• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma arefesinde ,karşı taraftan aile ziyareti

canım daha neler var zaten ailem arkamda olsa daha ne isterdim kiben oğlumun babamla aynı ortamda büyümesini bile istemiyorum

Haklısın. Ailen çok baskıcı. Seni bir birey olarak görmüyorlar. Böyle olunca senin bosanma yaninda bir de varolama mücadelesi vermen gerekiyor. Allah yardimci olsun. Huzurlu günlere kavuşmayı nasip etsin.

Yok artik ya
Senin baban adina kredi cekmemis miydi?
evet ama hatasız kul olmazmış mecbur kalmıştır diyor babam
zaten eşim krediye çektikten sonra babama söylüyor babamla birlikte 3 ay gizliyorlar benden

Millet laf söyleyecek diye, ailenin başına kalacaksın diye ailenin senin böylesine karşında durmaları ne acı Vega ya, çok çok üzüldüm. Ama etrafındaki herkese rağmen kararlı azimlisin. İnşallah iş görüşmen iyi sonuçlanır, kurtulursun bu pisliklerin hepsinden.

boşanması için illa ki dövüp sövmesi mi lazımmış..
erkek dediğin de karısını başka erkeklerle hayal etmez deseydiniz :KK34:
gerçekten çok üzülüyorum size..
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.

canım o sorun terapilik ama işte içime sinmiyor
evet özünde iyi biri ama canımı çok yaktı çokk

o terapı alıp sapkınlıgını gıderse bıle senınde sende bıraktıgı soguklugu gıdermek ıcın terapıye ıhtıyacın olabılır :(
durup dururken ınsan mıs gıbı evlılıgını nıe boyle bı hale sokar kı.. dertsızlık de dert oldu demekkı adama :(

evet ama hatasız kul olmazmış mecbur kalmıştır diyor babam
zaten eşim krediye çektikten sonra babama söylüyor babamla birlikte 3 ay gizliyorlar benden
Krediyi cekmeden once gidip soylese yardim istese tamam dicem de
Bu hirsizliga giriyor
Selamin aleykum baba ben parani caldim da haberin olsun demek gibi

Krediyi cekmeden once gidip soylese yardim istese tamam dicem de
Bu hirsizliga giriyor
Selamin aleykum baba ben parani caldim da haberin olsun demek gibi
yerine koyarım sanmış aslında bir iş alacaktı özel olarak yüklü para alacaktı o iş olmadı bu da ona güvenmış yerine koyarım sanmış canım

o terapı alıp sapkınlıgını gıderse bıle senınde sende bıraktıgı soguklugu gıdermek ıcın terapıye ıhtıyacın olabılır :KK43:
durup dururken ınsan mıs gıbı evlılıgını nıe boyle bı hale sokar kı.. dertsızlık de dert oldu demekkı adama :KK43:
ya zaten cisellik pek yaşamıyordum aslında şu an en önemli olan evladım diyorum ya şuan sırf uyku yapmasın diye pskiyatri ilacımı bile almıyorum

Millet laf söyleyecek diye, ailenin başına kalacaksın diye ailenin senin böylesine karşında durmaları ne acı Vega ya, çok çok üzüldüm. Ama etrafındaki herkese rağmen kararlı azimlisin. İnşallah iş görüşmen iyi sonuçlanır, kurtulursun bu pisliklerin hepsinden.
öyle bir yerdeyimki anlatamam canım ya baba evine dönmem imkansız koca evi böyleokuyorum iş yok şimdilik bebek var baskı var off off

yerine koyarım sanmış aslında bir iş alacaktı özel olarak yüklü para alacaktı o iş olmadı bu da ona güvenmış yerine koyarım sanmış canım
Ozur dilerim
Ama bu affedilir gibi degil bence ;( cok uzuldum canim ya, insallah dogru karar alirsin insallh toparlanirsin

ha şu var baba evinde bu rahatlığıda bulamayacağim o da ayrı konu

Ozur dilerim
Ama bu affedilir gibi degil bence ;( cok uzuldum canim ya, insallah dogru karar alirsin insallh toparlanirsin
düşünüyorum babamla yaşamak mı zor eşimle yaşamak mı
babamla yaşamak çok zor ve kötü yemek beğenmez evde otuturur çalışmaz her şeye karışır devamlı kendini anlatır devamlı saçmalar kafasında kurar ve buna kayıtsız inanır üstüne huzursuz eder ve ilgi ,saygı bekler
eşim yemek beklemez her gün kahvaltı yese of demez bir şeyime karışmaz kavga çıkartmaz uyum sağlar
nereye gittin demez arkadaşıma karışmaz hesap sormaz
trip atmaz
ama işte iki yanlış tüm doğruları götürdü

Annen baban bu kadar genişmiler ya allah aşkına anlamıyorum şu boşanma olayını . Korkuları ne baslarına mı kalcan dıye yoksa kızıyla baska adamı dusunen damadı nasıl severler ya tanımıyorum benım bogasım gelıyor adamı .
:KK57: ben bunu bilmiyordum.

Konu sahibi Allah yardimciniz olsun.

Of Vega okudukça inanamıyorum ya... Ailen ana baban Nasıl insanlar? Kocanın söylediği o ahlaksızca laflara, kumara rağmen hala Nasıl boşanamazsın derler? Elalemin ne dediği bu kadar mı önemli :KK57: boşanmak ne haram ne günah neyi gözlerinde bu kadar büyütüyorlar ki...
Allah kolaylık versin sana... Bir de çocuğun var ne yapsan da hayatının sonuna kadar irtibatını kesemeyeceksin o adamla ama hiç değilse aynı evde yaşamaktan aynı yatakta yatmaktan kurtulursun en kısa zamanda umarım

merhaba hanımlar
benım konularımı biliyorsunuz artık eşimle iki büyük sorunumuz vardı
cinsellik kısmı için pskologla görüştüm ve pek anormal bulmadı aşılır bu sorun dedi daha kötü örnekler verdi terapiste başladık ama açıkçası daha çok çocuğum içindi
çünki eşim iyi bir baba idi
sonra üzerine eşimin dolandırıldığı ve kumar masasına oturduğu ortaya çıktı
dolandırcılar bunu saf bulup aklını çelmiş eee salak herif senın kumar oynamak neyine kazanacağınımı sandın
dünya başıma yıkıldı babam adına kredi çekmiş kendi adına çekmiş 20 binlira buhar oldu
tabi ki evden kovdum
baroya belgeler verdim avukat bekliyorum kararım kesin
ailem arkamda değil damatlarını çok seviyorlar boşanacağım dedim diye etmedikleri beddua küfür kalmadı
akabınde iş başvuruları yaptım iyi bir yerden torpil buldum hafta içi görüşmem var
kvdem kpderimle bu olaylar olana kadar büyük bir sorunumuz olmadı
ama oğlum 3 e bölündü hafta da bir gün bababnnede bir gün babada kalan zamanlar bende benim ailemde alıyor arada özlüyorlar
arkamda kimsem yok daha aile büyükleri bilmiyorlar öğrenseler taşlarlar beni
bu arada devamlı kadın dediğin ........ ile başlayan bir ton laf işitiyorum
en hafifi kadın dediğin yuvasına sahip çıkarmış
erkek dediğin ne halt ediyor ?
kvdem kpderim hala muhabbet kurmaya çalışıyorlar hatta alttan alttan tehdit var gibi
dehşet baskı altındayım anlayacağiniz konumuza gelelim
karşı taraf ailemın boşanmamı desteklemediğini biliyor ve annem kvdemlere gidip geliyor gizli görüşüyorlar
bugun akşam herkes annemlere toplanacakmış amaç nedir bilmiyorum babam aradı
akşama bize gel dedi pat kapattı teli mesaj attım
baba ben gelmek istemıyorum dedım
mesaj atmış sen benım evladım değilsin benım kızım efendidir bilmem ne gelmezsen ben senı getirim fln dedı
bu ziyaret benım açımdan hiç hoş olmadı
annem hala diyor ki millette ne kocalar var dövdümğ sövdümü açmı bıraktı deyip duruyor
resmen adam sütten çıkma ak kaşık bende yuva yıkan kadın oldum ha

Karar verdigine gore gecici bir sure buna alismalisin. Ufak bir kavgada bile ne adar geriliyoruz. Boşanmayi hic dusunemiyorum bile

düşünüyorum babamla yaşamak mı zor eşimle yaşamak mı
babamla yaşamak çok zor ve kötü yemek beğenmez evde otuturur çalışmaz her şeye karışır devamlı kendini anlatır devamlı saçmalar kafasında kurar ve buna kayıtsız inanır üstüne huzursuz eder ve ilgi ,saygı bekler
eşim yemek beklemez her gün kahvaltı yese of demez bir şeyime karışmaz kavga çıkartmaz uyum sağlar
nereye gittin demez arkadaşıma karışmaz hesap sormaz
trip atmaz
ama işte iki yanlış tüm doğruları götürdü
Haklisin
Yalniz yasama imkanin var mi?

Haklisin
Yalniz yasama imkanin var mi?
canım konuyu editledim okuyabilrisin ama anlatayım
babam yanlız yaşamam konusunda eşimden daha çok baskıcı onun soyadını alacakmışım
kimse ile görüşmeyecekmişim ben dul kadın olacakmışım 24 yaşında dul kadın kız arkadaşı olmazmış evime kız arkadaşım bile gelemezmiş aradığında arkadaşımdayım lafı duyarsa beni mahvedermiş beni arkadaşlarımdan toplayamazmış iş arkadaşı falan bilmezmiş

Back