Bi taraftan nişanlıyken tanıştık diyorsun
Diğer taraftan ben onu tanıdığımda zaten boşanma arefesindeydi diyorsun
İlk başta kendinle çelişiyorsun
Madem boşanma arefesindeki bi adamla bi ilişkiye başladın
Kusura bakma da çekeceksin sevgilinin dertlerini
Elbette anlatacak adam dertli
Erkek arkadaşın gayet de haklı.
Boşanmadan adım atmamak en doğru karar.
Ne kadar zorlama bir evlilik olsa da boşanma süreci devam etse de ,
bence şu an aklı karışmış.
Boşanmaktan vazgeçerse hiççç şaşırma.
Çünkü senden uzaklaşarak aslında bunun sinyallerini vermeye başlamış...
Tamamen boşandıklarında ilişkiniz başlasaydı daha iyi olurdu sanki..
Şu anda kafası çok doludur streside vardır..
İnsan ne kadar sevmese bile yuvası dağılıyor.. Zor olur..
Şimdiki eşi olmasa da böyle davransa sen haklısın derdim ama adam kaç parçaya bölünsün..
Sen onu daha tamamen boşanmadan kabul edebiliyorsan zorluklardada yanında ol ama yok artık olamam diyorsan düşün taşın karar ver.
ben ona hep anlayış gösterdim ama burda tek katlanmak zorunda olan ben olmamalıyım.boşanma onun sorunu .madem birini hayatına alıyor o zaman gerekenide yapmak zorunda değil mi bilerek yola çıktı. bir şeye zorlamadım :44:
*****************************************************ben ona hep anlayış gösterdim ama burda tek katlanmak zorunda olan ben olmamalıyım.boşanma onun sorunu .madem birini hayatına alıyor o zaman gerekenide yapmak zorunda değil mi bilerek yola çıktı. bir şeye zorlamadım :44:
çok dürüstçe söyliyim aklımda hiç öyle bir düşünce yoktu...iş görüşmeleri vs dertleşmek derken oldu.hep büyük konuşurdum eskiden asla yapmam diye olmaz diye .büyük konuşmamak lazımmış inşallah .iyi dileğin için çok teşekkür ederimKusura bakmayın ama siz zaten daha nişanlıyken hoşlanmıssınız bu adamdan belli yoksa boşanmasını bile beklemeden ilişkiye başlamak hiç mantıklı değil. Zaman tek çare şu durumda,boşanma falan tamamlanınca herşey yoluna girer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?