boşanma arifesindeki erkek arkadaşım

anlaşmalı boşanmalarda tek celsede iş bitiyor. neden bu kadar uzamışki. yada diğer celseye kalmış.
ben bundan kötü kokular aldım . kusura bakmayın ama kandırılıyorsunuz bence.

benim hatam olmuş yazarken karar çıktı sadece kağıt gelicek belli bir süre geçiyormuş kağıdın gelmesi için

Buranın açıklaması yapıldı mı okuyamadım. Madem bu kadar yıprandın biraz ara verip sonucu beklemenin kimseye zararı olmaz. Hem böylece daha iyi görür değerlendirirsin bazı şeyleri

Canım bile bile lades demişsin..

Hiç öyle özenme başka sevgililere falan..senin de kendi ağzınla belirttiğin gibi baştan bilerek başlamışsın..

Bekleyeceksin, sevgilin ne zaman ..tamamdır o iş bitti, artık yolumuza bakabiliriz...derse ,o zaman senin istediğin anlamda bir ilişki yaşayacaksınız..

başka yolu yok.

olayları tam bilmediğiniz için sizde yorumlarda haklsıınız.ikiside birbirini istemiyor.karşı taraftaki kadın ilk dile getirmiş bunu oturup konuşmuşlar zaten daha başta istememişler .aldatma yok bunu asla kabul edemem dava açılmış anlaşmalı olarak benim yüzümden açılan bir dava değil onların arasındaki sorun bu.bir insan hayatına biri alıyorsa ona gerekeni yapmalı.boşanmasına sebep ben değilim .beni hayatına alanda o .pişman olursa cayardı zaten zorla tutanda olmadı bence daha geniş çerçevelerden bakın olaylara...

Haa şu da var: biz kk da neler okuduk..
sevgilisi ,adliye kapısında bekler adamı, adam boşanmaya girer ve sonra vazgeçtik .diye çıkar adliyeden..
kız şok şok

Boşanacapım iş mahkemede ..derken karısının hamile kalmasını bile duyduk..daha neler neler..
yani burdaki üyelerin size boşanacağından emin misiniz? demesinde KK daki tecrübelerinin de etkisi var..

sizin ki inşaallah böyle olmayacak yanlış anlamayın ama dünyanın 100 türlü hali var ve şahit oluyorz..

hayırlısı..

Son düzenleme:
sizinle evlenmek istediğini nerden biliyorsunuz ? size böyle birseyin garantisini mi verdi bence hayatındaki kötü olayların üstesinden gelmek için isteyerek veya istemeyerek sizi kullanıyo. sizinle vakit geçirerek bazı boşlukları doldurmaya çalışıyor olabilir. bence köt bir evlililk yaşıyan biri yeni bir evliliğe bu kadar kısa bi sürede sıcak bakmaz ki sizi de evlenmeden önce tanıyormuş yani öyle ilk görüşde aşk veya aşkı sizde buldu durumu falan da yok bence

Ama siz girmeyebilirdiniz.

Anlaşmalı boşanma dediğiniz olay 1 celse. Sizce bu kurmaca anlaşmalı dava neden bu kadar uzun sürdü? Kandırılıyor olabilir misiniz? Yoksa biz dar cerceveden mi bakıyoruz olaylara?

diyelim ki boşandı, sence kalkıp sana evlilik teklif edecek ve de evlenip mutlu mu olacaksın? adam yeni boşanıyor ve yanlış evlilik diyorsun sence sen doğru kişi misin? doğru kişiysen evli bi adamla ne işin var? hadi onu geçtim bu nişanlıyken tanışıyorsunuz neden nişanı atıp seni almadı??? dön bi bak kendine amacım seni yermek değil ama yaşını merak ediyorum kendine gel ve kendini bu kadar düşürme

Son düzenleme:

daha önceki sayfada sordum ama cevap vermedin
yukarıdaki yazında biz yakınlaştığımız sıralarda dava açılmıştı ve ilk celse görüldü diyosun

ama önceki konunda da ilişkinizin 2 yıldır devam ettiği ve ailelerinizin onayladığına dair bi yazın var
anlaşmalı boşanma olmasına rağmen ve ilk celse görüldükten sonra yakınlaşmanıza rağmen aradan iki yıl geçmiş ve hala boşanma gerçekleşmedi mi yani
tuhaf değil mi sence de

Son düzenleme:

Bir de herkes söylemiş ama aynı evde kalmak gibi bir zorunluluk benim bildiğim yok. Etrafımda boşanmış insanlar var. Kararı alınca biri evden çıkıp ya ailesinin yanına ya da ayrı eve çıkıyor. Yani burda bir sürü boşanma arifesinde kadın var çoğu ailesinin yanında. Bu konuda sana ne diyor?

belkide bi sure ara verip onun da tam anlamıyla boşanma davasının bitip biraz da psikolojik olarak bu boşanma surecinden kurtulmasını bekleseniz bu sürede de gerçekten bu ilşki konusunda emin olup olmadığınızı anlarsınız

ilişkiniz,boşanma aşamaları,kaç yıl sürdüğü vb muammalarla dolu..

lakin davayı açan sevgilim dediğiniz kişinin eşi olmuş..

aldatma,dayak,küfür olmadığı sürece bayanlar kolay kolay boşanmaya karar vermez..erkekten daha uzun,çok,ince düşünür.
belki şuan sizin hissettiğinizi evlilikleri boyunca o bayanda hissetmiştir ve sevgiliniz bir bayana nasıl davranacaığını bilemediği için eşi ayrılıyor olabilir,ya da bilemediğiniz daha büyük sorunlar olmuştur..

bence oda suan doğru karar veremiyor. boşanana kadar ara verin sonra olayın akışına bırakın.

Yazdıklarınızı okudum yargılamayın destek verin demişsiniz ancak şunu söylemeliyim ki biraz gönüllü çile olmuş sizin durumunuz.. İnanın bir yuva kolay kurulmuyor kişiler ayrılık noktasına gelmişse çok zor süreçlerden geçiyorlar.öyle anlaşamadık hadi boşanalım diye birden alınmıyor bu karar.kimse yuvasını bozmak istemez yada kimse boşanmak için evlenmez.her ne kadar zoraki bir evlilik deseniz bile eminim sevgilinizizn eşi sizden çok daha zor durumda ve kötü günler geçiriyordur.sevgilinizinde öyle olması çok normal herşeyden önce bir alışmışlık paylaşılmışlık ve bir geçmiş var .zoraki evlilik diyorsunuz ya silah mı dayamışlar kadının suçu ne evlenmeseymiş o zamann..ben yıkıntılar üzerine bir mutluluk kurulabileceğine inanmıyorum.lütfen hoş görün bu benim fikrim sizin için sadece hayırlısını dileyebilirim.umarım en doğru kararı verirsiniz.

Çekmek istemişsiniz çekiyorsunuz işte bunda bizim yapabileceğimiz bişey yok, Allah bilir sevgilinizin eşi şuan neler çekiyor keyfinden boşanmıyorlar herhalde bir yuva yıkılıyor sonuçta sizinki gibi bir ilişki değil bu,aile.

Ayrıca daha sevgiliniz boşanmadan ilişkiye başladığı eşini aldatmış oluyor. Böyle bir adama nasıl güvendiniz anlamış değilim. Aşk gözü kör eder derler de bu kadar mı yani?

Ben ne yazık ki adam boşansa da bu ilişkinin geleceğini göremedim.
Ortada büyük bir aşk yok. Karşınızdaki sadece duygusal boşluğunu gidirecek biri bulmuş.
Düzeldiği ve bekarlığına kavuştuğu an olayın gidişatı değişebilir gibi geliyor.

acaba sen boşanma aşamasında olsan o seni bu kadar destekleyip beklermiydi bunu bir düşün?

Belki hatalariyla yuzlesip bir sure ayrilik acisi yasayinca karisina daha cok baglanicak belkide herseyi duzelticek...

Veya ayrilik karari kesinlesip yeni bir hayata baslayacak...

Sizin su anki durumunuza halk dilinde YARA BANDI deniliyo..

Adamin su anda kanayan yarisi var. Bu yara iyilesince sonuc ne olursa olsun siz onun gozunde ayni kalmayacaksiniz.
En fazla zor gun dostu olarak kalirsiniz.

Birakin su evli adamlarin yakasini Allah askina yaaa...

Bosanma arifesindeki erkek arkadas deyince mesru oluyor degil mi? Evli bir adamla iliski yasamis olunmuyor...

Ben istemeden, aile zoruyla evlenmis masallarina inanmiyorum. Bosanmaya tepki gostermeyen hatta bosanmadan baskasiyla iliskisine onay veren aile mi baski yapti baskasiyla evlenmemesi icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…