• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma arefesinde ,karşı taraftan aile ziyareti

Çok görüldüğünden yada kısıye gore degısebılıyor bu durum . Senın ıcıne sınecek olacak dıyorsan tabıkı barıs ama sen bosandın dıye kımseyede bı bok olmaz merak etme .
zaten üzüldüğüm nokta da bu ya ula benim yuvam başıma yıkılmış hala millete laf anlatmaya çalışıyorum

Hasbinallah!
Açta açıkta bırakmadı ama ahlaktan yoksun bu herif!
Kendi eşini başkasıyla düşünebilen bir sapkın değil mi bu herif, yanlış mı hatırlıyorum?
Böylelerini bir hayvana benzetirler, ben anmayacağım, siz anladınız. Aldatmaktan bile öte bir şey bu ya! Adam kıskanmadığı gibi, bir de belasını arıyor!
Ailenin bu adamı artık sevmemesi için daha ne gerekli acaba?
Çok özür dilerim ama sana istemediğin şeyleri yaptırınca da yine böyle sevebilecekler mi damatlarını?
Kumarbazlığına hele hiç girmiyorum.
Adam namus, şeref gibi kavramları umursamıyor ya:KK57: Daha nasıl bir sebep gerekli bu adamdan kopmak için?
Ailene Tanrım akıl versin, zira var gibi durmuyor.
adam fantazi yapmak istemiş diyorlar
en son dedim ki beni satsa ikna mı olacaksınız boşanmama dedim

zaten üzüldüğüm nokta da bu ya ula benim yuvam başıma yıkılmış hala millete laf anlatmaya çalışıyorum

Kımseye bır bok anlatma . O duruma dusen sensın . Dekı onlar yeterınce yasamıs kendımı dusunmem lazım ben gencım . Bırak sımdılık sus ama su ıs olursa ac agzını . Yeter be elın sapıgı , kumarbazıyla . Oyleyse alsın bakıyım annen bır herıf daha yatagına ne kolay ya . Dul kadınmıs ee kocası ölende dul olmuyor mu ? Ne cahıl cuhela ınsanlar ya . Pasıf kesınlıkle olma . Damatlarını cok sevıyorlarsa dogursunlar bır tane daha versınler ona . Önemlı olan sensın ama barısıcam dersen yıne senın mutlulugun . Yapmak ıstedıgını yap . Mıllet neler dıyor ona kalırsa . 3 gun der 5 gun der . 2 evlılıgınde mutlu olan ne kadar cok ınsan var . Ne yapman gerektıgını karar ver ona gore davran .

Kımseye bır bok anlatma . O duruma dusen sensın . Dekı onlar yeterınce yasamıs kendımı dusunmem lazım ben gencım . Bırak sımdılık sus ama su ıs olursa ac agzını . Yeter be elın sapıgı , kumarbazıyla . Oyleyse alsın bakıyım annen bır herıf daha yatagına ne kolay ya . Dul kadınmıs ee kocası ölende dul olmuyor mu ? Ne cahıl cuhela ınsanlar ya . Pasıf kesınlıkle olma . Damatlarını cok sevıyorlarsa dogursunlar bır tane daha versınler ona . Önemlı olan sensın ama barısıcam dersen yıne senın mutlulugun . Yapmak ıstedıgını yap . Mıllet neler dıyor ona kalırsa . 3 gun der 5 gun der . 2 evlılıgınde mutlu olan ne kadar cok ınsan var . Ne yapman gerektıgını karar ver ona gore davran .
O KONUDA SÖYLENDİ CANIM 2. DİYE BİR ŞEY OLAMAZMIŞ boşanan kadın babası ile yaşarmış dışarı çıkmazmış arkadaşı olmazmış
kpderim diyorki eğer ilerine evlenecek olursan bebeği alırız fln diyor
ayrı evde kalmazmış boşanan kadın acı zulum babası ile yaşarmış

Adam fantazi yapmak istemiş diycek kadar bunu basit görüp boşanmaya elalem ne der diyorlar öyle mi. İnanamıyorum ya . o ortamda bulunan herkese söyleyin bi insan namusu için yaşar benim kocam olcak insanda namus yok ben böyle bi adamla yaşayamam ... Hala bunu normal görürlerse o zaman hepiniz çok normalse bunu yaşayın sonra bende barisirim diyin tövbe tövbe yaaaaa :KK17:

3 haftadır dik duruyorum ama yoruldum ya ne yapmam lazım nasıl ikna ederim bilmiyorum

Konuyu kisa cumlelerle kapatmaya calis
Lak lak lak saatlerce konusmalarina musaade etme.
Benim kararim kesin ister yanimda durun ister durmayin de .
istersen bunlari isin netlestiginde soyle ..
Kendine daha cok guvenin gelir .
Simdi caresiz hissediyor olabilirsin ..

O KONUDA SÖYLENDİ CANIM 2. DİYE BİR ŞEY OLAMAZMIŞ boşanan kadın babası ile yaşarmış dışarı çıkmazmış arkadaşı olmazmış

Bır bok yapamaz . Gözünü korkutuyor . Çıkarsın oylede bır cıkarsın kı , sadece cızgılerını en basta cızmen lazım senın ev vs . Yasamak ıstemezsen yasamazsın . İnan oğulları bır evlensın gormek bıle ıstemezler . Ne yapacaksın hayatının sonuna kadar . Şuan bu konusanlar varya bır bok yıyemeyecek emın ol kendıne guven ve basta cız sınırını . İstemıyorsan emın degılsen yada onları susturmak ıcın bır sans daha verıyorum ama sonucu aynı olursa bosanırım gıbı bır sey yapmak ıstersende senın secımım .

Bunlari mi soylediler gercekten :KK43:
Ben artik eminim kadinlarin hic degeri yok bu ulkede ..
Anne baba bunu layik goruyorsa nasil varolabiliriz ki ..

adam fantazi yapmak istemiş diyorlar
en son dedim ki beni satsa ikna mı olacaksınız boşanmama dedim
Valla Vega benim dilim varmadı tepki alırım diye yazamadım; ama bunun hayalini kuran adam, sana bu dediğini de yapar.
Peki bu sorunun cevabı ne oldu, ailen ne dedi? Yapsın sonra düşünürüz falan mı dediler?
Benim bildiğim, kabul edilebilir fantezi 2 kişi arasında sınırlı kalır. Bu fantezi değil ki, fantezi ise de evli barklı adama göre değil.

Burayı çok uzun zamandır uzaktan takip ediyorum ve konunu biliyorum.Hiç kimseyi düşünme onlar seni dusunuyormu sadece çocuğun için ve senin için yasa

canım olabilirmiş böyle şeyler babam dul kızım var demeyi kaldıramazmış annenemler duysa kalp krizi geçirirlermiş daha 2 yıl olmuş boşunamı evlenmışım ben bu liste uzar uzar
cesaretine hayranım tebrik ediyorum

peki suan kimin evindesin esini mi yolladın annesinin evine

çözüm olmaz ki edres var ortada bı bebek var mecbur yanı
ben istedim aradaki saygı bıtmesin iş kavgaya dönmesin ama yok illa bir pislik cıkacak

Çünkü seni anlamıyorlar.
Kapasiteleri farklı çalışıyor.

Su iş olsun da kurtul artik vega.

Valla Vega benim dilim varmadı tepki alırım diye yazamadım; ama bunun hayalini kuran adam, sana bu dediğini de yapar.
Peki bu sorunun cevabı ne oldu, ailen ne dedi? Yapsın sonra düşünürüz falan mı dediler?
Benim bildiğim, kabul edilebilir fantezi 2 kişi arasında sınırlı kalır. Bu fantezi değil ki, fantezi ise de evli barklı adama göre değil.
yapmaz dediler gayet net

Bır bok yapamaz . Gözünü korkutuyor . Çıkarsın oylede bır cıkarsın kı , sadece cızgılerını en basta cızmen lazım senın ev vs . Yasamak ıstemezsen yasamazsın . İnan oğulları bır evlensın gormek bıle ıstemezler . Ne yapacaksın hayatının sonuna kadar . Şuan bu konusanlar varya bır bok yıyemeyecek emın ol kendıne guven ve basta cız sınırını . İstemıyorsan emın degılsen yada onları susturmak ıcın bır sans daha verıyorum ama sonucu aynı olursa bosanırım gıbı bır sey yapmak ıstersende senın secımım .
babam yapar çok güzel huzur bozar canım
ya içime sinmiyor ki şans vereyim evet çok sevdim ama canımı çok yaktı
yoruldum ya bunalıma gırmek üzereyım sırf işe gircem diye oğlum var diye pskıyatri ilaçları kullanmıyorum ama takıntılı bir insan haline geldi ya

Bunlari mi soylediler gercekten :KK43:
Ben artik eminim kadinlarin hic degeri yok bu ulkede ..
Anne baba bunu layik goruyorsa nasil varolabiliriz ki ..
canım daha neler var zaten ailem arkamda olsa daha ne isterdim kiben oğlumun babamla aynı ortamda büyümesini bile istemiyorum

kimsenin dediğine aldırış etme. senin için bittiyse bitmiştir, kimse için geri dönme. o adamla sen yatağa giriyorsun senin ailenden veya onun ailesinden biri değil. babana da çok sinirlendim ayrıca, ne demek boşanmış kızım var diyememek? rahmetli dedem boşanan anneme aslanlar gibi sahip çıktı evine aldı, kardeşimle bizim de babamız oldu. insanların bu bakış açılarından nefret ediyorum, onların bakış açılarının senin hayatını şekillendirmesine de izin verme.

Vega kardesim Allah yardimcin olsun konuyu az once okudum.. Bu erkeklerin ne .... Varliklar oldugunu bende evlenince gorenlerdenim ve inan benzer tepkileri cevresinden ailesinden goren cok kisi var.. Yani bizim ulkemizin en buyuk kanayan yarasida bu en basiti kiz evinden namusuyla cikmadimi evine namusuyla donemez mi nedir bu ya insan bu insan kadin olmaktan ziyade.. Zaman gecer herkes isine bakar umarim senin icin hayirliysa bu is olur ve biraz olsun hayatinda toparlanma guc bulma adina gelisme olur..

merhaba hanımlar
benım konularımı biliyorsunuz artık eşimle iki büyük sorunumuz vardı
cinsellik kısmı için pskologla görüştüm ve pek anormal bulmadı aşılır bu sorun dedi daha kötü örnekler verdi terapiste başladık ama açıkçası daha çok çocuğum içindi
çünki eşim iyi bir baba idi
sonra üzerine eşimin dolandırıldığı ve kumar masasına oturduğu ortaya çıktı
dolandırcılar bunu saf bulup aklını çelmiş eee salak herif senın kumar oynamak neyine kazanacağınımı sandın
dünya başıma yıkıldı babam adına kredi çekmiş kendi adına çekmiş 20 binlira buhar oldu
tabi ki evden kovdum
baroya belgeler verdim avukat bekliyorum kararım kesin
ailem arkamda değil damatlarını çok seviyorlar boşanacağım dedim diye etmedikleri beddua küfür kalmadı
akabınde iş başvuruları yaptım iyi bir yerden torpil buldum hafta içi görüşmem var
kvdem kpderimle bu olaylar olana kadar büyük bir sorunumuz olmadı
ama oğlum 3 e bölündü hafta da bir gün bababnnede bir gün babada kalan zamanlar bende benim ailemde alıyor arada özlüyorlar
arkamda kimsem yok daha aile büyükleri bilmiyorlar öğrenseler taşlarlar beni
bu arada devamlı kadın dediğin ........ ile başlayan bir ton laf işitiyorum
en hafifi kadın dediğin yuvasına sahip çıkarmış
erkek dediğin ne halt ediyor ?
kvdem kpderim hala muhabbet kurmaya çalışıyorlar hatta alttan alttan tehdit var gibi
dehşet baskı altındayım anlayacağiniz konumuza gelelim
karşı taraf ailemın boşanmamı desteklemediğini biliyor ve annem kvdemlere gidip geliyor gizli görüşüyorlar
bugun akşam herkes annemlere toplanacakmış amaç nedir bilmiyorum babam aradı
akşama bize gel dedi pat kapattı teli mesaj attım
baba ben gelmek istemıyorum dedım
mesaj atmış sen benım evladım değilsin benım kızım efendidir bilmem ne gelmezsen ben senı getirim fln dedı
bu ziyaret benım açımdan hiç hoş olmadı
annem hala diyor ki millette ne kocalar var dövdümğ sövdümü açmı bıraktı deyip duruyor
resmen adam sütten çıkma ak kaşık bende yuva yıkan kadın oldum ha

"arkamda kimsem yok daha aile büyükleri bilmiyorlar öğrenseler taşlarlar beni"
derken sizin aileniz esinizin kumar oynadigini ve dolandirildigini kredi cekip parayi kaptirdigini bilmiyorlar mi ?

Back