boşanma arifesindeki erkek arkadaşım

Size burda ılımlı mesajlar yazıp bağrına basanları anlamıyorum.Arkadaşım sen evli bir erkekle ilişki içindesin.Adam "evli".Evli yahu hala ötesi var mı? Sen bi güzel ilişkini meşrulaştırmış bir de burda yorum bekliyorsun.Sen kimbilir hangi umutlarını suya gömüp boşanma arifesinde olsan ve eşin bir başkası ile birlikte olsa ne hissederdin.Sevgilinin yaptığı ayrıca "suç" dilerim karısının senden haberi vardır.Bir de ailelerin onayı varmışşş.Zaten yanlış bir evlilikmiş...Evet o yanlıştır sizinki doğrudur zaten.Sen her ne kadar beni eleştirmeyin desen de ihtiyacın olan şey bu, ben de bu formun bir üyesi olarak senin beklediğin doğrultuda değil aklım ve vicdanım doğrultusunda sana hakaret etmeden bu yorumu yapmayı hak görüyorum kendimde.İnanamıyorum okuduklarıma ne adamın zavallılığı kaldı ne senin masumluğun, biçareliğin.Burda bir arkadaş boşanma arifesindeyim eşim kendine sevgili yapmış ailesi de destekliyor diye başlık açsaydı...?!!! Sana son olarak söyleyeceğim şey:Elini vicdanına koy.Keşke aranızda böyle bir yakınlaşma hissettiğinde kendini geri çekip resmi boşanmayı bekleseydin.İşte o zaman sevgi de aşk da size hak olurdu, masum olurdunuz.Ama şu anda...Bu mutsuzluğunun bi sebebi vardır, düşün bakalım...

avukatların isteği olduğunu söyledi:44:

kağıt gelmedi uzun sürebiliyormuş o gelmedende karar çıksa bile tam olmuyormuş bana söylenen bu

kağıt gelmedi uzun sürebiliyormuş o gelmedende karar çıksa bile tam olmuyormuş bana söylenen bu

Kandırmışlar sizi. Ne kağıdı, davaya acılır, gün verilir, dava görülür, anlaşmalı boşanmalar 5 dk sürer.

Ama siz girmeyebilirdiniz.

Anlaşmalı boşanma dediğiniz olay 1 celse. Sizce bu kurmaca anlaşmalı dava neden bu kadar uzun sürdü? Kandırılıyor olabilir misiniz? Yoksa biz dar cerceveden mi bakıyoruz olaylara?
karar çıksa bile boşanma kağıdı resmi belgenin gelmesi uzayabiliyormuş o da o kağıt gemeden harakete geçemem diyor. boşanmamış olsa ailesi onay vericek bir yapıda değil zaten gittim gördüm ailesini vs arkadaşları akrabaları hepsinin beni kandırma ihtimali varsa orasını bilemem tabi

canım benim ben 2009 senesi eşimle anlaşmalı boşandım salı günü adliyeye gittik anlaşmalı boşanmak istediğimize dair dilekçe yazıp verdik o gün elimize kağıt tutuşturdular perşembe günü için hemen dava günü çıktı ayrıca adliye tatildeydi mahkemede tek bi hakim ve katipten başka kimse yoktu bize sordu neden boşanmak istiyosunuz vs sonra emin misiniz diye sordu evet dedik bizde 10 günlük bi düşünce süresi verdi hakim her ihtimale karşı sonra ben kararlıydım boşanmaya gittik tekrar adliyeye bize bi kağıt verdiler kesin karar boşanmak istiyoruz gibilerinden onu imzaladık 10 gün sonra gittim kimliğimi değiştirdim bide aradan 4 sene geçti şimdi daha da hızlanmıştır belki

Ailesi ne bilsin, senin bildigin kadarını biliyordur

Boşanma olduktan bir hafta sonra, mahkeme kalemine gidilir ya da avukata gidilir, temyizden feragat edilir. Bu kadar.

bir dahada cevap verirken iyice okuduktan sonra cevap yazarsanız daha iyi olur hala evli diyorsunuzda...şimdilik bende size ılımlı yaklaştım

bence seni kandırıyo anlaşmalı boşanma bu kadar uzun süremez
ailesini de kandırıyo olabilir bu konuda
yerinde olsam bi avukata ya da adliyeye gider bu konuda bilgi sahibi olurum
erkek arkadaşını da sıkıştır bence bu konuda bana gerçekten tuhaf geldi çünkü

Son düzenleme:
Anlaşmalı boşanma tek celselik 10 dakikalık iş..Bir de boşanma olayından sonra hemen yeni bir ilişkiye başlamayı doğru bulmuyorum ben ki sizinkisi boşanmadan önce başlamış...ne bileyim insan durur bi üzüntüsünü yaşar...sev-sevme kolay değil boşanmak sonuçta.Bu kısımları geçersek baştan ne durumdA oldugunu biliyormuşsunuz...Bekar bir erkek gibi davranmasını normal çiftler gibi olmanızı bekleyemezsiniz.Sİz seçmişsiniz bu yolu adam haklı ve doğru davranıyor belki kendini bile suçluyor olabilir olay sonuçlanmadan böyle bir ilişki içerisinde olduğu için. Bilmiyorum ya bana pek iç açıcı gelmedi açıkcası :44:

ya canım ben senın ıyı nıyetine inanmak istiyorum

bu adam senı kandırıyor yaa.boşanmak ne ki 5 dk yani.

Evli hergün başka kadının koynuna giren bir erkeği nasıl seviyosun anlamadımm..Baska erkekmi yok??hem neden boşanmıs biriyle evlenceksinki?dünyada bi ton erkek varr.Bana cok yanlıs geliyo böyle seyler valla..

bu adam madem boşandı yada boşanmak üzere neden aynı evde yaşıyor bak burdan bile seni kandırdığı belli .biraz düşün bunu ..

avukatların isteği olduğunu söyledi:44:

avukatlar neden boşanma davası açan çiftlerin aynı evde kalmasını istesin ki?
baştan sona anlamsız ve alenen abartı
zaten normal bir kadın boşanacağı adamı evinde barındırmaz
normal bir adam da boşanacağı kadının yanında kalmaz

dilerim üzülmezsiniz sonunda...

bir dahada cevap verirken iyice okuduktan sonra cevap yazarsanız daha iyi olur hala evli diyorsunuzda...şimdilik bende size ılımlı yaklaştım
Arkadaşım sen başlığını bir daha oku istersen.Bir de merak ettim ılımlı yaklaşarak lütuf mu ettin, ne demek o?

Bir kac gun once actigin konuda erkek arkadasinla 2 yildir beraber oldugunuzu ve kavga ettiginizi yazmissin. Bir konu daha acip erkek arkadasinin 1 senelik evli oldugunu ve kanunen ancak anlasmali bosanma yapabilecek sureye eristiklerini yazmissin. Simdi de ilk celseden sonra iliskinizin basladigini... Hangisi gercek?

Arkadaşım sen başlığını bir daha oku istersen.Bir de merak ettim ılımlı yaklaşarak lütuf mu ettin, ne demek o?

onu mecazi anlamda yazdım ilişkiye yansıdığı için anlamadığınız oradan belli siz bana hakaret etmeyerek lütuf etmişsiniz ya bende size ılımlı yaklaşarak lütufta bulundum.. zaten hakaret vs durumlarında hakareti yutan birisi değilimdir genelde hukuki yola başvururum konuyu tam anlamadan bu şekilde bir yorumunuzu kabul etmiyorum iyi akşamlar.

evlilikleri bir yıl sürdü yazdım bir yıl şuan bitti demedim zaten evlilik süresi 1 yıl sonra dava açılıuyor bir yıl orda evlilik süresi hani 24 yıllık evliyiz falan derler ya işte o şekilde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…