin desen de ihtiyacın olan şey bu, ben de bu formun bir üyesi olarak senin beklediğin doğrultuda değil aklım ve vicdanım doğrultusunda sana hakaret etmeden bu yorumu yapmayı hak görüyorum kendimde.İnanamıyorum okuduklarıma ne adamın zavallılığı kaldı ne senin masumluğun, biçareliğin.Burda bir arkadaş boşanma arifesindeyim eşim kendine sevgili yapmış ailesi de destekliyor diye başlık açsaydı...?!!! Sana son olarak söyleyeceğim şey:Elini vicdanına koy.Keşke aranızda böyle bir yakınlaşma hissettiğinde kendini geri çekip resmi boşanmayı bekleseydin.İşte o zaman sevgi de aşk da size hak olurdu, masum olurdunuz.Ama şu anda...Bu mutsuzluğunun bi sebebi vardır, düşün bakalım...[/QUOTE
pardonda bununv icdanla alakası yok bitmiş bir iliki karar çıktı boşanma kağıdı gelicek sadece diyorumda anlatamıyorum.karşıdakine silah zoruyla boşanmasını kimse istememiş ilk ,steyende karşı taraf ..karşı taraf gayet mutlu ve keyifli ilişkileri bilmeden olanları tam bilmeden sadece arada bir boşanma var diye eleştirdiğinize göre siz çok doğru bir kişiniz yanlış olanlar hep başkaları..ben demiyorum onu yanlış bir evlilikmiş ki karşılıklı istenömiş değil mi her boşanan sanki madurmuş gibi her tarafta memnun.aralarında bir sorun yok gülerek ayrıldılar.ikiside kurtulduk diyor yaptığım suçmuş kanunlara baksanız iyi olur verilen bir karar var ortada..eleştirmeyin yazdım çünkü tek yaptığın şuan bu.tarafsız yorum yapamıyorsun gelip vicdandan bahsediyorsun..hakaret etrmeye zatn kimsenin hakkı ve haddi değil kusura bakmayın herkes çok doğruymuş gibi büyük büyük konuşmasın ilerde belli olmaz çoluğunuzun çocuğunuz da boşanmış biriyle olursa ancak anlayabilirsiniz
Arkadaşım sen başlığını bir daha oku istersen.Bir de merak ettim ılımlı yaklaşarak lütuf mu ettin, ne demek o?
evlilikleri bir yıl sürdü yazdım bir yıl şuan bitti demedim zaten evlilik süresi 1 yıl sonra dava açılıuyor bir yıl orda evlilik süresi hani 24 yıllık evliyiz falan derler ya işte o şekilde .Bir kac gun once actigin konuda erkek arkadasinla 2 yildir beraber oldugunuzu ve kavga ettiginizi yazmissin. Bir konu daha acip erkek arkadasinin 1 senelik evli oldugunu ve kanunen ancak anlasmali bosanma yapabilecek sureye eristiklerini yazmissin. Simdi de ilk celseden sonra iliskinizin basladigini... Hangisi gercek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?