- 26 Temmuz 2013
- 1.114
- 1.007
- 138
Size burda ılımlı mesajlar yazıp bağrına basanları anlamıyorum.Arkadaşım sen evli bir erkekle ilişki içindesin.Adam "evli".Evli yahu hala ötesi var mı? Sen bi güzel ilişkini meşrulaştırmış bir de burda yorum bekliyorsun.Sen kimbilir hangi umutlarını suya gömüp boşanma arifesinde olsan ve eşin bir başkası ile birlikte olsa ne hissederdin.Sevgilinin yaptığı ayrıca "suç" dilerim karısının senden haberi vardır.Bir de ailelerin onayı varmışşş.Zaten yanlış bir evlilikmiş...Evet o yanlıştır sizinki doğrudur zaten.Sen her ne kadar beni eleştirmeyin desen de ihtiyacın olan şey bu, ben de bu formun bir üyesi olarak senin beklediğin doğrultuda değil aklım ve vicdanım doğrultusunda sana hakaret etmeden bu yorumu yapmayı hak görüyorum kendimde.İnanamıyorum okuduklarıma ne adamın zavallılığı kaldı ne senin masumluğun, biçareliğin.Burda bir arkadaş boşanma arifesindeyim eşim kendine sevgili yapmış ailesi de destekliyor diye başlık açsaydı...?!!! Sana son olarak söyleyeceğim şey:Elini vicdanına koy.Keşke aranızda böyle bir yakınlaşma hissettiğinde kendini geri çekip resmi boşanmayı bekleseydin.İşte o zaman sevgi de aşk da size hak olurdu, masum olurdunuz.Ama şu anda...Bu mutsuzluğunun bi sebebi vardır, düşün bakalım...