Gerçekten ciddi sorunların var çok belli.Ben büyük değilim, estağfurullah, ama küçük değilim.Yani sana yazmak istediğim çok şey var aslında ama sana bakış açım çok değişti.Düşündüğümden fenaymış durum.Vakit kaybetmeye değmez.Biz sana ablalık, insanlık yaptık kendimizce yorumladık.Buraya bir konu açan da sensin.Ama senin kavram kargaşasından vicdan muhasebesine kadar geniş yelpazede sorunun var.Ben de yazmak istemiyorum başka bir şey.Yaptığın hareket de kişiliğinle örtüşmüş.Şu yazdıklarına, yazım tarzına bak Allah aşkına...Sana iyi akşamlar...
çuvaldızı önce kendimize batıralım hitap şeklimde bir sorun yok kendi hitabınıza bakın.bu hitap şekliyle bana ablalık vs yapamazsınız zaten iy akşamlar tekrar sizinle tartışmaya gelmedim .derdimi anlayacak insanlarla muhattabım
evlilikleri bir yıl sürdü yazdım bir yıl şuan bitti demedim zaten evlilik süresi 1 yıl sonra dava açılıuyor bir yıl orda evlilik süresi hani 24 yıllık evliyiz falan derler ya işte o şekilde .
bir dahada cevap verirken iyice okuduktan sonra cevap yazarsanız daha iyi olur hala evli diyorsunuzda...şimdilik bende size ılımlı yaklaştım
Anlaşmalı boşanma tek celselik 10 dakikalık iş..Bir de boşanma olayından sonra hemen yeni bir ilişkiye başlamayı doğru bulmuyorum ben ki sizinkisi boşanmadan önce başlamış...ne bileyim insan durur bi üzüntüsünü yaşar...sev-sevme kolay değil boşanmak sonuçta.Bu kısımları geçersek baştan ne durumdA oldugunu biliyormuşsunuz...Bekar bir erkek gibi davranmasını normal çiftler gibi olmanızı bekleyemezsiniz.Sİz seçmişsiniz bu yolu adam haklı ve doğru davranıyor belki kendini bile suçluyor olabilir olay sonuçlanmadan böyle bir ilişki içerisinde olduğu için. Bilmiyorum ya bana pek iç açıcı gelmedi açıkcası :44:
şimdi anlatıcaklarımdan yargılama değil destek bekliyorum lütfen esirgemeyin. erkek arkadaşımla daha önce arkadaştık tanışmıştık kendisi nişanlıydı daha sonra evlendi. evliliği aile zoru ile olmuştu. daha sonra boşanma kararı aldılar her ikiside ve anlaşmalı boşanma davası açıldı ilk celse görüldü neyse o aralarda ben erkek arkadaşımla yakınlaşmaya başladım kendisinden hoşlandım ve nihayet aramızda bir aşk başladı.yani ben tanıdığımda zaten dava başlamış ve bitmek üzereydi.bilirsiniz ki çok zor günler geçirdim.ailesi boşanma konusuna sert çıkmıştı baştan şuan beni biliyor ve onaylıyorlar.ama bu ilişki beni, çok yıprattı.dava süresinde eski eşiyle aynı evde kalmalarına bile katlandım bir süre.ilişki adına hiç bir şeyi doğru dürüst yaşayamadık .sevgili gibi değildik yani .tamam geliyor görüşüyoruz ama arada bir çünkü ayrı şehirlerdeyiz.ailelere her şey anlatıldı onay veriler sonuçta yanlış bir evlilik vardı herkesin başına gelebilirdi fakat kendisi boşanma kağıdı gelmeden hiç bir adım atamayacağını söylüyor ailelere kadar biliniyor.fakat bilemiyorum çok fazla beklentim oldu hepsi de içimde kaldı.arkadaşlarıma bakıyorum hepsi sevgilileri ile yanyana mutlu evlenme teklifleri aldılar .ben ise sadece karşıdan bakıyorum.biliyorum bunu başlatan benim kabul eden de ama kendisi başlarda çok duyarlıyken şuan dengeleri malesef kuramaz halde.benim de hiç bir şeye hevesim kalmadı açıkcası .bana kadın olduğumu hissettirmiyor sanki ben onun sevgilisi değilim de psikoloğum gibi davranıyor bana.sürekli o dertli o sıkıntılı o meşgul ben kimseye dert anlatamıyorum ailemden başkası daha önce evlenip ayrıldığını bilmiyor.ailemde ben mutluyum diye kabul etti onu.kimseye dert anlatamıyorum iyice bunaldım .onun aile problemleri boşanma davalrı sürekli bana yansıyor.beni anlayabiliyormusunuz bilemiyorum ama artık içimdeki zehri akıtmalıyım.o kadar dolu ve mutsuzum ki. bir yerden de seviyorum ama sevgi neye yeticek .ben evlenene kadar onunla bütün heycan geçicek.çünkü dediğim gibi bir ilişkiden başaka her şeye benziyor yaşadığımız .çok sabrettim ama hala hep kavgacı dik başlı oluyorum.bana bir şey vermiyor ama hep bekliyor.neden soğuksun va.hep anlattım bana ilgi göster dedim .burdan bir şey yapamam diyor.benim yaşadığım şehire taşınmak üzere bu arada söyliyim.yani insan bu kadar mı odun olur. bir kadına nasıl davranılacağını bilmez.bilemiyorum bana bir akıl verin nolur
Yani senin erkek arkadasin iki senedir bosanma arefesinde ve anlasmali biten evliliginin sonucu olan kagidin gelmesini mi bekliyor? Sonucta bu iliskiniz iki yildir devam ediyor, oyle degil mi?
hala evli diyorlar çünkü hala evli..boşanmayan insana bizim buralarda evli diyorlar.
yani ben anlamadım arkadaşlar da sormuş 2 yıldır mı berabersiniz bu adamla? ayrıca çok kişi yazmış anlaşmalı boşanmalar böyle uzamaz..
fena halde kandırılıyorsunuz.
belgenin gelmesi uzaybiliyor sıradan ötürü siraya bağlı karar değil belgeKandırmışlar sizi. Ne kağıdı, davaya acılır, gün verilir, dava görülür, anlaşmalı boşanmalar 5 dk sürer.
Yeni moda gençler de enteresan, evli adamdan evlilik teklifi gelmediği icin üzülüyor
kk'nın zeki kadınları en güzel tespitleri yapıp söylemişler zaten.
1-madem anlaşmalı neden uzadı?
2-madem boşanıyorlar neden hala aynı evdeler?
3-hiç o kadının tarafından bu süreci dinledin mi(ki zaten bunu yapamazsın)?belki de o boşanmak istemiyor.
4-bence acele etmişsin.o ayrılmadan resmen boşanmadan ilişkiye başlamamalıydın.
5-onun durumunu biliyordun,beklentilerin bu duruma göre yüksek.eğer gerçekten seviyorsan bu süreçte ona destek olup onu anlayabilirdin.
6-ve neden zorla evlendirilmiş,bıçak mı dayamışlar?nasıl bir aile bu?adam çok pasif karakterli mi?
Bosanma arifesindeki erkek arkadas deyince mesru oluyor degil mi? Evli bir adamla iliski yasamis olunmuyor...
Ben istemeden, aile zoruyla evlenmis masallarina inanmiyorum. Bosanmaya tepki gostermeyen hatta bosanmadan baskasiyla iliskisine onay veren aile mi baski yapti baskasiyla evlenmemesi icin?
Bana göre inanmak istediğinize inanıyorsunuz. Kimse kimseyi bir yerde tutmak zorunda değil. Sevgiliniz hava evli ve karısının yanında. Olayın tek özeti bu.
evlilikleri bir yıl sürdü yazdım bir yıl şuan bitti demedim zaten evlilik süresi 1 yıl sonra dava açılıuyor bir yıl orda evlilik süresi hani 24 yıllık evliyiz falan derler ya işte o şekilde .
zor ve karışık bir durumdasın arkadaşım
benim aklıma gelen daha yaşayacağın zorluk olarak : adam senle evlenince hani diyorsunya sevgili gibi değiliz diye, ozamanda yeni evli gibi cicim ayı gibi şeyler pek olmayabilir , çünki evlenip ayrıldığı için aklınca sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabına, sana her olayda temkinli davranıp daha ağırdan satacak kendini, onda şöyleyken şöyle olmuştu bunda böyle davranayım gibi bi düşünceyle sana hep hesaplı ve kıyaslamayla yaklaşabilir diye düşünüyorum, bunlarda sende bi zamandan sonra sıkıntı yaratacak ve canını sıkacaktır,üzülebilirsin, birde keşke karşı taraftanda asıl nedenleri bi şekilde öğrenme imkanın olsa , tek taraflı her nekadar doğruda söylense bişyler çıkıyor altından diye düşünüyorum,
birde ailesi açısından şimdi ondan canları yandığı için seni kabul edip onaylasalarda evlenince kv yada başkası işine gelmeyen bi konuda hemen kıyaslayıp canını sıkabilir, hep konuyu oraya getirip yaralamak isteyebilirler .
evliliğinizi aceleye getirmemeni ve ailesini de kendinide iyice tanımanı öneririm !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?