- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
kayınpeder boşanma tek tüm borçlar benim boynumun borcu diyor hatta oğlanın adına hesap açmışlar para yatıyor devamlı daha önce olmamış yukarda yorumda yazdım nasıl başladığını
eşim yüzüme bakamıyor karşılaştığımızda çok ağladı ben sana ev alacaktım istediğin arabadan alacaktım diye
ki aslında araba var sadce beğendiğimi söylediğim başka arabaydı ben senı kımseye mıuhtaç etmem boşansan bile seni seviyorum maaş kaertımı sen fln dedi
ya hikayenin basini bilmiyorum ama (aldatma, siddet falan varmi ?) su kisacik bilgilere dayanarak esinize yazikmis diyesim geldi cidden dediklerinde samimiyse cok buyuk saftiriklik etmis yani bu devirde hala bu kadar saf olunabiliniyor mu bilmiyorum. Ama sana su evi alacaktim bu arabadan alacaktim demesi acikca beni etkiledi, su anlamda etkiledi benim gozlemledigim birsey var siz belki bilerek belki bilmeyerek esinizin boyle dusunmesi sebep oldunuz. Belkide sizinle hic alakasi yok esiniz etrafindaki insanlardan etkilendi, bakin benim esimde de oluyor bazen , cok para kazanmam lazim vb seyler soyluyor bunun sebebide cogu haram, gayri resmi yollarlar zengin olmus para sahibi olmus insanlar oluyor etrafindaki, cunku bahsettigi seyler normal bir devlet memurunun harci olmayan seyler (anne babadan zengin degilse), adam gorup duyup hirs yapiyor ve ben onu mantikli bir dusunceye yonlendiriyorum. Ne yazikki turkiyede insanlar kafayi cok fena halde paraya pula eve arabaya uste basa markaya takmis durumda para hirsi herkesin gozunu burumus, hep hada fazlasini daha yenisini daha iyisini istiyorlar. esinizin biraz zayif karakteri varmis ve bu hataya dusmus, ve siz bunu fark etmemissiniz oda var...
Kesinlikle esinizi ve yaptigini savunmuyorum ama olaya birde bu sekilde bakin, karsinizda size destek vermeye calisan aileler, ve yaptigindan cok pisman bir adam var. Siddet ve aldatma tarzi ek sorunlarinizda yoksa bence biraz zaman verin aileler biraz geri cekilsin sakin kafayla dusunun, sonra baktiniz guven bitmis sevgi bitmis olmayacak gibi yine bosanin.