kk'nın zeki kadınları en güzel tespitleri yapıp söylemişler zaten.
1-madem anlaşmalı neden uzadı?
2-madem boşanıyorlar neden hala aynı evdeler?
3-hiç o kadının tarafından bu süreci dinledin mi(ki zaten bunu yapamazsın)?belki de o boşanmak istemiyor.
4-bence acele etmişsin.o ayrılmadan resmen boşanmadan ilişkiye başlamamalıydın.
5-onun durumunu biliyordun,beklentilerin bu duruma göre yüksek.eğer gerçekten seviyorsan bu süreçte ona destek olup onu anlayabilirdin.
6-ve neden zorla evlendirilmiş,bıçak mı dayamışlar?nasıl bir aile bu?adam çok pasif karakterli mi?
kk'nın zeki kadınları en güzel tespitleri yapıp söylemişler zaten.
1-madem anlaşmalı neden uzadı?
2-madem boşanıyorlar neden hala aynı evdeler?
3-hiç o kadının tarafından bu süreci dinledin mi(ki zaten bunu yapamazsın)?belki de o boşanmak istemiyor.
4-bence acele etmişsin.o ayrılmadan resmen boşanmadan ilişkiye başlamamalıydın.
5-onun durumunu biliyordun,beklentilerin bu duruma göre yüksek.eğer gerçekten seviyorsan bu süreçte ona destek olup onu anlayabilirdin.
6-ve neden zorla evlendirilmiş,bıçak mı dayamışlar?nasıl bir aile bu?adam çok pasif karakterli mi?
Yeni moda gençler de enteresan, evli adamdan evlilik teklifi gelmediği icin üzülüyor
allahım sen böyle fırsatcılardan koruya
zorlamı evlenmis çok komik bence simdi nasıl bosanıyor
o kadının yerinde siz olsanız acaba sizin gibiler için ne dersiniz
o iki insan beraber olmus yuva kurmus böyle bir kutsal müesese için ,,,böyle fırsatçı olmanız aman allahım dedirtti bana allah korusun valla
Hep zaten aile zoruyla evlenir böyleleri!
evet doğru hemen evlenmek doğru bir karar olmaz teşekkür ederim yardımın için.....Arkadaşların sevgililerinden evlenme teklifi almış, sen almamışsın, şuanda almaman gayet doğal değil mi? Evli adamdan evlilik teklifi alınır mı?
Madem aileleriniz biliyor, evli olan sevgilinin de dediği gibi eline o kağıdı almasını bekle, belki o zaman daha farklı olur size karşı.
Haaa bana kalırsa eline o kağıdı alır almazda evlenmeye kalkışma, biraz zaman tanı, sence hemen evlenmek ne kadar sağlıklı olur?
evler ayrı olduğunda hakim sorun çıkarabilir diye avukatlar o şekilde istediler şuan zaten ayrı evdeler ama o süreler falan katlanması zordu yıprattı tabi beni.bende böyle bir ilişki istemezdim ama oldu iştezaten boşanma davası açılmış o evde kalmalarına ne gerk var ki konuş o evden ayrılsın. kafası karışmış olabilir nasıl tahammül edebiliyosun ki dert konusuna gelince de tabiki bütün dertlerini dinlemek zorundasın bunu seve seve yapıyo olman gerekli ama bir an önce konuşmalısın dava 3-5 sene sürdü diyelim o hep orda mı olucak :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?