içime sinmiyor canım evet bir çok iyi yanı var ama şu son yaptığı içime sinmiyor
canım eşim özünde iyi biri buna inanıyorum evi temizler işten gelir yorgunum demez bebeğe bakar
para lafı etmez ne dersem yapar eline sağlık der
tamam kandırılmış herkes dolandırılır ama hiç mi aklı yoktu ya bizim rızkımızı nasıl yer ben herşeyin hasabını yaparken bunu sindiremiyorum
adam buna tatlı tatlı anlatmış bu da ınanmış ya kumardan sayısaldan kim iflah olmuş ki
evet bahçeli ev istiyordum bunun hayalı vardı ama artık bu hayal yok içimde
fark etmedim çünki evden işe işten eve bi adam bi saat arkadaşları ile takıldığını bilmem
işten izin alıp yapmış tüm bunları kaybettiklerimi kazanırım sanmış derken senetleri bulmuş önunde
canım şu süretle kendi ailemin yaptıkları ınana daha çok canımı acıtıyor ya annem babam diyip sığınacak kımsem yok
canım her şeyi kabul ediyor seni döverim desem döv diyor o kadar yani bilmiyorum yeni geldim eve ziyaret gerdi beniyanii terapıyı de kabul edıyorsa kendını zorlayıp bıraz ugrasssan ama hergun kavga etmmek konusunda kendınle bas edebıleceksen (ÇOCUĞUN İÇİN - sonucta ıyıbır babaymıs )
canım sadece hırsa kapılıyorum dedi bende çok cinsel istek yok eşim başkası ile oluyor hırsına kapılıyorum dediSimdi bakinca.
Eski konularini biliyorum herkesle beraber soke oldum burda.
O cinsellik mevzusunda yani.
Ama merak ediyorum kocana bu konuyu acinca neler dedi kocan??
bir aklımda onu diyor bir sene oyna sonra çat diye bırak ama yakışmaz ki banaHiç olmadı boşanma milleti ters köşeye yatir sora birikim yap kendini geliştir öyle ayrıl bu aileden sana Hayır yok cnm rahat vermezler
canım aslında ilk ben şımarıklıkmı ediyorum konumda da eşimden söz ettimEşinizin iyi biri olduğunu söylüyorsunuz. İlk problemi halletme yolundaydınız, halletme ihtimaliniz vardı. İkincisi de (dolandırılma) halledilmeyecek bir şey değil aslında. Eşiniz dersini almıştır diye tahmin ediyorum. Şimdi bu iki problem üst üste gelince kötü oldu. Yoksa ikisiyle de baş edebilirdiniz tek tek. Bir de ailenizin bu kadar üstünüze gelmesi de kötü. Ters etki yapacak. Onlar öyle istiyor diye bir şey yapmayın zaten.
Son bir karar vermeden önce bir kere daha psikoloğa gitseniz? Mesajlarınızda eşinizden bayağı iyi bahsetmeye başlamışsınız. İstemezseniz yine ayrılırsınız. Psikoloğun ailenizin kurduğu baskıyla baş etmede de faydası olabilir. Bir de söyleyin, bu ilaç uyku yaptı, uyku yapmayanından verin deyin. Ayrıca sanırım psikiyatriste gittiniz, psikolog çok daha iyi olabilir.
Bu ztn sıradan bi evlilik deil deneme süreci hem çocuk için bi süre katlan bence baba evinde o çocuk heba olur çalışır birikim yaparsın kimseyi kandirmiyosunbir aklımda onu diyor bir sene oyna sonra çat diye bırak ama yakışmaz ki bana
gittim canım şimdi geldim konu başlıklarıgörüşmeye gitmeyin eğer evi basmaya kalkarlarsa polisi arayın
hatta gerekirse savcılığa şikayet edip komple bütün aile hakkında uzaklaştırma talep edin
iş durumuna bağlı canım işte istediğim yer olur para biriktiririm dua et olsun be canımBu ztn sıradan bi evlilik deil deneme süreci hem çocuk için bi süre katlan bence baba evinde o çocuk heba olur çalışır birikim yaparsın kimseyi kandirmiyosun
canım devlet avukatı için 22 banka 7 de resmi kurum dolaştımşu işe bir gir de kendi ayaklarının üstünde boşan gerçekten
devletin avukatları var durumu olmayanlara bakan onlardan da yardım alırsın
boşver gitsin huzurunu kaçırma daha fazla azıcık daha sıkıntı çekersin sonra rahatlarsın
inşallah bir iş durumun olsun da kesin
eğer izin verirsen bir arkadaşıma soracağım bu gibi durumlara bakıyorcanım devlet avukatı için 22 banka 7 de resmi kurum dolaştım
ama kesin vermiyormuş ya durumum olsa zaten uğraşmam deli etti beni bu devlet
Hakkında hayırlısı olur inşallah haber et mutlaka iş durumunuiş durumuna bağlı canım işte istediğim yer olur para biriktiririm dua et olsun be canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?